PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Igdir Li Popstar Alaturkada

YAVUZ
09-25-2007, 10:15 PM
Sayin Hemserilerim
Hemserimiz Gökhan A Bu Haftada Destek Verelim
Saygilarimla

HeaveN
09-25-2007, 11:37 PM
Ok tamam sen al 100 knt yolla bana söz bedava smslerin hepsini yollucam gökhana :)
Bi onu zengin etmemiştik !

WoltriX
09-26-2007, 10:29 AM
Ok tamam sen al 100 knt yolla bana söz bedava smslerin hepsini yollucam gökhana :)
Bi onu zengin etmemiştik !

Ne alakası var göndermek istemiyosan göndermezsin olur biter.
Sana hitaben söylenmiş birşey değil.
post kasmak için yaptığın böyle şeyler çok çocukca geliyor bana.

S.O.A.D
09-26-2007, 10:57 AM
way anasını bu ne cevaptı yaa... :):):) Men olsam altında galmam bunun gardaş :):):)

HeaveN
09-26-2007, 05:21 PM
Ne alakası var göndermek istemiyosan göndermezsin olur biter.
Sana hitaben söylenmiş birşey değil.
post kasmak için yaptığın böyle şeyler çok çocukca geliyor bana.

Akrabanı kollamana gerek yok :)
Söledim elinden tutacak senin :)

Post kasacak olsam gider forum oyunlarına yazarım buraya deil
Nick YAVUZ msj 1
Reklam kokuyor başka birşey değil

S.O.A.D
09-26-2007, 05:31 PM
Buda Güzeldi.. :):):)

WoltriX
09-26-2007, 05:53 PM
Akrabanı kollamana gerek yok :)
Söledim elinden tutacak senin :)

Post kasacak olsam gider forum oyunlarına yazarım buraya deil
Nick YAVUZ msj 1
Reklam kokuyor başka birşey değil

Akrabam veya değil ne farkeder
sonuçta bizden biri ığdırlı gurur duyman gerekirdi
ama tabii ki her zaman olduğu gibi kıskançlık-art niyet duygularınız fazlasıyla ön planda
daha düne kadar senin zihniyetine sahip kişilerin davranışlarından dolayı başımıza neler geldi hatırlatırım sana

ayrıca diğer forumlara gitmene gerek yok zaten sen her forumdasın
canlı botum benim :D
Kopyala-yapıştır sağolsun ne deyim.

S.O.A.D
09-26-2007, 06:59 PM
Hahahhahah woltrix sana ve cevaplarına hayranım.. :):):):)

EgoisT
09-26-2007, 07:12 PM
HeaveN öneri veya istek bu kelimelerin tanimini biliyormusun tam olarak ?

İste Konuyu Acan Arkadasta Bu 2 Kavrami Kullanmis Genel Konusmus ve İllada Heaven WoltriX veya bilmem kim senden oy bekliorum dememis dikkatini cekerim.İsteyen Verir İsteyen Vermez Özgür Bi Toplumda Yasıyoruz...

smoky head
09-26-2007, 08:37 PM
Heaven git kumda oyna.

S.O.A.D
09-26-2007, 08:58 PM
Ya HeaveN'e Fazla yüklenmeyin o Doha çocuuuk.. :):):)

YAVUZ
09-26-2007, 09:05 PM
kardes senin bi kere ıgdırlı olman mumkun deil ben senin gibi kustahca konusmayacam ayrıca ben onceden ıgdırlı com a uyeydim simdi yeni uye oldum buraya onuniçin 1 msj attım yani sunu demek istiyorum kimsenin elimizden tutmasına ihtiyacımız yok ama bi kardesimzin o ekranda agzına ıgdır kelimesini alması ve ordaki jurinni ayakta alkıslaması benim ve kendini IGDIRLI gibi hisseden kişiye yeter .sen mesaj atmassın olur biter..haksızmıyım

piLenKen
09-26-2007, 09:06 PM
Ben kendi adima bu hafta bir oy yolluyacagim.İstemeyen yollamaz.Yok onu bunu zengin ettik diye yırtınanlar ise hayatlarinda sigara alirken gezerken tozerken giydikleriyle yedikleri ictikleri ile kimleri zengin ettiklerini dusunsunler.Ucuz şovalyelikler istemiyoruz.Benimle ayni kandan olan birisini orda gormek beni mutlu ediyor..

berk
09-27-2007, 04:57 AM
Heaven: HErseyden Anladigini sanan VElakin Ne dedigi anlasilmayan bir tur forum saplantilisi...
Heaven, anladin sen onu....

