PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Azeri mp3 Ariyorum Yardım Eder misiniz?

Sayfa : [1] 2

piLenKen
08-28-2007, 01:09 AM
Aradığınız Azeri mp3'leri bu kısımda yazabilirsiniz.Bizlerde sizler için bulup eklemeye çalışacağız.

musabeyli
08-28-2007, 08:26 AM
Mustafa kardeş ben LÜTFİYAR İMANOV'un albumlerini arıyorum yardımcı olursan sevinirim iyi calışmalar.....

piLenKen
08-28-2007, 02:49 PM
Merhaba LÜTFİYAR İMANOV'un albümü elimde mevcut bir kac gün içerisinde albümü elde edebileceksiniz.Şu an harf sirasina göre ilerlemekteyiz.L harfine gelince Lürfiyar İmamov ve bütün şarkılarına sahip olacaksınız.

musabeyli
08-28-2007, 02:51 PM
eyvallah mustafa kardeş allah kolaylık versin..

MARAL
08-28-2007, 09:35 PM
Merhabalar...
Müzikle ilgileniyorum ve hayranı olduğum yöre Azerbaycan. Azerbaycan yöresi türkülerinden GARA GİLE ( Gelmişem otağına oyadam seni ) adlı türküyü arıyorum ancak aramalarım olumlu bir sonuç vermedi. Elinizde bu türkü varsa ve burdan paylaşıma açarsanız çok mutlu olurum.. Şimdiden teşekkürler...

piLenKen
08-28-2007, 09:52 PM
Maral,

QaraGilem Alim Qasimov'un İfasinda Aşağıdaki Linkte Mevcuttur.
İyi Dinlemeler...

DownloadLink: [Only Registered Users Can See Links]

Dosya Rar İle Şifrelenmiş Olup Şifresi [Only Registered Users Can See Links]'dur ([Only Registered Users Can See Links]'dur/)

Topraktoprak
08-29-2007, 09:10 PM
ATSIZ KAHRAMAN´isimli üyenin Sarki Sözleri böülümüne biraktigi mesajdan Alıntı::::::>

Arkadaşlar elinizdde ''heç küsmeyin yeridirmi'' şarkısı varsa paylaşırmısınız..
Arzu Qurbani nin...

Arzu Qurbani - heç küsmeyin yeridirmi buradan indirebilirsiniz..
[Only Registered Users Can See Links]

miyane_gözler
08-31-2007, 07:15 PM
Nuray Hafiftaş Alagöz şarkısı hiçbir yerde yok umarım siz bulursunuz.

piLenKen
08-31-2007, 09:45 PM
Nuray Hafiftaş Alagöz şarkısı hiçbir yerde yok umarım siz bulursunuz.

Nuray Hafiftaş Ve Garagöz Adlı şarkı İsteğiniz Üzerine Yüklenmiştir.İyi Dinlemeler...

Dosya Rar İle Şifrelenmiş Olup Şifresi [Only Registered Users Can See Links]'dur ([Only Registered Users Can See Links]'dur/)

miyane_gözler
08-31-2007, 10:24 PM
pilenken araştırdığın için teşekkürler ama garagöz degil:) alagöz şarkının adı ve hiçbir yerde bulunmuyor zaten.

piLenKen
09-01-2007, 12:06 AM
özür ben garagöz anlamışım şarkının sözlerinden az yazar misin ?

miyane_gözler
09-01-2007, 12:13 AM
sanırım nakaratı böyleydi menim ala alagöz alagöz yarım.. he bu arada garagöz de güzeldi tşekkürler:)

(iRaNLI)SeRVeR
09-01-2007, 03:15 PM
ben bulmusdum ama ücretli oldugu için indirememisdim mustafa abi sende belirli bi ücrete tabii tutsan bu mp3leri ozaman daha cok kıymete biner ne dersin ;)

piLenKen
09-01-2007, 05:13 PM
sanırım nakaratı böyleydi menim ala alagöz alagöz yarım.. he bu arada garagöz de güzeldi tşekkürler:)

Tamamdır Şarkını Buldum :)

Nuray Hafiftaş Ve "Menim Alagöz Yarım" Adlı Parça [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) Farkıyla Dinleyeceksiniz :))

Bulduğum İçin Çok Mutluyum

Rar Şifresi: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

İyi Dinlemeler..

miyane_gözler
09-01-2007, 07:13 PM
bulduğun için bende çok mutlu oldum .Teşekkürler hakkatten hiçbir yer de bulamamıştım sogol patron:D

piLenKen
09-01-2007, 09:56 PM
Rica ederim benim icin zevkti.Görevimiz bu arkadaşım

Askin
09-01-2007, 10:08 PM
Bende tesekkür ederim arsivime ekledim:)

azeri888
09-06-2007, 04:49 PM
Könül kerimova dan Şemkirsen yurdumun ilki ezeli adlı ... xalk mahsını rica edeiyorum

kop36
09-07-2007, 08:52 AM
selam millet,ben yeni üye oldum...Ama aradığım parçalar çokdu.İlk önce şu mahniyi taparsanız sevinirim...Sözleri şöyle:

Gittigin aylar oldu
Verdigin güller soldu
gözlerim yaşla doldu
şimdiden teşekkür ederim...

kop36
09-07-2007, 09:38 AM
sizden isteğim daha var.Lütfen yardım edin.İlk isteğim:Ben bu parçayı 2003 te Kars Düğün Salonun da duydum ama halen bulamadım...Size ses kaydınıda link yaptım lütfen ardım edin...Şarkı adı Nazire olması lasım...Link : [Only Registered Users Can See Links]

Diğeri ise Azerbaycan rekslerinden biri.Elinde mendil ile oynanıyor...İlk ağır oyun sonra hızlanıyor.Onunda ses kaydını link yaptım...Buna da bakarsanız sevinirim...Link :[Only Registered Users Can See Links] şimdiden çok teşekkür ederim...Ellerinize sağlık...

vdtkmt
09-08-2007, 08:33 PM
Zaur un albümünü arıyorum varsa ekleye bilirmisiniz?Tesekürler

(iRaNLI)SeRVeR
09-09-2007, 10:49 AM
Zaur un albümünü arıyorum varsa ekleye bilirmisiniz?Tesekürler

Xansı Zaur Zaur Rzayevmi zaur eliyevmi Guluyevmi hangisi ?

Masoud-1932
09-10-2007, 02:05 PM
Merci merci ba asalam Va Tashakoor :D

MUHAMMED76
09-10-2007, 02:11 PM
Merci merci ba asalam Va Tashakoor :D
Kardeş Bu yazdigin da Ne ????

vdtkmt
09-10-2007, 04:19 PM
zaur rızayev

piLenKen
09-10-2007, 05:07 PM
Zaur Rzayev Albümü Eklenecektir.Biraz Daha Sabir Vedat

azeri888
09-17-2007, 12:44 PM
İlhame CEFEROVA dan İNDİ HARDASAN mahnısı ile Könül KERİMOVA dan ŞEMKİR ÇAY YURDUMUN İLKİ EZELİ YURDA GALAN............ DİYE DEVAM EDEN HALK mahnısı veya mahnıları varsa temin ederseniz sevinirim

azizkalem
09-23-2007, 10:01 AM
arkadaşlar çok uzun süredir arıyorum ama bir türlü bulamadım. Telebelik İlleri adlı azeri mp3 eklerseniz çok sevinirim.

miyane_gözler
09-23-2007, 02:30 PM
arkadaşlar garib ibrahimov şarkıları elinde bulununan varsa paylaşşın lütfenn...

piLenKen
09-23-2007, 05:24 PM
İlhame CEFEROVA dan İNDİ HARDASAN mahnısı ile Könül KERİMOVA dan ŞEMKİR ÇAY YURDUMUN İLKİ EZELİ YURDA GALAN............ DİYE DEVAM EDEN HALK mahnısı veya mahnıları varsa temin ederseniz sevinirim

Burda İlham Ceferov Albümü Var Ama İsteğiniz Şarkı Yok.Belkide Şarkı Adını Yanlış Hatırlıyorsunuz.Lütfen Albümü İndirin

piLenKen
09-23-2007, 05:29 PM
arkadaşlar çok uzun süredir arıyorum ama bir türlü bulamadım. Telebelik İlleri adlı azeri mp3 eklerseniz çok sevinirim.

Telebelik İlleri Bende Sadece Sözsüz Hali Var Ama Sanatçı İsmi Yazarsaniz Yardımcı Olabilirim.Şimdilik Bunu İndirin Bakalım

Rar Şifresi: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

nehir
09-23-2007, 06:16 PM
isail memmedov sen gelin köcen gün. ele bişeydi bularsanız sevinerem

(iRaNLI)SeRVeR
09-23-2007, 06:59 PM

maşallah bu şarkıyı men yarattım :) talep cokaldı ne işdi bele hec kes istemezdi indi hammı yumulup bu maxnıya :) neyapsam ya özüm özüme bi kasetmi cıkarsam :) :)

piLenKen
09-23-2007, 10:59 PM

İstediğiniz İsrail Memetov ve Sen Gelin Kocen gün isimli şarkısı.

İyi dinlemeler dilerim

Rar Şifresi: [Only Registered Users Can See Links]

nehir
09-24-2007, 12:41 AM
teşekkürler patron :)

musabeyli
09-24-2007, 05:18 AM
mustafa gardaş LUTFİYAR İMANOV'un albumlerini ne zaman yukleyecen dort goznen bekliyirem selamlar....

azizkalem
09-24-2007, 07:08 AM
Çok Teşekkür ediyorum Mustafa. ellerine sağlık.

azizkalem
09-24-2007, 07:10 AM
Telebelik İllerini kimin söylediğini tam olarak bilmiyorum ama hatırımda kaldığı kadarıyla söyleyen bayandı.Eğer bulabilirseniz çok memnun olurum. Tekrar teşekkür ediyorum.

piLenKen
09-24-2007, 02:06 PM
mustafa gardaş LUTFİYAR İMANOV'un albumlerini ne zaman yukleyecen dort goznen bekliyirem selamlar....

Lütfiyar İmamov eklendi.Elimdeki şarkıları bunlar insallah yardimci olabilmisimdir

piLenKen
09-24-2007, 02:08 PM
Telebelik İllerini kimin söylediğini tam olarak bilmiyorum ama hatırımda kaldığı kadarıyla söyleyen bayandı.Eğer bulabilirseniz çok memnun olurum. Tekrar teşekkür ediyorum.

