Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle bişey başınıza gelse?
asringüzeli
09-02-2007, 08:40 PM
Diyelimki karşı cinsten çok iyi bir dostunuza aşık oldunuz
bunu ona söyleyebilirmisiniz? Ve nasıl söylerdiniz?
arxeyin
09-03-2007, 10:06 AM
ben olsam hemen söylerdim
karşımdaki beni dostu sanarken onu sewmek ona ihanet etmektir bence
bir an önce söylerim we eger karşılık werirse ne ala
ama eger sewmiyosa da ona ihanet etmedigimi söler uzaklaşırım:s
akyumakli
09-03-2007, 10:20 AM
ben olsam uygun bir zamanda söylerdim...
bekletmek iki tarafında zararına olur
hem daha fazla bağlanmanı sağlar ki bu kötü bir son olduğu zaman çok kötü sonuçlar doğurabilir hem de karşındakini kandırmış olursun...
Birebir yaşadığım bir durum bu yazılanlar,uzun sancılar sonucu açıldım ve sonu pek iyi bitmedi.Ama yaşadığım olay herkeste aynı sonuçlar doğuracak diye bir kaide yok içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın...
Sadik__Ogan
09-03-2007, 01:39 PM
:confused::confused::confused:
Diyelimki karşı cinsten çok iyi bir dostunuza aşık oldunuz
bunu ona söyleyebilirmisiniz? Ve nasıl söylerdiniz?
bu çok zor olurdu ama
onunda aynı duygu içinde olup olmadığını anlamak da-ha önemli olurdu benim için eğer azda olsa duygular karşıkıklı olduğu hissedilse açlırdım
:D
MUHAMMED76
09-03-2007, 01:46 PM
eğer çok seviyorsamsa ona en kısa zamanda açıkça itiraf ederdim:o
tatlicadim
09-03-2007, 09:05 PM
Bayan olmama rağmen bunu ona hemen söylerdim beni reddetmesini bile göze alarak..içimde kalıp kendimi yiyeceğimi ona söyler onun kendisini yemesini sağlardım:)
PeSimiSt
09-04-2007, 10:07 AM
Böyle birşey olmaz dostum her zaman dostum olarak kalır hadi diyelimki oldu kaza bu ya onun bana hisleri olup olmadığını öğrenirdim öncelikle ama böyle bir ilişkiye girmek riskli dostunsa herşeyini biliyordur ve keşfedilecek birşey kalmamıştır buda 1-2 ayda ayrılık getirir işin kötüsü dostlukta gider elden.
akyumakli ferhat
09-05-2007, 12:33 PM
sonucda benim dosdum beni taniyor belli bir zamandan sonra ona direk evlenme teklifiederim ama müsait bir zamanda ve ortam romantik olacak ozaman derim bu dostlarimada öyle bisi yapamam cünkü benim dostumdur adi üste :D ama seversem inanin böyle yaparim
RealTuRK
09-05-2007, 01:49 PM
Böle Bir Sey Basıma Gelmedi Gelmesinide Hiç İstemem...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.