PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kadının çilesi..

asringüzeli
09-03-2007, 07:43 PM
[Only Registered Users Can See Links]

EgoisT
09-03-2007, 10:23 PM
Ne Güzel İste Calıssın Vucudu Sportif oluor en azından uzun yasar :)

aslanlar_76
09-03-2007, 11:00 PM
Kadının parasını vermemişler galiba İnsan biraz güler ya ehuehueh:) Genede güselmiş eline sağlık!

karanfill_76
09-04-2007, 08:31 AM
o kadar işi yaparken nasıl gülsün zavallım siz erkeklerde biraz yardım etseniz ölürsünüz sanki hıh :)

RealTuRK
09-04-2007, 10:12 AM
ayyyyyyy Yazıkkkkkkkkkkkkkkk

PeSimiSt
09-04-2007, 10:19 AM
kadınlar her zaman vefakardır:) Erkekler kıymet bilmior:P

By Arif
09-04-2007, 04:52 PM
gecekten çok kötü bi durumla karsı karsıyayız...acınacak halimize gülüyoruz kadınlarımız bizim herseyimiz

MaLy
09-09-2007, 03:11 AM
gecekten çok kötü bi durumla karsı karsıyayız...acınacak halimize gülüyoruz kadınlarımız bizim herseyimiz

çok haklısın

elif76
09-12-2007, 05:10 PM
çok haklısın

Müslümanlıkta kadın sultandır. Dinimiz kadına çok değer vermiş, erkeğe de çok mesuliyet yüklemiştir. İslamiyette kadın ev içinde ve dışında çalışmak, para kazanmak zorunda değildir. Evli ise erkeği, evli değilse babası, babası da yoksa, en yakın akrabası çalışıp onun her ihtiyacını karşılamaya mecburdur. Kendisine bakacak hiç kimsesi bulunmayan kadına, devletin yardım sandığı bakar.

icimden geldi böyle bir yorum yazayim dedim insallah kusuruma bakmazsiniz:)

EgoisT
09-13-2007, 02:09 PM
Müslümanlıkta kadın sultandır. Dinimiz kadına çok değer vermiş, erkeğe de çok mesuliyet yüklemiştir. İslamiyette kadın ev içinde ve dışında çalışmak, para kazanmak zorunda değildir. Evli ise erkeği, evli değilse babası, babası da yoksa, en yakın akrabası çalışıp onun her ihtiyacını karşılamaya mecburdur. Kendisine bakacak hiç kimsesi bulunmayan kadına, devletin yardım sandığı bakar.

icimden geldi böyle bir yorum yazayim dedim insallah kusuruma bakmazsiniz:)

Güzel Aciklama Yapmisin Ama Biseye Kafam Takildi,
Durmadan Kadin-Erkek Esitliginden Bahseden Sizler Bu Yazıyı Esitlik İlkesini Göz Önünde Bulundurarak Mı Yazdınız ? Bu Daha Cok Kadinin Üstünlügünü Gösteren Bir Yazi ve Bu Yazıda Esitlikten Söz Etmek Mumkun Deil Bence...

GOKYUZU76
09-13-2007, 02:18 PM
yazıkya.insan acıyor.

elif76
09-13-2007, 04:49 PM
Güzel Aciklama Yapmisin Ama Biseye Kafam Takildi,
Durmadan Kadin-Erkek Esitliginden Bahseden Sizler Bu Yazıyı Esitlik İlkesini Göz Önünde Bulundurarak Mı Yazdınız ? Bu Daha Cok Kadinin Üstünlügünü Gösteren Bir Yazi ve Bu Yazıda Esitlikten Söz Etmek Mumkun Deil Bence...

sagol egoist.
yok hayir bu yorumu yazarken hic esitligi göz önünde bulundurmadan yazdim.
ama sunuda söylemekte fayda var diye düsünüyorum.Ben hic bir zaman kadin-erkek esittir demedim.arada sadece hos görü olursa hersey yolunda gider diye düsnüyorum.

EgoisT
09-14-2007, 09:03 AM
sagol egoist.
yok hayir bu yorumu yazarken hic esitligi göz önünde bulundurmadan yazdim.
ama sunuda söylemekte fayda var diye düsünüyorum.Ben hic bir zaman kadin-erkek esittir demedim.arada sadece hos görü olursa hersey yolunda gider diye düsnüyorum.

Peki Öyleyse Tesekkurler...Aynen Sana Katılıyorum Hosgörü Denen Kavram Oturmali Her Kimde Olursa Olsun..

elif76
09-14-2007, 01:37 PM
aynen öyle :)

kafkaskartalı
09-15-2007, 10:42 AM
çalışsın çalışsın çalışmaktan bişe olmaz pylasım çok güzel

elif76
09-16-2007, 03:46 PM
çalışsın çalışsın çalışmaktan bişe olmaz pylasım çok güzel

eside biraz elini uzatsa ondanda bise olmaz!!