Elmira Rehimova diyor Telebelik İlleri

Buda İstediğiniz Şarkınız

azizkalem
09-27-2007, 08:58 AM
Mustafacığım, Telebelik illeri için çoooook teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık kardeş.

azizkalem
09-27-2007, 09:01 AM
Amam bu benim aradığım "telebelik illeri" değil. Geçen gün göndermiş olduğun müziğe ait parçayı arıyorum. Kardeş. Eğer eline geçerse çok sevinirim. Selamlar.

sozcelyk
10-01-2007, 01:41 AM
ya geçenlerde az tv de azerbaycandan bi grup çok güzel bi şarkı söylemişti. ama işte grubun ismini hatırlamıyorum. sadece her dörtlüğün ardından en son söylenen söz "azeribeycan havasi" idi. bu şarkıyı veya bu grubu bilen varsa lütfen bana bi mail atsın. cok sevinirim.

sozcelyk@gmail.com

derke83
10-04-2007, 03:06 PM
Merhaba arkadaşlar ben azeri müziklerini çok seviyorum.Aramadığım yer kalmadı.Bir şarkı arıyorum ama taa 2 sene önce bir azeri arkadaşımın kasetinde dinlemiştim.Arkadaşımın anlattığına göre klibide varmış bu şarkının mahallenin birinde bir kız yaşıyormuş ve bir genç bu kıza aşıkmış.Ona yazmış bu şarkıyı.Sözlerinden tek hatırladığım kısım muhabbetin hörmetini yada muhabbetin gıymetini diye birşeydi sanırım.Çok hoş güzel bir melodisi var lütfen bana yardımcı olun.Lütfenn :(
teşekkürler şimdiden

piLenKen
10-04-2007, 03:35 PM
Tamam bende var bu sarki ve simdi ekleyecegim.Ayrica elim batmisken videosunuda hazirlayip youtubeye atayim.Milelt faydalansin.Sarkinin ismi Esqin mehebbeti ve soyleyen Abbas birazdan eklemis olurum.Lütfen

piLenKen
10-04-2007, 03:40 PM
Abbas oxuyur

Mahni Adi Esqin Mehebbeti Düsüp Canıma

İstedigin sarki inallah budur.Cevabinizi bekliyorum

Buyurun indirin iyi dinlemeler

Rar Şifresi: [Only Registered Users Can See Links]

goruda
10-04-2007, 08:02 PM
uzun zaman önce çok güzel bir şarkı dinlemiştim fakat ne şarkının adını nede kimin söylediğini bulamamıştım aklımda kalan sade sözleri olmuştu

''dünya dünya bir gam dünyasın kabul et ki bazen karasın yalan dünyasın ''

bu sözlerden bana şarkıyı vede şarkıcıyı tanıtacak kişiye müteşekkir olurum

piLenKen
10-04-2007, 08:44 PM
Merhaba arkadaşlar ben azeri müziklerini çok seviyorum.Aramadığım yer kalmadı.Bir şarkı arıyorum ama taa 2 sene önce bir azeri arkadaşımın kasetinde dinlemiştim.Arkadaşımın anlattığına göre klibide varmış bu şarkının mahallenin birinde bir kız yaşıyormuş ve bir genç bu kıza aşıkmış.Ona yazmış bu şarkıyı.Sözlerinden tek hatırladığım kısım muhabbetin hörmetini yada muhabbetin gıymetini diye birşeydi sanırım.Çok hoş güzel bir melodisi var lütfen bana yardımcı olun.Lütfenn :(
teşekkürler şimdiden

Bu arkadaşın istediği müziği ben başka bir şarkı sandım ve bir şarkı yükledim kendisi indirdi fakat o şarkı olmadığını söyledi.Çünkü bana çok az bilgi vermişti.Sonra biraz sözlerinden hatırlamasını rica ettim yine birşeyler hatırlayamadı.En sonunda çözümü şarkının ritmini demesinde bulduk.Arkadaş şarkıyı gitarda çok kısa çaldı ve bana msn de yolladı.Bende şarkıyı hatırlamaya çalıştım.Çünkü istediği şarkı asla benim dinleyeceğim türden bir şarkı değildi :) Neyseki bulduk şarkıyı fakat şarkı bende mp3 halinde değil de video formatındaydı.Once videoyu dat uzantısından mpeg yaptık sonrada o videoyu total video converter ile mp3 yapip arkadasin indirmesi icin rapide yükledik.Baya zor oldu ama bu kardeşimizin Trakyadan bana yazması ve "Hayatımın şarkısı" demesi ve çok istekli olmasından dolayı değdi diye dusunuyorum :)

Şarkıyı bulduğum ve yardımcı olduğum için cok mutluyum :)

Elşen Xezer Akşin Fateh'in seslendirdiği Get Seni Tapşırıram Allaha isimli şarkıyı indirmek için linke tıklayınız

piLenKen
10-04-2007, 08:51 PM
uzun zaman önce çok güzel bir şarkı dinlemiştim fakat ne şarkının adını nede kimin söylediğini bulamamıştım aklımda kalan sade sözleri olmuştu

Umarım aradığınız şarkı budur.Sözlerini yanlış yazacağınız ihtimalen yinede eşleştirip acaba bumu diyerek bir şarkı ekliyorum.Cevabı buradan yazarsaniz sevinirim.İyi dinlemeler..

Bu Dünya Yalan Dünya Şarkısını İndirmek İçin Lütfen Linke Tıklayınız

derke83
10-04-2007, 08:55 PM
Bu arkadaşın istediği müziği ben başka bir şarkı sandım ve bir şarkı yükledim kendisi indirdi fakat o şarkı olmadığını söyledi.Çünkü bana çok az bilgi vermişti.Sonra biraz sözlerinden hatırlamasını rica ettim yine birşeyler hatırlayamadı.En sonunda çözümü şarkının ritmini demesinde bulduk.Arkadaş şarkıyı gitarda çok kısa çaldı ve bana msn de yolladı.Bende şarkıyı hatırlamaya çalıştım.Çünkü istediği şarkı asla benim dinleyeceğim türden bir şarkı değildi :) Neyseki bulduk şarkıyı fakat şarkı bende mp3 halinde değil de video formatındaydı.Once videoyu dat uzantısından mpeg yaptık sonrada o videoyu total video converter ile mp3 yapip arkadasin indirmesi icin rapide yükledik.Baya zor oldu ama bu kardeşimizin Trakyadan bana yazması ve "Hayatımın şarkısı" demesi ve çok istekli olmasından dolayı değdi diye dusunuyorum :)

Şarkıyı bulduğum ve yardımcı olduğum için cok mutluyum :)

pilenken kardeşimin yazdıklarına birebir katılıyorum.Yıllar önce dinlediğim ve etkisinde kaldığım güzel bir şarkıydı.Bugün araba kullanırken birden aklıma geldi bu şarkı nereden estiyse ama bir türlü hatırlayamıyordum kulağımda sadece melodisi kalmıştı :rolleyes: sonra eve geldim internette uydur kaydır sözler yazıp aramaya başladım ama yok yok! Sonra bu siteyi gördüm hadi dedim yazayım belki birileri bana yardım eder dedim ve yazdım pilenken kardeşim çok gecikmeden bana cevap gönderdi.Tabii ben sözleri hatırlayamadığımdan ötürü bayağı bir salladım sanırsam :D sonra gitardan melodisini çıkarttım ve süprizzzz şarkı anında geldi...Uğraşların için çok sağol kardeşim eline koluna sağlık inan uğraşmana değdi.Tam umudu kesmişken sen hızır gibi yetiştin kardeş.Emeğin için çok teşekkür ederimmm.Süpersin ;)

goruda
10-04-2007, 09:37 PM
Umarım aradığınız şarkı budur.Sözlerini yanlış yazacağınız ihtimalen yinede eşleştirip acaba bumu diyerek bir şarkı ekliyorum.Cevabı buradan yazarsaniz sevinirim.İyi dinlemeler..

indirip dinledim hoş şarki fakat ne yazıkki benim aradığım şarkı değil :(

söyleyen bir hanımefendi idi ve aklımda sadece şarkının bir kaç dizesi kalmıştı

'' yaş dinermi kendi kendine sevenleri ağalatan gurbet ''
'' dünya dünya bir gam dünyasın kabul etki bazen karasın yalan dünyasın ''

şarkının klibinden bir sahne hatırlamaktayım sevdiği kimseyi beklemekte fakat sevdiği gelmemektedir bir nakış makinesinde çalışırken masanın kenarından gaz lambası yere düşmekteydi

bu klibi izleyeli 12 yıldan fazla olmuştu

piLenKen
10-04-2007, 09:40 PM
Üzgünüm böyle bir şarkıyı hatırlayamadım.Umarim bilen bir arkadaş çıkar ve size yardim eder.Ben elimden geleni yaptım.

goruda
10-06-2007, 03:20 PM
Merhaba goruda,

Bahsettigin sarkinin azerice olanini hic duymadim, ama varmis galiba. Ben sadece özbekce olani biliyorum, belki sana yardimci olabilir.
Sanatci Yulduz Usmanova, sarkinin adi Dunya.. Eger aradigin sarki bu ise mp3 olarak da yükleyebeliriz..

evet azericesini bulmak çok güç :(

Yıldız Osmanova - Dünya Türkçe olarak bulamamıştım eğer mümkünse Türkçesi mevcut değilse özbek(uzbek) ce olanını paylaşırsan sevinirim

fox76
10-07-2007, 09:06 PM
pilenken senden bir isteğim var nazire adlı bir şarkı var nasıl bulabilirim birde şen nağmaler 2000 2001 2002 versiyonlarını bulabilirmiyiz şimdiden Allah razı olsun

kop36
10-08-2007, 04:04 PM
aynı nazire yi mi arıyoruz :S menim aradığım parçanın ses kaydı var.İstersen bax mende halen bulamadım...

Bu mu aradığın mahni ?Men bu mahniyi 2003 te Kars düğün salonunda dinledim düğün cd sinden ses kaydı yaptım.Karsta her yeri aradım ama yok.Bulamadım:( inşallah bulunur...bulursan mene de haber ver.Wallah 4 senedir bulamadım...

kop36
10-08-2007, 04:36 PM
ben Ay saçı burma türküsünü bir azeri sanatçıdan istiyorum elinde olan varsa paylaşır mı...HErhangi bir azeri sanatçıdan...

Ay saçı burma
uzahda durma
gel ay sevdigim
boynunu burma.

