Orijinalini görmek için tıklayınız : Febeliler görün...(ikisi arasındaki fark :))
ultrAslan76
09-27-2007, 09:49 PM
ya bırak sen Allah galatasarayın taraftarımı var 20.000 kişi anca geliyo maça:D Asyyi zor dolduruyosunuz hele o olimpiyat stadında oynadığınız yılı söylemiyorum bile kaç kişi gitmişti maç izlemeye 75 mi 150 miydi:D sen daha iyi bilersen:D üstelikte bilet yanına kola ve çerez veriyolardı:D:D
bu arkadaşımın yazsıına inat koyuyom karar sizin :D
BU GS IN olimpiyt stadındaki bir maçı saat 21.45
--MAÇTAN ÖNCE HEMDE--
[Only Registered Users Can See Links]
Buda febe yin maçı saat 20.00 istanbul belediye maçı...--MAÇ SIRASINDA--
ultrAslan76
09-27-2007, 09:50 PM
YorumA gerek varmı :D
HeaveN
09-27-2007, 09:53 PM
1- GS şampiyonlar liginden çekilmiş bir resim
2- FB nin kendi evinde oynanan bir maç değil olimpiyattaki deplasman maçı bu :)
Eklettirme bana şimdi Saraçoğlu resimlerini :D
HeaveN
09-27-2007, 09:57 PM
Okiş ?
ultrAslan76
09-27-2007, 09:58 PM
1- GS şampiyonlar liginden çekilmiş bir resim
2- FB nin kendi evinde oynanan bir maç değil olimpiyattaki deplasman maçı bu :)
Eklettirme bana şimdi Saraçoğlu resimlerini :D
Sonuçta istanbul içinde oynanan maç ve bu kdr fark ta olmaz ;) küçük takımın hali bambaşka olur :D
ultrAslan76
09-27-2007, 10:00 PM
BURADA 75 BİN :D hemde olimpiyat stadının bi çok olumsuzluğu olmasına rağmen ;)
BURADA 50 BİN :D
HeaveN
09-27-2007, 10:09 PM
Allah aşkına neyi tartışıyorsun benle ? :)
Sizin ali samiyenin kapasitesi kadar fener her maça kombine satıyor
Fenerbahçenin stadyumdan ve formadan senelik 50m dolar kazandığını biliyormusun ?
Bu rakam ligdeki geri kalan 17 takımın hasılatından bile fazla (!)
Şampiyonlar liginden şampiyonlar ligine stadyumu doldurabiliyorsunuz anca
Yöneticiler bas bas bağırıyor maçtan 1 hafta önce traftar bizi yalnız bırakmasın die
Öyle googledan resim bulmakla olmaz bu işler herkes biliyor kimin ne olduğunu ne sen yor kendini nede ben anlatayım ;)
Ve kaldıki bir taraftarki kendi stadyumununu koltuklarını ateşe versin ne beklersin ki (!)
Artık bunu anlayın fenerbahçe zenginler klübü artık normal kesimden insan zor bulursun maçta.Gs sadece sahada oynadığı oyunla fb karşısına dikilebilir.Saha dışında ligdeki 17 takımda fb ile ölçüşemez
ultrAslan76
09-27-2007, 10:11 PM
Allah aşkına neyi tartışıyorsun benle ? :)
Sizin ali samiyenin kapasitesi kadar fener her maça kombine satıyor
Fenerbahçenin stadyumdan ve formadan senelik 50m dolar kazandığını biliyormusun ?
Bu rakam ligdeki geri kalan 17 takımın hasılatından bile fazla (!)
Şampiyonlar liginden şampiyonlar ligine stadyumu doldurabiliyorsunuz anca
Yöneticiler bas bas bağırıyor maçtan 1 hafta önce traftar bizi yalnız bırakmasın die
Öyle googledan resim bulmakla olmaz bu işler herkes biliyor kimin ne olduğunu ne sen yor kendini nede ben anlatayım ;)
Ve kaldıki bir taraftarki kendi stadyumununu koltuklarını ateşe versin ne beklersin ki (!)
