Orijinalini görmek için tıklayınız : Azeri Mp'3 Arıyan Yokmu ?
(iRaNLI)SeRVeR
09-07-2007, 06:24 AM
Sayın Sevgili ve Saygı Değer [Only Registered Users Can See Links] Ziyaretçileri Bakıyorumda Bu Azeri Mp'3 Arıyorum Yardım Edermisiniz? Konusuna Pek ilgi Gösteren Olmamıs Aramışda Bulamadığınız Sanat Ve Sanatcıların Eserlerini Bura Yazında Bulup Sizler iÇin Ekliyelim Böyle Boş Oturunca Bi iş Yapmayınca Kendimi 4,7 şiddetindeki Deprem'de Zarar Görmüş 7 Katlı Bi Bina Gibi Hissediyorum :) Hadi Biraz Mp'3 Arayın ya :):) Hadi Görüm Sizleri :)
musabeyli
09-07-2007, 11:26 AM
Vallaha azeri mp3 arıyıram ama utanıram daha soylemeye cunki menim isteklerim biraz farklıdı tenor sesli sanatcıların albumlerini arıyıram oncelikle YAGUP ZURUFCU'nun albumleri varsa eklersen sevinirim...
WoltriX
09-07-2007, 11:32 AM
Öncelikle forum/mp3 bölümüne göz atalım.Daha sonra isteklerde bulunalım.
TÜRKBEG
09-07-2007, 11:38 AM
Valla server feride isimli mahnı varsa memnun olurum.Madem sen istedin bende istek bitmez.
musabeyli
09-07-2007, 12:09 PM
Eger beni kastediyorsanız forumdan haberim var ben YAGUP ZURUFCU'nun diger albumlerinden bahsetmiştim...
(iRaNLI)SeRVeR
09-07-2007, 12:39 PM
Valla server feride isimli mahnı varsa memnun olurum.Madem sen istedin bende istek bitmez.
Buyur Dede Gurban istedigin Sarkı Abbas-Feride
Bırdan Endir ([Only Registered Users Can See Links])
Not: Dosya Winrar ile Şifrelenmiş olup Winrar Şifresi [Only Registered Users Can See Links] 'dur
Yeterki sen istek iste Amacım Hizmet Hedefim kalitedir :) Maraxlanma sen üreyiyi Ferah tut
(iRaNLI)SeRVeR
09-07-2007, 01:07 PM
Vallaha azeri mp3 arıyıram ama utanıram daha soylemeye cunki menim isteklerim biraz farklıdı tenor sesli sanatcıların albumlerini arıyıram oncelikle YAGUP ZURUFCU'nun albumleri varsa eklersen sevinirim...
Abe Gurban 2 Albumden Olusmus Bulunmakdadir Birinde 6 Parca Birinde 9 Parcası yer Almakda'dir Umarim Sene Yardımcı olabilmişimdir :) Utanma Abe Niye utanırsan :) Niye NE gayırırıh'ki utanırsan :D:D
Gabaxca Bını Endir ([Only Registered Users Can See Links])
Dalıcaxda Bını Endir ([Only Registered Users Can See Links])
Not: Mamüllerimiz Winrar Garantisi Altına Alınmış Olup Garanti Numarası [Only Registered Users Can See Links] 'dur Garanti Derkene (şifresini) kastt ettim :)
(iRaNLI)SeRVeR
09-07-2007, 01:09 PM
niye azeri şarkı arayan olmasın ki? ben bir ara "azerin" in şarkıları da eklensin dedim... ya kimse umursamayıp eklemedi ya da eklendi de ben bulamıyorum:( dikkate alınmaycaksa niye birşeyler isteyelim değil mi ama?
sen bunan bele isteginen üreyiyi ferah tutgunan men ölmiyene teyin sizin istekeleriyize yer vereciyem azerin dedin ele yahci hemence axdarıp tapıp bura yerlesdirecem :) üreyiyi ferax tutgunan
musabeyli
09-07-2007, 01:40 PM
cok teşekkur ederim surekli istek yaptıgımdan daha uzum tutmur demege cok sagol albumler icin tesekkur.
(iRaNLI)SeRVeR
09-07-2007, 01:43 PM
niye azeri şarkı arayan olmasın ki? ben bir ara "azerin" in şarkıları da eklensin dedim... ya kimse umursamayıp eklemedi ya da eklendi de ben bulamıyorum:( dikkate alınmaycaksa niye birşeyler isteyelim değil mi ama?
