Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 sizin için nasıl geçti?
drigdir
12-29-2007, 10:40 AM
2008 diyeceğimiz yeni yıla sadece iki gün kaldı.Kimimiz için iyi, kimimiz için kötü diyebileceğimiz bir yılı da geri bırakmak üzereyiz.
Sizin için 2007 nasıl bir yıldı????*
kiira
12-29-2007, 03:03 PM
2007 yılında en sevdiğim futbolcu kariyerini etkililiycek birçok sakatlık geçirdi ve buda beni üzdü ama yinede 2007 güzel bir yıl oldu çünkü azerievi ile tanıştım... :)
ilocan
12-29-2007, 03:07 PM
2007 yılında en sevdiğim futbolcu kariyerini etkililiycek birçok sakatlık geçirdi ve buda beni üzdü ama yinede 2007 güzel bir yıl oldu çünkü azerievi ile tanıştım... :)
ya kira bişey soracam sen bu kejmanı çok seviyorsun galiba semihin ne suçu var o daha ii oyuncu:D:D: hem daha yakışıklı sen bu kejmandan ne istiyorsun anlamadım gitti:D:D:D puahahaha ha roberto carlosta çok sexsi kel kafası müttiş:D:D:
Ben, eşim ve sevdiklerim saglıklı bir yıl geçirdik .En önemlisi bu diyoruz ve şükrediyoruz.
elçinn_96
12-29-2007, 03:43 PM
bu yıl benim için çok karışık geçti bi günüm bi günümü tutmadı yıl boyunca.Beni çok sevindirecek olaylarla karşılaştım çok sevinç çığlığı attım bazen sevinç gözyaşları döktümb.AMA bunun yanıda beni üzen olaylarda çoğunluktaydı hatta en çok beni üzen olaylarla karşılaştım.Hayatımda bir sürü ilkler girdi iyi-kötü bir sürü yeni insan tanıdım.Beni çok şaşırtan şeyler de oldu.Ve ben bu yıl anladımki "değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir".Sonra ben bu yıl özlemeyi öğrendim.ve en önemlisi ben 2007'de gözümdeki pembe gözlüğü çıkarıp hayatın gerçeklerini gördüm.
Bildiğim tek bir şey var;BEN BU YILI DAHA MUTLU GEÇİRMEK İSTİYORUM...
$!ߣ[
12-29-2007, 03:52 PM
her yıl gibi kötüsüyle iisiyle gecti bu yıl da ama 99 senesi içn deprem nası bir felaket olduysa bu yıl da bnce bir cok askerlerimizn sehit olması unutulmayacak kdr kötü bi felaketti bnm icn. ve zavallı, insanlarn duygularını sömüren kişilern ülkemde en ii yerlere tkrr gelip yerlesmesi en acı olay olsa grk! bunun dısında iidi ck sükür
kiira
12-29-2007, 04:17 PM
ya kira bişey soracam sen bu kejmanı çok seviyorsun galiba semihin ne suçu var o daha ii oyuncu:D:D: hem daha yakışıklı sen bu kejmandan ne istiyorsun anlamadım gitti:D:D:D puahahaha ha roberto carlosta çok sexsi kel kafası müttiş:D:D:
ya tüm kızlar hasta zaten r.carlos'un kafasına :D valla en yakışıklı futbolcu Mateja Kezman (görüş) inşallah Semih'i geçer yeni yılda sakatlıklarından eser kalmaz......
cicek
12-29-2007, 08:33 PM
Bu yil benim icin cok karishik gecti.Bazi beklediyim sheylerin olmamasi hayata gecmemesi beni cok üzdü.:(Yashamanin hic bir anlami olmadigini düshündürdü.Bir iyi shey olduysa bu yil oda benim ish bulmam calishmagim oldu.Bu yil sevindirmekden cok üzdü beni.Ama hayatda bütün yillar ayni olmuyur ömrümün bir yilida böyle gecdi.Olmasini istediyim sheylerin hayata gecmesi dileyiyle 2008 e geciyorum:)
Size ise yüreyinizdeki bütün isteklerinizin hayata gecmesini ve güzel,saglikli bir yeni yil diliyorum
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.