Orijinalini görmek için tıklayınız : Mensum Ibrahimov - Ümit Neğmesi
smoky head
10-02-2007, 08:59 PM
Albüm: MENSUM İBRAHİMOV - ÜMİT NEĞMESİ
Keyfiyat : 128- mp3
Upload tarihi: 01/10/2007
Uploader : Smoky Head
Formatı : Mp3
Büyüklüğü :51,7 MB
MENSUR İBRAHİMOVA ÜMİT NEĞMESİ
-aman teklik elinden
-küsüp menden
-ümit neğmesi
-ana yurdum
-naçar geder
-yar bize gonah gelecek
-axtarırsınız
-samavarın xekesi
-gözelim sensen
-segah tesnifi
Download: [Only Registered Users Can See Links]
Password: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
MENSUR İBRAHİMOVA yox Mənsum İbrahimov
Ramin
10-06-2007, 10:11 PM
MENSUR İBRAHİMOVA yox Mənsum İbrahimov
:):D
Soyadın sonunda "A" hərfi olması insanın qadın cinsiyyətinə aid olması demək.
Ama Mensum bəy qadın deyil axı :)
NURGUN
11-30-2007, 03:05 PM
Smoky head... size bir fikra anlatayimmi... biri her zaman Tanriya piyangoda kazanmasi ichin dua edermish o kadar chok etmish ki sonunda Tanridan mesaj gelmish ...ey kulum hich olmazsa bir kere bilet al da piyangoda numaran bulunsun....kucagina bisikletin inmesin mi bekliyordun
smoky head
11-30-2007, 07:41 PM
Smoky head... size bir fikra anlatayimmi... biri her zaman Tanriya piyangoda kazanmasi ichin dua edermish o kadar chok etmish ki sonunda Tanridan mesaj gelmish ...ey kulum hich olmazsa bir kere bilet al da piyangoda numaran bulunsun....kucagina bisikletin inmesin mi bekliyordun
Anlaşılan siz buraya müzik için değilde signatürlere muhalefet için gelmişsiniz.
Neyse kolay gelsin.
Zaur.
05-24-2008, 04:55 PM
Salam, dostum bu gözel paylaşımın üçün çox sağol amma mp3'lerin keyfiyeti aşağıdır seslerde bozukluk var open.az'dan indirib derleyib upload etsen çox yaxşı olar.
Dostum men dial-up istifadeçısıyem buda o demekdir ki rapidshare.com'dan boyük hecimli file'ler yüklemek çox çetindir Büyüklüğü :51,7 MB olan dosyadan sadece bunlar yüklendi:
MENSUM İBRAHİMOV: ÜMİT NEĞMESİ:
-aman teklik elinden
-küsüp menden
-ümit neğmesi
-ana yurdum
-naçar geder
-yar bize gonah gelecek
-axtarırsınız
-samavarın xekesi
-gözelim sensen
-ay qashigozu qaraqiz
Rica etsem digerlerinde open.az'dan yükleyib upload edib burada yerleşdire bilersenmi?
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.