PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Yurtları

oguzkagan
12-25-2007, 07:17 PM
Selamü Aleyküm kardeşlerim, yoldaşlarım!

Sizlere birşeyden bahsedeceğim... Bugün nerede bir Türk yurdu varsa talan olmuş, kimisi de olacak. Mesela; Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan soyunu inkar etmekte! Hayvanlıktan daha da ileri giden Rusya, ne yazık ki bugün bir kara bulut gibi Türk yurtlarının üzerine çökmüştür!.. Komünizm ne yazık ki obalarımıza kadar girmiş, şanlı Türk'ün at koşturduğu yerlerde zaferden zafere koşan Türk'ün yurtlarını mahvetmiştir. Türkiye'ye de sıçramak isteyen bu çamur, yoğun girişimler sonucu engellenmiştir. Tek sağlam Türk devletleri Azerbaycan ve Türkiye'dir. Bu iki devlet bir elin iki parmağıdır! Halkı birdir. Herşeyden önce Türk'üz, bir aileyiz... Bugün yukarıda dediğimiz gibi Orta Asya Türk devletleri soyunu inkar etmektedir! Biz bu rezilliğe asla düşmemeliyiz, Hilalin gölgesi altında kardeşçe yaşamalıyız ki Osmanlı'yı diriltelim, hoşgörüyü yayalım, insanlığı dünyaya tekrar öğretelim... Mevlana ve Yunus ile sevgiyi bilelim, soyumuzu bilelim, benliğimizi bilelim; batının oyununa artık düşmeyelim...

ŞUNU HATIRLATAYIM Kİ ASLINI İNKAR EDENE NE DENİR BİLİRSİNİZ!! ...SOYSUZ...

HERŞEYDEN ÖNCE İNSAN OLDUĞUMUZU BİLELİM KARDEŞLER! OYUNA GELMEYELİM! ECDADI, GEÇMİŞİ, ATAYI BİLELİM, SOYSUZ OLMAYALIM!

YARIN ELBET, ELBET BİZİMDİR!.. GÜN DOĞMUŞ, EBED BİZİMDİR!

By Arif
12-26-2007, 12:13 AM
süpersin kardeşim

oguzkagan
12-29-2007, 08:48 AM
Teşekküler kardeşim

nogaykizi
06-03-2008, 10:34 PM
Yani şimdi diğer Türk devletlerine 'rezilliğe düşmüş' tanımını yapmak bence hiç hoş değil. Çünkü bizler Türk'üz, bizler necip ırkız. Hiçbir zaman rezilliğe düşmeyiz. Bu durumda onlar da düşmez.
Gelelim asıl meseleye; arkadaşımınızın tabiriyle bizim de 'rezilliğe düşmememiz' gerekiyor. Fakat sormak istiyorum: Turan Ellerdeki kandaşlarımız özbe öz kardeşlarimiz o 'rezilliğe düşerken' bizler ne yaptık? Onlara elimizi uzattık mı? Hadi diyelim herşey oldu bitti. Onlar 'rezilliğe düştükten' sonra -yani bugün- ne yaptık?
Ben oguzkagan'ın yazısından şunu anladım: ''Bizler (yani Türkiya Türkleri), Azerbaycan'daki kardeşlerimizle sıkı ilişkiler kurmalıyız. Fkat diğer Türk Cumhuriyetlerinde yaşayan kardeşlerimizle değil. Çünkü onlar 'rezilliğe düşmüşler' birkere.'' (((Yanlış anlamışisem lütfen doğrusunu izah ediniz.)))

Başköylü
06-04-2008, 04:57 PM
Sağlam Türk devleti derken???

ABD'nin güdümünden çıkamayan, Avrupa kapısında yıllarını sürünmekle geçiren, Atatürk zamanında kazanmış olduğumuz onurumuzu Avrupa rüyasına kurban eden Türkiye mi sağlam?

Yoksa Elçibey gibi yüce bir Türk büyüğünü ortadan kaldıran, Aliyevlerin yönetiminde Bakü'de yaşayan 60bin kişilik ve çoğu Türk olmayan burjuvanın avucunda bulunan Azerbaycan mı sağlam?

Sağlam dediğiniz devletlerden birinin topraklarının %20'si işgal altında ve diğer sağlam dediğiniz ülke buna göz yumdu.

"Sağlamlık" kriterlerinizi daha sağlam temellere oturtmalısınız bence :)

mehmetbağir
06-04-2008, 07:38 PM
sağol kardeşim cok güzel di

Nasrallah
06-05-2008, 07:44 AM
Rezil olmamak için Türk olmak yetmiyor arkadaşlar. Ameraki ve İsrailin oyuncağı olan her millet rezilliğe sürüklenmiş demektir. Eğer eski şehamet ve şanlı günlerin özlemi duyuluyorsa yeryüzünde amerikan emperyalizmine israil siyonizmine dur diyebilmeli. Bu yalıpmadıkça rezil değiliz demekle rezaletten kurtulamayız.

aslan3617
06-05-2008, 09:21 AM
bugun kıbrısı ılk tanıyacak devletler turki devletleri olmasi lazımken tam tersıne bu devletler ınkar edıyolar artık gerısını sız dusunun.

