PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

S.O.A.D
09-22-2007, 10:54 PM
Herkese Selamlar. Sade Oldu ama Öz olsun diye düşündüm..

S.O.A.D
09-24-2007, 04:35 PM
Kimse Burada Olduğuma Memnun değil heralde.. :):) ( Gerçi birşey yaz<mak zorunda değilsiniz.. :):):) )

HeaveN
09-24-2007, 05:53 PM
Evren hoşgeldin :)

S.O.A.D
09-24-2007, 06:25 PM
Hoşbulduk Dostum... Zaten senden başka düşünende yok.. :):):)

By Arif
09-24-2007, 10:44 PM
Kardeş Aramıza Hoşgeldin

S.O.A.D
09-24-2007, 10:51 PM
Sağoool gardaş. Hoş Gördük. :)

Maralça
09-25-2007, 11:30 AM
hoşgeldin soad ın ermeni grubu olduğunu biliyormusun?

S.O.A.D
09-25-2007, 11:48 AM
Hoş Bulduk da sen benden daha sonra kayıt olmuşsun aslında sen hoş geldin.. :):) evet System of a down un ermeni sanatcılar olduğunu biliyorum.. Ermeni olmaları onları dinlememem anlamına gelmez değil mi..

Maralça
09-25-2007, 12:24 PM
sağolasın hoşbulduk:)

dinlemene bişey diyemem ama türklere nefretini kusan bi gruba,isimlerini nickine taşıyacak kadar hayranlık duyman garip:rolleyes: ermenilerin azerilere olan düşmanlığına ve yaptıklarına deyinmiyorum bile:)

HeaveN
09-25-2007, 12:28 PM
Az buçuk geniş düşünsek maralça :)
3-5 sesi güzel (bence iğrenç ama) ermeninin düşüncelerini koca millete maletmek yanlış olur heralde
Bu tavrınla sende onlara kin kusmuş oluyorsun ve farkın kalmıyor ermeniden :)

Maralça
09-25-2007, 12:34 PM
koca millettem kastın ermenilermi??? lütfen ya hocalı denen bi olay var hadi onu geçtim konser kapısına köpekler ve türkler giremez die tabela koyan bi gruptan bahsediyoruz :)bence siz çok fazla geniş düşünüyosunuz afedersiniz ama biraz daha ilerisi kansızlık olmazmı??yoksa ben darkafalılıkmı yapıyorum :rolleyes:

HeaveN
09-25-2007, 12:37 PM
Buda heralde S.O.A.D'ın düşünmesi gereken bir nokta ;)
Benim nickim ''HeaveN'' :D

Maralça
09-25-2007, 01:32 PM
System of a down hiç bir zaman türklere küfretmedi. Ordan burdan kulaktan dolmalar ile adamları lekelemeye çalışmayalım. Ermeni olabilir, azerilere düşmanda olabilir. Sen onlara nasıl düşman isen onlarda sana düşman. Sen nasıl nefret ediyorsan onlarda senden nefret ediyor. Bunu " onları dinlemeyin " eylemi ile değil daha güzel bir müziği sen yapıp " onları dinlemeyin bunu dinleyin " diye yapman lazım.

kulaktan dolma bilgiler değil bunlar adamlar amerikada ermeni soykırımı için konser verdiler türklere hakaret ettiler bunu dünya biliyo sen bunu sindirebiliyosan bişey diyemem + evet türkiye de kaliteli gruplar yok ama dışarda soad a 10 çekecek gruplar var

dediğin gibi onlardan nefret ediyorum türkiyeyi bölmeye çalışanlardanda nefret ediyorum onlarında benden nefret etmeye , kendi propagandalarını yapmayada hakları var ben başka şeylerin arkasına saklanıp dinleyerek taviz vermem orası ayrı

arkadaşdanda özür dilerim ayrıca topiğini alet etmek istemezdim

HeaveN
09-25-2007, 01:48 PM
Evet bence konuyu kapatın arkadaşlar :)
Çünkü amacından baya uzaklaştı
Eh Evren senin açtığın topicde anca buralara varır :D

asringüzeli
09-25-2007, 02:41 PM
bu konuyu niçin tartışma lanında yapıyosunuz anlamış değilim...

Maralça
09-25-2007, 02:49 PM
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
o zaman bende sana bunu gösterip tartışmayı bitiriyim

Maralça
09-25-2007, 04:13 PM
Ben bir türküm aşırı olmasada milliyetciyim, fakat soad ı savunmam soykırımın olduğunu iddaa ettiğim anlamına gelmez.
:):):):) ben bişey demiyorum artık diyemem çünkü herşeye bir kılıf uydurmuşsunuz umarım gerçeği görmek için adamların gelipte yüzüne karşı "katil türkler" demesini beklemezsin

S.O.A.D
09-25-2007, 04:21 PM
Ben Nickimin böyle tartışma konusu olacağını biliyordum.. Yani bilincindeydim.. Neden bu nick..? Neden insanlar (Çevremdeki insanlar) tarafından sevilmeyen bir gurubun ismini taktım..? Nedeni basit.. Ben bu adamları seviyorum Sen nasıl bir gurubu severek ismini her yere yazıyorsan bende kendi gurubumun ismini yazdım. Volkan arkadaşıma katılıyorum. Zaten bir kaç kezde bu konuyu tartıştık ama uzun tartışmalar olmadığı için tam olarak uzlaşamadık. Arkadaşlar benim volkan diye bir arkadaşım var (diğer bir Volkan arkadaşım, aramızda Woltrix deriz.) bana bunu demişti. " Yiğidi öldür, Hakkını yeme ". Ben bunu daha fazla tartışma konusu yapmak istemiyorum. Sevdiğim gurubun durmadan gündem konusu olması beni rahatsız ediyor. Ha nisbetmi.? Hayır gerçekten ama gerçekten seviyorum..

ultrAslan76
09-25-2007, 04:49 PM
HoşGeldin kardeşim...