Şimdiden teşekkürler..

piLenKen
10-08-2007, 05:37 PM
pilenken senden bir isteğim var nazire adlı bir şarkı var nasıl bulabilirim birde şen nağmaler 2000 2001 2002 versiyonlarını bulabilirmiyiz şimdiden Allah razı olsun

Kardes sen mahnilarin albümü bende var ama icinde böyle bir şarkı yok.Emin misiniz?

fox76
10-08-2007, 07:02 PM
Kardes sen mahnilarin albümü bende var ama icinde böyle bir şarkı yok.Emin misiniz? abi yanlış anladın dediğim şarkı şen nağmelerin serilerinde değil ben senden şen nağmelerin 2000 2001 2002 serilerini istedim ayrıca nazire diye bir şarkı var bu şarkıyı arıyorum

fox76
10-08-2007, 07:04 PM
aynı nazire yi mi arıyoruz :S menim aradığım parçanın ses kaydı var.İstersen bax mende halen bulamadım...

Bu mu aradığın mahni ?Men bu mahniyi 2003 te Kars düğün salonunda dinledim düğün cd sinden ses kaydı yaptım.Karsta her yeri aradım ama yok.Bulamadım:( inşallah bulunur...bulursan mene de haber ver.Wallah 4 senedir bulamadım...
evet aynı şarkıyı arıyoruz ses kaydı için teşekkürler fakat mp3ünü bulabilirsem çok iyi olacak

goruda
10-08-2007, 07:26 PM

sorun bendemi bilemiyorum ilk linkten indirdiğimi açamadım K-lite ile

ikinci linkteki hiç inmiyor :(

kop36
10-08-2007, 07:49 PM
evet aynı şarkıyı arıyoruz ses kaydı için teşekkürler fakat mp3ünü bulabilirsem çok iyi olacak

aynen wallah deli oldum bulamaıdm bu parçayı...İnşallah bulunur yha...

azerian76
10-11-2007, 08:38 PM
ZEYNEP XANLAROVADAN ....evimize gelin geldi ...şarkısını bulabilirseniz çok sevinirim.selametle kalın...

azerian76
10-11-2007, 08:50 PM
evimize gelin geldi kınamayın ... gelir gülüşüne eliin gelir ...diye devam ediyor..çok acil lazım.....

naylonasklarsuzgeci
10-13-2007, 02:01 PM
arkadaşlar bazı parçaları indiremiyorum mesela nuray hafiftaş garagöz .anladığım kadarıyla benim bilmediğim bir yolu var.kırmızı uyarıyla yazılar var.yardım ederseniz sevinirim tşkler

(iRaNLI)SeRVeR
10-14-2007, 02:51 PM
ben röyanın de nıye şarkısını arıyorum yardımcı olsanız sevınırım

Buyur Alısa Kardes Röya De Niye Maxnısı
Bırdan Endir ([Only Registered Users Can See Links])
Üreyin Serinnesin haa bu sefer o sefe dolandırıcı dedin görex bu sefe ne diyesen

azeri36
10-14-2007, 08:55 PM
slmmm... bende bi azeri müzik arıyorum. ismi UCA DAĞ BAŞINDA. sözlerinde şunlar var : yeri yeri mende gelim dalınca desmal eyle apar meni yanınca... hareketli bi çalışma ama kimin söylediğini bilmiyorum. ben trt de dinlemiştim azize gürses söylüyordu. yardım eder misiniz??? çok acil...

piLenKen
10-14-2007, 09:17 PM
slmmm... bende bi azeri müzik arıyorum. ismi UCA DAĞ BAŞINDA. sözlerinde şunlar var : yeri yeri mende gelim dalınca desmal eyle apar meni yanınca... hareketli bi çalışma ama kimin söylediğini bilmiyorum. ben trt de dinlemiştim azize gürses söylüyordu. yardım eder misiniz??? çok acil...

Uca dağ başında ceylan balalar
Ceylanın balasını okçu yaralar

:))

Ben harikayım ya hemende buluverdim :)

Bu guzel şarkıyı Nezaket Teymurova'nın ifasında dinleyin

smoky head
10-14-2007, 09:18 PM
Pirim acaba biryere göndermemi yaptın yoksa benmi yanlış anladım :)

piLenKen
10-14-2007, 09:21 PM
Yok yok gönderme yapmadım :) Bence azeri mp3 ariyorum kismi cok keyifli.İnsanlarin bulamadigi sarkilari bulup onlara sunmak bana zevk veriyor :)

azeri36
10-14-2007, 09:44 PM
Uca dağ başında ceylan balalar
Ceylanın balasını okçu yaralar

:))

Ben harikayım ya hemende buluverdim :)

Bu guzel şarkıyı Nezaket Teymurova'nın ifasında dinleyin

çok teşekkürler....:)

azeri36
10-15-2007, 08:33 PM
ben sen dönsende men dönmem parçasını arıyorum... yardım eder misiniz???

piLenKen
10-15-2007, 09:01 PM
ben sen dönsende men dönmem parçasını arıyorum... yardım eder misiniz???

Shovket Elekberova'nın ifasında Küsüp Menden..

Sen dönsen de men dönmerem

Ay şöhretim şanım menim

Halı perişanım menim

Küsüb menden özgelerden

Meni soruşanım menim

Güneş söner men sönmerem

Ezabından deyinmerem

Var böle nişanım menim

Burazda sebir eyle ey yar mehriban gelirem

Senin yolunda fedadır bu cisim o can gelirem

Vefalı bülbülünem hesreti camalınla

Çemen çiçekleri tek bağrım oldu qan gelirem

Mene teselli veren bir senin xeyalindir

Özge bir dilbere halım deyer beyan gelirem

Behişt ola qürbet gene cehennemdir

Veten mehebbeti vermir mene aman gelirem

Menim bu halımı Vahid nigara tez yetirin

Unutmasın meni o yarı hemzeban gelirem

Sen gizledib gül üzünü

Gel qaratma gündüzümü

Söz eyleyib her sözümü

Küsüb barışanım menim

Güneş söner men sönmerem

Ezabından deyinmerem

Var böle nişanım menim

smoky head
10-15-2007, 09:06 PM
Shovket Elekberova'nın ifasında Küsüp Menden..

Ay şöhretim şanım menim

Halı perişanım menim

Küsüb menden özgelerden

Meni soruşanım menim

Güneş söner men sönmerem

Ezabından deyinmerem

Var böle nişanım menim

Burazda sebir eyle ey yar mehriban gelirem

Senin yolunda fedadır bu cisim o can gelirem

Vefalı bülbülünem hesreti camalınla

Çemen çiçekleri tek bağrım oldu qan gelirem

Mene teselli veren bir senin xeyalindir

Özge bir dilbere halım deyer beyan gelirem

Behişt ola qürbet gene cehennemdir

Veten mehebbeti vermir mene aman gelirem

Menim bu halımı Vahid nigara tez yetirin

Unutmasın meni o yarı hemzeban gelirem

Sen gizledib gül üzünü

Gel qaratma gündüzümü

Söz eyleyib her sözümü

Küsüb barışanım menim

Güneş söner men sönmerem

Ezabından deyinmerem

Var böle nişanım menim

Pirim yeksen bombasan. :)

azeri36
10-15-2007, 09:14 PM
teşekkürler...

ayse347
10-16-2007, 11:18 PM
mrb arkadaşlar ben iki şarkı arıyorum eğer bulursanız çok sevinirim.
biri senelerdir bulamadığım
yulduz usmanova - dünya (özbekçesini ve serdar ortaçla düet olanı vermişsiniz fakat türkçe olan yok. yardımcı olacaksa şarkının olduğu albüm 1999 yılında çıkmış ve ismi dünya)
ikincisi ise
arakçının mendedir ceyran isimli şarkı.

şimdiden tşkler...

piLenKen
10-17-2007, 01:40 AM
mrb arkadaşlar ben iki şarkı arıyorum eğer bulursanız çok sevinirim.
biri senelerdir bulamadığım
yulduz usmanova - dünya (özbekçesini ve serdar ortaçla düet olanı vermişsiniz fakat türkçe olan yok. yardımcı olacaksa şarkının olduğu albüm 1999 yılında çıkmış ve ismi dünya)
ikincisi ise
arakçının mendedir ceyran isimli şarkı.

şimdiden tşkler...

Yulduz Usmanova geçen gün HDD elektirikten yaninca kurtaramadigim albümlerden birisi yani bende vardi :(

Fakat Arakçının mendedir isimli şarkıyı size Zeynep Hanlarova'nin ifasinda verebilirim.

İnşallah bir başkasıda Ulduz Usmanova'nın şarkısında yardımcı olur.

İyi Dinlemeler..

ayse347
10-17-2007, 12:54 PM
teşekkürler...

AzeriKizi_36
10-17-2007, 03:45 PM
merhaba arkadaslar ya ben 2 tane parca ariorum birisi gacike biride sari seyran eger aranizda bu sarkilara sahip olan varsa bana bian once gondere bilirmi acil lazim simdiden cok tsk ederim

smoky head
10-17-2007, 03:48 PM
merhaba arkadaslar ya ben 2 tane parca ariorum birisi gacike biride sari seyran eger aranizda bu sarkilara sahip olan varsa bana bian once gondere bilirmi acil lazim simdiden cok tsk ederim

Şarkıları biraz daha açarsanız örneğin sözlerinden biraz yazarsanız daha kolay olacak.

piLenKen
10-17-2007, 03:48 PM

Lütfen parçalarla ilgili daha geniş bilgi verin bu şekliyle bulunması zor

AzeriKizi_36
10-17-2007, 04:03 PM
sozlerini bilmiorum herhalde yani bildigim kadariyla bu benim istedigim sarkilarin sozleri yok sadece muzik bu sene kars dugunune gittim orda duydum ama hic bi yerde bulamiorum.

GACIKE: [Only Registered Users Can See Links]

SARI SEYRAN: [Only Registered Users Can See Links]

smoky head
10-17-2007, 04:39 PM
sozlerini bilmiorum herhalde yani bildigim kadariyla bu benim istedigim sarkilarin sozleri yok sadece muzik bu sene kars dugunune gittim orda duydum ama hic bi yerde bulamiorum.

