PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte o Maç Ve ultrAslan !!! (uAIĞDIR ordaydı !!!)

ultrAslan76
09-25-2007, 09:53 PM
İşte o Maç 33.hafta febe maçı.
MAÇ ÖNCESİ

[Only Registered Users Can See Links]

HeaveN
09-25-2007, 11:36 PM
Bak biz adamın böyle kulağını keseriz işte :D
Hoplayıp zıplamayın efendi olun,sokaklarda deil sahada gösterin kendinizi :)

ultrAslan76
09-26-2007, 01:42 AM
devamının koyamadım elektirk gitmişti :D ezik herif o gün febe li döve döve bıktık :D

ultrAslan76
09-26-2007, 01:42 AM
KAPALI TRUBÜN

ultrAslan76
09-26-2007, 01:43 AM
KARIŞIK

ultrAslan76
09-26-2007, 01:44 AM
DURMAK YOK DEVAM

ultrAslan76
09-26-2007, 01:44 AM
DEVAM :D

ultrAslan76
09-26-2007, 01:45 AM

ultrAslan76
09-26-2007, 01:47 AM
Biz Yaptıkmı böLe yaparız Stadıda yıkarız febeyede k*yarız....HERKES HADDİNİ BİLDİ bu maçtan sonra...Maç tan önce ve maç sırasında febeş taraftarları sadece bizi izlemekle yetindi ezikler bişi yapamadılar korkak herifler...febe futbolcuları malum kezban bile dedi hayatımda böle taraftar görmedim... YORUMA GEREK VARMI ? :D

karanfill_76
09-26-2007, 08:25 AM
şu EZİKLER EZİK HERİFLER gibi kabaca kullandıgın kelimelere dikkat et istersen sen gs yı kendi insanına tercih edip lafları sayabiliosan ve hiç utanmadan terbiyesiz bi resmi koyabiliosan zaten sana dicek bişeyimiz yok gs lı olman seni doyurmuyo bizi de aç bırakmıyo futbol bi spordur spor da kavga olmas tabi siz bunu ögrenememişsiniz bu da ayrı bi mevzu...

akyumakli ferhat
09-26-2007, 09:30 AM
ezile ezile bir hal oldular bos versenize takmayin onlari ya

Maralça
09-26-2007, 10:48 AM
Biz Yaptıkmı böLe yaparız Stadıda yıkarız febeyede k*yarız....HERKES HADDİNİ BİLDİ bu maçtan sonra...Maç tan önce ve maç sırasında febeş taraftarları sadece bizi izlemekle yetindi ezikler bişi yapamadılar korkak herifler...febe futbolcuları malum kezban bile dedi hayatımda böle taraftar görmedim... YORUMA GEREK VARMI ? :D

:D:D:D sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün

siz verdiğiniz zararlarla yanlızca kendi kulübünüze k.dunuz üstünede takımınızın yenilgisini izleyip evinize döndünüz paşa paşa:D biz yine şampiyon olduk, acınızı koltuklardan çıkarmanıza,polata verdiğiniz zarara kısacası acizliğinize bakıp eğlendik sizin yaptıklarınız da yanınıza kaldı:D

dip not: kezman hayatımda böyle korkunç taraftar görmedim ölmediğim için şükrediyorum dedi;) taş devri taraftarları işte:D

By Arif
09-26-2007, 11:18 AM
UltrAslan Bidaha O kelimeyi Bu forumda kullanma nerede kullanırsan kullan.Burası ne senin Aslan çöplügün nee başka bişeyin.Burda Herkes Kardesce Dostca Gecinmeye calısıyor.Sen millete Hakaret ediyosun.Sana son kez söylüyorum.İnsanlıgı öğren lütfen.

EgoisT
09-26-2007, 12:43 PM
Ultra aslan ne bicim galatasaraylisin sen ? veya galatasarayliliktan cok insanligini tartismak gerek.Bu Ne bicim hitap tarzi ? ne konustugunun farkindamisin ? ettigin kelimeler cümleler ? hakaret bazinda hepsi ? lütfen saygi cercevesinde yap napacaksan futbol olsun baska bir konu olsun isin icine hakaret girince senle ayni takimin taraftari dahi olsam karsinda olurum..

