PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : /// lütfen geç kalmayın //

orkun_hoca
08-29-2007, 09:35 AM
İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. Sınıf

Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Son Sınıf

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...

Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Aradan yıllar geçti...

Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Yıllar çok çabuk geçti...

Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...

"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."

orkun_hoca
08-29-2007, 09:40 AM
geç kalmak istemeyenler hemen iş başına bence

karanfill_76
08-29-2007, 09:48 AM
demesi kolay be hocam belki bunu okuyup cesaretlenebiliriz ama yine de çok zor duyguları bi insan bi anda ifade edemiyo zor bi iş ama gerçekten GEÇ KALMAYALIM SEVGİMİZİ SÖYLEMEKTEN KORKMAYALIM VE ÇEKİNMEYELİM :(

orkun_hoca
08-29-2007, 10:42 AM
bir insan sevgisini söylemekten neden cekinirki bu oldukca güzel bir duygu eger bu duyguyu besliyorsa ne olursa olsun bunu ifade etmelisiz bence zor olan içine atmaktır söylemek daha kolay...

karanfill_76
08-29-2007, 10:50 AM
gerçekten seven insan çekinir söylemekten karsılık görememkten çekinir hele bide sevdigi insan arkadasıysa yada sevdigi insanla muhabbeti varsa sevgisini açıkladıktan sonra soguk davranılmasından baglarının iyice kopmasından korkar ve karsılıksız yasar...

orkun_hoca
08-29-2007, 10:57 AM
eger bir insan seviyor ve bunu söylemiyorsa bence aptaldır kusura bakma ne olursa olsun o duygusnunu ifade etmeli belki karşısındaki kişininde ona ilgisi vardır bilmiyorsun değil mi onu kaybetmek değil bu onu daha çok kazanmak için vereceğin bir uğraş olmalı.

karanfill_76
08-29-2007, 11:05 AM
orası öyle tabi ama aşık biri olayın olumlu yanından çok olumsuz yanını düşünür çünkü olumlu olursa zaten mutlu olucaktır ama olumsuz olursa kaybedicektir kaybetmeyi göze almayı hangi insan seçer ki ?

orkun_hoca
08-29-2007, 11:10 AM
ya kazanabilecegi düşüncesi ben eger yüzde 1 de ihtimalım olsa gider konuşurum yüzde 0001 de olsa konuşurum bu duygumu anlatırım...

dinceraygun
08-29-2007, 04:24 PM
Bu tarz şeyler filmlerde olur bence.Gerçek hayat çok farklı.

Herkes oturduğu yerden kendine gaz verir 'git sevgilini bul hayatını yaşa' diye ama kimse kalkmaz yerinden.

Yerinden kalkman için önce üstünde tabuları yıkman sonra seni içine alan bu saçma sisteme karşı durman hepsinden önemlisi hayata karşı durman gerekir.

orkun_hoca
08-29-2007, 06:05 PM
Tabİkİ Dİncer. Hayatimizda Olup Bİtenlere Bazen Seyİrcİ Kaliyoruz. Tabulari Yikalim Dİyyorsunya Hepsİnİ Yikmak MÜmkÜnmÜ İnsanalrin İÇİne İŞlemİŞ Çogu Sey Onlari Zamanla Bİlgİyle Yikmak Gerekİr YanliŞmiyim ??? Hayatimizda Olup Bİten YÜzlerce Durumdan Bİrİdİr Bu Fİlmlerdede Olur Normal YaŞamimizdada...

arxeyin
09-02-2007, 11:50 AM
bi insana sewdigini sölemekten güzel bişey mi war ya
hem sonuçta sölemezseniz hep ihtimaller içinde bogulacaksınız zaten olmayacak ama sölerseniz neden olmasın hem bu d unutulmaması gereken bi gerçektir
sewildigini ögrenen insan asla reddetmez
eger gerçekten yakınlaşabilmişseniz hiç çekinmeyin sewdiginizi sölemekten:)

karanfill_76
09-02-2007, 06:16 PM
sewildigini ögrenen insan asla reddetmez
demişsin belki bu insana birden fazla kişi sevdigini söledi hiç birini reddetmicek mi _?biraz saçma olmus sanki :S

igdirli
09-02-2007, 06:25 PM
Gerçekten çok güzeldi ya ama sonun böle olmamalıydı

serap34_76
10-08-2007, 03:04 PM
sanmıyorum be orkun bence dinçeri dedigi gibi hayata karşı durmak gerekir dedigi gibi tabuları yıkmak ama yinede paylaşımın için teşekkürler

kiira
06-07-2008, 08:14 AM
paylaşım için teşekkürler...