Sarı seyrandaki mzüiği ilk defa duyuyorum.Zannedersem azri oyunu değil tabi bana göre.
Ama gacike olarak adlandırılar şakı ise yabancı değil bana arşivime bakıyorum eğer raslarsam şki raslarım inşallah hemen eklerim. Birazda beklemek lazım belki bu oyun havalarını iyi bilen bir arkadaşa denk gelirsek bize yardmcı olacağından emimi.Son olarakta ekleme istiyorum halayda çalınmak istenen bar oyunu da olabilir terekemede olabilir vağzalıda olabilir çalan arkadaşlar çıkaramamış galiba bana göre.

piLenKen
10-17-2007, 04:53 PM

Gacike dediğiniz müzik sanırım bir azeri muziği deyil yada calanlar iğrenç çalmış :) Garmon bile kullanılmamış akardion ile çalınmış.Batari iğrenç ritim atmış :) Ama bu ezigiyi biliyormusunuz diye sorarsaniz hayır bilmiyorum.İsterseniz bu videodaki sesi size mp3 yapip verebilirim.

Sarı seyran isimi videodaki ezgiyide bilmiyorum.Sanırım yöresel birsey ve Kars yöresinde çalınıyor.Yardımcı olamadık üzgünüm.İnşallah yardım edecek birisi çıkar ve yardim eder.

fox76
10-17-2007, 09:38 PM
bizim bir isteğimiz vardı kop36 ile birlikte'nazire' o şarkı ile ilgili bir gelişme varmı?

sehzade
10-21-2007, 01:55 PM
Gacike dediğiniz müzik sanırım bir azeri muziği deyil yada calanlar iğrenç çalmış :) Garmon bile kullanılmamış akardion ile çalınmış.Batari iğrenç ritim atmış :) Ama bu ezigiyi biliyormusunuz diye sorarsaniz hayır bilmiyorum.İsterseniz bu videodaki sesi size mp3 yapip verebilirim.

Sarı seyran isimi videodaki ezgiyide bilmiyorum.Sanırım yöresel birsey ve Kars yöresinde çalınıyor.Yardımcı olamadık üzgünüm.İnşallah yardım edecek birisi çıkar ve yardim eder.

Benim Bildigim Gacike ve Sari Seyran Kars Mahali Oyunlari.

AzeriKizi_36
10-22-2007, 09:33 PM
Benim Bildigim Gacike ve Sari Seyran Kars Mahali Oyunlari.

evet aynen oyle kars mahali muzigi ama super hic kisme bilmir

piLenKen
10-22-2007, 10:53 PM
Bence Kağızman yöresi bu ikisini ayıralim

TÜRKBEG
10-23-2007, 07:10 PM
Gacike çok mükemmel bişey..

smoky head
10-23-2007, 07:15 PM
Güzeldi güzeldi oranın dı buranındı deyirsiz ama ortadada bişey yok :) :) :)

TÜRKBEG
10-23-2007, 07:26 PM
vallahi ilk defa işitiyorum.Men bunu bir araştirayim bari.

kop36
10-24-2007, 12:17 AM

Azerikizi_36 ve diğer arkadaslarım buyurun...

gacike (elimde sadece bu versiyonu var)

rar şifresi :[Only Registered Users Can See Links]

iyi dinlemeler...

fox 76 nında dedigi gibi bizim nazire adlı mahni isteyimiz vardı...Bir gelişme yok mu :(

balas_571
10-25-2007, 02:16 AM
Ben Baku dugunlerinde cok unlu bir klarnet sanatcisinin sharkilarini ariyorum. Adi HECI HEMIDOGLU... Cok aradim amma positiv bir sonuc yok ortalikda... Bulursaniz cok mutlu olurum. Bu bashtan Allah razi olsun.

ilocan
10-26-2007, 10:28 AM
ben şefanın 2003 teki son albümünü arıyorum bulabilirdeniz sevinirim tşk:)

balas_571
10-27-2007, 12:40 AM
Yönetici Notu:Başka bir sitenin liniki vermek suretiyle sarki vermek yasaktır.Emeğiniz için teşekkürler

piLenKen

piLenKen
10-27-2007, 02:29 AM
Ben Baku dugunlerinde cok unlu bir klarnet sanatcisinin sharkilarini ariyorum. Adi HECI HEMIDOGLU... Cok aradim amma positiv bir sonuc yok ortalikda... Bulursaniz cok mutlu olurum. Bu bashtan Allah razi olsun.

Haci Hemidoglu full albüm

1. Diringi
2. Vağzalı
3. Kəsmə
4. Qoçəli
5. Könül
6 . İgidlər rəqsi (Heroes dance)
7. Turacı
8. Pyes
9. Fikrəti
10.Toy rəqsi (Wedding dance)
11.Keçiməməsi
12.Fəvvarə (Fountain)
13.Yenilməz batalyon (Unbreakable battalion)
14.Bonus 1
15.Bonus 2

Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.İyi dinlemeler.

ilocan
10-27-2007, 03:11 PM
yaw bana şefanın son albümünü bulabilirmisinizzzzzzzzzzz?

smoky head
10-27-2007, 03:19 PM
yaw bana şefanın son albümünü bulabilirmisinizzzzzzzzzzz?
Arkadaşım şefanın albümü elinde olanlar varsa verecektir üstüste mesaj atmanın manası yok. Sabırlı olun .

ilocan
10-27-2007, 03:27 PM
yok ondan değilde benden bir arkdaşım istemişti bulmam lazım diye neyse pardon:)

nefise
10-27-2007, 09:49 PM
merabalar bende vuqarın seni axtarıram sarkısını rica ediyorum.sımdıden tesekkürler

Alısa
10-27-2007, 09:52 PM
bende irade ibrahimovanın yaşananlar şarkısını arıyorum yardımcı olurmusunuz?

piLenKen
10-27-2007, 10:11 PM
merabalar bende vuqarın seni axtarıram sarkısını rica ediyorum.sımdıden tesekkürler

Vugar bütün albümü bugun ekleyecektim zaten.Ama ben size simdi Vugar'ın axdarıram mahnısını verim sizde dinleyin

nefise
10-27-2007, 10:46 PM
cok tesekkürler indiricem simdi tüm albümü bekliyorum saglıkla kalın

piLenKen
10-27-2007, 11:06 PM
cok tesekkürler indiricem simdi tüm albümü bekliyorum saglıkla kalın

Bugun yükleyemem konuyu takip et lütfen.Ana sayfadaki Azeri Mp3 kismindan eklenen butun albümlere harf harf bakabilirsiniz.İyi dinlemeler.

nefise
10-27-2007, 11:23 PM
ok.takip ederim birde vuqarın web sayfası varsa adresini biliyormusunuz. hakkında bilgi edinmek istiyorum.tesekkürler

nefise
10-27-2007, 11:53 PM
TAKİP ETMEZMİYİM nasıl bekliycem unutturmam tamaM.

piLenKen
10-28-2007, 12:06 AM
ok.takip ederim birde vuqarın web sayfası varsa adresini biliyormusunuz. hakkında bilgi edinmek istiyorum.tesekkürler

Malesef yok bendeki sarkilarini yarın dediğim gibi yükleyecegim ama inşallah unutmam

nefise
10-28-2007, 12:13 AM
insallah pilenken unutturmıycam tamam.

piLenKen
10-28-2007, 12:15 AM
insallah pilenken unutturmıycam tamam.

buyurun vugar bütün albümleri burda sitemize eklenmis :))

İyi dinlemeler..

vugarın axtarıram sarkısını indırmek istiyorum yardım edermisiniz

Hatta sen o sayfaya yorum bile yazmışsın.Anlayamadım valla sorun nedir şimdi?

nefise
10-28-2007, 12:33 AM
ben o mesajı tanıtım bilgisi zannettim yeni üye oldugum icin simdı sizin verdiginiz bilgiyle indırıcem vaktinizi aldım özurler.tamamını dınleyebilcegimede cok sevindim.

piLenKen
10-28-2007, 12:34 AM
ben o mesajı tanıtım bilgisi zannettim yeni üye oldugum icin simdı sizin verdiginiz bilgiyle indırıcem vaktinizi aldım özurler.tamamını dınleyebilcegimede cok sevindim.

Tamam görünce sasirdim cunku yaklasik 2 saattir ben albüm ariyorum :)

neyse iyi dinlemeler

nefise
10-28-2007, 12:44 AM
sagol pilenken axtarıramı dınlıyor dıgerlerinide indırıyorum nasıl birkolaylık emeklerinize tesekkürler siz olmasanız mp3 getirtcektim kımbılır daha kac arkadas boyle aradıgını buldu dert gormeyın.

nefise
10-28-2007, 12:55 AM
pilenken sızın önericeniz vuqar müziklerı tarzında hangi sarkılar dınleyebilirim.azeri muzigini cok sevdim ama cok bilgim yok onerirsenız sevinirim

tays76
10-29-2007, 12:03 AM
Selam arkadaşlar ben bi şarkı istiycem ama söyleyeni ve şarkının adını bilmiyorum sadece nakarat bölümü aklımda yardımcı olursanız sevinirim.

Batsa Güneş dönse aya tutulsa ay dönse .....
Gel söz verek hiçbirzaman ayrılmayax biz.

Böyle bi şarkı.

nefise
10-29-2007, 09:18 AM
selam sıtemızde gorup dınledigim serdar ortacın seslendırdıgı nedendır sarkısını azeri sanatcıdan dınlemek ısterim yardımcı olabılırmısınız .melodısıde sozlerıde bır harıka

tamara
10-31-2007, 10:12 PM
Arkadaşlar bende bir şarkı arıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şarkının adını ve kim söylediğini bilmiyorum ama sözlerini yazayım.

unuttun unuttun meni, beklede belkede unuttun meni
sen menim sevgilim yanan üreyim hiç zaman solmayan ince çiçeğim
senle bir hayatta duzum çöreyim belkede belkede unuttun meni.

nergis
11-01-2007, 04:03 PM
mende bir şarki ariyorum bilen varsa yardim etsin sözlerini yazayim belki bilersiniz... bu son kitasi..
sen menim canimdan eziz canimsan sen menim akan kanimsan eşitsem yad elde özge hanimsan men yena da gülüm seni seveceyim...ne olur bulun aylardir ariyorum

nergis
11-01-2007, 04:51 PM
eeeeeeee hani kimse yardim etmiyo....

piLenKen
11-01-2007, 06:37 PM
Her iki şarkıyıda bilmiyorum insallah bilen birisi ekler.

cavan
11-01-2007, 08:05 PM
slm gardaş ben senden yine bir mahnı isteyeceğim mümkünse mais salmanofun (güllü gülü)ve (ruhiye )mahnılarını ohuduğu cd varsa şimdiden teşekkürlerimi bildirir işlerinde başarılar dilerim.

teferruat
11-02-2007, 03:37 PM
arkadaşlar bende ay geden gözel ve bir de bu gece adlı azeri şarkıları arıyorum.ay geden gözel(kür gırağı serindi,girme içi derindi meni bu derde salan senin ala gözündü...) bu gece (su gelip daşa değdi ah bu gece bu gece..)umarım yardımcı olabilirsiniz.şimdiden tşk.

nergis
11-02-2007, 03:39 PM
mende elşen xezerin dertli şarkısını arıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfeeen...