berk
09-27-2007, 05:02 AM
evet... forumdaki ilk msj ne yazikki ne dedigini anlamadigim birine gitti... ve sevgili pilenken... sonuna kadar katiliyorum... icinde igdir gecen herseyi destekleyen bir toplum degiliz tabiki... ancak sevgili gokhan kardesimizin hele muzik konusunda azerbaycanda egitim almis bir profosyenelin desteklenmesi taraftariyim... foruma msj yazan sevgili kardeslerim: yillardir ne urettiniz de kendinizi igdir ve igdirlilar adina konusma yetkisinde goruyorsunuz. her sene universite sinavlarinda son 3e girmekten ve yilda bir kac surat meraklisi otobus soforlerinin neden oldugu kazalar disinda ne zaman sehrimiz hakkinda guzel bir sey duyduk ya da okuduk medyada... lutfen biraz daha ciddiyet...

akyumakli ferhat
09-27-2007, 08:55 AM
kardes senin bi kere ıgdırlı olman mumkun deil ben senin gibi kustahca konusmayacam ayrıca ben onceden ıgdırlı com a uyeydim simdi yeni uye oldum buraya onuniçin 1 msj attım yani sunu demek istiyorum kimsenin elimizden tutmasına ihtiyacımız yok ama bi kardesimzin o ekranda agzına ıgdır kelimesini alması ve ordaki jurinni ayakta alkıslaması benim ve kendini IGDIRLI gibi hisseden kişiye yeter .sen mesaj atmassın olur biter..haksızmıyım

haklısın diyecek laf yok buna

HeaveN
09-27-2007, 12:45 PM
Valla benden sonra baya bir tepki gelmiş :D
Okuyamadım bile hepsini :)
Aslında Iğdırlı kardeşime bir karşıtlığım yok sesi güzel ve allah yolunu açık etsin de
Divalara,Gündeşlere para yedirmek bana ters geliyor
Magazin dünyasının şovlarına alet olmak biraz aptalca geliyor (bana göre)
Topluyorlar 3-5 sesi güzeli çalıolar söyletiolar sonra bir kaset yapıyorlar alıyorlar parayı
Yarışmacılarada 3-5 kuruş 2 sene sonra hepsi çekiliyor.
Bugün o yarışmalardan çıkıpta 10 sene dayanabilen sanatçı görmedim ben
Muhtemelen bu yarışmadada öyle olacak
Şahsi görüşlerim çok sert karşılık bulmuş forumda
Aslında bu konuda söylenecek baya bir sözüm var anlatırsam hepsini baya bir hak verirsiniz ama herkesin bildiği kendine artık ;)
Siz nasıl konu açıp ''oy'' istiyebiliysanız bende ''vermeyin'' diyebilme hakkına sahibim
Ayrıca herkes memleketlisine oy verirse yandık.Kasedide Iğdırdan başka yerde satmaz :)
Aslında yetişebilseydim herkese tek tek cvp yazardım ama baya bir birikmiş msjlar o yüzden bence hiç girmeyelim bu mevzulara :)
Ayrıca ''Yolla 100 knt göndereyim sms'' lafınıda espri olsun die kullanmıştım
Kimin ağzrına gitmişse özür :)

S.O.A.D
09-27-2007, 04:46 PM
Valla benden sonra baya bir tepki gelmiş :D
Okuyamadım bile hepsini :)
Aslında Iğdırlı kardeşime bir karşıtlığım yok sesi güzel ve allah yolunu açık etsin de
Divalara,Gündeşlere para yedirmek bana ters geliyor
Magazin dünyasının şovlarına alet olmak biraz aptalca geliyor (bana göre)
Topluyorlar 3-5 sesi güzeli çalıolar söyletiolar sonra bir kaset yapıyorlar alıyorlar parayı
Yarışmacılarada 3-5 kuruş 2 sene sonra hepsi çekiliyor.
Bugün o yarışmalardan çıkıpta 10 sene dayanabilen sanatçı görmedim ben
Muhtemelen bu yarışmadada öyle olacak
Şahsi görüşlerim çok sert karşılık bulmuş forumda
Aslında bu konuda söylenecek baya bir sözüm var anlatırsam hepsini baya bir hak verirsiniz ama herkesin bildiği kendine artık ;)
Siz nasıl konu açıp ''oy'' istiyebiliysanız bende ''vermeyin'' diyebilme hakkına sahibim
Ayrıca herkes memleketlisine oy verirse yandık.Kasedide Iğdırdan başka yerde satmaz :)
Aslında yetişebilseydim herkese tek tek cvp yazardım ama baya bir birikmiş msjlar o yüzden bence hiç girmeyelim bu mevzulara :)
Ayrıca ''Yolla 100 knt göndereyim sms'' lafınıda espri olsun die kullanmıştım
Kimin ağzrına gitmişse özür :)

değişik mantık ve bencede yerinde bir mantık. nekadar özgür bir ülkede yaşıyorsak okadarda özgür haklarımız var.. yanılıyormuyum..?