Artık bunu anlayın fenerbahçe zenginler klübü artık normal kesimden insan zor bulursun maçta.Gs sadece sahada oynadığı oyunla fb karşısına dikilebilir.Saha dışında ligdeki 17 takımda fb ile ölçüşemez
Futbol bilgini bilmem ama taraftarlık bilgin yok gerçekten sivil hayatta medenice konuşruz şim burda yazsam yazsam bitmez :D
Not ; türkiyedeki taraftar rekoru gs da ;)
Galatasaray-OlimpiAkos - 81bin - 2003 ;)
HeaveN
09-27-2007, 10:11 PM
BURADA 75 BİN :D hemde olimpiyat stadının bi çok olumsuzluğu olmasına rağmen ;)
BURADA 50 BİN :D
Şunuda hatırlatıyımki olimpiyatın rekorunu gs deil fb kırmıştır :)
Gs hiçbir zaman olimpiyatta tam kapasite oynamamıştır !
Rekor FB-Juventus HAZIRLIK maçında 69000 taraftar ile kırılmıştır
Güvenlik dolayısıyla bu stadyumda 65000 den fazla bilet satılamaz !
75000 die yazmışsın msjında :D
Öğrende gel :)
HeaveN
09-27-2007, 10:13 PM
Futbol bilgini bilmem ama taraftarlık bilgin yok gerçekten sivil hayatta medenice konuşruz şim burda yazsam yazsam bitmez :D
Not ; türkiyedeki taraftar rekoru gs da ;)
Galatasaray-OlimpiAkos - 81bin - 2003 ;)
Anlatamadım galiba :)
Güvenlik dolayısıyla bu stadyumda 65000 den fazla bilet satamazsın !
Diğer çalışanlarla beraber anca 70000 ile oynarsın !
81000 nerden çıktı :mad: her koltuğa 2 kişimi otuyorlar
ultrAslan76
09-27-2007, 10:22 PM
Anlatamadım galiba :)
Güvenlik dolayısıyla bu stadyumda 65000 den fazla bilet satamazsın !
Diğer çalışanlarla beraber anca 70000 ile oynarsın !
81000 nerden çıktı :mad: her koltuğa 2 kişimi otuyorlar
sadece gülüyorum :D
febe-juventus malı hazırlık maçı olup izm,irde oynanmıştır 60 bin kişide izlememeiştir her türlü iddaasına girerim ;)
gs-olimpiyat maçı 81 bin kişi izlemiştir hani o bbüyük trafik rezaleti :D
neyse iddaasına giriyorsan gel girelim...her türlü iddasına varım ben ;) öğrende gel :D
ultrAslan76
09-27-2007, 10:24 PM
ben uyuyorum yarın sabah 06.00 da kalkcaz malum okul :D sen yaz yarın ben cpv yazarım dediğim gibi tutuyosa gel iddaasına girelim :D
HeaveN
09-27-2007, 10:43 PM
Bence sen yaz kendini ispat edemeyen sensin ki oturmuş akşama kadar konu açıp bişiyleri ispat etmeye çalışıyorsun ;)
HeaveN
09-27-2007, 10:47 PM
İnternetten gezerken buldum hoşuma gitti bakın :D
''FiFA, UEFA, TRFA ve birçok kuruluşun katıldığı 'Dünyanın En Ateşli Taraftarları' anketinin sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlara göre en ateşli taraftarlar 30 oyla G.Saray taraftarları seçildi. G.Saray'ın dünya çapında 9 milyar taraftarı olduğu tahmin edilirken, her maç en az 300 taraftar stadyuma koşuyor. Henüz yol yapım çalışmalarını bitiremeyen belediye yakında koşan seyircilere 100 metrede bir su dağıtacağını açıkladı.''
lol
ultrAslan76
09-28-2007, 12:25 AM
Yalandan kim ölmüş at at sen :D ramazan ramazan hiç çekilmiyosun bea ben senin yazdıklarını fbe li bi arkdaşa gössterdim o sadece güldü ve böle adamlar bize lazım değil dedi...seni kastederek :D:D
ultrAslan76
09-28-2007, 09:47 AM
İnternetten gezerken buldum hoşuma gitti bakın :D
''FiFA, UEFA, TRFA ve birçok kuruluşun katıldığı 'Dünyanın En Ateşli Taraftarları' anketinin sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlara göre en ateşli taraftarlar 30 oyla G.Saray taraftarları seçildi. G.Saray'ın dünya çapında 9 milyar taraftarı olduğu tahmin edilirken, her maç en az 300 taraftar stadyuma koşuyor. Henüz yol yapım çalışmalarını bitiremeyen belediye yakında koşan seyircilere 100 metrede bir su dağıtacağını açıkladı.''
lol
Haberde senin gibi ORJİNAL :D
HeaveN
09-28-2007, 09:57 AM
Yorulmadınmı yazmaktan :)
Tamam siz en iyisizsiniz siz muhteşemsiniz siz ejderhasınız !
