PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahce Taraftarları Buraya...!!!

MUHAMMED76
09-06-2007, 05:57 PM
]Şanlı Fenerbahce Taraftarları,Takımımız hakkındaki Görüşlerinizi,
Duygu Ve Düşüncelerinizi,Önerilerinizi Buraya Yazabilirsiniz....

RealTuRK
09-08-2007, 04:53 PM
fenerbahçeliler Yazmamıslar Bari Ben Bir Galatasaraylı Olaraktan Yazayım Bu Yıl Sampiyon Biziz:D:D:D:D

Azerigirl_
09-08-2007, 07:57 PM
Brezilya, kahvesiyle meşhur dediler.
Onlar Alex'i hiç görmediler...
Bize efsane aşkları yanlış öğrettiler.
Kerem'le Aslı, Ferhat'la Şirin dediler.
Onlar Fenerbahçe aşkını hiç tatmadılar...
Bize bir tek şeyi doğru öğrettiler..
En büyük Fenerbahçe, başka büyük yok dediler... "umarım bu bütün fenerliler adına yeter"nede olsa fenerde ayrılık yok birlik var canım.!!!!!!!!

RealTuRK
09-08-2007, 09:20 PM
Oooooooo Gsll Maniymiş Hangi Siteden Aldın?? Biraz Kendi Sözlerinizle Gelin Plsss!!! Çalmaca Olmuyor...

igdirli
09-09-2007, 12:21 AM
!!! ... BuRasI KadıKöy aLaynIna giDer ... !!!
Genç FenerBahçeliler

RealTuRK
09-09-2007, 09:21 AM
!!! ... BuRasI KadıKöy aLaynIna giDer ... !!!
Genç FenerBahçeliler

Gidemedi Ama:(:( Ne OlcaK??

igdirli
09-09-2007, 12:02 PM
Gider Gider herzaman :D:D

RealTuRK
09-09-2007, 01:43 PM
Gidiyorda Biz Bunu Göremiyoruz...

Adrenalin
09-10-2007, 01:02 AM
bu tartisma çok gider..Fenerbahce yola devammm..

Azerigirl_
09-10-2007, 04:55 PM
KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ SARI-LACIVERT AKAR KANIMIZ SEVIYORUZ SENI CANI GÖNÜLDEN KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ
ee bu tartışma tabikide gider neden bu konuyu açtınız peki??? sorabilirmiyim zaten fenerbahçe taraftarları buraya demiş sizi davet eden oldumu acaba(gslılar)?

By Arif
09-10-2007, 07:27 PM
[Only Registered Users Can See Links]

İŞTE BİZ BİZ BÜYÜK FENERBAHÇEYİZ ÇEKEMEYENLER UTANSIN

igdirli
09-10-2007, 07:38 PM
Ellerine Sağlık gardaş çok güzel olmuş :):)

Azerigirl_
09-12-2007, 10:05 AM
ellerine sağlık arif çok gzl olmuş kıskananlar çatlasın;)

EgoisT
09-12-2007, 08:28 PM
Aaa fenerliler buradaymis :) Bişey Soracam Avrupada Bu Kadar İstikrarli Olmanizi Saglayan ne ? Durmadan Sampiyonlar Liginde Veya Katildiginiz Her Kupada Sonuncu Oluyosunuz... Sırrınız Ne?

RealTuRK
09-12-2007, 08:29 PM
KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ SARI-LACIVERT AKAR KANIMIZ SEVIYORUZ SENI CANI GÖNÜLDEN KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ
ee bu tartışma tabikide gider neden bu konuyu açtınız peki??? sorabilirmiyim zaten fenerbahçe taraftarları buraya demiş sizi davet eden oldumu acaba(gslılar)?

İlla Başlıkta GalataSaraylılar Giremez Diye Birşey Yazıyor Mu ?? Yazıyorsa Zaten Girmem Ama Burası Bir Forum Senin Kadar Bende Girebilirim Ve Burada Bu Buraya Giremez Diye Bişey Yoq!!

RealTuRK
09-12-2007, 08:30 PM
Aaa fenerliler buradaymis :) Bişey Soracam Avrupada Bu Kadar İstikrarli Olmanizi Saglayan ne ? Durmadan Sampiyonlar Liginde Veya Katildiginiz Her Kupada Sonuncu Oluyosunuz... Sırrınız Ne?