Alısa
11-02-2007, 03:39 PM
ben de iki şarkı arıyorum.ama kimse bulamıyo malesef.yenede söyleyim belki bulursunuz.talıb-o qız.bir de irade yaşananlar.hiç kimin ilgileneceyini sanmıyorum.kaç gündü arıyorum ama kimse yardım etmiyo.

nergis
11-02-2007, 03:59 PM
evet kimse yardım etmiyo sana bi sitenin adresini verecem orda ara belki bularsan
Yonetici Notu: Baska bir site adresi vermeniz Admin bilgisi olmaksızın kesinlikle yasaktır.

piLenKen

nergis
11-02-2007, 04:00 PM
hadi yena eyisen iradenin aradığın şarkısı orda var şimdi baxtım

nergis
11-02-2007, 04:14 PM
bu arada teyzenin kizina sormuşken bunuda bi sor ( meni itirme peşman olarsın özün özüme düşman olarsan ) sözleri böyle başlıyor belki biler şimdiden teşekkürler...

piLenKen
11-02-2007, 04:34 PM
evet kimse yardım etmiyo sana bi sitenin adresini verecem orda ara belki bularsan

Yonetici Notu: Baska bir site adresi vermeniz Admin bilgisi olmaksızın kesinlikle yasaktır.

piLenKen

Alısa
11-02-2007, 04:58 PM
nergis men o şarkıyı biliyorum.yani elşenin şarkısı biliyorum.men onu dinlemişem.ama adı derdli değil.bakarım belki buldum.iradenin şarkısı için de tşk.ederim.sonunda biri bana yardım etti.allah yardımcın olsun.

nergis
11-02-2007, 05:02 PM
iyi ya sevindim hiç olmassa bilen biri çıktı bende onu diyorum adı dertli olsa bulardım sen şarkıyı indirdinmi işe yaradımı

piLenKen
11-02-2007, 05:03 PM
arkadaşlar bende ay geden gözel ve bir de bu gece adlı azeri şarkıları arıyorum.ay geden gözel(kür gırağı serindi,girme içi derindi meni bu derde salan senin ala gözündü...) bu gece (su gelip daşa değdi ah bu gece bu gece..)umarım yardımcı olabilirsiniz.şimdiden tşk.

Dostum bu Ay geden gözel hil olum boynuna bacını gönder gelerem toyuna.

Tağı Salehoğlu - Gelerem Toyuna

Su geler daşa değer ah bu gece ah bu gece

Cavit Tebrizli Bu Gece

nergis
11-02-2007, 05:06 PM
yani şarkı elşenin mi onu bilelim de kesin ne yapalım bir ipucu da olsa işe yarar olmadı elşenin bütün şarkılarını indiririm hoş bulacam diye hemen hemen hepsini indirdim sayılır ama yena da var indirmedigim...

Alısa
11-02-2007, 05:11 PM
şarkı yalnız elşenın de ola bilir,elşenle akşinin de ola biler.onu tam hatırlamıyorum.ama ben şarkıyı dinlemişdim.bakalım belki buluruz

piLenKen
11-02-2007, 05:13 PM
ben de iki şarkı arıyorum.ama kimse bulamıyo malesef.yenede söyleyim belki bulursunuz.talıb-o qız.bir de irade yaşananlar.hiç kimin ilgileneceyini sanmıyorum.kaç gündü arıyorum ama kimse yardım etmiyo.

Bende olsa ekleyecem ama yok yardım etmiyor diye hemen ortaligi karistirma.Burda bir suru insana yardim ettik.Ortalığı velveleye verme.

AzeriKizi_36
11-02-2007, 09:30 PM
Merhaba Arkadaslar Ben Bi Kars Turkusu Ariyorum Bilmiyorum Aranizda Bilen Var Mi Bu Turkuyu Kimin Soyledigini Bilmiyorum Ama Sarkinin Ismi " Al Yesil " Sozleri Ise Soyle:

Al Yesil Giymis Allanir Aman Al Yesil Giymis Allanir Aman Cemrik Yolunda Gerisini Bilmiorum

de_nigris
11-03-2007, 03:47 AM
abi gözünüzü seviyim ara ara YILLARDIR maf oldum yıldız usmanoVa dunya şarkısı türkçe ama türkçe olması önemli diğer dillerini buldum ama güsel deil yıllar önce kral tv yayınladı bu şarkıyı türkçe olarak bana yardımcı olun yıldız usmanova türkçe mp3 lütfeeeeeeenn Pilenken sende varmışta bilmemneyin elektriği yanmış bişiler olmuş gözünüzü seviyim bu şarkı kimde varsa paylaşsın şansızlığa bak adam da varmış kaybetmiş tüh (yıldız usmanova - türkçe) pilenken eşinden dostundan birinden bul sen bu konularda baya sağlamsın galiba belli

YILDIZ USMANOVA DÜNYA - TÜRKÇE

piLenKen
11-03-2007, 09:13 AM
abi gözünüzü seviyim ara ara YILLARDIR maf oldum yıldız usmanoVa dunya şarkısı türkçe ama türkçe olması önemli diğer dillerini buldum ama güsel deil yıllar önce kral tv yayınladı bu şarkıyı türkçe olarak bana yardımcı olun yıldız usmanova türkçe mp3 lütfeeeeeeenn Pilenken sende varmışta bilmemneyin elektriği yanmış bişiler olmuş gözünüzü seviyim bu şarkı kimde varsa paylaşsın şansızlığa bak adam da varmış kaybetmiş tüh (yıldız usmanova - türkçe) pilenken eşinden dostundan birinden bul sen bu konularda baya sağlamsın galiba belli

YILDIZ USMANOVA DÜNYA - TÜRKÇE

Dema (Don't Stay) 05:32 Yulduz Usmanova
Dunya 05:50 Yulduz Usmanova
Sabr [Patience] 05:28 Yulduz Usmanova
Tak Boom 03:27 Yulduz Usmanova
Yondiradi-Kuydiradi [It Makes Me Crazy] 03:40 Yulduz Usmanova Sogindingme (Do You Miss Me) 05:43 Yulduz Usmanova
Ketma (Don't Go) 06:11 Yulduz UsmanovaBuy
Uchmokdaman [I'm Flying] 05:19 Yulduz Usmanova
Heilaylo [Hey Girls] 03:39 Yulduz Usmanova
Jiglayman [I'm Crying] 05:09 Yulduz Usmanova

Bu albüm değil mi tamam bulacağım inşallah konuyu takip edin lütfen

de_nigris
11-04-2007, 04:28 AM
ewet bekliyorum seni hergün forumu kontrol edicem!!!!!

nergis
11-05-2007, 07:27 AM
alısa merhaba menim şarxıyı bulabuldinmi...

extasy016
11-05-2007, 02:08 PM
azeri şarkı ayrılık versenıze bana ben türküm :d

Causcaseagle
11-05-2007, 03:47 PM
İlhami-Goca Gartal Lütfen

hero85
11-05-2007, 10:14 PM
Gizil Gül Esdi Sebrimi Kesdi
Sil Gözün Yasin Qaragilem Aglama Aglama Besdi
ve

Ana Ana can ana hardasan befadarım
Ana Ana can ana gel menim befadarım
Nece mehribandı ana üreği
Nece rehimlidi ana üreği

mahnilerini bulursanız beni çok mutlu edersiniz.. şimdiden çok teşekkür ederim...

tamara
11-05-2007, 10:26 PM
Benim aradığım şarkıyı kimse bulamadımı acaba?

smoky head
11-06-2007, 08:25 AM
Gizil Gül Esdi Sebrimi Kesdi
Sil Gözün Yasin Qaragilem Aglama Aglama Besdi
ve

Ana Ana can ana hardasan befadarım
Ana Ana can ana gel menim befadarım
Nece mehribandı ana üreği
Nece rehimlidi ana üreği

mahnilerini bulursanız beni çok mutlu edersiniz.. şimdiden çok teşekkür ederim...

Ana ana can ana sitemizde mevcut zaten

Garagilem

Password: [Only Registered Users Can See Links]

smoky head
11-06-2007, 08:31 AM
azeri şarkı ayrılık versenıze bana ben türküm :d

Cavit Tebrizli-Ayrılık
[Only Registered Users Can See Links] .rar

Password: [Only Registered Users Can See Links]

de_nigris
11-11-2007, 02:41 PM
yha ben bu dosyayı indirdim ama çalmıo windows medya player desteklemio mp3 deil uraşıorum çalması için program falan indirom paso internetten yha almuo yha dosya halinde geldi çalmıoo nasıl bunu mp3 yapıcaz

piLenKen
11-11-2007, 04:56 PM
yha ben bu dosyayı indirdim ama çalmıo windows medya player desteklemio mp3 deil uraşıorum çalması için program falan indirom paso internetten yha almuo yha dosya halinde geldi çalmıoo nasıl bunu mp3 yapıcaz

dostum sarki mp3 senin yanlısın var iyice bak

fox76
11-11-2007, 05:49 PM
Azerikizi_36 ve diğer arkadaslarım buyurun...

gacike (elimde sadece bu versiyonu var)

rar şifresi :[Only Registered Users Can See Links]

iyi dinlemeler...

fox 76 nında dedigi gibi bizim nazire adlı mahni isteyimiz vardı...Bir gelişme yok mu :(
valla kop36 galiba bir gelişme yok kardeş ne şarkıymış ya

de_nigris
11-12-2007, 01:20 AM
Halletim çok Teşekkür Ederim Elinize Kolunza Akliniza Sağlik Bütük Türk Kökenli ülkelere Sevgilermi Yolluorum

kop36
11-12-2007, 08:28 AM
valla kop36 galiba bir gelişme yok kardeş ne şarkıymış ya

vallah ümidi kesiyorum artık yavaş yavaş :(

ceylanem
11-13-2007, 04:00 PM
royanın sarkılarını arıyorum var mı sizde ....

idirmavali
11-14-2007, 05:35 PM
pilenken men sennen ( gızım seni ere verim ) parçasını istiyirem.

dikmeliterekeme
11-16-2007, 06:20 AM
sitenize yeni üye oldum ve bakabileceğim kadar çok mp3e baktım,ama bulamadım,
Şarkının sadece sözlerini hatırlıyorum
küçükken dedemi ziyarete gelen azerbaycan aşıklarının doldurduğu bir kasetin içinde idiler şimdi kayıp oldular.