Nasrallah
06-05-2008, 10:14 AM
Hükümete ortak olduğu zaman, Rusyaya gidip Çeçen mücahidleri terörist ilan eden belgeye imza atan, Sincanda Uygur Müslüman Türklerine işkence eden zalim Çin devlet Başkanı Ziyang Zemine kendi elleriyle devlet nişanı takan, ülkücü gençliği, 12 eylül öncesinde öldürenlerin ayakları altında paspasa çeviren bir de Türkçü parti geçinenler değil mi?

nogaykizi
06-05-2008, 04:37 PM
Nasrallah'ın yazısından şunu çıkardım ki; Nasrallah beni anlayamamış. Tam olarak aynı şeylerden bahsedememişiz. Ben yazımda 'rezil değiliz dediğim anda rezillikten kurtuluruz' diye ifadeler kullanmadığımı biliyorum. Yanılıyormuyum? Eger sonradan benım yazıma birşeyler eklenmişse onu bilemeyeceğim. Tamamen ayrı şeylerden debahsetmişiz de diyemeyeceğim. Fakat unutmayın ki biz kendimize laf söylemediğimiz ve söyletmedıgımız surece yukselebiliriz.

kafkaskızı
06-05-2008, 07:09 PM
sağlamlık konusunda hak vermiyor degilim bu nedenle nasıl bu misyonerligi kendi kominist fikirleri için kullanan insanlarla mücadele etmemiz el ele vermemiz ama dürüsce tam bir türke yakışır şekilde savunmamız gerkir her nerede olursak olalım kültürümüzü ve dinimizi dilimizi tanıtalım ki yayılalımki ve dünyanım bizden haberi olsun arkadaşlar cevaplarsanız fikirlerinizi tartışırız teşekkürler

misskafkas_16
06-06-2008, 01:10 PM
biz kurban olalım azerimize....:)

Başköylü
06-06-2008, 04:47 PM
Hiçbirşey ve hiçkimse amaçsız yaratılmamıştır.

Kötülüğe direnebilsinler diye iyiler, iyileri yoldan çıkarabilsniler diye kötüler yaratıldı.

İnsanlar gibi milletler de bir amaç için yaratılmıştır.

Peki Türk neden yaratıldı? Dünyaya nizam vermek için.

Tanrı Türkistan'ın uçsuz bucaksız düzlüklerinde Türk'ü yarattı. Türk'ü kuraklıklar ve saldırılarla ihtiman etti.

Zaman geldi Türk, kan içici Halifelerle ölümüne mücadele etti (örn. Babek Hürremi), zaman geldi Türk batılıların saldırılarından İslam Alemini korudu (örn. Haçlı Seferleri)

Bir Fatih çıktı Anadolu'dan, Avrupa'nın göbeğine kadar İslam Bayrağını dalgalandırdı. Bir Şah Hatayi çıktı Erdebil'den, yüzlerce yıldır baskı gören Şia'yı zulüm ve baskıdan kurtardı.

Gün geldi Türk neden yaratıldığını unuttu. Türk'ü Türk yapan değerlerden uzaklaştı. Tanrı Türk'ü Anadolu'da Emperyalist devletlerle ölüm-kalım savaşına soktu, Türkistan ve Azerbaycan'da ise kendilerine "sosyalist" diyen fakat zerre kadar sosyalizme hizmet etmeyen diktatörler tarafından baskıya maruz bıraktı.

Tarih binlerce yıldır Türk coğrafyasında hep şu gerçeği haykırmaktadır: Türk'ün en Türk olduğu an, uçurumun kenarında olduğu andır. Bunun en bariz örneğini Kurtuluş Savaşı'nda gördük. Ne dünya yüzölçümünün yarısından fazlasını sömürgeleştirmiş olan "Üzrinde Güneş Batmayan İmparatorluk" İngiltere karşı durabildi Türk'ün karşısında, ne Fransa ne de diğerleri.

Ve zaman geldi, yaradılış amacının unutan Türk'ten "savaş meydanlarında şehit kanı ile kazanılan onur"u aldı Tanrı. Etkisiz, günü kurtarma derdinde olan bir millet haline getirdi. Türk'ün toprağında yabancı bayrağı dalgalanmadı belki ama Türk yabancının sözü olmadan kıpırdayamaz hale geldi.

Peki ne olacak?

Tarih bunu defalarca gösterdi bize: Dibe vuracağız.

"Türk'üz, büyüğüz, bize kimse birşey yapamaz" edebiyatını bir tarafa bırakalım.

Türk'ün kaderi her zaman aynı coğrafyayı paylaştığı uluslarla benzer olmuştur. Balkanlar tutuşurken, Kafkasya'da taş üstünde taş kalmamışken, dillere destan Bağdat ve Babil yokedilmişken, dünyanın en organize terörist ülkesi ABD ve İsrail "İran ve Suriye" ile savaş senaryoları hazırlarken, zannediyormusunuz ki bunca ateş Anadolu'ya sıçramayacak?

Biz müslümanlar parçalandık. Artık küçük lokmalarız ve bizden önceki lokmaların yenilmesini tribünden maç seyreder gibi seyrediyoruz.

Kehanet değil tarihin tekerrürü'dür.

Yenilgimiz kutlu olsun.

İnşallah Allah bu toprakları üzerinde bünlerce yıldır kanını akıtan şehitlerin yüzü suyu hürmetine asıl sahiplerine, müslümanlarına bağışlar.

Amin.

nogaykizi
06-09-2008, 02:17 PM
İyi hoş da ben mi kendimi anlatamıyorum, yoksa anlaşılmak istenmiyormuyum? Hala bunu çözemedim.

Nasrallah
06-09-2008, 02:40 PM
Milliyetçilik islamın sınırlarını taştı mı kavmiyetçilik ve menfi milliyetçilik adını alır ve diğer milletleri kendisinden aşağı gören millet kendi arasında da boylara, bölgelere göre bir milliyetçiliğin fitilini ateşler ve kendi kendini imha eder.