:D:D:D:D:D:D Öldüm Kardas Gülmekten:D

RealTuRK
09-12-2007, 08:41 PM
Siz O Kadar fenerbahçe Resimleri Koymuşsunuz O Resimlere En İyi Cevabı Bu Resim Verir...

He Bide Biz GalataSaraylılar Siz Fenerlileri De Unutmadı Sizlere Harika Bir Fırsat Tanıdık Bide Bizleri Sevmiyorsunuz..:D:D:D:D:D Biz Sizleri Çok Seviyoruss:D

TeLesme
09-13-2007, 06:09 PM

By Arif
09-15-2007, 01:53 PM
Tarihinizi hiçgözden geçirdinizmi...Kulubünüzü destekleyenler kim...Türklükte satmaktamı var ??? size soruyorum Gsaraylılar

Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim.
20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani"

.......Buda size Kapak.... 3 5 Kupa deil Bu tarihtir Aslanlarımız Ne mutlu Trüküm Diyene Fransız Taraftarıyımdiyene deil...

EgoisT
09-15-2007, 01:56 PM
Tarihinizi hiçgözden geçirdinizmi...Kulubünüzü Kim Kurdu...

Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim.
20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani"

.......Buda size Kapak.... 3 5 Kupa deil Bu tarihtir Aslanlarımız Ne mutlu Trüküm Diyene Fransız Taraftarıyımdiyene deil...

Kaynagini Belirt Haber Hakkindaki Resmi Bi Kaynak Belirttikten Sonra Tartismaya Devam Edebiliriz Ayrica Eger Bu Dogruysa Sizde Unutmayinki Su An Ki Sayin Baskaniniz Bir Mafya Babasi ? Aldiginiz Her Oyuncuda Baskalarinin Hakki Var Benimki Sadece Bir İddia Seninki De Su An Bir İddia Cünkü Kanitin Yok Tesekkurler..

EgoisT
09-15-2007, 02:00 PM
Türklükte Baskalarinin Hakkini Yemek Varmi ?

By Arif
09-15-2007, 02:43 PM
FB Başkanı ile FB A.Ş nin mafya olup olmadıgı taraftarın umrunda bile deildir.Ne zaman Konuyu acsak Vallaha bizim öyle kupamız var bizim böyle kupamız var hani be Haklısınız Biz Uefa Kupasını Alamıyoruz Ama Alanada Altı Atıyoruz. Bu Başlıgın Adı Sadece Fenerbahçe GSaray deil.Böyle Yaparak forumda kışkırtmalara kavgalara neden olduğunuzun farkında bile deilsiniz. Moderatörsün GSFanClub ac. başka bi başlıkta Bi Konu daha vardı FBnin Google başlıgı iyi hatırla Konunun Kilitlenmesi için Sana Msj Atmıştım Sende bi msj yazıp kapatmıştın.Şimdi Kapatmanın ne anlamı oldu.Bırakın Bu işleri.Rado bitti Artık Boşverin ne anlamı var hadi forumda döyüşek birbirimize düşman olak...

EgoisT
09-15-2007, 03:25 PM
Burada Fenerbahceliler Buraya Diye Konu Basligi Atilmis,Destekleyen Arkadaslar Gelmis Desteklerini Yapmis,Bunun Yanında Ben Okuduktan Sonra Yorum Yaptim Her Ne Kadar Sakada Olsa Cünkü Galatasaraylilar Yazamaz Diye Bir Yazi Göremedim,Bunun Yanında MOD Olan FanClub'a Üye Olamaz Diye Bir Kural Da Göremedim Ayrica O FanClub Resmi Bir Sey Deil Sadece Birlikte Oldugumuzu Göstermek İcin Kurulmus..

Bunun Yanında Fenerbahce ve Google İle İlgili Konu Acildiktan Sonra Acan Arkadas Bende Fenerbahceliyim Demisti Bende Sırf Bu Yüzden Konunun Devamini İstedim Ayrica Konuya Tekrar Bakarsan 2. veya 3. sayfada yaptigim bir yorum dikkatini ceker mutlaka ben fener düsmani deilim isin icine askeri ve siyasi degerler katildimi cevabimi vermek zorundayim

NOT:Aziz Yıldırımın Mafya Babasi Olmasi Sizi İlgilendirmiyorsa,Bundan 92 Yıl Önce Yapilan Bir Tesekkurde Ben ve Dier Gs Taraftarlarini İlgilendirmez....