1.ŞArkının sözü
"Dedim;gidif övlerine yalvaram
Dedi;Sevgilimi yalvartmaram men"

2.şarkınında sadece hikayesini hatırlıyorum

"Meşe Bey"i diye bir adamdan bahsediyor,bu adam çok sakar ve köylü tarafından birazda alaya alınıyor "Buyur dedim Attan düştü"gibi bir sözü vardı.Fakat köyünü eşkiya(yani Ermeniler veya Ruslar) basınca "gitti öldü meşe bey'i" ilk savaşan ve sevdiklerini ilk koruyan o oluyor.

Bu iki şarkının bende manevi olarak anlamı çok büyüktür.Bir şarkı bu şekilde istenmez biliyorum ama yapacak başka bir şeyim yok.şimdiden teşekkür ederim.

kop36
11-16-2007, 12:46 PM
ben bir parça arıyorum yardım edebilecek misiniz? Serdar Ortaç ın okuduğu nedendir parçasını azeri sanatçıdan arıyorum.Şimdiden teşekkürler...

nehir
11-16-2007, 04:42 PM
selamlar geçen bir tv kanalında azeri bir şarkı dinledim kime ait bilmiyorum şarkının adınıda malasef:mad: ama hareketli bir sarkıydı sözleri sanırım şöyleydi kaşı kemanım gel gel gözü garalım gel gel bunun gibi birşey yeterli olmadıgını biliyorum ama bilen varsa?

akrep19m
11-16-2007, 08:13 PM
merhaba.. benn zeynep hanlar ovadan uca dağ başında ceylan balalar ceylanin balasini okcu yaralar parcasini ariyorum... yardimci olursanizz sevinirimm..şimdidenn tsk ederimm...

dikmeliterekeme
11-17-2007, 05:56 PM
Merhaba dikmeliterekeme,

Sarkilarindan sadece birisi, Mesebeyi..

Rar sifresi: [Only Registered Users Can See Links]

Teşekkürler
aradığım şarkı buydu, çok sağolun

camalli
11-22-2007, 04:00 PM
arkadaslar alagöz yarim için tskler bende cok aradım ama bulamamıstım emeginize saglık

diligra
11-23-2007, 08:05 AM
ya arkadaşlar ben bu şarkıyı hatırlıyorum. Dünya dünya bir gam dünyasın bazı sahte bazı rüyasın. yalan dünyasın. Yıldız mıydı nazan mıydı. bir kadındı. tam hatırlayamıyorum. yardım edin

diligra
11-23-2007, 08:16 AM

arkadaşlar burdan izleyip dinleyebilirsiniz

nehir
11-26-2007, 03:48 PM
selamlar geçen bir tv kanalında azeri bir şarkı dinledim kime ait bilmiyorum şarkının adınıda malasef:mad: ama hareketli bir sarkıydı sözleri sanırım şöyleydi kaşı kemanım gel gel gözü garalım gel gel bunun gibi birşey yeterli olmadıgını biliyorum ama bilen varsa?

arkadaslar sanırım alim Qasimov söylüyor bu radyoda da bu sarkıyı calan 1-2 arkadasa rasladım bilen yada hatırlayan varsa paylaşabilir mi?

piLenKen
11-26-2007, 06:41 PM
arkadaslar sanırım alim Qasimov söylüyor bu radyoda da bu sarkıyı calan 1-2 arkadasa rasladım bilen yada hatırlayan varsa paylaşabilir mi?

2 Tane biliyorum yavas calan bir mugam mı? yoksa hızlısı mı Yazarsaniz eklerim

nehir
11-26-2007, 06:49 PM
mugam yanı sonlara dogru hareketleniyor. ikisini de eklersen sevinirim

Orkhan_Azeri
11-27-2007, 08:33 AM
Hormetli userler, Sizlerden chox xahish edirem mene Zahidin klarnet ifasinda TEKI SEN SESLE MENI mahnisinin mp3 variantini tapmaqda komeklik edesiz. Evvelceden teshekkur edirem

TR-Konya
11-30-2007, 03:34 PM
ya şarkının ismini cismini bilmiyorum sadece tek bi söz Sensiz yapabilmireeem diye bi söz var şarkıyı çok arıyorum bulamadım yardımcı olurmusunuz

TR-Konya
12-02-2007, 08:08 PM
arkadaşlar yardım edicek yokmu yaaaaaaaa

kockiran76
12-04-2007, 12:21 AM
ziyafet yakubovadab sarki ariyorum tskler

TR-Konya
12-04-2007, 05:36 PM
bosuna isteme kardeş yardım eden yok burada

VATAN SEVER
12-04-2007, 06:01 PM
bosuna isteme kardeş yardım eden yok burada

Tr-Konya

İstekte bulunuyorsunuz fakat yazdığınız konuyu da takip etmiyorsunuz. Geçen gün burada size bir yazı ekledim. İstediğiniz mahnı "Men sensiz yaşayabilmirem daha" bu mu? diye. Fakat çevrimiçi olduğunuz halde bir türlü cevap vermediniz. Haliyle ben de yazıyı sildim.

Lütfen sitedekileri töhmet altında bırakmayınız. İsteklere verilen yanıtlar ortadadır, siz yazılarınızı takip etmeye çalışın.

VATAN SEVER
12-04-2007, 06:33 PM
kockiran76: "ziyafet yakubovadab sarki ariyorum tskler"

Tr - Konya: "bosuna isteme kardeş yardım eden yok burada"

Tr - Konya, şimdi forumda bulunanlar ne yapsınlar? Sanatçının tek bir mahnısı için istekte bulunulmamış ki. Forumda "Azeri mp3ler" diye bir başlık var. Araştımaya gerek yok. Ana sayfada göz gezdirildi mi başlık direkt göze çarpacaktır. Haliyle "yardım eden yok" demenin ne gereği var?

TR-Konya
12-04-2007, 07:36 PM
Tr-Konya

İstekte bulunuyorsunuz fakat yazdığınız konuyu da takip etmiyorsunuz. Geçen gün burada size bir yazı ekledim. İstediğiniz mahnı "Men sensiz yaşayabilmirem daha" bu mu? diye. Fakat çevrimiçi olduğunuz halde bir türlü cevap vermediniz. Haliyle ben de yazıyı sildim.

Lütfen sitedekileri töhmet altında bırakmayınız. İsteklere verilen yanıtlar ortadadır, siz yazılarınızı takip etmeye çalışın.

paşam kusura bakma hem çalışıp hem internette gezindiğim için mesajı görmemiş olabilirim. tekrar tekrar özür diliyorum.

dediğim parça haberlerde bir ünlünün kızı seslendirmiş çok hoşuma gitti o dediğin parçayı verebilirsen sevinirim sanırım o olması gerek

VATAN SEVER
12-05-2007, 02:21 PM
paşam kusura bakma hem çalışıp hem internette gezindiğim için mesajı görmemiş olabilirim. tekrar tekrar özür diliyorum.

dediğim parça haberlerde bir ünlünün kızı seslendirmiş çok hoşuma gitti o dediğin parçayı verebilirsen sevinirim sanırım o olması gerek

Tr - Konya,

Aradığınız mahnı umarım paylaşıma sunduğum bu eserdir.

Mehebbet Kâzimov'dan "Men sensiz yaşabilmirem daha" Yükleyiniz ([Only Registered Users Can See Links] ever.mp3)

talip
12-07-2007, 05:53 PM
arkaşlar azerbaycan aşıkları ile ilgili bir bölüm yaratsanız bence çok güzel olur ne dersiniz

piLenKen
12-07-2007, 08:11 PM
arkaşlar azerbaycan aşıkları ile ilgili bir bölüm yaratsanız bence çok güzel olur ne dersiniz

A harfinde bir suru azeri asiqları ile ilgili mp3ler var dostum

esirinim
12-10-2007, 04:43 PM
heberin yoktu diye bi şarkı var azerice kimin söledğini bilmiyorum eklerseniz çok güzel olack şimdiden teşekkürler

nehir
12-10-2007, 07:53 PM
selam esirinim bahsettigin şarkı acaba namiq Qaracuxurlu"un olabilir mi?

Tasburun
12-13-2007, 02:49 PM
Memmedbagır Bagırzade'nin "men sana mecburum" adlı mahnisini arıyorum. Bu mahniyi bulmama yardımcı olursanız sevinirim.

ayhanozbekk
12-13-2007, 03:01 PM
arkadaşlar türkiyede emel sayın söylemişti

onda bunda şundadır
mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır

bu şarkı azeri şarkısıymış geçen gün aztv de gördüm. Şakının orjinali emel sayıınkinden 10000 kat güzel bir arkadaş bu şarkıyı yükleyebilirmi.

Tolgahanmor
12-25-2007, 10:58 AM
dilim nağmeler söyler birce kelme sewirem de die bi şarkı war onu arıorum help

kop36
12-25-2007, 04:48 PM
Metin Güngör - Sevirem de

iyi dinlemeler...

Tolgahanmor
12-25-2007, 10:18 PM
Metin Güngör - Sevirem de

iyi dinlemeler...

saol gardaş

kop36
12-26-2007, 08:36 PM
sende saol ne demek ...

