PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes Katılsın Lütfen Düşünceleriniz Önemli {Anket}

HeaveN
08-31-2007, 11:28 PM
Son zamanlarda PKK oldukça hain planlar yaparak Türk milletine zarar veriyor.
Böylesine hain planlar yapan PKKyı bugüm Rusya terör listesine eklememekte ısrar ediyor.
Sizce bu tutuma karşı ne yapılmalı?
Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim ...

kemalbudak
08-31-2007, 11:58 PM
terörist ilan edip silah vermesindense(abd gibi),ilan etmemesi daha iidir diye düşünüyorum.
ama bir gerçek varki onlara sıra gelmeden içimizdeki bir sürü işbirlikçiler varken sıranın rusyaya gelmesi şimdilik gereksiz.

piLenKen
09-01-2007, 01:12 PM
Bence en güzel tepki Çeçenlere Türkiyenin ap açık destek vermesi olur.Gerçi devlet ilişkileri duygusal yaklaşımlarla ölçülmez ama en azından ben böyle düşünüyorum

asringüzeli
09-01-2007, 03:23 PM
pilenkene katılıyorum..

astana
09-01-2007, 04:10 PM
çeçenlere destek vermeliyiz.Artık üstümüze gelmelerine izin vermemeliyiz.Türkiye artık ne kadar dişli bir devlet olduğunu yaptığı konuşmalarla değil yaptığı icraatlarla herkese göstermeli.Yoksa yakında tüm soykırım yalanlarını üstümüze yıkarak bizi terörist ilan edecekler.

MUHAMMED76
09-01-2007, 04:51 PM
bence en iyisi Rusya`ya siyasi baskı yapılmalı

medo
09-05-2007, 06:26 PM
"Ya benden yanasın ya da hiç dokunma" mantığıyla siyasi baskı yapılmalı...

can1971okan
09-15-2007, 01:32 AM
Güya müttefigimiz abd gibi en azından iki yüzlü davranmamış.Birde şu açıdan düşünelim TÜRKİYE rusyaya durdugu mesafede abd ye dursaydı? genede gaz alımını gözden gecirmemiz cok daha dogru olur.Aslında abd ve rusya bu konuda parelel hareket ediyor.bu iki düşman kardeşler bölgenin güclü ülkesi sayılabilecek TÜRKİYE ve İranı zayıflatmak icin pkk ve pjek icat ettiler.Böylece ortadoguda emellerine daha cabuk ulaşmak istiyorlar.

cenabprezident
09-15-2007, 08:20 AM
Rusyadaki bütün Rusya karşıtı hareketler desteklenmeli.

VATAN SEVER
09-18-2007, 01:21 PM
Rusya'nın terör örgütü listesine pkk'yı eklememesine karşı ne yapılmalı?

İlişkiler olabildiğince pasif hale getirilmelidir.

akyumakli
09-19-2007, 12:29 PM
Rusya'nın terör örgütü listesine pkk'yı eklememesine karşı ne yapılmalı?

İlişkiler olabildiğince pasif hale getirilmelidir.
katılıyorum çeçenlere açık destek verirsek istediğimizi alamayız hatta Rusyanın pkk yan destek vermesine neden oluruz
bu da kaş yaparken göz çıkrarmak olur
...

hazerli
09-26-2007, 12:59 PM
bir yanılgıya düşüyoruz, bizim için pkk neyse ruslar içinde çeçenler odur. içinden çeçenleri desteklemeyen türkçü varmıdır? bence yoktur. şimdi rusyanın bizi desteklemesini bırakıp dahili düşmanlarımızı tartışmamız gerek sadece biz türklerin milli bir ülküsü olduğunu düşünüyorsak dünyada yaşanan olaylardan haberimiz yok demektir. bizim ulaşmak istediğimiz turan devletini kurmaya en yakın olan devlet abd dir. bizse yavaş davranan bir millet haline geldik bizi yavaşlatan şey her zaman bişeylerden medet ummamız nasılki (dini anlamda) dizimizi kırıp hiçbir şey yapmadan islamı kurtarması için sahibul zamanı (imam mehdi) bekliyorsak ırki anlamdada birilerinden bizim yerimize vatanımızı kurtarmasını beklersek varmak istediğimiz hedeflerin bir adım ötesine gidemeyiz.