By Arif
09-15-2007, 04:07 PM
Aziz Yıldırımın Mafya babalıgını iddia ediyosun.Ona bakarsan TR de Mafya babası cok Sanki GS de yokmu Mafya.Fransız olmak size gurur veriyosa devam edin...

EgoisT
09-15-2007, 04:52 PM
Uzatmanin Anlami Yok Ortaya Attigin Bir İddia Benim Dedigimde Bir İddia İstersen Sana Bu Sekilde 50 Tane Daha Sey Söleyeyim Kanıtsız Konusmak Bosa..

RealTuRK
09-15-2007, 05:23 PM
FB Başkanı ile FB A.Ş nin mafya olup olmadıgı taraftarın umrunda bile deildir.Ne zaman Konuyu acsak Vallaha bizim öyle kupamız var bizim böyle kupamız var hani be Haklısınız Biz Uefa Kupasını Alamıyoruz Ama Alanada Altı Atıyoruz. Bu Başlıgın Adı Sadece Fenerbahçe GSaray deil.Böyle Yaparak forumda kışkırtmalara kavgalara neden olduğunuzun farkında bile deilsiniz. Moderatörsün GSFanClub ac. başka bi başlıkta Bi Konu daha vardı FBnin Google başlıgı iyi hatırla Konunun Kilitlenmesi için Sana Msj Atmıştım Sende bi msj yazıp kapatmıştın.Şimdi Kapatmanın ne anlamı oldu.Bırakın Bu işleri.Rado bitti Artık Boşverin ne anlamı var hadi forumda döyüşek birbirimize düşman olak...

Uefa Kupasana 6 Atıyorus Demisin Bu Bir Oyun Atanda Olur Atamayanda Olur Ama İlla Attıklarınızdan Bahsediyorsan 10 Kisiyle 7 Tane Atmıstık...

RealTuRK
09-15-2007, 05:25 PM
Aziz Yıldırımın Mafya babalıgını iddia ediyosun.Ona bakarsan TR de Mafya babası cok Sanki GS de yokmu Mafya.Fransız olmak size gurur veriyosa devam edin...

Ve Ayrıca Yeterince Türküz... Ve Bunu Sana Kanıtlamak Gibi Seylere Harcıyacak Zamanımız Yoq Sen Bizi Fransız Olarak Bilmeye Devam Et..

By Arif
09-15-2007, 09:20 PM
Ben bilmiyorumki bi dünya biliyor...Real

EgoisT
09-15-2007, 09:22 PM
ßeyler Rica Ediorum Uzatmayin Daha Fazla Gereksiz Bir Tartisma

Fener Gene Berabere Kalmaya Devam Etsin Biz Konussak Nolur Konusmasak Nolur
Yıldızları G.B Oftasla Ve Rizeyle Berabere Kalmak İcin Topladilar Zaten...

C@RiSM@
09-17-2007, 11:32 AM
Bazı olaylardan sonra elinize somut bişeyler geçmişse mazide olsa o konular hakkında konuşulabilir. Mesela UEFA, süper kupa vs. Bu kupalardan daha iyisini alıp türkiyeye getiremediğiniz sürece kabul edinki en iyisi Galatasaraydır. Bu olay artık mazi olabilir ama kazanılmış olan kupalar nedeniyle hep konuşulacaktır. Ama 6-0 dan bahsedilmiş, o zaman bende daha öncelere gidip galatasarayın sadece 7 kişiyle fenerbahçeye 7 gol attığı maçı hatırlatayım... Şimdi birileri çıkıp "biz hatırlamıyoruz o çok eskidendi" falan der, ama unutmayınki 1 dak önceside 100 yıl önceside geçmiştir... Galatasaraya Fransız denmiş :) diyen kimse ona sadece şunu diyecem RUM olacağıma Fransız kalayım... :D

Bu arada foruma girip yazı yazmadığımı düşünen Mustafa nerdesin, gel bak ilk yazımı yazdım... :D Sonrasıda gelir inş...

Metehan

C@RiSM@
09-17-2007, 11:49 AM
Abin yapır bah...Mete abi hoş geldin :D Pc'yi 3'lediniz sanırım :p

Abi kardeş yan yana bilgisayarlarda, birbirlerine forum üzerinden cevap yazırlar.Teknolojiye gurban olum :rolleyes: Zenginlik pis şey :D

Saol Okan H.Bulduk. Bugüne kadar hep girer takip ederdim ama yazmazdım :) Mustafada girmediğimi düşünüyordu. Ama bazı şeyleri yoluna koyduktan sonra eminimki daha çok konuda yazışacaz...