Rahatladınmı ?
Kafayı yemişsin gs die hayatın sarı kırmızı olmuş tamamen boşluktan kaynaklanan birşey
Çocukluğuna inmek lazım diicem zaten çocuksun biyerinede inilmez senin :D
Seni önce allaha sonrada sosyal çevrene havale ediyorum
İnşallah sarı kırmızı tutkundan koparda az buçuk topluma karışırsın ilerleyen yaşlarında :)
ultrAslan76
09-28-2007, 10:17 AM
az konuş sen :D
buda başka bi resim taraftar görün az :D
Maralça
09-28-2007, 11:37 AM
o fenerbahçenin maçı die koyduğun stat olimpiyat stadı yani deplasman neyse cahilliğine veriyorum:D sen tek açıdan vermişsin ben komple stadımızı göstereyim sana
[Only Registered Users Can See Links] bu maçı hatırladınmı??? :D:D:D
ultrAslan76
09-28-2007, 01:40 PM
sonuçta istanbul içi bu deplasman sayılmaz ist bldsporda bütün biletlere febeşe vermişti yavrum :D büyüde gel :D
Maralça
09-28-2007, 01:51 PM
nerden biliyosun fenere verdiğini ? ben öle bişey duymadım , kanıtın varsa göster öğreniyim;) + bizim stadımız şükrü saraçoğlu kadıköy merkez Allahın dağında ne işimiz var
neslyagmur
09-28-2007, 01:56 PM
unuttu sanırım gslı taraftarlar ŞÜkrü saraç oğlunun yanındaki lağamın tadını
ultrAslan76
09-28-2007, 09:58 PM
nerden biliyosun fenere verdiğini ? ben öle bişey duymadım , kanıtın varsa göster öğreniyim;) + bizim stadımız şükrü saraçoğlu kadıköy merkez Allahın dağında ne işimiz var
Gazte okuyomusun sen hiç :D
ultrAslan76
09-28-2007, 09:59 PM
unuttu sanırım gslı taraftarlar ŞÜkrü saraç oğlunun yanındaki lağamın tadını
anlaymadım türkçe yazsana :rolleyes:
reiss
10-09-2007, 01:13 PM
Aha Aha Aha Yaa Kardeş Sen Uçmuşsun Yaaa Hakketten Sizde Zaten 1 Resim Var şampiyonlar Liginden Kalan Onuda Koz Olarak Kullaniyosun O Da Bordeux Gibi Bir Takima Elenilmiş Bir şampiyonlar Ligi Kendi Eviniz Ve Kendi Taraftariniz Ama Fener Deplasmanda Sen Hiç Maç Izlemiyosun Galiba Kadiköyün Tüm Maçlarinda Stat Yaniyor Ne Diyosun Sen Yaaaa Allah Allah Bu Fotodan Fenerde Ne Kadar Var Biliyomusun Heee Bilmezsin Ki Senin Matematik Kapasiten Yetmez :):):)
reiss
10-09-2007, 01:16 PM
O Da Yetmezse Geçen Seneki Iki Karşilaşmayi Izle Kardeşşşşşşşşşşş
reiss
10-09-2007, 01:16 PM
Baktin Oda Yetmiyor Zaten Herkes Fenerbahçeli Olacak Gel Sende O Kari Kilikli Takimi Birak Baba Fenerbahçeli Ol Okey
HeaveN
10-09-2007, 02:35 PM
Ne alaka bilet verilecekki taraftar gelsin dimi?
Saçmalamaya başlıyorsun bence :)
E tabi görmüş geçirmiş olmak lazım her maçta 20000 kişi ile oynayınca bi anca atatürk stadı baya büyük geliyor ki
Yılda bir kez anca doldurursunuz orayı :D
Siz bide her hafta 40.000 banko taraftarla oynayın :D
Derbiden derbiye alisamiyeni anca dolduruyorsunuz.