Tarihe bakalım bir kere. Ne yazık ki gördüğümüz şey, Türkün Türkle savaşından başka bir şey yok. Gerek İslam Öncesi, gerek İslam sonrası.
Hunlar, Göktürkler, Uygurlar parçalanıp birbirleri ile savaştıkları için tarihin sahnesinden silinmiş başka milletlerin egemenliklerine girmek zorunda kalmışlardır.
Karahanlılar, Karluklularla, Samanoğulları ile savaşmış, Selçuklar Gaznelilerle, Moğol Türkleri Harzemşahlarla, Anadolu Selçukluları İlhanlılarla, Beylikler birbiri aralarında savaşmışlar.
Osmanlılar Akkoyunlularla, Akkoyunlularla, Osmanlılar Safevilerle, Osmanlılar Memlüklülerle savaşmışlar ki, bunların tamamı Türktürler.
Ne yazık ki, İslamın ve Ümmetin yönetimi Ehli Beytin uhdesinde olmadığından, Türkün Türkle savaşmasına İslam bile engel olamamış, sultanlar İslamı saltanatları genişletmek için ne yazık ki kullanmışlardır.
Ne yazık ki yine, tarih tekerrürden ibarettir. Bu gün küfür dünyası amerikan emperyalizmi başkanlığında islam yurtlarını paylaşmanın hesabını ciddi ciddi yaparken, buna kendini türk zanneden bazı insanlarımız da bağımsızlık, dil özgürlüğü falan filan gibi, olmadık nedenlerle amerikanın istediği istikamette dört nala gitmektedirler.
Hükümlerinin uygulanmasını yasaklayan rejimler islamın savunucusu hiç olurlar mı? Bu gün İslamın yegane ve son kalesi İran İslam İnkılabı bulunmaktadır. İslamı yalnız ve yalnız İslam İnkılabı, bütün kafir, hain, mürted, fasık, facir, münafık, zındık, ve akla gelebilecek bütün hainlere karşı tek başına savunmaktadır.
Eğer bütün müminler bu kalenin savunulmasına değilde yıkılması noktasında hareket ederlerse Allahın belası onları çok çabuk bulur. Gerçi biiznillah bu imkansızdır da. Bari islamın zaferini, kafirlere yardım ederek geciktirmesinler.

Nasrallah
06-09-2008, 02:41 PM
biz kurban olalım azerimize....:)

Mesela yukarıdaki ifadeye bir nazire yapabiliriz. Biz kurban olalım Anadolu Türkümüze.

cengiz70
06-09-2008, 02:47 PM
Mesela yukarıdaki ifadeye bir nazire yapabiliriz. Biz kurban olalım Anadolu Türkümüze.

bence emperyalist güçler kurban olsun bütün dünyadaki türklere.

Nasrallah
06-09-2008, 02:53 PM
bence emperyalist güçler kurban olsun bütün dünyadaki türklere.

Katılıyor ve tamamlıyorum. Emperyalist güçler kurban olsun bütün müslüman türklere ve bütün müslüman milletlere.

Çünkü Rabbimiz buyuruyor ki, Allahın İpine (Ehli Beyt) sarılın ve dağılmayın. Siz tek ümmetsiniz buyuruyor. Bütün Müslüman milletler İslam Sancağı altında Tevhid olduğunda İslamın zaferi gerçekleşecektir. Yoksa, kavimlerin kendi kendilerine övünmeleri sadece düşmanın amacına hizmet edecek, yenilgimizi kaçınılmaz hale getirecektir maazallah.

nogaykizi
06-12-2008, 11:56 AM
bugun kıbrısı ılk tanıyacak devletler turki devletleri olmasi lazımken tam tersıne bu devletler ınkar edıyolar artık gerısını sız dusunun.

Türki derken Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, vs... kastedilmiş sanırım. Fakat bunlar Türki değil direk Türk devletleridir. (yeni farkettim, o yuzden bu kadar geç yazdım) Lütfen bu konularda biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar. aslan3617 beni yanlış anlamazsın umarım. Sözüm sadece sana değil, günlük hayatta çok sık karşılaştığım bir laf bu 'Türki' lafı. Yani burada rastlamam iyi oldu. Böylelikle değinebildim bu konuya. Türki dediğimiz zaman Türk'e yaklaşmış ona benzeyen anlamı çıkıyor, fakat hepimizin bildiği gibi bu devletler zaten Türk devletidir.

Savlukman kalınız.

eskidost
06-13-2008, 09:46 PM
Nasrallah güzel şeyler yazıyorsun ama senin Ümmet dediğin kesimde birbirleri ile fazla iyi geçinmiyorlar Arapların durumu ortada. Osmanlı zamanında attıkları kazık sayesinde bu gün Kerkük ve Telaferde Türklere karşı katliam denilecek zulümler yapılıyor. Emperyalist güçlerle iş birliği yapan bu insanlar bizim dostumuz olabilirmi.

Bir de şunuda bilin müslüman olmayan Türkler de mevcut Onun için insanları inanışlarından dolayı bir gurubun içinde veya dışında tutmayalım Türk tarihi İslam tarihinden çok öncelere dayanır. İslamın gelişimi için büyük katkıları olmuş bir milletiz ama inançlarımız bizim miliyetimizi tayin etmez.Bütün Türklerede sahip çıkan bir zihniyette olmalıyız.