Azerbaycanli
12-28-2007, 10:22 PM
hamiya salamlar. kimdese :: Kur qiragi serindir:: mahnisi varsa lutfen link versin. evvelceden teshekkurler.

seher
12-29-2007, 11:45 PM
merhaba arkadaşlar.alagözü ve karagözü arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim... ben seher

ZILAN_12
12-30-2007, 10:59 AM
Sevgili Arkadaslar Umarımmmmmmm Bana Yardımcı Olursunuz :((( Benim Için çok önemlii Ben Ilhame Qaragilem Eserini Arıyorum Ilhame Olmayabilir Ama Yeni Seslerden Rica Ediyorumm Lütfen Yardimci Olurmusunuz

hadibakam
12-30-2007, 03:46 PM
telli borçalının şarkılarını bulabileceğim bi adres verebilirmisiniz? şimdiden çok teşekkürler !!!

kop36
12-30-2007, 09:06 PM
Ben Samire Yusufgizi nin mahnilerini arıyorum.Lütfen yardım edin.Genellikle Radyo Baycan da çalıyor.Şimdiden teşekkür ederim...

o.bu
12-30-2007, 09:33 PM
Elnare Abdullayeva dan ana ana can ana mahnisini ariyiram eklerseniz sevinerem

gonulbagi
12-31-2007, 07:59 PM
benim bu foruma uye olmamin en buyuk sebebi bir gun int,te bir radyoda tesadufen dinledigim bir azeri turkuydu.
turkuyu bir hanim soyluyordu.
baslangic sozu GULISTANDA BIR GUL VAR
BEN ONUN KOLESIYEM diye yavas basliyor sonra turkuye devam ediyor ve bu sozleri her kitanin basinda tekrarliyordu. azeri sanatcilari pek tanimiyorum.bu samanlikta igne aramak gibi biliyorum ama bu sozlerle baslayan bir sarki biliyorsaniz bana yazarsaniz sevinirim

gr_kan
01-01-2008, 06:49 PM
Hangi Albümü Indirsem şifre Istiyo Yardım Cı Olursanız Sevinirim

kop36
01-01-2008, 08:49 PM
şifre bu arkadasım

>>>>>>>>>> [Only Registered Users Can See Links] <<<<<<<<<<

azizbulut
01-03-2008, 09:42 PM
pilenken ustad paylaşımların ve arşivin etkileyici çok sağol.birde düğün paketi paylaşabilirmisin bizlerle çok memnun olurum. Teşekkürler

azizbulut
01-03-2008, 09:45 PM
Çok eski olabilir ama umarım vardır, Afdandil üstad'tan kirpiklerin ok'du enstrümental formda ben daha önce Baküden gelen bir taş plakta dinledim ama daha sonra dinlemek ve ulaşmak nasip olmadı çok iyi olur çok tşk.

aicenk
01-03-2008, 10:19 PM
Bende bir istekte bulunabilirmiyim ?

*Dağlar Kızı Reyhan
*Ceylan
*Beyaz Geceler
*Arzu Gızım
*Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa
gibi enstrümental Garmon ve Nağara ağırlıklı Mp3 leri arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

kop36
01-04-2008, 09:00 AM
Selam Mustafa bey.Bu isteğim belki biraz tuhaf olacak ama.Diğer arkadaslardanda yardımlarını istiyorum.Ben Kars yerli havalarından istiyorum.Paylaşırsanız çok sevinirim.Bir örnek olarak şu ses kaydını yükledim ,şimdiden teşekkürler...Zaten Kars yerli havalarında da azeri çalgıları var...

Babahan
01-04-2008, 03:04 PM
Ruhiye diye bir turki ariyorum. Yardimci olan olursa sevinirim.

Ahura Mazda
01-04-2008, 07:01 PM
Her kese hos gördük. imkani olanlardan mänä kömäk etmäklärini istärdim.Bir Power Point präsentationu ücün Cücälärim mahnisina ehtiyacim var.Ancag remix yox köhnä ifada.Indidän haminiza sag olun deyiräm

kafkaskartalı36
01-04-2008, 07:02 PM
merhaba mirza dayı eserini arıyorum ve bulamıyorum benim için bulursanız sevinirim

Aziza
01-04-2008, 08:37 PM
merhaba mirza dayı eserini arıyorum ve bulamıyorum benim için bulursanız sevinirim

Elimde bir tane var.Umarım istemiş olduğun Mirza Dayıdır...

aicenk
01-05-2008, 07:41 AM
Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.

Reyhan
Ceylan
Arzu Gızım
Hoş Gelişler Ola
Beyaz Geceler

bu Mp3 leri bulmam gerekiyor Garmon kullanılmış olacak

Tolgahanmor
01-06-2008, 05:16 PM
azerbaycan def reqsi müziği warmı lütfen yardımcı olun...!

nehir
01-08-2008, 11:46 AM
selam geçen bir sitede nezaket teymurovanın bir video klibine rastladım bu bizde de olmalı dedım :) sarkının adı yazmıyordu ama sözlerinden biraz yazsam belki bilen vardır?

gerdani mine agzi piyale
lehçesi şirin yare aşiqem
gülende lebinden bali ahan
yare aşiqem .....

bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Azeri_Kars_Boy
01-08-2008, 05:43 PM
slm arkadaslar bende fahrettin günesin müzikleri var isteyen bana yazin sari seyran ,gacike , azeri, halaylar, ............

seher
01-12-2008, 06:55 PM
hayırlı akşamlar ben yanaram eşkine can yar ve de eren yeşilden sensiz yaşayabilmiremi arıyorum yardımcı olabilir misiniz? bu arada kanal 7 de pazartesi öğlen 1 30 da huşeng Azeroğlu konuk olacakmış azerbaycan yöresinin yemekleri tanıtılacakmış ben muhakkak seyredicem sizlerede sölemek istedim...:)

AzeriKizi_36
01-15-2008, 08:17 PM
slm arkadaslar bende fahrettin günesin müzikleri var isteyen bana yazin sari seyran ,gacike , azeri, halaylar, ............

ben cok istiyorum sana zahmet ben fahrettin gunes hayraniyim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

remzi
01-16-2008, 03:00 PM
olurum

sss_srs
01-16-2008, 09:51 PM
merhabalar.ben elxan sirinovdan durna teli albumunun besıncı sarkisi benden baskasini seve bilmezsen adlı sarkiyi ariyorum ama bulamiyorum yardimci olabilirmisiniz.

smoky head
01-17-2008, 08:19 AM
Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.

Reyhan
Ceylan
Arzu Gızım
Hoş Gelişler Ola
Beyaz Geceler

bu Mp3 leri bulmam gerekiyor Garmon kullanılmış olacak

Arkadaşım aradığın şarkılar sitemize eklenmiştir . Harf sırasına göre bakarsan bulursun örneğin ( Azeri rexsleri) ( Oyun havaları.) gibi....

smoky head
01-17-2008, 08:21 AM
pilenken ustad paylaşımların ve arşivin etkileyici çok sağol.birde düğün paketi paylaşabilirmisin bizlerle çok memnun olurum. Teşekkürler

Saygıdeğer abim aşağıda verdiğim linke tıklarsanız düğün paketine ulaşabilirsin.

smoky head
01-17-2008, 08:27 AM
Her kese hos gördük. imkani olanlardan mänä kömäk etmäklärini istärdim.Bir Power Point präsentationu ücün Cücälärim mahnisina ehtiyacim var.Ancag remix yox köhnä ifada.Indidän haminiza sag olun deyiräm

Buyur gardaş cucelerim mahnısı endirebilrsen.

Download: [Only Registered Users Can See Links]

smoky head
01-17-2008, 08:35 AM
Selam Mustafa bey.Bu isteğim belki biraz tuhaf olacak ama.Diğer arkadaslardanda yardımlarını istiyorum.Ben Kars yerli havalarından istiyorum.Paylaşırsanız çok sevinirim.Bir örnek olarak şu ses kaydını yükledim ,şimdiden teşekkürler...Zaten Kars yerli havalarında da azeri çalgıları var...

Kardeş ben müziği indirip dinledim. Ses kalitesi hiçde iyi değil yani. Anladığım kadarıyla bu kars yöresinde çalınan yerli havalardan değil bi şarkı gibi geliyor kulağa ama belki dinleyipde şarkıyı çıkartan bir arkadaş gelebilir bekliyelim bence .

smoky head
01-17-2008, 08:45 AM
Çok eski olabilir ama umarım vardır, Afdandil üstad'tan kirpiklerin ok'du enstrümental formda ben daha önce Baküden gelen bir taş plakta dinledim ama daha sonra dinlemek ve ulaşmak nasip olmadı çok iyi olur çok tşk.

Yanlış hatırlamıyorsam bu şarkı olmalı isteğiniz.

Afdandil İsrafilov.

Download: [Only Registered Users Can See Links] rar

smoky head
01-17-2008, 08:50 AM
Diğer arkadaşlarında şarkılarına baktım ama malesef arşivde bulmadım umarım pilenken sizinle ilgilenir. Hepinize kolay gelsin.

sss_srs
01-17-2008, 08:07 PM
elxan sirinovdan benden baskasini sevabilmezsen sarkisi kimsede yokmu arkadaslar
:(

selverest
01-20-2008, 10:11 PM
Aygün Bayramova Nın Mahnılarını Dinlemek Isteriz Elinizde Varsa Güzel Olur Emeğinize Teşekkürler

yusuf_kenan1234
01-21-2008, 04:17 PM
Ya arkadaşlar neden bütün linkler kırık.

azeri36
01-22-2008, 05:24 PM
şirin yuxum olaydın mahnısını axtarıram. hele bi yardım eleyin size zehmet...

tekbaba
01-23-2008, 05:49 PM
Huseng Azeroglu'dan............Ay saçı burma
Bilirsenmi senne niye küsmüşem
Olmaz olmaz
Karagöz..

Bir arkadaşımı KARS/Akyaka/Hacıpiri köyünde öldüğünü öğrendim...Bumahnıları çok severdi..Lütfen link veya yol gösterir misiniz?Bilgisayarımda olsun istiyorum...

nehir
01-24-2008, 12:55 AM
feryal öney albümleri elinde bulunan var mı? özellikle azeri şarkıları paylaşirsa sevinirim

bLeda
01-24-2008, 01:14 AM

Burda Var

caydanl
01-24-2008, 01:37 AM
Nermine memmedova isimli sanatçının seslendirdiği ninne isimli parça ben baya bi aradım uğraştım buldum buyrun belki arayan vardır...

%100 Türk
01-26-2008, 06:35 AM
Araz ELSES - Türküz Türkü Çağırırız.

amour
01-29-2008, 05:01 PM
evet nuray hafiftasın sarkısını bende arıyorum ama bı turlu yok gercekten

esilpatriot
02-04-2008, 11:55 PM
selamlar ben rast grubunun gurban adına mahnısı arıyorum ancak yok zannedersem.yardımcı olabilirseniz mutlu olurum...

cncoperator
02-06-2008, 09:58 PM
selam arkadaslar yıllardır dinlediğim ve çok sevdiğim bir türkü ; yanıram aşkına can yar,mene sen naz eylesende, bu nazı sen mene yarim bu gadar az eylesende ..
sözleri böyle ...elinizde varsa lütfen eklermisiniz...herhangi bir şarkıcı olabilir...

saygılar ve sevgiler...

kop36
02-07-2008, 09:32 AM
selam arkadaslar yıllardır dinlediğim ve çok sevdiğim bir türkü ; yanıram aşkına can yar,mene sen naz eylesende, bu nazı sen mene yarim bu gadar az eylesende ..
sözleri böyle ...elinizde varsa lütfen eklermisiniz...herhangi bir şarkıcı olabilir...

saygılar ve sevgiler...