Buyur Buda Azerin Adlı Sarkıcının Mahnıları
Bırdan Endirginen ([Only Registered Users Can See Links])
Not: Dosya Winrar ile şifrelenmiş olup winrar şifresi [Only Registered Users Can See Links] 'dur
Demekki dikkate Alınıyormuş diimiii
(iRaNLI)SeRVeR
09-07-2007, 01:44 PM
cok teşekkur ederim surekli istek yaptıgımdan daha uzum tutmur demege cok sagol albumler icin tesekkur.
üzün tutsun baba Gorhma men ölmemisem hele Ricalarım Sonsuz olsun Amacım Hizmet Hedefim Kalitedir :D:D:D
fox76
09-07-2007, 09:54 PM
dudakları ballı gız diye bir hareketi azeri şarkısı vardı yanlış hatırlamıyorsam sözleri şöyleydi
Ele düşmez belesi yanağında gamzesi duduakları ballı gız diye hatırlıyorum
fox76
09-07-2007, 10:34 PM
men de çok istek istemeye başladım kusurabakma yadıma geldikçe yazıram soyadın yadıma gelmir imran h şen nağmeler 2001 de fatma nenem parçasını deyir bunuda bularsanız sevinerem
(iRaNLI)SeRVeR
09-08-2007, 06:38 AM
bir hareketli şarkı daha vardı falcı gardaş diye hatırlıyıram sözleri beleydi harhalde
o ki zengin gızıdı çekmeynen basma keser o ki kasıp gızıdı ayaklayın şumda gezer falcı gardaş men ölüm birde menim falıma bak herhalde beleydi iranlı server gardaşımdan indiden Allah razı olsun
Buyur Dede Gurban Falcı;
Bırdan ENDiR ([Only Registered Users Can See Links])
Sendende Allah Razı olsun
Not : Winrar Şifresi [Only Registered Users Can See Links] 'dur
Buda imran hüseynovn'dan istemiş oldugun Fatma nenem Maxnısı
Bırdan ENDiR ([Only Registered Users Can See Links])
Bununda Aynen Winrar Şifresi:[Only Registered Users Can See Links] 'dur
Senen Ricam Konu Acarkene Hepsini Bi Anda Ac Tek Tek Acdıgın Zaman Forumda Kirlilik Ortaya Cıkır Umarim Darılmadın bana :)
fox76
09-08-2007, 09:00 AM
çok sağol iranlı server gardaşım birde dudakları ballı kızı bulabilsen çok ey olacak Ele düşmez belesi yanağında gamzesi duduakları ballı gız diye hatırlıyorum yine Allah razı olsun
(iRaNLI)SeRVeR
09-08-2007, 02:37 PM
çok sağol iranlı server gardaşım birde dudakları ballı kızı bulabilsen çok ey olacak Ele düşmez belesi yanağında gamzesi duduakları ballı gız diye hatırlıyorum yine Allah razı olsun
Buyur Dede Gurban Buda Xallı Gızın :)
Bırdan Endir ([Only Registered Users Can See Links] rar.html)
Not: Dosya Winrar ile Şifrelenmiş Olup Winrar Şifresi [Only Registered Users Can See Links]' dur
fox76
09-09-2007, 08:35 PM
iranlı server gardaşım senide yordug kusurabakma senden laleler şarkısını istiyirem ama kim deyir bilmirem herşey için çok sağol
(iRaNLI)SeRVeR
09-10-2007, 06:12 AM
iranlı server gardaşım senide yordug kusurabakma senden laleler şarkısını istiyirem ama kim deyir bilmirem herşey için çok sağol
Ne kusuru ne yorulması benim zevk alarak yaptıgım bir işdir bu.
Bıyır Bırdan Endir ([Only Registered Users Can See Links])
Not:Ürünümüz Winrar ile Şifrelenmiş Olup Winrar Şifresi [Only Registered Users Can See Links] 'dur.
(iRaNLI)SeRVeR
09-10-2007, 07:07 AM
çok teşekkür ediyorum... ilginiz ve alakanız için:)
Nedemek Efendim Nedemek Amacımız Hizmet Hedefimiz Kalitedir:)
albay
09-25-2007, 07:17 AM
Iranli Server kardes,herkesin mp3 istegine karsilik verdin.Benim de bir ricam olacak Azerbaycanli Asik Mikayil Azaflinin ne kadar mp3 ü varsa istiyorum.:)
fox76
09-28-2007, 01:39 PM
iranlı server gardaşım şen mahnılar serisini bulabilirmisin şimdiden Allah razı olsun
selcuk76
09-28-2007, 01:45 PM
iranlı server gardaşım şen mahnılar serisini bulabilirmisin şimdiden Allah razı olsun
aradığın albumler bunlar mı?