KARTAL
07-10-2008, 07:55 PM
Yarali Tebriz:turkuz turku çağırır
DONYA DOLSA ŞARKİYLƏ
TURKUZ TURKU ÇAĞIRIR
YOL GEDİLMƏZ KORKOİLƏ
TURKUZ TURKU ÇAĞIRIR

TURKUZ TURKLƏR YOLDAŞMIZ
HESABA GƏLMƏZ YAŞIMIZ
NƏRDƏ OLSA SAVAŞIMİZ
TURKUZ TURKU ÇAĞIRIR

BAKALİM BU TURK DEVLƏTLƏRİ Kİ DEDİN NASİL GUNEY AZƏRBAYCANDA OLAN TURKLƏRƏ YARDİM GONDƏRMƏDİLƏR!!???
YA KORKOYSA İRAN DEVLƏTİNDƏN!?BİLMƏM...AMA EY TURK MİLLETİ KENDİYİZİ BİR YENİ DOĞÖŞA HAZİRLAYİN...ÇAĞİN ALLAH BİLER...NE ZAMAN...RESMİMDEKİ BAYRAQİ KOLLANACIYIQ...TƏBRİZDƏ,ÜRMİYƏDƏ,ZƏNGANDA,ƏRDƏBİLD Ə...GUNEY AZƏRBAYCANDA...

Başköylü
07-12-2008, 09:39 AM
Yarali Tebriz:turkuz turku çağırır
DONYA DOLSA ŞARKİYLƏ
TURKUZ TURKU ÇAĞIRIR
YOL GEDİLMƏZ KORKOİLƏ
TURKUZ TURKU ÇAĞIRIR

TURKUZ TURKLƏR YOLDAŞMIZ
HESABA GƏLMƏZ YAŞIMIZ
NƏRDƏ OLSA SAVAŞIMİZ
TURKUZ TURKU ÇAĞIRIR

BAKALİM BU TURK DEVLƏTLƏRİ Kİ DEDİN NASİL GUNEY AZƏRBAYCANDA OLAN TURKLƏRƏ YARDİM GONDƏRMƏDİLƏR!!???
YA KORKOYSA İRAN DEVLƏTİNDƏN!?BİLMƏM...AMA EY TURK MİLLETİ KENDİYİZİ BİR YENİ DOĞÖŞA HAZİRLAYİN...ÇAĞİN ALLAH BİLER...NE ZAMAN...RESMİMDEKİ BAYRAQİ KOLLANACIYIQ...TƏBRİZDƏ,ÜRMİYƏDƏ,ZƏNGANDA,ƏRDƏBİLD Ə...GUNEY AZƏRBAYCANDA...

Tebrizde Azerbaycan bayrağı dalgalanınca İran'da bir yerlerde Amerikan bayrağı da dalganıyor olmaz inşallah.

AHISKALI
07-12-2008, 08:15 PM
Sağlam Türk devleti derken???

ABD'nin güdümünden çıkamayan, Avrupa kapısında yıllarını sürünmekle geçiren, Atatürk zamanında kazanmış olduğumuz onurumuzu Avrupa rüyasına kurban eden Türkiye mi sağlam?

Yoksa Elçibey gibi yüce bir Türk büyüğünü ortadan kaldıran, Aliyevlerin yönetiminde Bakü'de yaşayan 60bin kişilik ve çoğu Türk olmayan burjuvanın avucunda bulunan Azerbaycan mı sağlam?

Sağlam dediğiniz devletlerden birinin topraklarının %20'si işgal altında ve diğer sağlam dediğiniz ülke buna göz yumdu.

"Sağlamlık" kriterlerinizi daha sağlam temellere oturtmalısınız bence :)

O zaman yarın intar edelim..

Sence çıkar yol nedir?

Bence yalnız senin için demiyorum.Burada her bir arkadaşımız çözüm önerisini buraya yazsın..

KARTAL
07-19-2008, 06:14 AM
Ola BilƏr Inşallah...hazırik Abd Irana GƏlƏ VƏ Bayrağini GustƏrƏ NerdƏ Olsa...biz Toprakımızi IstƏyirik...bayrağimizi GostƏrƏciyik...nasil Olsa...hetta Olsa Abd ƏsgƏrlƏrilƏ BirlƏşƏciyik Ta Yürdomozo Azad EdƏk...
Bayrağimiza Canlar Qurban Olacak
Yaşasin Azad AzƏrbaycan...

Başköylü
07-19-2008, 11:01 PM
hetta Olsa Abd ƏsgƏrlƏrilƏ BirlƏşƏciyik Ta Yürdomozo Azad EdƏk...

kuzey ıraklı ****ten ne farkın kaldı?

onlar da binlerce yıldır yaşadıklarını amerikanlara sattı, imkanım olsa sen de satarım diyorsun

azerbaycan azadlığı için amerikan askerine ihtiyaç varsa, damarındaki Türk kanı yetmiyorsa yazıklar olsun

kes bileğini o kan ki seni azad etmeye yaramıyor, bırakma aksın damarlarında

KARTAL
07-23-2008, 07:49 PM
Cani qurban demişik Azəribaycanimiza

Neçə yol millətimiz qaninə əlvan boyanib
Od vurub pəhləvilər dəftərimiz odda yanib
Adimiz, tariximiz, kimliyimiz taptalanib
------Şovonisler yenədə qəsd eliyib canimiza
------Cani qurban demişik Azəribaycanimiza

Mollalarda yeridir eyni siyasətlərini
Eliyir din adina bugün cinayətlərini
Başlayibdır şovunist köhnə hikayətlərini
------Yağdirilar yenə böhtan bizim unvanimiza