EgoisT
09-26-2007, 12:48 PM
Not olarak belirteyim

Futbol Bir Spor ise ve Sporun Amaci Dostluk Kardeslik İse Senin Tuttugun Takim Spor Cercevesinde Deil Holiganlik Cercevesinde Tutuluor, Bu Sitede Yaptigin Abazaligi Senin Gibiler Deil, Doru Dürüst İnsanlar Okuyor Ya Toparlan Ya Da Yavasca Bu Siteden Yol Al.

Holiganlik Yeri Deil Burasi...

By Arif
09-26-2007, 01:30 PM
ultraslan ne oraya gelicem nede baska biyere seni ben bulurum gözüm.

karanfill_76
09-27-2007, 07:59 AM
Zaten biz senin galatasaraylıgını deil insanlıgını tartısıyoruz emin ol gslılar senin gibi taraftarları (taraftar demeye bin sahit lazım) olduklarını bilseler UTANIRLARDI...nese senin su saçma sapan konularına çocukça yorumlarına cvp yazmıcam umarım en yakın zamanda davranman gerektigi gibi davranırsın ;)

HeaveN
09-27-2007, 01:01 PM
Valla ben resimde adam gibi taraftar göremedim koca stadyumda :)
Dön resimlere bak tekrar kime zarar verdiniz acaba? :D
Stadı yakıyorsunuz sahaya madde atıyorsunuz küfür ediyorsunuz
Bunları 3-5 zibidiye para vererekte yaptırabilirsin
Sen gel Saraçoğluna maç izle öğren takım nasıl desteklenir :)
Bide marifetmiş gibi konu açmış
Kezman dedi ben böyle taraftar görmedim diye ''kendi stadını yakan ilk taraftar'' sizsiniz çünkü :)
Bu mantıkla siz klüb dağılana kadar aç kalırsınız :) Bugün Ali Samiyende maç izlemeye hasret kaldınız ve bundan sonrada kalacaksınız
Benden size tavsiye takın kafanıza bir fb bere gelin saraçoğluna öğrenin takım nasıl tutulur :)
Ayrıca ''Maç tan önce ve maç sırasında febeş taraftarları sadece bizi izlemekle yetindi ezikler bişi yapamadılar korkak herifler'' demişsin.Tabi bulmuşsun 250şer 500er taraftar hoplarsın 20000 kişinin içinde sen gelde aynı hareketi 55000 kişinin içinde saraçoğlunda yap istersen :D

HeaveN
09-27-2007, 02:03 PM
Madem o kadar biliyorsun sizide gördük kupa maçında tarafsız sahada olimpiyatta :)
O zaman nie hoplamadınız efendi fendi gelip izlediniz dişinizmi batmadı ? :D

ultrAslan76
09-27-2007, 06:59 PM
Madem o kadar biliyorsun sizide gördük kupa maçında tarafsız sahada olimpiyatta :)
O zaman nie hoplamadınız efendi fendi gelip izlediniz dişinizmi batmadı ? :D

hoplanacak bişi yoktu 5 tane atmıştık :D

HeaveN
09-27-2007, 07:46 PM
Yok ali samiyende 10 tane atsanızda sarı lacivert görünce kuduruyorsunuz da o yüzden dedim :)

Maralça
09-27-2007, 07:57 PM
ya bırak sen Allah galatasarayın taraftarımı var 20.000 kişi anca geliyo maça:D Asyyi zor dolduruyosunuz hele o olimpiyat stadında oynadığınız yılı söylemiyorum bile kaç kişi gitmişti maç izlemeye 75 mi 150 miydi:D sen daha iyi bilersen:D üstelikte bilet yanına kola ve çerez veriyolardı:D:D

RealTuRK
10-08-2007, 08:45 AM

Kardes Kaç Yasındasın Bilmiyorum Ama Yazdıklarını Foruma Eklemeden Önce Bir Deda Oku Çünkü Forumda Kadın,Çocuk, ve en öncemlisi baban yasında insanlar var yane anlayacağın Her Türlü İnsan Var. Bu Tür Kelimeler kullanmamaya dikkat edersen sevinirim...