[Only Registered Users Can See Links]
Masoud-1932
09-29-2007, 06:30 AM
Buyur Dede Gurban istedigin Sarkı Abbas-Feride
Bırdan Endir ([Only Registered Users Can See Links])
Not: Dosya Winrar ile Şifrelenmiş olup Winrar Şifresi [Only Registered Users Can See Links] 'dur
Yeterki sen istek iste Amacım Hizmet Hedefim kalitedir :) Maraxlanma sen üreyiyi Ferah tut
........
Merci Very Nice :)
fox76
10-01-2007, 04:57 PM
kusura bakma gözümden kaçıp yardımcı olduğun için çok sağol
fox76
10-01-2007, 04:59 PM
tam olarak bilmirem ama bunları 2000 2001 2002 serileri varmı?
S.O.A.D
10-01-2007, 05:07 PM
Valla server cevap verene benzemiyo... :):)
fox76
10-04-2007, 03:37 PM
iranlı server gardaşım diyesen menim istekelrim çoğalacak nazire diye bir şarkı var ama ses kaydı olarak değil mp3 olarak arıyorum şimdiden sağol
cavan
10-04-2007, 08:45 PM
mende sizden bir mahnı isteyirem könül hasıyeva dan ve sexavet memmedovdan dinlemiştişm sözleri beledi
susuz quyu su doldursan su almaz
almağınnan almamağı yahşıdı
muğamatı bilmeden çalanın
çalmağınnan çalmamağı yahşıdı
dadı olmaz kışa galan qarpuzun
rengi solar ilan değmiş yarpızın
heyirsiz oğulun pis gızın
olmağınnan olmamağı yahşıdı
Sizden ricam bu seygahı ohuyan sanatçının mp3 nü varsa unlop etmenizdir şimdiden teşekkürler eder işlerinizde başarılar dilerim.
(iRaNLI)SeRVeR
10-08-2007, 09:22 AM
Valla server cevap verene benzemiyo... :):)
S.O.A.D Gardas Elebi İşe Tüşmüşem Ki Ayagımın Corabını Bile Deişmeye Vaxtım Olmur Kaldıkide Cevap Yazam Yazılanlara Bu aralar Kimsenin isteyine yer veremiyecem cünkü zamanım yok arastırıp bulmaya :( Sizlerden Özür Dilerim Ama genede elimden Geldigi Kadarıyla yardımcı olmaya calısacam Sonsuz Sevgi Ve Saygılarımla i.R.a.N.L.ı S.e.R.V.e.R
affbb
10-08-2007, 08:22 PM
slm lar...
men de yana yana bi şarkı var onu arıyıram bi versen var ya dünyalar menim olar...
bu gızların falına bax diye şarkı var onu bi türlü tapammıram.... hele gurban tez ele üreyim geçirrr...
smoky head
10-08-2007, 09:00 PM
slm lar...
men de yana yana bi şarkı var onu arıyıram bi versen var ya dünyalar menim olar...
bu gızların falına bax diye şarkı var onu bi türlü tapammıram.... hele gurban tez ele üreyim geçirrr...
güzelde bele mahnıyı tapabilmenik aç göreh sözlerin dalını getir ele yardımcı olah yoksa bele zor tapılar.
crazy_AKI
10-09-2007, 07:29 PM
kardesh benim icin "Nazenin - Dostlar meni unutmayin" sarkisini bula bilirmisin.?
Bul o sarkiyi dile benden ne dilersen...
smoky head
10-09-2007, 07:54 PM
kardesh benim icin "Nazenin - Dostlar meni unutmayin" sarkisini bula bilirmisin.?
Bul o sarkiyi dile benden ne dilersen...
Biz bişeyler karşılığında bu işi yapmıyoruz yinede düşündüğün için tşk.
Nazenin bir tek şakısı var arşivimde oda ''sene gurban'' upload ettim buyur dinle eğer başka bi arkadaşta varsa eminim ekliyecektir biraz sabırlı olun kolay gelsin.
