PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ıgdır ülkü ocakları yemin

akyumakli ferhat
12-14-2007, 09:29 AM
tRk5PofQu_s&feature

ülkücü
06-16-2008, 07:20 PM
sa arkadaşlar aranıza yeni katıldım

cengiz70
06-16-2008, 07:39 PM
[QUOTE=ülkücü;53311]sa arkadaşlar aranıza yeni katıldım[/QUOTEa

aleyküm selam ülkücü kardeş.aramıza hoş geldin. iyi forumlar.

HeaveN
06-17-2008, 09:55 PM
Oldum olası sevemedim şu yemin törenlerini ülkü ocaklarını -.-
Fazla bir cıvık oldular son zamanlarda.yaşları 17 ile 22 olan gençlere çok Kurtlar Vadisi izletiyorlar onlarda doğal olarak özeniyorlar tabi
Dikkatimi çeken şeyse videodakilerin hepsi genelde 17-23 arası gençler
Düşünüyorumda 23 yaşından büyüklerde ülkücülük sevgisimi öldü yoksa bizim gençler böyle şeylere fazlamı düşkün?

akyumakli ferhat
06-18-2008, 09:33 AM
Fazla bir cıvık oldular son zamanlarda.yaşları 17 ile 22 olan gençlere çok Kurtlar Vadisi izletiyorlar onlarda doğal olarak özeniyorlar tabi
Düşünüyorumda 23 yaşından büyüklerde ülkücülük sevgisimi öldü yoksa bizim gençler böyle şeylere fazlamı düşkün?

Bence böyle konusman çok yanlış birsey yeminimiz ölene ve mezara kadardır olabilir.Bizim nekadar büyük bir camia olduğumuzu anlamis oluyorsun gelecek bu 17-23 yaş arasında olacağını şimdiden söyleyebilirim... Ülkücülük sevgisi ölmedi,kendi ağzınızdanda söylediğiniz gibi küçük yaştan öğrenmeye başlıyorlar ve eğer olumlu kullanırlarsa çok güzel birsey...

н3к
06-20-2008, 11:31 AM

Unutulmamalı ki şimdi 50 - 60 yaşında olanlar da 17-23 yaşlarında yemin etmişlerdi..

CcC-AFKAN-CcC
06-29-2008, 11:13 AM
Fazla bir cıvık oldular son zamanlarda. BIZ CIVIK DEGILIZ BU DAVAYA VE ARAMIZADA CIVIK INSANI ALMAYIZ ARKADASIM YANLIS GÖRMÜS YANLIS DUYUMLAR O ZAMAN SENIN BILDIKLERIN BIR ÇOCUĞADA GIT KURTLAR VADISINI IZLE IZLEDIKTEN SONRADA BELINE SILAHI AL ONA BUNA SATASDA DEMIYORUZ HEPSINI TEKER TEKER TAKIPDE EDEMEYIZ VE BU DÜSÜNDÜKLERININ HEPSINI BIZE YANI ÜLKÜCÜLERE MAL ETMEMEN LAZIM