Sizin stadu full doldurduğunuz kapasite : 25000
Biz bu rakamı kale arkalarında yakalıyoruz:D
Şükrü saraçoğlunda 2 kale arkası toplam 26.000 taraftar alıyor
Dediğimi yine tekrarlıyorum :
GS SADECE OYNADIĞI GÜZEL FUTBOL VE ALDĞI GALİBİYETLERLE FENERLE YARIŞABİLİR YOK STADYUM YOK ÇOK TARAFTAR YOK PARA YOK TRANSFER BUNLAR AŞAR SİZİ.
ultrAslan76
10-10-2007, 10:00 AM
Aha Aha Aha Yaa Kardeş Sen Uçmuşsun Yaaa Hakketten Sizde Zaten 1 Resim Var şampiyonlar Liginden Kalan Onuda Koz Olarak Kullaniyosun O Da Bordeux Gibi Bir Takima Elenilmiş Bir şampiyonlar Ligi Kendi Eviniz Ve Kendi Taraftariniz Ama Fener Deplasmanda Sen Hiç Maç Izlemiyosun Galiba Kadiköyün Tüm Maçlarinda Stat Yaniyor Ne Diyosun Sen Yaaaa Allah Allah Bu Fotodan Fenerde Ne Kadar Var Biliyomusun Heee Bilmezsin Ki Senin Matematik Kapasiten Yetmez :):):)
allahın eziği :D benim matematiğim senin 7 sülalenede yeter ;)
eziksiniz kabul edin TRÜKİYEDE SEYİRCİ REKORU GALATASARAYINDIR KABUL EDİN... !!!
ultrAslan76
10-10-2007, 10:02 AM
Ne alaka bilet verilecekki taraftar gelsin dimi?
Saçmalamaya başlıyorsun bence :)
E tabi görmüş geçirmiş olmak lazım her maçta 20000 kişi ile oynayınca bi anca atatürk stadı baya büyük geliyor ki
Yılda bir kez anca doldurursunuz orayı :D
Siz bide her hafta 40.000 banko taraftarla oynayın :D
Derbiden derbiye alisamiyeni anca dolduruyorsunuz.
Sizin stadu full doldurduğunuz kapasite : 25000
Biz bu rakamı kale arkalarında yakalıyoruz:D
Şükrü saraçoğlunda 2 kale arkası toplam 26.000 taraftar alıyor
Dediğimi yine tekrarlıyorum :
GS SADECE OYNADIĞI GÜZEL FUTBOL VE ALDĞI GALİBİYETLERLE FENERLE YARIŞABİLİR YOK STADYUM YOK ÇOK TARAFTAR YOK PARA YOK TRANSFER BUNLAR AŞAR SİZİ.
febe nin son oynadığı maçlara bak
rize maçı ; 12bin taraftar
a.gücü maçın : 17 bin taraftar :D:D
ezikliğinin kabul edin unutmayın TÜRKİYEDE SEYİRCİ REKORU GALATASARAYINDIR
görünen köy kılavuz istemez gözüm ;)
bi yerlerinde uydurup atma burda milleti kandırma çok istiyosan bi ara gel sana futbol dersi vereyim ben senin yaşının 2 katı kdr KARIKÖYDE, ALİ SAMİYENDE MAÇ izledim ... ;)
hani NAŞŞŞŞŞ ;)
uzun lafın kısası ne fener ne galata en büyük beşiktaş
mavi melek1907
01-12-2008, 07:14 AM
Ya Kusura Bakmayın Ama Konu çok Saçma Bikere Maçların Kulvarları Farklı 2.zaten Arkadaş Banı Yemiş :d 3.spor Alemin En Büyüğü Fenerbehçemdi Tartışmaya Açılmasına Bile Gerek Yok.
the_lemming
01-19-2008, 03:55 PM
Ya Kusura Bakmayın Ama Konu çok Saçma Bikere Maçların Kulvarları Farklı 2.zaten Arkadaş Banı Yemiş :d 3.spor Alemin En Büyüğü Fenerbehçemdi Tartışmaya Açılmasına Bile Gerek Yok.
pff :D :D buna ancak şeyimle güLerim :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.