Uğur Karakuş - Sevmişem ( Tavsiyemdir )

Tacir Shahmalioglu - Gormushem, sevmishem

iyi dinlemeler...

fire_berkan_fire
02-07-2008, 11:14 PM
merhaba ben berkan ağarmayın ay saçlarım diye bi halk mahnısı galiba ama sazlı varmıdır sizde ya da bulup mail adresime gönderirmisiniz teşekkür ederim

cncoperator
02-09-2008, 05:59 AM
Uğur Karakuş - Sevmişem ( Tavsiyemdir )

Tacir Shahmalioglu - Gormushem, sevmishem

iyi dinlemeler...

çok teşekkür ederim elinize sağlık

azer86
02-09-2008, 07:02 AM
s.a.b.t.
esilpatroit aradigin parcayi burdan indirebilirsin. iyi dinlemeler.

azer86
02-11-2008, 05:26 AM
s.a.b.t.
Degerli arkadaslar;
Eger elinizde, Qedir Rustemov, Sexavet Memmedov, Zeynep Xanblarova, Mensum Ibrahimov, Suleyman Abdullayev, Shovket Elekberova, Nezaket Teymurova... v.s. gibi ifacilardan mugam yada segah varsa eklemeniz onemle rica olunur. Dikkat ettigim kadariyla sitedeki muzikler daha cok yeni tarz agirlikli. Yardimlarinizla birazda eskileri yad edelim. Simdiden tesekkurler.

securadellfox
02-11-2008, 07:50 AM
şarkıyı Azeri Bi Kardeşimden Almıştın Kaset Olarak Hayatımda Dinlediğim En Güzel şarkıydı Diyebilirim 3 Yıldır şarkıyı Arıyorum Ancak Hiç Bir Yerde Bulamıyorum Lütfen Yardım Edin
şarkı Gökgürültüleriyle (şimşek çakmalarıyla) Başlıyor şarkıyı Söyliyen Kişi Bir Bayan Içinde Geçen Sözlerden Hatırladığım
''yağız Geldin Gözyaşımı Silmedin'' şeklinde Aklımda Kalan Söz Lütfen Yardım Edin Hayatımda Dinlediğim En Güzel şarkıyı

siyahkan0
02-13-2008, 01:26 PM
uzun zamandan beri YILDIZ OSMANOVANIN DÜNYA adlı sarkısını arıyordum sonunda buldum Allah bu siteyi yapnlardan razı olsun

Rashad_A
02-16-2008, 09:41 AM
men Mubariz Tagiyevin Bext Uzuyu filminde sonda seslenen sarkini axtariram, birde Feryad filminde sonde seslenen musiqini ama her ikisinin adini bilmirem

Rashad_A
02-16-2008, 09:52 AM
Mubariz Tagiyevin Bext Uzuyu filminde sonda seslenen mahnini axtariram

reis27
02-18-2008, 09:43 AM
yaa bana azerice yandırdın kalbmi lazım yardım ederseniz sevinirim !!!

kop36
02-18-2008, 03:41 PM
yaa bana azerice yandırdın kalbmi lazım yardım ederseniz sevinirim !!!

Nazperi -Yandırdın Gelbimi

Emo 08
02-19-2008, 09:21 PM
Arkadaşlar ben yeni üye oldum azeri kültürünü çok beğeniyorum site için sizi kutluyorum. ayrıca unutulmaz ilk aşk ilk mehebbetin şarkısını yılardır arıyorum eklerseniz çok mutlu olacağım şimdiden teşekkür ederim

kutluhan2017
02-19-2008, 10:23 PM
arkadaşlar iyi çalışmlar gerçekten burda mp3 istemekten dolayı eziliyorum ya nasıl çalışıyorsunuz halen hayret ediyorum yani insanların hiç tanıımadığınız insanların isteklerini bu kadar dikkate alan yer görmedim. hakkaten güzel. arkadaşlar biz iki devlet bir milletiz kültürümüz bir. onun içindir ki azeri mp3 lerin derdine bu kadar düşmüşüz. bir şarkı var forum okudum aradım ama yok sensiz yaşayabilmirem bir erkkek söylüyor ve hareketli neredeyse bu şarkıyı heryerden indirdim ama yok bulamıyorum. eziz dostum değil oyavaş youtube bi tane var azerice o da çok güzel ama o da değil sizden sadece ricam varsa şarkıyı verebilirmisiniz yoksa şarkıcının ismini. kendinize iyi bakın teşekkürler

beach_clup
02-19-2008, 10:51 PM
sensiz yaşayabilmirem ey sevgili canan diye mi devam ediyor

kule
02-20-2008, 12:56 PM
Ben, Karslı Aşıq Alirıza Ezgi yi arıyorum ama bulamadım. Eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim. Teşekkürler...

NAZ
02-20-2008, 04:17 PM
arkadaşlar iyi çalışmlar gerçekten burda mp3 istemekten dolayı eziliyorum ya nasıl çalışıyorsunuz halen hayret ediyorum yani insanların hiç tanıımadığınız insanların isteklerini bu kadar dikkate alan yer görmedim. hakkaten güzel. arkadaşlar biz iki devlet bir milletiz kültürümüz bir. onun içindir ki azeri mp3 lerin derdine bu kadar düşmüşüz. bir şarkı var forum okudum aradım ama yok sensiz yaşayabilmirem bir erkkek söylüyor ve hareketli neredeyse bu şarkıyı heryerden indirdim ama yok bulamıyorum. eziz dostum değil oyavaş youtube bi tane var azerice o da çok güzel ama o da değil sizden sadece ricam varsa şarkıyı verebilirmisiniz yoksa şarkıcının ismini. kendinize iyi bakın teşekkürler

Selam Arkadaşım hareketli demişsin Agadadaş Agayev olabılır mı ?:)

Umarım budur :)Albümüde sitede mevcut.

Agadadaş Agayev-Yandırdın Qelbimi ([Only Registered Users Can See Links]
)

Password :[Only Registered Users Can See Links]

Güzelim yürekten bağlıyam sana
Eziyet eder mi seven sevene
Yandırdın kalbimi aman
Ay kaşları keman
Bu derdime inan yar
Sensiz yaşayabilmerem
Ey sevgili canan
Bu derdime inan

Seni görmeyende fenadır halim
İntizarda koyma gadan ben alım
Yandırdın kalbimi aman
Ay kaşları keman
Bu derdime inan yar
Sensiz yaşayabilmerem
Ey sevgili canan
Bu derdime inan

kutluhan2017
02-21-2008, 07:08 PM
evet hareketli bir şarkı çok hareketlli ya sensiz yaşayabilmirem ey sevgili canan bu aeşkıma inan ....

kutluhan2017
02-21-2008, 07:09 PM
şimdi indiriyorum umarım budur olmasada çok teşekkür ederim vallahi arkadaş bu forum çok sıcak kaynaşık çok teşekkürler

kutluhan2017
02-21-2008, 07:28 PM
naz çok teşekkür ederim aradığım şarkı buydu hakikaten çok mutluyum bu kadar mutlu bir de aradığım parfümü 3 yıl sonra bulduğumda sevinmiştim bu şarkıyıda 2 senedir arıyorum ne arıyorsam karşıma haluk levent songül karlı felan çıkıyor arkadaşlara gerçekten tavsiye ederim bu şarkıyı dinleyin naz sana sana çok çok teşekkür ederim

NAZ
02-21-2008, 08:23 PM
naz çok teşekkür ederim aradığım şarkı buydu hakikaten çok mutluyum bu kadar mutlu bir de aradığım parfümü 3 yıl sonra bulduğumda sevinmiştim bu şarkıyıda 2 senedir arıyorum ne arıyorsam karşıma haluk levent songül karlı felan çıkıyor arkadaşlara gerçekten tavsiye ederim bu şarkıyı dinleyin naz sana sana çok çok teşekkür ederim

Rica ederim arkadaşım senı mutlu etmek benıde mutlu eder:) bende cok sevıyor ve keyifle dinliyorum;)İyi dinlemeler:)

EaGLe53
02-24-2008, 10:59 PM

kardeşim senin istediğin parça bu sitede mevcut

direk download için :

şifresi: [Only Registered Users Can See Links]

saygılarla

iskadnavya76
02-29-2008, 05:21 PM
nasiba abdullayeva-söyle sevdiğini şarkısını bulursanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler pilenken...

MOHSEN - ARDABIL
03-01-2008, 02:02 PM
salam olsun sozlara .

manim adim mohsen di Ardabil(Iran) oshagiam ;

man Nazakat Mammadova nin music larin isteyram download eliam.

sagolasooz.

* * * *

Hi every body !

My Name Is Mohsen And from Ardabil(Iran)

I Want To Download Nazakat Mammadova`s Musics.

ThanX.

sultan
03-08-2008, 03:12 PM
ben neden müzikleri dinleyemiyorum

kiira
03-08-2008, 04:51 PM
teşekkürler...

zafer_36
03-11-2008, 11:57 AM
Arkadaşlar "Menim gözel medinem mahnısı lazımdı" aradım ama bulamadım zannederim formda üye arkadaşlardada yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

aGa
03-14-2008, 10:08 AM
Bulbul Memedov'dan Bulak Üste Duran Güzel

merhaba azeri kardeşlerim sizlerden bir ricam olacaktı aşağıda sözlerini verdigim müziğin mp3'ünü arıyorum yardım edermisiniz şimdiden teşekkurler sağlıcakla kalın...

Bulak Üste Duran Güzel - Bülbül Memedov - Bu Türkünün Yöresi Azerbeycan

Bulak üste duran gözel
Ellerinde gül oynasın
Sineme ok vuran gözel
Sen dur oyna el oynasın
Ellerinde gül oynasın

Ay gız ay gız el oynasın
Ellerinde gül oynasın

Ne garadır gözün senin
Lal kimi özün senin
Bal kimi de sözün senin
Dodah gülsün dil oynasın