Vermişik könlümüzü millətimizlə vətənə
Qorxu yox gər yağa min ox belə candan keçənə
Dönmərik biz yolumuzdan gər bürünsək kəfənə
------Vətətn uğrunda əyər biz boyanaq qanimiza

Allah –allah səsimiz göylərə qovzandi bugün
Yeni dəva, yeni qoqa. yeni tufandi bugün
Zalimə zülmətə qarşi yeni üsyandi bugün
------Kim girər bir belə dəva , belə meydanimiza

Başlayib millətimiz istiyir öz kimliyini
Özünün məktəbini , öz adini , öz dilini
Öz elin,öz obasin, öz müstəqil dövlətini
------And ola qeyrətimiz , and ola vicdanimiza

FARKIM VAR,ÇOKTA FARKİM VAR...BENİM MİLLƏTİM GOCOMOZO VORDOK AMA TURK MEMLEKETLERDEN YARDİM SESİ GELMEDİ....NEYNİYEK?TURK KANİ DAMARLARİMİZDA COŞIYOR...AZADLİK KANİ,O ZAMAN KİMSEYE İHTİACİM OLMAZ Kİ BAŞGA TURKLER BİZLE OLALAR...NECƏ Kİ KUZEY AZƏRBAYCAN NATOYA GİMƏKTƏN İSTİYİR Kİ QƏRƏBAĞI ALA...BİZDƏ ŞİMDİ YARDIMA İHTİYAC BOLOROK,NERDE BU TURK MİLLETİNİN YARDİMİ?
GONDER GƏLSİN...:)
OZLOĞOMO,SOZLOĞOMO,KİMLİĞİMİ,DİLİMİ,YORDOMO,TOPRAK İMİ CANİMDAN ÇOK SEVİREM VƏ BUNLARİ HEÇ KİMSEYE SATMARAM,VERMEREM.
Azər övladı yenə birləşib üsyan salacaq
Zalımı məhv eliyib bir yeni dövran quracaq
Onda azadlıq olub, heç nə yasaq olmayacaq
Şah başından yenə xalqım tac alarsa nə olar?
Təbrizin haqq səsi birdən ucalarsa nə olar?

AlpTürk Bozkurt
07-24-2008, 11:39 AM
ABD elinden gelecek azatlık, azatlık değil efendinin adının değiştirilmesidir.

Ancak olayın başka bir boyutu da var ki,

Tüm Türk Dünyasının umudunu bağladığı, yardım beklediği, sesinin duyurulmasını istediği Türkiye Cumhuriyeti Devletinden tık yok.

Ata yurtlarında ki soydaşlarımız kaderine terk edilmiş durumda.

Ama yine de Güney Azerbaycanlı soydaşlarımız her ne olursa olsun Amerikadan veya başka bir ülkeden medet ummak yerine azatlıklarını kendi imkanlarıyla kazanmak zorundalar. Çünkü Onlar Doğu Türkistanda ki, Batı Trakyada ki, Kerkükte ki soydaşlarımız gibi azınlık durumda değiller. Hem nüfus olarak hemde ekonomik olarak farslardan aşağı kalır bir yanlarının olmadığı bilinen bir gerçek.

TÜRKBEG
07-24-2008, 02:08 PM
Bana öyle geliyorki Güneydeki soydaşlarımız tembelliklerinin kurbanı.Neme lazımcılık gibi.yoksa Farsların üç katı ..

KARTAL
07-31-2008, 08:59 PM
TURK
savaş gonu miner olsa ata turk
algiş diyər turk oğlona ata turk
dağ derelər yel tuzona çatanmaz
əgər atınin beli uste yata turk
totar boğar caynağinda goş gibi
gansiz doşmen girmiş olsa çata turk
bir kanina doxsan dokkoz kan eylər
bie damlada koymaz kani bata turk
gorse yordo yabancilar elinde
momkın deyil bir gecədə yata turk
məhaldir kir mərd olanin iyidliğin
yoz namərdin çorəyinə sata turk
arzom bodor hami verə el elə
malı mala canı cana gata turk
bondan baçga yoxdur mənim diləyim
bir gon ola moradina çata turk

donyalar Emperyalist güçleri kurban olsunlar bütün azad turklere(mosleman ola olmiya farq etmez)...azad olson..azadliğa can,kan versin...kahraman turklere...

GUNEY TURKLERİNE TENBEL DİYƏN VALLAH NAMƏRTDİR...NAMƏRTDİR BİZİ TENBEL SANAN...BİZ ATSİZİX...ATSİZ...ATİMİZİ İRAN RJİMİ ALİBDİR...

``DİZLƏRİMDƏ İLLƏRİN AĞIRLİĞİ
BAŞİMDA YANİX TOPRAĞİN KOLO
GOLTÖĞOMA SINMİŞ GILINC BURAN ƏLLƏRİM
GOZLƏRİMDƏ OĞUZ YOXOSO
GOLAKLARİMDA YABANC DAYƏLƏRİN YABANC LAYLASİ
BAŞİMİ YASTİĞA ATİBDİ DOZORƏM
SƏBİR DAŞİMİDA BAĞRIMA BASİB DOZORƏM
GƏBİR DAŞİMİ BAŞİMA ALİB DOZORƏM``

TÜRKBEG
08-01-2008, 10:26 AM
Hükümete ortak olduğu zaman, Rusyaya gidip Çeçen mücahidleri terörist ilan eden belgeye imza atan, Sincanda Uygur Müslüman Türklerine işkence eden zalim Çin devlet Başkanı Ziyang Zemine kendi elleriyle devlet nişanı takan, ülkücü gençliği, 12 eylül öncesinde öldürenlerin ayakları altında paspasa çeviren bir de Türkçü parti geçinenler değil mi?