RealTuRK
09-17-2007, 03:04 PM
Bazı olaylardan sonra elinize somut bişeyler geçmişse mazide olsa o konular hakkında konuşulabilir. Mesela UEFA, süper kupa vs. Bu kupalardan daha iyisini alıp türkiyeye getiremediğiniz sürece kabul edinki en iyisi Galatasaraydır. Bu olay artık mazi olabilir ama kazanılmış olan kupalar nedeniyle hep konuşulacaktır. Ama 6-0 dan bahsedilmiş, o zaman bende daha öncelere gidip galatasarayın sadece 7 kişiyle fenerbahçeye 7 gol attığı maçı hatırlatayım... Şimdi birileri çıkıp "biz hatırlamıyoruz o çok eskidendi" falan der, ama unutmayınki 1 dak önceside 100 yıl önceside geçmiştir... Galatasaraya Fransız denmiş :) diyen kimse ona sadece şunu diyecem RUM olacağıma Fransız kalayım... :D

Bu arada foruma girip yazı yazmadığımı düşünen Mustafa nerdesin, gel bak ilk yazımı yazdım... :D Sonrasıda gelir inş...

Metehan

Metahan Abi Çok Gsl Yazmıssın Ve Ayrıca Ben Bugün Sansa İnt. Cafeye Geldim Bana Laf Atarsanız Cvp Veremeyecem:(

ultrAslan76
09-18-2007, 02:00 PM
fenerbahce=ezikbahce :)

gelin taraftarlık öğrenin bizden iyi günde deyil kötü günde GALATASARAYLIYZ BİZ

farkımız ultrAslan olmamız....

ultrAslan IĞDIR heryerde...!!!!

ultrAslan76
09-18-2007, 02:03 PM
Ezikbahceye KÜME yolunda Başarılar dileriz...:D

şimdiden 5 puAn haftayada bursa çakar size 8 olur :D

By Arif
09-18-2007, 05:10 PM
EzikBahçemi :D:D Güldürmeyin beni ya G..Saray Ultra yok bide molped

By Arif
09-18-2007, 05:21 PM

Metehan

Anladığım kadarıyla Rum Fener Patriğinden yada ortadoks Mezhebinden bahsediyorsun.Fransız olmayı kabulleniyorsunuz.Bende sana şunu diyeyim.Vatan satıp Fransız olacagıma Rum olurum...

ultrAslan76
09-18-2007, 06:58 PM
EzikBahçemi :D:D Güldürmeyin beni ya G..Saray Ultra yok bide molped

gayfebe lilerden iyidr cnm ;)

By Arif
09-18-2007, 07:55 PM
GaySaray daha uyumlu oluyo bak iyice oku GS hahahha

By Arif
09-18-2007, 07:55 PM
He bide on değiştir MOLPEDASLAN Daha ilgi çekici emin ol :D:D:D

ultrAslan76
09-18-2007, 08:31 PM
G.yfb = G.yfenerbahceliler zuahahahaha :D

igdirli
09-18-2007, 08:41 PM
Arkadaşlar biraz ağır değil mi konuşmalar bu konuşmaların yeri burası değil ben ce !!!

aztechno
09-18-2007, 08:51 PM
anlamıyorum bu galatasaraylılar niye çekemiyor fenerbahceyi kardeşim her şeye sazan gibi atlamayın bence bu başlığın adı fenerbahçeliler buraya sonra 6-0 yenince neden sesiniz çıkmıyor ayıp şeyler fatih terime 25 yıl sonra sigara içirttik utanmadınızmı ?

ultrAslan76
09-18-2007, 08:58 PM
ezikbahceniin şanlı tarihi bir 6-0 mı :D ulan ne eziksiiniz 6-0 yendiniz tmm helali hoş olsun da büykü takım diyosunuz kendinize 1 büyük takımın tarihinde sadece 1 6-0 varsa yuhh sizin büyüklüğünüze :D

GS ki türkiyenin en iyi Takımı febe li rıdvan dilmen kendi ağzıyla dedi
*UEFA & SÜPER CUP
* TÜRKÜYENİN EN ÇOK KUPA ALAN TAKIMI
* febe yi 7 kişiyle 7-0 yenmiş :D
*türkyinin avrupada ilk yarı final oynayan takımı
*3 BÜYÜKLER İÇİNDE EN ÇOK başbakan,tsyd ve türkiye kupası alan takımı ;)

halen sayayımmı ezikbahceliler :D:D bunlar sadece özet anladınızmı EZİKLER ?

