PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göz Renginize Göre Göz Falınız...

gül_güzeli_76
12-23-2007, 02:38 PM
Mavi Gözlüler:Durağan olmayı sevmeyen,enerji dolu,karar verme yeteneğine sahip, pozitif,eli açık kişiler.En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları...

Yeşil Gözlüler:Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler,çok sinirli olmalarına karşın,bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler.Duygularını kontrol altına amayı başarabiliyorlar.

Ela Gözlüler:Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetlidir.Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler,gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

Siyah Gözlüler:Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar.Hem sevgigi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler,hassas bir kalbe sahiptirler.

Kahverengi Gözlüler:Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlardır.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalarıdır.Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar...

gül_güzeli_76
01-04-2008, 12:30 PM
sizin göz renginiz hangisi??

valla kahverengi benim gözlerim ve birazcık tutmuş diyebilirim :rolleyes:

EgoisT
01-05-2008, 08:53 PM
Burç yorumları ve buna benzer şeylere inanan insanlari canı gönülden tebrik ediorum...

Bu yorumları yapan degerli kişilikler o kadar zekiler ki yaptiklari yorumlarda her burç grubuna veya ona benzer olusan gruplasmalara ( göz rengi vs..vs.. ) her türlü yorumu katıyolar ve genelde bircok insan bu her türlü yorumdan birini kendine uyumlu hale getirior aaa bak biliyormus diye bir fikre kapılıyor...yapılan her türlü yorumda ileride mutlu olacaksınız bugun tuvalete gideceksiniz belli bir süre sonra su içeceksiniz gibi yorumlar ;)

Bilmem Anlatabildimmi :)

elif76
01-05-2008, 10:07 PM
benim gözler koyu kahve rengi hatta siyaha kaciyor eee hangisine bakacam ben?

ceyda deniz
01-12-2008, 12:44 PM
Kahverengi Gözlüler:Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlardır.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalarıdır.Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar...
[COLOR="Blue"]bu yanlış ben özel hayatımı kimseye anlatmam
dünyayada kapalı gözle bakmam

kadıköylü
01-20-2008, 08:32 PM
benim gözlerim siyah sanki beni anlatıyor arkadaşımın gözleride yeşil tam onu anlatıyor sanki......

kafkas isot
02-12-2008, 08:01 PM
fal guruplarının değişik bir versiyonu yinede güzel teşekkürler

astana
02-13-2008, 07:15 PM
ela gözlüyüm yumusak baslı olmaz sısnda tutmus dıyebılırım.:D

AlperTunga
02-21-2008, 02:16 PM
Bu Renk Dışında Kalanlar ? :):):):):):):):)