Vurun ülkücülere.Zırvalarda zirvelere gerek yok.

Turan Ateşi
08-06-2008, 02:54 PM
kuzey ıraklı ****ten ne farkın kaldı?

onlar da binlerce yıldır yaşadıklarını amerikanlara sattı, imkanım olsa sen de satarım diyorsun

azerbaycan azadlığı için amerikan askerine ihtiyaç varsa, damarındaki Türk kanı yetmiyorsa yazıklar olsun

kes bileğini o kan ki seni azad etmeye yaramıyor, bırakma aksın damarlarında

Başköylü Milletler için sömürgeci seçimi yoktur. eski sscb ve yeni rusya ve çin kızıl emperyalist vampirdir. İran da sözde islam cumhuriyeti ama gerçekte farsi yeşil emperyalist bir kan emicidir. Abd ise liberal kapitalizm ve sözde demokrasiyi kullanarak sömürgecilik yapan hertarafından kan damlayan beyaz emperyalist bir vampirdir. Yani bu güçlerin hepsi Türklüğe düşmanlığı sabittir.
Bana Türkün Türkten başka dostu yoktur.

Hep örnek verdiğim Atatürk'ün bir sözü vardır :

Türk'ün karakteri kendine güveni ve yeteneği çok yüksek çok büyüktür, böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir.

Güney Azerbaycan Türklüğü 1925'den bu yana esaret altındadır ve zulüm görmektedir en önemlisi asimile edilerek farslaştırılma siyaseti ile karşı karşıyadır.

Türk için bağımsız yaşamak ama tam bağımsız yaşamak olmassa olmaz koşuldur.
Esareti kabul etmeyen Türkler yeniden bağımsızlığın özlemi ve çalışması içerisindedirler en önemli yanlarından birisi de yöntem olarak Türkçü ülküyü seçmiş olmalarıdır.

Bağımsızlık için tabiki en büyük güven kaynağı Milletin bağımsızlık ateşidir. Milli bilinc ve uyanıştır. Öte yandan bir milletin kaderini yönlendirecek bir konuda uluslararası dengelerden yararlanmak çok önemlidir.

ANADOLU BOZKURTLARININ EMPERYALİSTLERE KARŞI VERDİĞİ KURT-ULUŞ SAVAŞINDA GÖKBÖRÜ ATATÜRK'ÜN SSCB 'DEN GELEN YARDIM KABUL EDİLMİŞTİR. YANİ KOMÜNİZM ÇOK TEHLİKELİDİR NERDE GÖRÜLSE EZİLMELİDİR DİYEN KİŞİ KOMÜNİSTLERDEN YARDIM ALMIŞTIR.

Bu belgeli bir gerçektir. Atatürk emperyalist bolşevik ruslardan yardımı rededebilirdi rusun uşağı olmayalım diye...

O durumda senin mantığına göre Atatürk bağımsızlık için rus'un yardımına mı ihtiyaç duymuştur?
Uluslararası dengelerden yararlanarak Atatürk haşa ihanet mi etmiş oldu?

Atatürk'e bu yüzden haşa rus güdümünde, komünistelerin peyki olacak gibi yaftalarda vurulabilirdi. Ama bunun gerçek olması sözkonusu olamaz.

ÖZETLE KURTULUŞ YOLUNDA ULUSLARARASI DENGELERDEN YARARLANMAK ATATÜRKÜN DE BİR TAKTİĞİDİR. AMA EN BÜYÜK TÜRKÇÜ DE O DUR.

TÜRK YURTLARININ BAĞIMSIZLIĞI İÇİN EN BÜYÜK GÜÇ KAYNAĞI MİLLETİN KENDİSİDİR ONDAN SONRA İLERİ GÖRÜŞLÜ GERÇEK LİDERLERDİR.

Türk Milletine "epey beklemek zorundasınız, şimdi bağımsızlık isterseniz abd nin boyunduruğu altına girebilirsiniz, o yüzden esarete devam ede durun" gibi sözler söylemeden önce kendimizi onların yerine koymamız gerektiğini düşünüyorum.

saygılar.

[Only Registered Users Can See Links]

ATSIZ KAHRAMAN
08-09-2008, 10:13 PM
Atatürk zamanında gelen yardımların Azerbaycandan geldiğini sanıyordum ama neyse.Konumuz bu değil.Biz Türküz kimseden yardım almayız dersek yalan söyleriz.Yıllardır milliyetiyle,geçmişiyle yok sayılan çoğunlukluğu varsayımdan ibaret olan G.Azerbaycanlı Türk gardaslarımız ne olursa olsun şansını denemelidir de diyemeyiz.ABD sadece kullanır ve paçavrasını çıkarır atar.Bu acı gerçekler K.ürtler karşılaşacaklar bu acı gerçekle.Bunun kaçarı-göçeri yok.Atatürk bağımsızlığımızı elde ettiği zaman millet milletti. Ben bir şehit torunu olarak babamgil den daima, nasılda yetim yetiştiklerini anlatırlar ve o günkü yokluk ve kıtlıklara nasıl göğüs gerdiklerini anlatırlar.

Ama şimdi bu durumları biz anlatıp geçiyoruz.Basit bir işmiş gibi.Düşünün bir defa G.Azerbaycanda kaç kişi Azadlık davasına inanıyor,kaç kişi çocuklarını yetim bırakma gücünü özünde görebiliyor.Bunlar kolay şeyler değil.Günümüzde bu davaları gerçekleştirenler var.Güney Osetya bunun bir örneği ama bu insanlarda Rusayanın gölgesindedirler.

