PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iğdır'la ilgili en yeni videooo ;)

selcuk76
12-31-2007, 12:48 PM
Yine biz yaptık...[Only Registered Users Can See Links] farkıyla sizlere bu çalışmaları sunmaktan onur duyuyoruz....Daha önce yapmış olduğum çalışmalara bir yenisini daha ekliyorum.Biraz daha geniş fotoğraf galerisi ile birlikte ve güzel müzikler eşliğinde izleyeceğinizi umuyorum.
VCldHghCpb8

akyumakli
12-31-2007, 01:56 PM
Ellerine sağlık abem:)

aybala
01-04-2008, 11:30 PM
güzel olmuş elinize sağlık ama müzik daha güzel olabilirdi. çok güzel türkülerimiz var. bir dahaki videoda daha güzeli olur inşallah. sözleri olsun lütfen. ayrıca sitenin açılış sayfasına gelmişem otağına adlı türküyü eklerseniz daha güzel olacağına inanıyorum.

kiira
01-18-2008, 05:19 PM
güzelmiş,paylaşım için teşekkürler :)

namaz
02-01-2008, 07:15 PM
Bu Güzel Dıayı Hazırlayanın Elıne Saglık::

sevcan
02-03-2008, 01:42 PM
teşekkürler çok güzel olmuş:):):)

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

gulden
04-08-2008, 08:47 PM
Güzel Slayt. Elinize sağlık.
Ama bir ricam var; Amaç Güzel Iğdır'ımızın tanıtılması.
Slaytta resim bittiğinde müzikte biter, eğer müzik uzun sürerse sona doğru sesi kısılır veya resmin geçiş süresi uzatılır. Bir de Fotoğraf karelerine şu gereksiz objeler sokulmasa daha iyi olacak. Hep bakıyorum, en güzel bir karede araya bir arabanın yarısı girmiş ön planda duruyor veya birinin kolu bacağı kareye yarım girmiş.

Dolayısıyla bunu Dünya izliyor. Bence tanıtım daha kaliteli olmalı. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Yorumu yanlış yere yaptıysam uyarın lütfen..

igdirli
04-09-2008, 12:53 AM
Emeğine sağlık selçuk abi güzel olmuş abi . . .

azerigüzeli
04-09-2008, 11:29 AM
allah razı olsun arkadasım gercekten çok güzel olmuş çok özlüyodum ıgdırı bu gösteri sayesinde biraz olsun rahatladım tekrar sagol

VATAN SEVER
04-10-2008, 09:13 PM
Selçuk,

Harika bir sunum paylaşmışsınız. Iğdır'ı sanki adım adım dolaştım. Yürekten teşekkür ederim, çok beğendim. Sağolunuz.

selcuk76
04-11-2008, 12:11 PM
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim.Bu işte çok profesyonel olduğumu söyleyemem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum sadece.Bu işi çok iyi yaparım diye bir iddiamda yok.daha iyisini yapacak olan arkadaşları her zaman desteklerim ;) Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Saygılarımla

misskafkas_16
04-11-2008, 08:17 PM
elinize sağlık çok güzel olmuş

azerigüzeli
04-11-2008, 08:30 PM
emeğine sağlık güzel olmuş

gulden
04-15-2008, 10:09 AM
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim.Bu işte çok profesyonel olduğumu söyleyemem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum sadece.Bu işi çok iyi yaparım diye bir iddiamda yok.daha iyisini yapacak olan arkadaşları her zaman desteklerim ;) Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Saygılarımla

Bu konuda yapabileceğim iş varsa profesyonelce yardımcı olabilirim.:)
Çünkü dediğim gibi Iğdır'ın güzel tanıtılmasını istiyorum. İyi çalışmalar...

selcuk76
04-17-2008, 11:15 AM
Tabi ki olabilir neden olmasın.

gulden
04-18-2008, 09:59 AM
Tabi ki olabilir neden olmasın.
Tamam o zaman. Sadece senden istediğim;
Fotoğraf dosyasını göndereceksin,
Slaytı kaç dakikalık istiyorsun,
Müzik belirlemişsen onuda gönder veya ben ekleyeyim.
Ön başlığı ve son başlığı belirt yeter.

Ben hazırlayıp sana gönderirim sen site adına yayınlarsın...