S.O.A.D
09-25-2007, 04:52 PM
Sağol dostum..

HeaveN
09-25-2007, 07:31 PM
Ben Nickimin böyle tartışma konusu olacağını biliyordum.. Yani bilincindeydim.. Neden bu nick..? Neden insanlar (Çevremdeki insanlar) tarafından sevilmeyen bir gurubun ismini taktım..? Nedeni basit.. Ben bu adamları seviyorum Sen nasıl bir gurubu severek ismini her yere yazıyorsan bende kendi gurubumun ismini yazdım. Volkan arkadaşıma katılıyorum. Zaten bir kaç kezde bu konuyu tartıştık ama uzun tartışmalar olmadığı için tam olarak uzlaşamadık. Arkadaşlar benim volkan diye bir arkadaşım var (diğer bir Volkan arkadaşım, aramızda Woltrix deriz.) bana bunu demişti. " Yiğidi öldür, Hakkını yeme ". Ben bunu daha fazla tartışma konusu yapmak istemiyorum. Sevdiğim gurubun durmadan gündem konusu olması beni rahatsız ediyor. Ha nisbetmi.? Hayır gerçekten ama gerçekten seviyorum..

Hep kendini toplumdan ayırt etme çabası.Ha millet onu sevio ben bunu seveyim farkım olsun gibisinden.
Ne öznel olmayı başarabiliyorsunuz nede toplumun bir parçası olabilmeyi.Lafım sana deil SOAD alınma sakın
Eskilerden içimde kalmıştı döküverdim birden bire :)

By FiRaRi
09-25-2007, 10:54 PM
SelamLar Ben ßy_FiRaRi TÜRKİYE antalya dayım ordan baqlanıyom.. antalya lıyım . okuyorum lisede. AZERİLERİ severim öyle işte. ama site çok hoşuma qitti. :D:D

By Arif
09-26-2007, 11:36 AM
Firari Kardeş Hoşgeldin Aramıza

elif76
09-26-2007, 01:31 PM
bu konuyu niçin tartışma lanında yapıyosunuz anlamış değilim...

baci sana katiliyorum cok haklisin konu baya bi saptirilmis.
vayy bee bu soad lar neymis böyle :D:D

By Arif
09-26-2007, 01:35 PM
azeri milletinin huyu ablacım :D:D

S.O.A.D
09-26-2007, 05:38 PM
baci sana katiliyorum cok haklisin konu baya bi saptirilmis.
vayy bee bu soad lar neymis böyle :D:D

Bu Soad lar dinlenmesi gerekn kişiler elif.. dinliyorum, seviyorum ve saygı duyuyorum. Düşünceleri pekte umrumda değil. "hem dinliyorum diyorsun hemde fikirlerine katılıp saygı duyuyorsun " diyenlerede. Saygım sanatlarına. Lütfen artık benim bu açıklamamdan sonra başka bir açıklama yapmazsanız eğer çok sevinirim. Sonradan kırıcı olmak istemem. çünkü bu durum gittikce sarpa sarıyor. sonradan telafisi olmayan duruma düşmeyelim...

C@RiSM@
09-26-2007, 06:30 PM
Foruma hoşgeldin arkadaşım... Ama konular oldukça farklı noktalara gelmiş okuduğum kadarı ile. İstediğin nicki kullanabilir istediğin müziği beğenip dinleyebilirsin elbette. Ama burda dikkatimi çeken konu bu grubun gerçekten türkleri sevmediği konu edildikçe bazı kişilerin hemen bişekilde karşılık verip bu grubu savunma mekanizmasına geçmesi oldu. Bu adamlar türkleri sevmez denildiğinde; sen onları nasıl sevmiyorsan onlarda seni sevmez demek bence cevap gibi olmuyor. Burada savunacağımız gereken bişey varsa bana göre kendi benliğimiz, kendi davamız, bayrağımız ve milli değerlerimiz olmalıdır. Bu değerleri savunmaya kalkan arkadaşlara karşıda bu grup yanlısı veya onları savunurmuş gibi cevaplar vermemliyiz. Şöle düşünelim Ermenistanda birisi bizim milliyetçi ve TÜRK sevdalısı bir grubun hayranı olsa, ve onun bu hayranlığı bazı kişiler tarafından eleştirilse; herhangi bir ermeni kalkıp bizim TÜRK grubu haklı olsada savunmaya çalışırmı ve eleştiren kişilere siz türkleri sevmediğiniz için onlarda bizleri sevmiyorlar falan dermi?

Neyse çok uzattım :D S.O.A.D arkadaşım yanlış anlama sakın, burada tartıştığım konu senin kullanmış olduğun nick değil herkes istediği müziği dinler ve istediği nicki kullanır. Ama bu konular tartışma konusu oluncada lütfen kendi değerlerimizi savunalım. Bırakın elin ermenisini savunmayı, zaten onları bize karşı neredeyse bir dünya savunuyor... Hoşçakalın

S.O.A.D
09-26-2007, 06:57 PM
Sağol H.b.

S.O.A.D
09-28-2007, 08:51 AM
Kardeş tamam ben bu konuyu yıllar önce bitirdim. eğer fazla sürecekse artık katılamayacağım bu siteye..

elif76
09-28-2007, 12:20 PM
artik bu kapansin bencede cok uzatildi.
kimsenin kalbini kirmayalaim ltf.
evren senide bir yere yollamiyoruz.:D

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz:D

sumen tuğcan
11-22-2008, 10:14 PM
merhaba