EgoisT
09-18-2007, 09:04 PM
Gayfb = Gayfenerbahceliler zuahahahaha :D

Bir Galatasarayli Olarak Hic Yakistiramadim, Bir GalataSarayliya Yakisan Hitap Tarzi Bu Olmamali ? Umarım Tekrar Okursan Yazdigini Hakaret Sınırlarini Zorladigini Farkeder ve Mesajini Editlersin..

Simdiden Tesekkurler İlgin İcin..

ultrAslan76
09-18-2007, 09:06 PM
birazcık editledim... ;)

aztechno
09-18-2007, 09:07 PM
sayın galatasaraylı galatasaray başlığı altına kendi alanımızda özgürce takılalım

By Arif
09-19-2007, 04:21 PM
ezikbahceniin şanlı tarihi bir 6-0 mı :D ulan ne eziksiiniz 6-0 yendiniz tmm helali hoş olsun da büykü takım diyosunuz kendinize 1 büyük takımın tarihinde sadece 1 6-0 varsa yuhh sizin büyüklüğünüze :D

EZİKLER ?

Çokmu büyüksünüz siz çekemiyosunuz.Hani bi Laf var Kedi ulaşamadığı fareye pis Der...Sizde Aynısınız Gidin kendi çoplüğünüze buralar size dar gelir...Hadi Bakalım Teker teker Uçun

ultrAslan76
09-20-2007, 10:06 AM
:D
git tarihe bak ezikcğim ;) gir bakta eğer kör deilsen kimin ne kdr BÜYÜK takım olduğunu bilirsin ;) bilmiyosan gel öğreteyim illa eziklik yapmanıza gerek yok ;) tmm mı ?

EgoisT
09-20-2007, 02:30 PM
Fenerbahceyi İnter Basarisindan Dolayi Tebrik Ediyorum...Hakedilmis Bi Basari İle Bizleri Gururlandirdilar.Ayaklarina Saglik.

ultrAslan76
09-20-2007, 02:32 PM
Fenerbahceyi İnter Basarisindan Dolayi Tebrik Ediyorum...Hakedilmis Bi Basari İle Bizleri Gururlandirdilar.Ayaklarina Saglik.

1905 aynen renktaş.

C@RiSM@
09-22-2007, 10:14 AM
Anladığım kadarıyla Rum Fener Patriğinden yada ortadoks Mezhebinden bahsediyorsun.Fransız olmayı kabulleniyorsunuz.Bende sana şunu diyeyim.Vatan satıp Fransız olacagıma Rum olurum...

Hitap şekline dikkat et VATAN SATMAK kelimesi ağızdan çıktığı kadar kolay söylenemez. Kimsenin GS FB olayından başlayıp konuyu vatan satmaya kadar getirmesine anlam veremiyorum. Vatan bu kadar basit demekki bazılarına göre. Neyse bunuda unutmayalım tarihde hep birilerini vatan satmakla suçlayan şahıslar, vatanın düştüğü en ufak bir zorlukta vatanı satanların başında gelmişlerdir.

Huyumdur yazdığım cümleleri anlayabilecek insanlara cevap yazarım genelde ama bu sefer bir istisna olacak oda senin için değil burayı okuyan diğer arkadaşların konuyu anlaması için. Ben orada galatasaraya fransız takımı denmiş dedim ve öyleyse rum olacağıma fransız kalayım dedim. Yani senin galatasaray fransız demenden dolayı o cümleyi kullandım. Gerisi anlayana...
BU ARADA SEN İSTEDİĞİN GİBİ BİR RUM OLARAK KALMAYA DEVAM ET...

C@RiSM@
09-22-2007, 10:16 AM
anlamıyorum bu galatasaraylılar niye çekemiyor fenerbahceyi kardeşim her şeye sazan gibi atlamayın bence bu başlığın adı fenerbahçeliler buraya sonra 6-0 yenince neden sesiniz çıkmıyor ayıp şeyler fatih terime 25 yıl sonra sigara içirttik utanmadınızmı ?