Download: [Only Registered Users Can See Links] evi.com.rar
Password: [Only Registered Users Can See Links]
reiss
10-10-2007, 06:21 AM
Slm Gardaş Ben Azeri Mp3 Ariyorum Da Yardimci Olursan Sevinirim Parçanin Adi Gizim Gizim Ok Paylaşim Için şimdiden Teşekkür Ederim
(iRaNLI)SeRVeR
10-11-2007, 01:36 PM
Slm Gardaş Ben Azeri Mp3 Ariyorum Da Yardimci Olursan Sevinirim Parçanin Adi Gizim Gizim Ok Paylaşim Için şimdiden Teşekkür Ederim
Buyur Qızım Qızım
Burdan İndirebilirsin ([Only Registered Users Can See Links])
Not: Dosya Winrar ile şifrelenmiş olup Winrar Şifresi [Only Registered Users Can See Links]' dur
(iRaNLI)SeRVeR
10-11-2007, 01:40 PM
slm lar...
2.incü Sayfaya bak orda var Falcı diye eklemisim ordan indir
musabeyli
10-11-2007, 07:21 PM
server gardaş BİLAL ELİYEV'in ifasında garabağ şikestesini yana yana arıyıram bugune kadar butun istediğim mahnıları bir bir buldum ama bunu bulamıram eger yardımcı olursan cok memnun olurum..şimdiden sagol..
fox76
10-12-2007, 05:06 PM
iranlı server gardaşım menim bir şarkım vardı nazire diye herhalde gözünden kaçtı bir ilgilenersen sevinerem
Alısa
10-13-2007, 11:49 PM
ben röyanın yenı şarkılarını istıyorum bula bılırmısınız?
smoky head
10-14-2007, 07:15 AM
ben röyanın yenı şarkılarını istıyorum bula bılırmısınız?
Röya (new)
-Evlisen
-Gelecek bahar
Download: [Only Registered Users Can See Links]
Password: [Only Registered Users Can See Links]
Alısa
10-14-2007, 12:40 PM
Server Bey Ben Röyanin Yeni şarkilarini Istiyorum Dedim Ama Cevab Yok.yoksa Neden Bizi Kandiriyosunuz
(iRaNLI)SeRVeR
10-14-2007, 01:34 PM
Server Bey Ben Röyanin Yeni şarkilarini Istiyorum Dedim Ama Cevab Yok.yoksa Neden Bizi Kandiriyosunuz
Kandırmak mı ? ne hattime Öyle bişeyi Şimdiye Dek hic yapmadım yapmacagımıda Sanmıyorum.Bu Aralar Nette Fazla Dolasamıyorum O Yüzden Özür Dilerim Gec Cevap veriyorum En yakın Zamanda Tekrardan Sizlerle olacam veya olmaya calısacam Röyanın malesef Bende Sarkıları yok Dinlememişim hiç Ama Sizin için Arıyıp Bulayım Bariiii
smoky head
10-14-2007, 09:02 PM
Bir önceki sayfaya bakarsanız istediğiniz şakıları eklediğimi göreceksiniz .
Buyrun buda linki
baştan aşağı bi bakarsanız aradağınız röya şakılarına cevp yazılmıştır ama nedense herkez son sayfaya bakar herzaman biraz daha dikkatli olun.
ayse347
10-16-2007, 11:29 PM
mp3 istek kısmına da yazdım madem buraya da yazayım
yulduz usmanova - dünya (türkçe versiyonu)
ve
arakçının mendedir ceyran
şimdiden tşkler...
emin-72
10-17-2007, 03:57 AM
simdiden tesekkür edirem
Alısa
10-17-2007, 11:36 AM
bana ıradenın sevgı nağılı şarkısını bula bılırmısınız?
bana ıradenın sevgı nağılı şarkısını bula bılırmısınız?
Alısa
10-17-2007, 02:01 PM
çok teşekkür ederım emın şarkıyı buldu ıranlı server.mene ıradenın yaşananlar şarkısı lazım.bula bılırmısınız?zahmet olmasa.
baycan karadag
10-17-2007, 02:13 PM
iranlı server nerededi
smoky head
10-17-2007, 04:46 PM
Arkadaşlar bu konuyu kapatmak zorundayım neden derseniz zaten site adminmizin azeri mp3 istekleriniz adı altında bir konusu var
Her iki yerdede istekte bulunulduğu için karışıklık oluyor.Bu nedenden dolayı konuyu kapatıyorum istekte bulunduğunuz takdirde yukarda verdiğim linki tıklayınız bir müddet sonra bu konu silinecektir bilginize.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.