PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : azerievi.comla ilk nasıl tanıştınız ?-?-?

igdirli
09-03-2007, 09:26 PM
Arkadaşlar azerievi.com ilk girişiniz , İlk tanışmanız nasıl oldu ?????:confused::confused:

HeaveN
09-03-2007, 09:34 PM
Bir arkadaş pcde uğraşırken gözüm ''azeri'' kelimesine takıldı sonra mustafa abinin dediler ordan tanışmış oldum site ile :)

igdirli
09-03-2007, 09:45 PM
Bende igdirli.com dan beri tanıyorum :D

RealTuRK
09-05-2007, 02:45 PM
Kardesim Söledi Mustafa Abi Site Yapmıs Die Öle Öğrendim

PeSimiSt
09-06-2007, 07:17 AM
Mesut abi sayesinde:)

Güntülü
09-09-2007, 02:39 AM
İgdirli.com sayesinde.)

cantürk76
09-10-2007, 11:06 AM
Almanyadan bir arkadaşım dedi

elif76
09-13-2007, 10:24 PM
igdirli.com sayesinde daha dogrusu hem mustafa abi ve ferhat kardesim sayesinde :)

igdirim
09-14-2007, 07:22 PM
igdirli.com sayesinde öğrendim :)

akyumakli
09-15-2007, 01:27 AM
mustafa abe daha igdirli.com devredilmeden kimsenin haberi yokken yeni bir site yapıyoruz bundan sonra oradayız dedi 3-4 gün sonra isim alındı bir hafta sonra da sitemiz açıldı. Bende 5. üye oldum:D

Alısa
10-22-2007, 04:23 PM
ben Nizami Gencevi baresinde melumat arıyodum.o zaman azeri evi sitesini gördüm.ben de azeri olduğum için buraya kayıt oldum.

CcC-AFKAN-CcC
10-29-2007, 07:10 PM
PILENKEN sayesinde konyada okurken tanistik ve tavsiye etti 4 senedir bu sitedeyim

elçinn_96
10-30-2007, 11:33 AM
siteye kayıtlı olan kiira söyledi

akyumakli ferhat
10-30-2007, 11:39 AM
bende mustafa abi sayesinde bu sitedeyim biraz gec üye oldum ama iyi oldu :D

ilocan
10-30-2007, 01:03 PM
ben şefayı ararken üye oldummm

genç-azeri
11-02-2007, 09:31 AM
öle azeri kelimesiyle urasırken karsıma site çıktı iikide çıkmıs:D

yesil
11-02-2007, 10:16 AM
buraya azerbaycan halkını hayatını araken ulaştım & çok memnunum

kiira
12-19-2007, 02:45 PM
arkadaşım söyledi bak bu site güzel die ve ben geldim...:)

gonulbagi
12-22-2007, 06:00 PM
ben backgroun,dim icin otantik orjinal azeri resimleri ariyordum ve radyolarin birinde bir azeri turku vardi adini bilmiyorum ama cok hosuma gitti onu youtube,de aradim ve onu araken eziz dostum menden kusup incidir turkusunu buldum buda azeri evi sitesinin adresini verdi yani hepsi bir araya gelince uye olayim belki bu konularda ardiklarimi bulabilirim diye dusundum ve burdayim:)

asringüzeli
12-22-2007, 06:06 PM
hoşgeldin gönülbağı umarım iyi vakit geçirirsiniz...

cicek
12-22-2007, 06:49 PM
ben google.de den niyameddin musayevin sharkisini ariyordum arkadashim icin ve orda bu siteyi gordum.bu siteye gelincede uye oldum ve boyle tanishtim:)pishmanda diyilim cunki cox guzel bir site.ama aradigim sharkiyi daha bulamadim:(
Bu guzel site icin emeyi gecen her kese teshekkur ederim.

AlevîGenç
12-22-2007, 08:11 PM
şans eseri :)

azerinn
01-11-2008, 07:51 AM
Ben googlede yemek araması yapıyordum . Siteni Gordum dikkatimi cekdi. Azeri oldugum için, merak etdim bakiyim dedim.

ceyda deniz
01-11-2008, 05:11 PM
başka bi azeri sitesine üyeyim onun adını
yanlış yazmıştım onun adıda azeri diye başlıyo neyse burayı
buldum o sayede iyi oldu yani

Emre_96
01-12-2008, 03:34 PM
kuzen(kiira) söyledi bana.

kiira
01-12-2008, 04:15 PM
hayır canım sen odama daldın ve gördün ben sana hiç site adı vermedim......!bir daha kapıyı çal.

NAZ
01-12-2008, 09:14 PM
Müzik getirdi, meyxana heveskarıyım youtube da video ararken dünyanın en büyük mp3 arşivi diye görüp geldim.İyi de etmişim kaliteli müzik seviyeli forum emegi geçenlere özelliklede Shift 'e teşekkürler.

baltazarhkn
01-19-2008, 03:09 PM
benim dayımın sitesi:)

Dr_Sebnem
01-19-2008, 10:31 PM
benim dayımın sitesi:)

ooooo bunu önceden söyleseydin dayımın sitesi deye:D
Vallah herkese biri yardım etmiş(dayı, kuzen arkadaş ve s.) Ama mene de Allah razı olsun google yaratıcılarında o yardım etdi:) Mende azeri forum deye yazdım ve buranı verdi.
Çox memnun oldum buraya üye olmakdan ve hetta bir çox kişiye de "dayılık" etdim-yani buraya davet etdim :D:D:D

okan
01-19-2008, 11:21 PM
Pilenken İnternet Otağı yeni açılmıştı.Gidip bi göreyim, tanıyayım Pilenken'i dedim...Yanımda bi cd vardı, bakmam gerekiyordu.Tanışma ve hayırlı olsun faslından sonra, "Bende bi cd var ve bakmam gerekiyor, virüs falan bulaşırsa benden bilmeyin." dedim.Gayet artist bir şekilde yavaşça kafasını kaldırıp bana baktı, ve gülümsedi."Dostum biz yıllardır bu işin içindeyiz!" dedi.Tereciye tere satıyormuşum hissini verip pişman olmamı sağlayan birşeydi.Velhasılı Pilenken ile bu şekilde tanıştık...

Otağa takılalı 1 ay kadar oluyor.Counter Strike oynuyoruz.Birden "evet evet, hackledik! İşte bu!" nidalarını duyup irkildim.Bir anda herkes hemen sağımda oturan çelimsiz, hayatla ilişkisi yok denecek kadar az olan insanın etrafına toplandı.Merak edip gittim, arkadaşın biri site hacklemiş.Sordum nasıl yaptın diye, cevap yok.Sanki hiç yanında değildim, ve hiç o soruyu sormadım.Dedim var bu adamda bi'şey.Hala da diyorum: Var Mesut'ta bi'şey.Ot geldi ot gidecek...

Sonrasında birçok şeyi gerçekleştirmeme vesile oldu o ortam.O gün bu gündür Pilenken nereye biz oraya.İyi ki varım değil mi? :cool:

Buna benzer bir site açıp Pilenken'e kazık atacağım güne kadar buradayım :rolleyes:

gonulbagi
01-20-2008, 04:04 AM
Pilenken İnternet Otağı yeni açılmıştı.Gidip bi göreyim, tanıyayım Pilenken'i dedim...Yanımda bi cd vardı, bakmam gerekiyordu.Tanışma ve hayırlı olsun faslından sonra, "Bende bi cd var ve bakmam gerekiyor, virüs falan bulaşırsa benden bilmeyin." dedim.Gayet artist bir şekilde yavaşça kafasını kaldırıp bana baktı, ve gülümsedi."Dostum biz yıllardır bu işin içindeyiz!" dedi.Tereciye tere satıyormuşum hissini verip pişman olmamı sağlayan birşeydi.Velhasılı Pilenken ile bu şekilde tanıştık...

Otağa takılalı 1 ay kadar oluyor.Counter Strike oynuyoruz.Birden "evet evet, hackledik! İşte bu!" nidalarını duyup irkildim.Bir anda herkes hemen sağımda oturan çelimsiz, hayatla ilişkisi yok denecek kadar az olan insanın etrafına toplandı.Merak edip gittim, arkadaşın biri site hacklemiş.Sordum nasıl yaptın diye, cevap yok.Sanki hiç yanında değildim, ve hiç o soruyu sormadım.Dedim var bu adamda bi'şey.Hala da diyorum: Var Mesut'ta bi'şey.Ot geldi ot gidecek...

Sonrasında birçok şeyi gerçekleştirmeme vesile oldu o ortam.O gün bu gündür Pilenken nereye biz oraya.İyi ki varım değil mi? :cool:

Buna benzer bir site açıp Pilenken'e kazık atacağım güne kadar buradayım :rolleyes:

su you tube'a koydugunuz videodaki ortamdanmi baksediyorsunuz:D:D

baltazarhkn
01-20-2008, 04:19 PM
ooooo bunu önceden söyleseydin dayımın sitesi deye:D
Vallah herkese biri yardım etmiş(dayı, kuzen arkadaş ve s.) Ama mene de Allah razı olsun google yaratıcılarında o yardım etdi:) Mende azeri forum deye yazdım ve buranı verdi.
Çox memnun oldum buraya üye olmakdan ve hetta bir çox kişiye de "dayılık" etdim-yani buraya davet etdim :D:D:D

allah razı olsun gugılı yapannan:)azerievi acılmadan önce biliyorduk.pilenken ailesinde kime sorsan herkes aynı şeyi der:) pilenken ailesinde onlar da kendilerini bilir:):)aramıza hoş geldin :cool:

hayat8888
01-28-2008, 04:57 PM
aslında tesafuf oldu

VATAN SEVER
01-29-2008, 01:48 PM
Azerievi.comla ilk nasıl tanıştınız?

Sitemiz açılmadan önce Pilenken yeni bir sitenin açılacağından bahsediyordu. Bunun içinde Elçibey'le alakalı dökümanları derleyip toplarmamızı rica etti. Bizde tamam dedik, elimizden gelen çabayı sarf ettik.

Pilenken Ankara'ya geldiğinde sitenin adından ve içeriğinden bahsetti. Siteyle alakalı bir konuda uzlaşamadık, o konuda sitenin adıydı.

nida
02-01-2008, 12:25 PM
ben ıse geldığımde masamın uzerınde bır yazı bırakılmıs onu okudum ve netten aramaya basladım yazının kaynağını.cok uğrasmadım buldum tabıkıde ve bu sayede sıteyle tanısmıs oldum.kendım azerı değilim ama en cok sevdığı dostları azerı olan bırıyım ıste.ayrıca azeri müziklerini cok seven ve söylemeyi becerebilenlerdenim.gerci bazı kelımelerde yardıma ıhtıyac duymuyorda değilim.sağolsıun azeri bır kardesımden buyukte yardım goruyorum.sıteyıde cok beğendım ve burdayım işte. cok fazla sey paylasmamıs olsamda paylasılanlardan payıma dusenı alıyorum.hepinize tesekkur ederım

sevcan
02-01-2008, 12:35 PM
azeri şarkı ararken buldummm;)

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

birkardeş
03-04-2008, 09:35 AM
Reşid Behbudov'un söylediği şarkıları ararken bu siteyle tanıştım ve üye oldum.

telafer
03-04-2008, 03:42 PM
Arama motorunda, Türk dünyası ile ilgili araştırma yaparken buldum, içeriği hoşuma gitti, Üye oldum..

xD
03-04-2008, 05:59 PM
Ramiz Quluyev parçalarını ararken buldum.Çokta güzel oldu teşekkürler

astana
03-05-2008, 06:43 PM
mustafa abi sayesinde....

kafkas isot
03-06-2008, 10:45 PM
kafkas halkları kültürleri,yaşam,müzik,dans,yemekler,diger geleneklerini inceler ve okurum bu meyanda gezerken bu siteyi gördüm içerik yapılanma başarılı bulduğum için faydalı bilgiler bulduğum için şimdi siteye girdiğim zaman genc arkadaşların yorumları ve konuları bayağı güzel hepsini kutlarım bu siteyi beğeniyorum 07.03.2008