Abhazya yine öyle.Yani bunlar rus güdümünden çıktılar tekar o güdüme giryorlar.Gürcistandan bağımsızlığını alırlarken

Bizde , ABD nin güdümünde bir hareket gerçekleştirdiğimiz zaman onların güdümüne girmeyi göz önünde bulundurmalıyız.Ki burada ben şunu belirtmeliyim ;ben İranın, ABD ile düşman olduklarına inanmıyorm.Güneyde bir hareeket başladığı zaman İran enerji kapılarını açar ve Türkleri ortada koyuverir.

O zaman bizim yapmamız gereken lider ve sağlam çevre çıkarmak kalıyor geriye.Çünki azadlık gökten zembille inmiyor.Bunun için fedakarlık gerekiyor.O fedakarlıkta dinle uyuşturulmuş kalabalıklarla olmuyor malesef.Dirayetli ve milliyetçi kişilerin birliği ile olur.Buda ABD yada başka yerden değil.Bizden olacak iş.

Gizli Özne
08-12-2008, 01:10 PM
Selamü Aleyküm kardeşlerim, yoldaşlarım!

Sizlere birşeyden bahsedeceğim... Bugün nerede bir Türk yurdu varsa talan olmuş, kimisi de olacak. Mesela; Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan soyunu inkar etmekte! Hayvanlıktan daha da ileri giden Rusya, ne yazık ki bugün bir kara bulut gibi Türk yurtlarının üzerine çökmüştür!.. Komünizm ne yazık ki obalarımıza kadar girmiş, şanlı Türk'ün at koşturduğu yerlerde zaferden zafere koşan Türk'ün yurtlarını mahvetmiştir. Türkiye'ye de sıçramak isteyen bu çamur, yoğun girişimler sonucu engellenmiştir. Tek sağlam Türk devletleri Azerbaycan ve Türkiye'dir. Bu iki devlet bir elin iki parmağıdır! Halkı birdir. Herşeyden önce Türk'üz, bir aileyiz... Bugün yukarıda dediğimiz gibi Orta Asya Türk devletleri soyunu inkar etmektedir! Biz bu rezilliğe asla düşmemeliyiz, Hilalin gölgesi altında kardeşçe yaşamalıyız ki Osmanlı'yı diriltelim, hoşgörüyü yayalım, insanlığı dünyaya tekrar öğretelim... Mevlana ve Yunus ile sevgiyi bilelim, soyumuzu bilelim, benliğimizi bilelim; batının oyununa artık düşmeyelim...

ŞUNU HATIRLATAYIM Kİ ASLINI İNKAR EDENE NE DENİR BİLİRSİNİZ!! ...SOYSUZ...

HERŞEYDEN ÖNCE İNSAN OLDUĞUMUZU BİLELİM KARDEŞLER! OYUNA GELMEYELİM! ECDADI, GEÇMİŞİ, ATAYI BİLELİM, SOYSUZ OLMAYALIM!

YARIN ELBET, ELBET BİZİMDİR!.. GÜN DOĞMUŞ, EBED BİZİMDİR!

ewet dediklerini çoğu doğru ama nogaykızı nında deiği gibi diğer Türk devletlerini bırakalım da Azerbaycan-Türkiye birlik olsun diyosun gibime geldi kısaca.. Türk milletine ne işkenceler çektirdiler tarih boyunca etmedklerini bırakmadılar ama yine de ayaktayız..nerdeyse bütün dünya devletleri üzerimizde oyunlar oynuyo..Bu durumda senin de kalkıp 'şunlar bunlar aslını inkar ediyo bunlar soysuzdur' demen hoş değil..ve nogaykızı na katılıyorum bir Türk kendi milleti için rezilliğe düşmüş sözünü kullanmadan önce çok iyi düşünmeli..ben bu sözü okurken ürperdim resmen,Türklük rezilliğe düşemez düşmemeli ve onlar rezilliğe düşerken oturduğumuz yerden kınamakla kalırsak,rezilliğe düşcek daha çok Türk devleti war o zaman..Kerkük'e şimdi kim yardım ediyo?şimdi herkes oturduğu yerden ''ah wah'' ediyo,ya sonra?senin deyiminle rezilliğe düşünce de 'aa bunlar soysuz oldular' mı dicez?millet karnını zor doyurup yatcak yeri zor bulurken durduk yere kalkıp savaşsınlar mı?ne warki ellerinde?savaşsalar Türkiye ne dicek peki sizce 'rahat mı battı da,saldırdılar,sabretseydiler, bizim planımız wardı' diye konuşan çok olcak..Kerkük adına özürler dilicekler sayın bay amerikadan, destek mi olcaklar?biz daha çokk beklicezz..bana öyle geliyo..
ya öyle araştırmalar varki Türkün soyunu kurutmak,beyinden silmek için insanın biyolojik yapısında oynuyolar resmen,yediğimiz ekmeğe içtiğimiz suya neler neler katılıyo kanımıza neler karışıyo..komik gelebilir size..ama TÜRKLÜK bu kadar koyuyo işte gavurlara ve Türk olmayanlara..slayt ve yazıların foruma nasıl eklendiğini bilmiyorum, okumanızı istediğim bi kaç bi şey war da yardımcı olursanız sewinirim...

