Orijinalini görmek için tıklayınız : Baba Mahmudoglu
piLenKen
08-28-2007, 04:28 PM
Baba Mahmudoglu
Şarkı Listesi
1-Sendeki Gara Gözler
2-Amandı
3-Canım Gurban
4-Ele baxma
DownloadLink: [Only Registered Users Can See Links]
Dosya Rar İle Şifrelenmiş Olup Şifresi [Only Registered Users Can See Links]'dur ([Only Registered Users Can See Links]'dur/)
azer86
10-04-2007, 05:39 AM
s.a.b.t.
En icten tesekkurlerimi iletirim. sagolun varolun.
nabiyevx
01-18-2008, 02:28 PM
Kardeşim lütfen dikkatlı olun! Buradakı şarkılardan yalnız Sendeki Gara Gözler BABA MAHMUDOĞLUYA ait. Kalan şarkılar ARİF BABAYEVE ait. LÜTFEN DİKKATLI OLUN!!!!!!!!
azer86
02-27-2008, 07:46 PM
s.a.b.t.
Haklisin nabiyevx kardesim sadece sendeki gara gozler Baba Mahmudogluna ait. Eger ki elinizde Baba Mahmudoglu'nun muzikleri varsa eklerseniz cok makbule gececegini belirtmek istiyorum. Bu yanlisi hatirlattiginiz icin de ayrica tesekkurler.
nabiyevx
03-02-2008, 10:12 AM
İyi günler kardeşim. En içten bende sana teşekkür ederim. İşte BABA MAHMUDOĞLUna ait şarkılari [Only Registered Users Can See Links] sayfasından indire bilersen. Benim bilgisayarımda daha fazlası var, maalesef bu sayfaya ekleye bilmiyorum. Eger file ölçüsü fazla olan melumatları kabuleden eMailin varsa benim nabiyevx@yahoo.com adresime gönder, ben sana BABA MAHMUDOĞLUna ait olan şarkılari direkt bilgisayardan gönderim. Benden yakınlarına ve tüm soydaşlarıma selamlar söyleyin.
delfin
03-29-2008, 03:04 PM
1-Eshqi umman torpagim
2-Gözellerin var olsun
3-Bash muxemmes
4-Ovshari.
5-Eshqimin nubari
6-Zernishan
7-Cartoy Köroglu
8-Bala gelin
9-Xalli
10-Allahım qeribem,qerib
11-Öldürdü men
12-Gülnishan
[Only Registered Users Can See Links]
Rar Sifresi: [Only Registered Users Can See Links] 'dur.
İyi Dinlemeler..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.