miyane_gözler
09-30-2007, 03:02 AM
heaven sana tamamiyle katılıyorum sonu olmayan bir başlangıç böyle yarışmalar ve eleştiri yaparken kendini kaybeden arkadaşlara bir kaç bişeyler söylemek istiyorum eleştirmek yerden yere vurmak degildir kaldı ki heave"nin emegini kimse görmezden gelemez artı bu site de yeteri kadar ucuz şovalye var yanlış insana yanlış söz söylenmiş:)

YAVUZ
09-30-2007, 11:45 PM
Arkadaslar Kötü Mü Oldu .kimse Size Mesaj Atin Demiyor.bakin Pazar Aksam Ben Mesaj Atmadim Fakat Seyrederken Gurur Duydum .igdirimizin Ismi Ortaya Cikti Ve Insaalah Gökhan Birinci Olunca Bile Bi Arkadas Sohbetinde Gökhan In Igdirli Oldugunu Solemek Bile Bence Bi Gurur Kaynagidir.biz Memleketimizi Karsiliksiz Seviyoruz Tüm Igdirlilar Olarak.....
Saygilarimla

eL diablo
10-14-2007, 03:39 PM
Arkadaslar Kötü Mü Oldu .kimse Size Mesaj Atin Demiyor.bakin Pazar Aksam Ben Mesaj Atmadim Fakat Seyrederken Gurur Duydum .igdirimizin Ismi Ortaya Cikti Ve Insaalah Gökhan Birinci Olunca Bile Bi Arkadas Sohbetinde Gökhan In Igdirli Oldugunu Solemek Bile Bence Bi Gurur Kaynagidir.biz Memleketimizi Karsiliksiz Seviyoruz Tüm Igdirlilar Olarak.....
Saygilarimla

Igdır'ın ismi ortaya çıkınca tv de, kişi başına düşen gelir yükselişinide beraberinde getirmiştir muhakkak.

asringüzeli
10-14-2007, 10:42 PM
bence bu konuları detaylı konuşmak saçma isteyen oy versin isteyen vermesin....
ama ben kendi adıma konuşayım benim hemşerim değil gökan ama bir azeri olarak onu orda görmekten çok mutlu oluyorum,haz alıyorum....allahın kroları kazanıyorda bizim kanımızdan olan kişi niye kazanmasın..
tabi herkesin düşüncesinede saygım var...ben yine ne olursa olsun destekleyelim diyorum

YAVUZ
10-14-2007, 11:16 PM
Igdır'ın ismi ortaya çıkınca tv de, kişi başına düşen gelir yükselişinide beraberinde getirmiştir muhakkak.

COK AYIP ARKADASIM HEMSERİM....SEN DE MUTLU OLUYOSUN GÖKHAN I GÖRÜNCE AMA SANAL ORTAM FELSEFE YAPMAK İSTİYOSUN ANLIYORUM SENİ ...BÖYLE OLAYLAR HER ZAMAN OLMUYOR BEN SANA DEMİYORUM Kİ MESAJ AT EVET BENİM AKRABAM BEN ATARIM SAVUNURUM AMA SEN DE BENİM KADAR EN AZINDAN MUTLU OLMAN GEREKİR ONU EKRANDA GÖRÜNCE EGER GÖRMÜYOSAN SORUN VAR...
SAYGILARIMLA

burcu_76
10-14-2007, 11:48 PM
gökhanı daha bugün izledim..ığdırlı olarak bir kere daha gurur duydum kendimle..

GÖKHAN a tam destek...

eL diablo
10-15-2007, 03:37 PM
COK AYIP ARKADASIM HEMSERİM....SEN DE MUTLU OLUYOSUN GÖKHAN I GÖRÜNCE AMA SANAL ORTAM FELSEFE YAPMAK İSTİYOSUN ANLIYORUM SENİ ...BÖYLE OLAYLAR HER ZAMAN OLMUYOR BEN SANA DEMİYORUM Kİ MESAJ AT EVET BENİM AKRABAM BEN ATARIM SAVUNURUM AMA SEN DE BENİM KADAR EN AZINDAN MUTLU OLMAN GEREKİR ONU EKRANDA GÖRÜNCE EGER GÖRMÜYOSAN SORUN VAR...
SAYGILARIMLA

Nerden çıkardın bunları. Ben bunların aksini iddia eden hiçbirşey yazmadım konu üzerinede bir fikir belirmtedim. :confused:

drigdir
10-15-2007, 04:17 PM
Gökhan'ın bugüne kadar Popstar Alaturka'da söylemiş olduğu şarkıları youtube'a ekleye bilirmisin?