Gizli Özne
08-12-2008, 01:20 PM
Rezil olmamak için Türk olmak yetmiyor arkadaşlar. Ameraki ve İsrailin oyuncağı olan her millet rezilliğe sürüklenmiş demektir. Eğer eski şehamet ve şanlı günlerin özlemi duyuluyorsa yeryüzünde amerikan emperyalizmine israil siyonizmine dur diyebilmeli. Bu yalıpmadıkça rezil değiliz demekle rezaletten kurtulamayız.

siyonizme,emperyalizme destek olan Türkiyenin içinde olan,Türküm diyen okadar çok kurum warki..okuduğumuz ve sayygın diye adlandırdığımız gazeteler tv kanalları vb. bir çok kurum, okuduğum bi kitaba göre yeniyüzyıl gaztesei(eskiden wardı sanırım şimdi yok)cumhuriyet gazetesi (aklıma gelmiyo daha çok wardı aslında)gibi bi çok gazete siyonizme destek oluyo..türkiyedeki yahudileri dışlayarak israile kovuşturarak büyük yahudi birliği kurulmasına yardımcı olarak milyonlarla oynicaklar ve sonra o kuruluşunda emek harcadıkları yahudi birliği ABDyle bir olup Türkiye yi yıkmaya çalışcaklardı..

Gizli Özne
08-14-2008, 08:15 AM
Ola BilƏr Inşallah...hazırik Abd Irana GƏlƏ VƏ Bayrağini GustƏrƏ NerdƏ Olsa...biz Toprakımızi IstƏyirik...bayrağimizi GostƏrƏciyik...nasil Olsa...hetta Olsa Abd ƏsgƏrlƏrilƏ BirlƏşƏciyik Ta Yürdomozo Azad EdƏk...
Ben başköylü ye katılıyorum,Türkler yardım etmediği için ABD ile mi birleşceksin yani?ABD yardım etmek için ne isticek senden biliyo musun?Türk devletlerine,yani öz kardeşine karşı savaştırcak ondan sonra yardım etcek bi sürü borç bindircek üstüne seni kendine bağımlı hale getircek, senin memleketin bağımsız olduktan sonra ABDye 'tamam işim bitti,ben gidiyorum' diyebilcek mi sanıyosun?kusura bakma ama sen biraz fazla bencilce düşünüyosun,ben Kerküklüyüm yıllardır Türkiye de yaşıyorum,TC vatandaşı bile değilim hala,ama bu memleketin vatandaşına karşı (TC kimliği taşıyıp Türklere söven soysuzlara) bile savunurum Türkiye yi,öz toprağım,ana vatanım derim Kerkükten ayırt etmem,'sana ne sen Kerküklüsün' deyip susturmaya çalışıyolar, gereken cevabı veriyorum bende..batıda Türklerin çoğunlukta olduğu bi yerde de yaşamıyorum üstelik,doğuda öyle bi yer ki ellerinde olsa bi kaşık suda boğarlar bizi ve bizim gibi düşünen diğer insanları..buna rağmen demiyorumki Türkiye benim vatanım değil ABD ile birleşiyim Kerkük düzelsin de gerisi beni ilgilendirmez...Biraz daha geniş düşünmelisin bence senin yaptığın imama karşı şeytanın yardımıyla ayağa kalkmak,ama bil ki adı üstünde 'şeytan' karşılıksız bi iş yapmaz ve bedeli de yardımından çok daha ağır olur..

Turan Ateşi
08-14-2008, 08:50 AM
Kandaşım doğru söylüyorsun hiç bir yabancı devlet babasının hayrına yardım etmez. Mutlaka bir çıkarı vardır. Bu herkesin bildiği bir gerçek.

Zaten Millet ve Devlet esaretten, ancak Milletin bağımsızlık azim ve kararlılığı gerektiğinde toprağı al kanlarla sulayarak kurtarılır. Azat olunur.

Temel felsefe bu olmak koşuluyla sırtlanlar arasındaki sürtüşmeden ancak ileri görüşlü ve yetenekli devlet adamları kullanabilir.

Aynı Atatürk gibi.

Türkiyeyi Türk'ün bağımsızlık azmi ve kararlılığı gelecek kuşaklara özgür bir vatan bırakmak için kara toprağa bir gül bahçesine girercesine girenler kurtarmıştır.

Aynı zamanda emperyal güçlerin sürtüşmelerinden yararlanan da Atatürk'tür.
Ayrıca sscb den de çok büyük çapta olmasa da yardım alındığı biliniyor. Özellikle de az da olsa silah yardımı.

Atatürk'ün bu dirsek temasını yanlış okumak yanlış teşhislere ve yanlış tedavilere götürür.

Tabi ki Türk devletleri için en önemli konu HER KONU DA TAM BAĞIMSIZ OLMAKTIR.
Bunun için çalışılır.

saygılar.

Gizli Özne
08-14-2008, 09:09 AM
Kesin bi bilgim yok ama ben de ülkücülerin artık asıl amaçlarından saptıklarını,Türklük ve Din çerçevesinde olmadıkları ve dinden gittikçe uzaklaştıklarını,sadece adlarıyla ülkücü geçindiklerini duymuştum.Şuan en güvenilir kurumun da ülkü ocağı değil Türk Ocağı olduğunu da duydum..ne derece doğru bilmiyorum ama tanıdığım bi kaç tane ülkücü (ülkü ocaklarından) arkadaş da var ve gerçekten hal-durumları hiç hoş değil, tamam sapına kadar Türklük muhabbetleri falan iyi de bi de 'sabaha kadar içtik' muhabbetleri de eksik kalmaz..ağır ağır arabesk parçalar dinleyip psikopatlık derecesine geleni yani jilet olaylarına girenleri falan da oluyomuş..yani ülkücüler ne kadar güvenilir açıkçası bilmiyorum...:confused: