Orijinalini görmek için tıklayınız : Artislik Yapin:))))))))
PeSimiSt
09-04-2007, 08:11 AM
Arkadaşlar yaptığınız yada "sözde" yaptığınız şeylerle övünün,birbirinize hava atın artislik yapın yani...
Hadi bakalım aramızdan ne artisler çıkacak:)
By Arif
09-04-2007, 05:12 PM
Bu alemde benim gibi seven benim gibide araba kullanan daha görmedim :D
igdirli
09-05-2007, 09:27 AM
Tuning ve modifiye benim işimdir başkasını tanımam NON STOP
akyumakli
09-07-2007, 12:21 PM
uyumakta üstüme yoktur dokunmasan 2 gün uyurum:D:D
RealTuRK
09-08-2007, 03:54 PM
Combo Da Üstüme Yoqtur:)D
elif76
09-14-2007, 07:00 PM
saflikta üstüme yoktur:rolleyes: gerci bu artislik sayilmaz.:D
pusat_58
09-15-2007, 12:16 AM
benim gibi bilgisiyar kullanan bilmem bi bilgets bide ben nerde ne zaman yeni program çıksa bendedir
ece76
09-16-2007, 12:22 PM
eye izmirde yaşıyırak ya artiz'in taa kendisi oLmuşak:cool:
elif76
09-16-2007, 01:52 PM
ece diyesen sen daglisan ele ?:rolleyes:
ece76
09-16-2007, 02:06 PM
ece diyesen sen daglisan ele ?:rolleyes:
yok eLe deiLem :)
honey_mc
09-16-2007, 06:29 PM
artislik yapmama gerek varmı bilmiyorum zaten artistim:) mesela ığdırın en güsel kızıyım heheheheheheheh
baltazarhkn
09-16-2007, 08:43 PM
vaay ıgdırın en güzel kızına bakın:P
honey_mc
09-16-2007, 08:47 PM
hakannn ne pissennnnnnn :):) nası baksınlar görmürlerki hahahahahha
dinceraygun
09-17-2007, 12:38 AM
hakannn ne pissennnnnnn :):) nası baksınlar görmürlerki hahahahahha
Bu Alemde Benim Gibi Hacker yok... :D
Bu mesajlardan anladığım kadarıyla bu topic oyun olmaktan çıkmış,kullanıcıların 'Ulan elime fırsat geçti' diyerek egolarını tatmin ettikleri bir konuya dönüşmüştür.
dinceraygun
09-17-2007, 11:27 AM
sende tatmin et dinçercim yoksa kendi egolarını tatmin etmekten acizmisen?????
Meral etme senin gibi dışlanmış ve a-sosyal birisi olmadığım için egolarımda yok.Olsa bile tatmin etme yerim sanal alem değil gerçek hayattır.
EgoisT
09-17-2007, 03:14 PM
İnsan neden düşündüğünü dosdoğru söylemek yerine, farkli şekill ve yöntemlerle laf sokmaya yönelerek kendini ifade eder?
bu sorumun cevabını alayım...
Ctrl+v Güzel Yöntem Diyerekten Mesut Abi Bişey Soracam ? Niye Bu Soruyu İki Sorusundada Sekil Kelimesinde 2 tane L kullanmayi sectin(şekill) Özel Bir Sebebimi Var Yoksa Elinmi Degdi ?
dinceraygun
09-17-2007, 03:42 PM
İnsan neden düşündüğünü dosdoğru söylemek yerine, farkli şekill ve yöntemlerle laf sokmaya yönelerek kendini ifade eder?
bu sorumun cevabını alayım...
Sıradan forum kullanıcıları gibi sıradan cevaplar verip 'emeğine sağlık,teşekkürler,harika' gibi cevaplar vermektense sıradanlığı aşıp zamanını ayırdığın şeyden (ki bu internet oluyor) zevk almak için,zamanını ayırdığın şeyden yararlanmak için ters cevap veririm,laf sokarım ki oda sıradanlıktan kurtulsun varsa aklında düşüncesi,gerçekten duymak bilmek için.Çünkü bilirim ki benim bilmediğim birçok şeyi karşıdaki biliyor.
PeSimiSt
09-17-2007, 06:48 PM
Dinçer Aygün artistliğini gösteremedin:) Uzatma..:)
dinceraygun
09-17-2007, 08:03 PM
Dinçer Aygün artistliğini gösteremedin:) Uzatma..:)
Artislik Mesut ve türevlerine has bir savunma davranışıdır.Bana gelmez öyle artislik falan.
dinceraygun
09-17-2007, 08:16 PM
:) dinçer cvp yanlış canım benim doğru cvp ego olacakdı ve bu vasıfları taşıyan tek kişi şuanda sensin neyi ispat etmek istediğini bi anlasam....Ama şimdi sen diyersen senin anlama kapasitende bu kadardı...Ben kendimle barışık biriyim dinçer...Vereceğin her bütün cvp lara olumsuz yaklaşmam yanlışda anlamam...Ama seni bilemem...
Bir türkü tutturmuşsun söyleyip duruyorsun.Dün bizden öğrendiğin 'ego' kelimesi ile bana CTRL+C CTRL+V gibi basit kombinasyonlardan fazlasını kaldırmayan aklınla laf sokmaya çalışıyorsun.
Kendimle barışık bir insanım demişsin.Bu lafı durduk yere söyleyip verdiğin cevap içerisinde kendine bir pay çıkarman forum okuyucularına kendini gösterme çaban bile sen fark etmesende senin en büyük egon Mesutcum.
By Arif
09-17-2007, 11:47 PM
Suç Dinçerdedi.Bilmesi gerekirdi Mesut'un "Meral" gibi çok ufak şeylerden kendisine malzeme çıkardığını.Daha bu gece yatammaz.Sevincek oldu Dinçer'e laf soxtum diye.
Aynen Okan...Dünde Bana Msnden yazdı.Yani Bana laf sokmuş.Sevincinden az galır kalan sacları döküle
PeSimiSt
09-18-2007, 10:50 AM
pauahauahaha:D:D:D
By Arif
09-18-2007, 01:33 PM
Arif ozaman sende kapaziteni gösterseydin ve bana gereken cevabı yazsaydın...o kapasite sende olmadığı için bence yarım aklınla heç uğraşma zararlı çıkarsan....
Çokmu akıllı zannediyorsun kendini.24 Saat Pc başında oturup Foruma yazı yazmak ben sana laf soktum die msnden yazmak akıllılıksa bu milletin hepsi aptaldır...Sana iyi bi laf iliştirirdim ama...Sonra yine kendini akıllı zannedip bana cevap yazaksın...Yeri gelende Gecerlilere laf edirsen.Sen gecerlilerin o kesip attığı tırnak olamazsın.Gecerliler nere sen nere çok akıllı olsaydın bazı şeyleri anlardın.
yazıklar olsunki bana Birkaç arkadaşın sözlerine bakmamışım senin gibi biriyle Konuşuyorum...sadece defol git.abiliğinde bu karekterinde ot gelip ot gidecen. En azından hayata ben yaşıyorum diyebileceğin kadar gücün olsun.
Şimdi gidip beni reise şikayet edecen.Git Tanıdın bildiğin en büyük yere şikayet et.Anladığımı anladım öğrendim.Bidahada bu hatalara düşmem.beni erken uyardıgın için saol.Bu saatten sonra bana laf atarsan karşılığını kötü bi lafla alırsın.benden uzak allaha yakın ol.
By Arif
09-18-2007, 02:25 PM
Senin anca yazabildiğin bu çünkü senın çapın bu..Konusturtma beni yürü git.Suc bende siz,n gibilerle muatap oluram
akyumakli ferhat
09-18-2007, 02:27 PM
eye arif az danis
EgoisT
09-18-2007, 02:39 PM
Malik bence sen yaşını bil ve otur yerine...yani 155 boyunla ve 90'a yaklaşan kilonla kaldıramazsın sen bunları hadi canım sen komikler bölümüne geri dön...
Benim Bildigim Herhangi Bi Tartismayi Kaldirmak Boy Ve Kiloya Bagli Deildir..
Tamamen Akılla Alakali Bi Mevzu.Anlasilan Sen Benim Yazdiklarimi Kaldiramadinki Böyle Alakasiz Ve Caydirici Oldugunu Sandigin Bir Kac Bos Özellikten Bahsediyosun..
Ayrica Saygi Konusuna Deginmek İstiorum Yazdigim msjda Saygisizlik Yapmak İstemedim Ortada Saka Amacli Bi Tartisma Gördüm Ve Sevdigim Bir Abim Oldugun İcin Bende Saka Amacli Bişey Yazmak İstedim Ama Sen Bunu Ciddi Anladin Ve İsin İcine Bi Tartismada Önemi Olmayan Fiziksel Özellikler Katmayi Sectin Bu Bir Kacis Yoludur ve Ben Bunu Senden Beklemezdim...
Komikler Bölümüne Geri Dön Demissin Ama Hatirlatirim Ki Komikler Bölümü Oyun Bölümünden Dahada Cok Olgunluk İsteyen Bi Bölüm Olgunlugumu Düsünerekten Oraya Dönüyorum....
NOT:Verilen Fiziksel Özellikler Sende Biliyorsunki Uydurmadir.Ben Bu Tartismayi Kilomla Boyumla Deilde Aklimla Kaldirmayi İsterdim Ama Zihniyetler Farkli Napalim...
Size İyi Oyunlar Ben Komikler Bölümüne Dönüyorum...
By Arif
09-18-2007, 07:53 PM
:))) Neyse kapadık biz baba saol...Sen ciddi şeyler yaz devam :)))
By Arif
09-22-2007, 07:59 PM
hahaha :))))ele deme eye
the_lemming
05-01-2008, 04:04 PM
benim gibi bilgisiyar kullanan bilmem bi bilgets bide ben nerde ne zaman yeni program çıksa bendedir
sen mi ?? ßende daha çok mu BiLiosun :) zuhaahaha
By Arif
05-02-2008, 09:00 PM
sen mi ?? ßende daha çok mu BiLiosun :) zuhaahaha
Herkesin Uzman Olduqu Bi Alan Vardır... Unutmaki Windowsu 16 mühendis Yaratmıs Bunlardan Sadece 16.cı Mühendisi Herseyi Bir Arada Toplamıs :) Dediqim Gibi Herseyin AYrı Bi Uzmanı Var :) Selametle...
SesELemee
05-03-2008, 10:07 AM
Bu alemde benim gibi seven benim gibide araba kullanan daha görmedim :D Arif Senden Cok Araba Mazimiz Oldu Ordan İyikide Biliyorum Yoksa İnanirdim sana:D
By Arif
05-04-2008, 01:01 AM
Arif Senden Cok Araba Mazimiz Oldu Ordan İyikide Biliyorum Yoksa İnanirdim sana:D
Birgün Düşersen Elime :D
kiira
05-12-2008, 03:43 PM
benden iyi coğrafyası olan yoktur :p(fuat hocanın tabiriyle ''diyormuşum'' :))
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.