VATAN SEVER
11-14-2007, 03:35 PM
Sayin Hemserilerim
Hemserimiz Gökhan A Bu Haftada Destek Verelim
Saygilarimla

Geniş kitlelere hitap eden bu programda Iğdırlı bir Oğuz Türk'ünün temsil olunması insana mutluluk veriyor. Gökhan okudugu her eserin hakkını veriyor. Gökhan'a yarışma süresince istenilen desteği veriyoruz. Gökhan'ın eser sonrası verdiği mesajları da önemsiyorum.

PredaToR
11-14-2007, 06:51 PM
inş yarışma sonunda birinci Gökhan olur

Meleklinin Artist Çocuğu :)

smoky head
11-14-2007, 07:16 PM
Ben bu eleştirilere bir anlam veremiyorum.Hemşerimiz olmasını boşverin herhangi bir vadandaşmış gibi bakın adam sesine yüreğine güvenip taa oralara kadar gitmiş gitmeyi boş ver konservatuar eğitimi almış Mesleği işi bu vede haliyle kariyer yapmak istiyor her insan gibi .Ekmeğini bu yoldan kazanacak bu şekilde geçinecek.Ben inanıyorumki eleştiri yapan arkadaşlar sesi güzel olsaydı gökhana olanak bile tanımadan önüne gelen her yerde benim sesim güzel ben okurum ben yaparım havalarına girerdi. Sözüm ona eleştiren arkadaşlar gökhan sesine yüreğine güvenmiş bu işe girmiş vede haliyle bizde hemşerisi olarak destekliyoruz hiçbir çıkar beklemeden.Peki siz neyinize güveniyorsunuz klavyenizemi.Söyleyinde bilelim.Sizide destekleyelim.

WoltriX
11-14-2007, 10:58 PM
SEN DE MUTLU OLUYOSUN GÖKHAN I GÖRÜNCE AMA SANAL ORTAM FELSEFE YAPMAK İSTİYOSUN ANLIYORUM SENİ ...

Yavuz isimli üyemizin şu sözü çok güzel...
Kişilerin yapmaya çalıştıkları şeyi ifade ediyor.

idirmavali
11-14-2007, 11:37 PM
aslında tv kanallarında yayinlanan yarışmalara baktığımda keşke ığdırlıyım diyen biri çıksa derdim hep. veya haberlerde ığdır ismini duymak istedim ( tabi güzel haberle ). şu an servet diye bir futbolcu önce fener sonra galatasaray formasını giyiyor. üzerine giydiği formanın arkasındaki 76 numarayı görmek için spor kanallarını geziyorum. ve grur duyuyorum. gökhan kardeşimiz. o güzel sesiyle ve söylediği parçadan sonra konuşmalarında ığdır ismini anması bir ığdırlı olarak beni heyecanladırıyor. bir zamanlar ığdır ismini duymayanlar şimdi bu küçümsenen görüntülerle ığdırın nerde olduğunu ve böyle bir şehir olduğunu duyuyorlar. ben her ne olursa olsun ığdır ismi altında reklam yapan her kardeşimin yanındayım. yeterki o tek kelimeyi sarfetme zahmetinde bulunsun.

YAVUZ
11-15-2007, 11:06 PM
Arkadaslar Gökhan A Bu Hafta Hepimiz En Azindan Bir Sms Atalim Ben Ank Oturuyorum Onun Için Ist A Gidemiyorum Ama Ist De Oturan Hemserilerimizin Gökhan I Yalniz Birakmamasi Görüsündeyim.farkindamisiniz Bilmiyorum Bi Bizim Gökhan Ciktiginda Salondan En Az Ses Geliyor

azemim
11-28-2007, 06:03 AM
ben van lıyım ve gökhanın baküden okul arkadaşıyım ama bu yazdıklarınıza baktıkca size çok acıdım gerçekten bune yaw detekmi kötekmi neyin tartıması bu allah aşkına karar verin zaten küçük bir yer ıgdır ve dünya da azerileri pek az tanıyor bırakın bari türkler az da olsa tanısın ve kültürle de kaynaşsın ben bir kürt genci olarak gökhan azeri olsada veya herneyse arkadaşım oldugu için destek veririm bu duygunun önünede kimse geçemez..elbetteki herkes özgürce düşüncelerini ifade eder hatta bu konuda geri oldugumuzu avrupa her zaman yüzümüze vuruyor ama eleştirirkende,düşüncelerinizide söylerkende kırıcı olmayınız derim.....
vanlı:bilocan