Orijinalini görmek için tıklayınız : haydi itaraf edelim:))
elif76
09-30-2007, 02:44 PM
burada herkes birseyler itiraf etsin.
ben baslyiorum okulla geziye gidiyoruz diye bowling oynamaya gitmistik arkadaslarla:)
aslinda itiraf edilecek okadar sey varki:)
aztechno
09-30-2007, 02:48 PM
bende itiraf edeyim geçen gün kız arkadaşım olmadığı halde bir kıza bir kızla beraber olduğumu ve çok mutlu olduğumuzu gerek cinsellik gerekse uyum olarak tam birbirimizi tamamladığımı söylemiştim açıkçası sallamıştım o soruyu soran kızdan çok hoşlanıyordum lanet olsun
elif76
10-02-2007, 11:41 AM
itiraf eden yokmuuuuuuuuu;);)
bu arada baslikta yazi hatasi yapmisim itiraf olacakti itaraf yazmisim düzeltmeye calistim ama yapamadim.
aztechno
10-02-2007, 05:23 PM
evet özelimizi buraya açalım son günlerde kendimi çok yalnız hissediyorum
S.O.A.D
10-02-2007, 08:25 PM
olum sen yanlız kalmaya mahkum bir varlıksın. seni çocukluğumdandır tanıyorum tolga yanlızssın ve hala yanlızssın.. :D :D :D
S.O.A.D
10-02-2007, 08:27 PM
çanakkaleye gidebilmek için babama erzurumda bir işim var diyip yalan söylemiştim. ama ben yalancı değileeeeemm.. :( Sadece ele gerekti. Biliyorsunuz ki istisnalar kaideyi bozmaz.. :D :D
elif76
10-02-2007, 10:08 PM
yanlizlik iyidir bazen sen aslinda coktaaan bu duruma alismis olman lagzimdi soadin dedigi dogruysa tabii:D:D
kiira
01-05-2008, 03:47 PM
araştırma yapmak için internete gireceğim yere Kezman'ın fun sitesine girip bir sürü resim indirmiştim :D
$!ߣ[
01-05-2008, 04:18 PM
arkdsmızın doqum gününe gidiorz dierk kızılaya gezmeye gitmiştk:D ama buuu cokkkk önceden olmstu 5-6 sene oldu sanırım:)
elif76
01-05-2008, 10:11 PM
ben karanliktan yanlizliktan cok korkuyorum kelaya gittigimde yanimda hep balta götürürdüm
eL diablo
01-05-2008, 10:29 PM
ben karanliktan yanlizliktan cok korkuyorum kelaya gittigimde yanimda hep balta götürürdüm
Balta? yok artık :D
aslan3617
01-06-2008, 01:25 AM
lisedeyken bız erkekler toplanıp bı karar almıstık sınıfca para toplayıp butun sınıfı pıknıge goturecektık tabı bu ısın melek yuzlu yanı asıl amac parayı toplayıp kızlarsız bı pıknıktı paramız yoktu saolsunlar onlardan saglamıstık kaynagımızı ama yıl sonu cok kotu cıkardılar acısını.
gül_güzeli_76
01-08-2008, 11:57 AM
itiraf ediyorum çok sevdiğim birinin kalbini kırdım..ama o da benim kalbimi kırdı farkında değil..ben bu vicdan azabından kurtulamazsam bir ölüden farklı olmam..en sevmediğim şey bir insanı incitmek:(:(özür diliyorum ama bişeyi değiştirmez heralde...tek istediğim beni affetsin...:confused:
elif76
01-08-2008, 12:18 PM
hic birsey icin gec degil gül güzeli eger düzetme gibi bir sansin varsa hic bekleme.pisman olacagin seyi yapma.
aslinda itiraf edilecek o kadar sey varki hangisini desem:D
itiraf ediyorum kücükken babam namazini kildinmi diye sordugunda bende kilmadigim zamanlar evet kildim diyordum:confused::o ama kücüktüm ozaman!!!
akyumakli ferhat
01-08-2008, 01:05 PM
itiraf ediyorum çok sevdiğim birinin kalbini kırdım..ama o da benim kalbimi kırdı farkında değil..ben bu vicdan azabından kurtulamazsam bir ölüden farklı olmam..en sevmediğim şey bir insanı incitmek:(:(özür diliyorum ama bişeyi değiştirmez heralde...tek istediğim beni affetsin...:confused:
özür dilenecek birsey olmadigi icin özür dilemene gerek yok sevinc doğrudur ikimizinkide belki bir hayaldir ama dün dediklerinden sonra asla ama asla olmayacagini sana burdada diye bilirim kalbin de kirilmasil ailen beni istemiyor canlari sag olsun ama artik herseyden bikdim tükendim artik canim sıkılıyor herzaman ama seni hala seviyorum sonkez sana yaziyorum ve burada artik konu kapansin bence hicbir yerde acma lütfen bütün hersey icin özür dilerim senden seni sevdigim senin icin yasadigim ve anilarim icin özür dilerim
elif76
01-08-2008, 01:17 PM
itiraf ediyorum
eger birbirinizi seviyorsaniz bunu böyle yapmamalisiniz.sevgi mücadele demektir her zorlugun üstesinden gelmektir.her iliskide sorunlar olur ister büyük ister kücük ama önemli olan bunu uzatmamak.
sora benim gibi olursunuz;):)
İtiraf ediyorum; yukarıdaki severek ayrılanlar kafamı karıştırdı .İlişkiler birdaha gözden geçirilmeyi ,şans verilmeyi hakederler heleki böyle sevgi dolu mesajlara dökülüyorsa ,üzülmek için de asla demek için de çok gençsiniz....
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.