reiss
10-09-2007, 01:32 PM
Hee şimdi Tamam Yola Gelmişsin Ultraslan Burda Fenerliler Var Biraz Daha Saygili Davran

HeaveN
10-09-2007, 02:39 PM
Valla Cahil taraftar da hiç ele geçmiyor :D
Bi insanki kendi evini ateşe versin ben şüphe ederim onun insanlığından
Tüm bu görüntüler tek birşey getiriyor insanın aklına:

EĞİTİM ŞART !

Bu sezon tv başında maç izlemekten ananız ağladı ali samiyen yanıbaşınızda olmasına rağmen sence neden?

HeaveN
10-10-2007, 12:09 PM
Sen saygı göstermesen acımızdan ölcez dimi?
Hal ve hareketlerine vede konuşmalarına dikkat et bu aralar zaten keyfim yok
Ki forumdaki diğerlerinede rahatsızlık veriyorsun (renkdaşlarında dahil)
Bunca emeğine yazık olabilir ;)

MaLy
02-22-2008, 07:05 PM
ya ne tartışıyonuzki böyle boşuna champion bjk:D

salamzade kenan
04-12-2008, 08:18 AM
Unutmayın yalnızca türkiyede değil Azerbaycan-dada milyonlarla GALATASARAY-lı var.Azerbaycanın nüfusu 8000000 kişi ve en azı 5 milyonu GALATASARAYI destekliyor.
P.S. ŞAMPİYON GALATASARAY

azerigüzeli
04-12-2008, 08:21 AM
paylasımın için sagol eee fenerliler görsün artık rengimizin asaletini ayagımızın altında dolaşmasınlar:)

mavi melek1907
04-12-2008, 08:24 AM
Bu Konun şahsen Silinmeisni Istiyorum Bu Utanç Verici Bi Maçdı SaNki Olay çıkarmakla Taraftar Olunuyo Gerçek Taraftar Takımına Zarar Vermeyen Pazara Kadar Değil Mezara Kadar Takımını Seven Sayandır Bunlar Taraftar Değil Böyle Bi Konunda Bu Forumda Görmekden Gerçekden çok Büyük Bi Rahatsızlık Duydum.

mavi melek1907
04-12-2008, 08:25 AM
paylasımın için sagol eee fenerliler görsün artık rengimizin asaletini ayagımızın altında dolaşmasınlar:)

NE SÖYLEDİĞİNİN FARKINDAMISIN O GÜNKÜ MAÇI HATIRLIYORMUSUN SANIRIM HATIRLAMIYORUSUN EĞER HATIRLIYOR OLSAYDIN BUNU YAZMAZDIN ÇÜNKÜ

HeaveN
04-12-2008, 08:26 AM
Kınıyoruz ^^

salamzade kenan
04-12-2008, 08:32 AM
Bu Konun şahsewn Silinmeisni Istiyorum Bu Utanç Verici Bi Maçdı Saki Olay çıkarmakla Taraftar Olunuyo Gerçek Taraftar Takımına Zarar Vermeyen Pazara Kadar Değil Mezara Kadar Takımını Seven Sayandır Bunlar Taraftar Değil Böyke Bi Konunda Bu Forumda Görmekden Gerçekden çok Büyük Bi Rahatsızlık Duydum.

Biz taraftarız hem de dünyanın en müthiş taraftarıyız.

salamzade kenan
04-12-2008, 08:35 AM
Bu Konun şahsen Silinmeisni Istiyorum Bu Utanç Verici Bi Maçdı SaNki Olay çıkarmakla Taraftar Olunuyo Gerçek Taraftar Takımına Zarar Vermeyen Pazara Kadar Değil Mezara Kadar Takımını Seven Sayandır Bunlar Taraftar Değil Böyle Bi Konunda Bu Forumda Görmekden Gerçekden çok Büyük Bi Rahatsızlık Duydum.

