Orijinalini görmek için tıklayınız : En Büyük çilginliginiz ???
karanfill_76
09-28-2007, 04:30 PM
hayatta yaptıgınız en büyük çılgınlık nedir yada yapmayı hayal ettiginiz çılgınlık ???
EgoisT
09-28-2007, 06:28 PM
Ohoo Saymakla Bitmez :S
Ben Yokum Bu Oyunda hıh :p
elif76
09-28-2007, 08:19 PM
okadar cok varki hatirlamiyorum bile:D
ama bi gün kimseye haber vermeden kaybolmak isterdim.bakalim kimler merak edecek beni:D
Maralça
09-28-2007, 08:29 PM
aynışekilde Elif :) nedense herkes istiyo bunu :rolleyes: acı ama hiç çılgınlığım yok:(
EgoisT
09-28-2007, 09:00 PM
Ben bi kere daga tırmandim piknikteyken :) dedim bakim kim merak edip ariyacak ama ben inmesem kimsenin arayacagi yoktu :) saka bi yana kaybolun ama daga cikmayin inmesi zor oluyor :)
elif76
09-28-2007, 09:07 PM
aynışekilde Elif :) nedense herkes istiyo bunu :rolleyes: acı ama hiç çılgınlığım yok:(
ozaman sana tavsiyem bi cilginlik yasa bence:Dzevkli oluyor.:D:D
ama en cok cilginlik kücük yaslarda oluyor yani ben bu saaten sora bi cilginlik daha yasiyacagimi sanmyiorum.aslinda okuldan kacip gezmelere gitmek cilginliga giriyormu acaba:rolleyes::rolleyes::D
not:kimseye tavsiye etmme okuldan kacmayin sakin
karanfill_76
09-29-2007, 08:39 AM
hmm güsel şeyler çıkıcak galiba :D
ben gecen yaz ıgdırdayken yapmıstım bi çılgınlık:Dkardesimle tek gitmiştim ve bi motor hastası oldugum için kusenlerle heran motorla gezioduk bi gün kimseye sölemeden aksam 6 gibi çıkıp gece yarısı 2 gibi gelmiştik tabi yolda basımıza gelenleri anlatmıyorum bile:Dgeldigimizde baya bi azar işitmiştik ama zevkliydi yaa
elif76
10-02-2007, 11:54 AM
daha 7-8 siniflardayken sabahlari hep 6.30 da halamin kizi,bi tanidik bide ben okula gitmek icin bulusurduk evin önünde.tabii bide kis oldugu icin o saatlerdede hava kap karanlik oluyor.ücümüzde birbirimizden korkak:D.halamin kizida aramizda en büyükleriydi bizi tamm issiz yoldan götürmek istedi biz israr etmistik ama o yoooook inadim inat neyse o issiz oldan gittik.kimsede yok o yolda sadece bir yol var bide daracik bir yoldu.karsimiza bi alman kadini cikti sarhosdu kendisi biz ücümüz orada kala kaldik kadin bi üstmüze bagirdi bide utanmadan arkamizdan kosmasinmi:Dbiz nasil kaciyoruz ama:Dsora ücümüzde yolun ortasinda üst üste düstük biri kafamin üstüne halamin kizida ayaklarimin üstüne düstü:Dyaa ayaga kalkacam halamin kizi ayaklarimi tutuyor kalkmiyim diye hani önce kendisi kalkacak ya uyanik:Dneyse sora bi bakalim kadin madin yok ortalikta artik kactimi ne yapti bilmiyoruz.o gün okula yanliz gitmekten korkmustuk enistem götürmüstü bizi okula.
iste böyle simdi gülüyorum valla o günlere:D:D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.