Uza tolga burdan :D

RealTuRK
09-22-2007, 11:02 AM
Çokmu büyüksünüz siz çekemiyosunuz.Hani bi Laf var Kedi ulaşamadığı fareye pis Der...Sizde Aynısınız Gidin kendi çoplüğünüze buralar size dar gelir...Hadi Bakalım Teker teker Uçun

Anlayamadığım Biz Neye Ulaşamıyoruz?? Uefa Kupası Sizde Mi Bizde Mi?? Belediye Spora Siz Mi 2-0 Yenildimiz Biz Mi???Bir Hafta Önce 4-0 Yendiğimiz Takımla 1-1 Kaldınız Daha Ne Konusuyorsun??? Bunlara Mı Ulasamıyoruzz??? Ama Bir Yönden Haklısın Biz Bir Türlü Başarısızlığı Beceremiyoruz:( Sizden Ders Mi Ne Alsak Artık....

ultrAslan76
09-22-2007, 11:10 AM
Hayatımda karsspordan sonra en ezik gördüğüm takım febeş maalesef :D

By Arif
09-22-2007, 05:51 PM
1905 aynen renktaş.

Bari yapmacık davranma kendin ol

C@RiSM@
09-22-2007, 06:01 PM
Bu başlık altında GS taraftarı arkadaşların yazması bence yanlış, Burası Fb taraftarları için açılmış bir konu. Eğer tartışma ortamı istiyorsanız ayrı bir başlık açılır. Bu dakikadan sonra bir GS taraftarı olarak bu konuya yazmıyacam, diğer GS taraftarı arkadaşlarında bu başlık altında yazmamalarını istiyorum... Hoşçakalın

ultrAslan76
09-22-2007, 09:33 PM
Bari yapmacık davranma kendin ol

Sanane Len ezikbahceli :D

By Arif
09-23-2007, 02:18 PM
Sanane Len ezikbahceli :D

Agzını topla...

Maralça
09-25-2007, 11:14 AM
şu bi gerçekki gs fbsiz fb gs siz hiçbirşeydir,böyle tatlı atışmalar olmasa yenmenin şamp olmanın ne manası olur ki?ama buradaki atışmalar baya belaltı olmuş,eziklikten mafya babalığına ,fransızlığa kadar gitmiş , taraftarlıktan çıkıp fanatikliğe dökülmüş olay .eğlenceli tarafıyla ilgilenelim düşman değiliz ya

reiss
10-09-2007, 01:07 PM
realturk benmi yanlış gördüm yoksa sen şampiyonuz mu yazdın. :)) güldürme allah aşkına yaaa fener geriden başlar hep bilmiyomusun sen şimdi bizim takım şampiiyonlar liginde gerideyiz ama sen meraklanma şampiyon yine FENERBAHÇEEEE

ultrAslan76
10-10-2007, 10:12 AM
realturk benmi yanlış gördüm yoksa sen şampiyonuz mu yazdın. :)) güldürme allah aşkına yaaa fener geriden başlar hep bilmiyomusun sen şimdi bizim takım şampiiyonlar liginde gerideyiz ama sen meraklanma şampiyon yine FENERBAHÇEEEE

sen kendini kandır ezik :D:D zuhahaha ne malsınız küme düşüyüosunuz la 7 puAn bi yerinremi girdi senin yoksa :D

HeaveN
10-10-2007, 12:07 PM
sen kendini kandır ezik :D:D zuhahaha ne malsınız küme düşüyüosunuz la 7 puAn bi yerinremi girdi senin yoksa :D

Eğitim şart :)
Seni topluma kazandırmak lazım -ki kazandırsakta senden bi bok olmaz
Sen aynı yolda devam ;)

ultrAslan76
10-10-2007, 01:52 PM
Eğitim şart :)
Seni topluma kazandırmak lazım -ki kazandırsakta senden bi bok olmaz
Sen aynı yolda devam ;)

Lan lale ığdırdaysan gel erkeksen atatürk lisesnin oraya sen sülalenden bok olurmu ki senden olsun ezik :D ;)

HeaveN
10-10-2007, 07:24 PM
Mantığa bak gel atatürk lisesine
İşimi gücümü bırakcam bi bebenin ayağına gitcem ölemi?
Yüzleşebilecek kadar delikanlı isen gel beni bul adreste vercem
Aksi halde sus
Herkesi kendin gibi işi gücü olmayan yok gs yok taraftar gibi boş boş işlerle uğraşan sanıyorsun heralde