Ha bir azda rahatsız ol.ne olacakmış ki sanki...

azerigüzeli
04-12-2008, 08:55 AM
yani biz herzaman yenilgimizi kabul ederiz fenerliler gibi deyiliz yenilipte sucu hakeme yada baska birine atmıyoruz

HeaveN
04-12-2008, 08:59 AM
O dediğiniz 1990larda kaldı @azerigüzeli =)
Artık yenilmeye 15dk kala hakem hesabına 100.000 $ yatırıyoruz buda skora yansıyor ^^
Ha şimdi diyeceksinizki ''itiraf ettiniz hakem satın alıyorsunuz''
Nazar etme ne olur çalış seninde olur ^^

azerigüzeli
04-12-2008, 09:02 AM
işte hersey ortada siz hiçbirşeyi kendi emeğinizle almıyosunuz ki sonrada ortalara cıkıp kazandık diyosunuz

mavi melek1907
04-12-2008, 09:03 AM
arkadaşlar ben siz tarftar değilsinizmi diyorum benimde gs arkadaşlarım var Allah aşkına siz o maçda çıkan olayları doğru buluyormusunuz ben sadece o maçla ilgili yazdım ama siz istediğiniz gibi algılayın ben hala bu konun burda olmasından rahatsızlık duyuyorum ve duyucam o gün türk futbolu için kara bi lekeydi biz şampiyon olup geldik bizim kimseyle derdimiz yok sadece o günü söylüyorum ben trübünde yaynan ateşi sahaya atılan tonlarca suyu futbolculara atılann oturakları ve hakemin inatla o maçı oynatmasını söylüyorum ben biz sizlerden bizi o gün güllerle karşılmanızı beklemedik ama en azından kendi kulübünüze zarar vermeye bilirdiniz.

mavi melek1907
04-12-2008, 09:06 AM
ya neyi kendi emeğimizle almıyoruz bu sene şuana kadar oynayan bütün maçlara bakılsn biz hakem hatasıyla sadece 1 maç kazandık peki siz ligin şuana kadar oynan bütün maçlarına bi bak bakalım karşına ne çıkacak 3 metre ofstadana atılan gol olmayan penaltılar bi takıam her hafta penaltı çalınırımı hemde olmayan

HeaveN
04-12-2008, 09:15 AM
işte hersey ortada siz hiçbirşeyi kendi emeğinizle almıyosunuz ki sonrada ortalara cıkıp kazandık diyosunuz

Ya bırakın bu ''Sırlar Kapısı'' izlemiş insan modelini
Sanki hakem size penaltı çalsa ''dur penaltı deildi'' diyeceksiniz -.-
Bu kafadasınızki Gençlerbirliği bile sizden daha zengin ^^
Artık forumlarda tartışmak yerine kendinizi geliştirin
Ne bilen yeni bir stat yapın yeni bir transfer yapın alt yapı kurun piyasaya açılın
Benden size tavsiye
Para = Başarı !

İş resimlere kalsa ohooo doldur stadı herkese bir meşale konfeti ver al sana taraftar!
Sizin AliSamiyendeki full kapasite seyircinizi biz kale arkasında konuk taraftarlara veriyoruz -.-

salamzade kenan
04-13-2008, 06:38 AM
Ya bırakın bu ''Sırlar Kapısı'' izlemiş insan modelini
Sanki hakem size penaltı çalsa ''dur penaltı deildi'' diyeceksiniz -.-
Bu kafadasınızki Gençlerbirliği bile sizden daha zengin ^^
Artık forumlarda tartışmak yerine kendinizi geliştirin
Ne bilen yeni bir stat yapın yeni bir transfer yapın alt yapı kurun piyasaya açılın
Benden size tavsiye
Para = Başarı !

İş resimlere kalsa ohooo doldur stadı herkese bir meşale konfeti ver al sana taraftar!
Sizin AliSamiyendeki full kapasite seyircinizi biz kale arkasında konuk taraftarlara veriyoruz -.-

Hey bu hafta Trabzonspor maçında ALİ SAMİ YEN stadı tıklım-tıklım doluydu.