PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pilenken'e Teşekkür Borçluyuz..

asringüzeli
08-31-2007, 10:41 AM
sevgili mustafa abim(pilenken) bize güzel bir site sunduğun için çok teşekkür ederiz.sitemiz tam oturmasada çok güzel olmuş.herşeyi rahatlıkla bulabileceğimiz,diğer sitelerden çok daha farklı bir ortam var.ellerin dert görmesin abicim,eline,yüreğine,GÖZLERİNE :)) sağlık..............

asringüzeli
09-01-2007, 03:13 PM
aşk olsun millet burada bulunan herkesin mustafa abiye tşk etmesi gerekir bence...başlığı açtık arkasını kimse getirmiyor..

arxeyin
09-03-2007, 12:31 PM
getireyim o zaman ben dewamını bize bu imkanı sunan pilenkene de emegi geçen herkese de teşekkekür ederim:)

YuXuSuZ
09-03-2007, 05:43 PM
İgdirli com ilk kurulduğunda bizler farklı sitelerde (ben o ana kadar azeri türklerinin girdiği kendi sitelerini duymamıştım) sohbetler ediyor arkadaşlıklar kuruyor bazende tartışmalara giriyorduk. Birgün emmiğlumla cafede almanyada bir siteye girdik birden özel mesajdan bize hadi gelin kendi insanlarımızın olduğu siteye gelin diye bir çağrı. Tabi ismini görünce gururlandım igdirli diye başlıyor olması zaten ayrı bir özelliktir bizler için. Tabi bu arada pilenken bizlere ballandırır, sitemiz eledi beledi diye gerçi kuzen ve ben zaten giriş yapmıştık siteye birkaç kişi vardı. Kendinle özünle sohbet etmek çok farklıdır. Ogünden sonra yavaş yavaş siteye gelip yerleşmeye başladıkki benim iş dolayısıyla 8 ay nete girememenin üzüntüsü içinde bıraktım ama kuzenim ilgisini alakasını gösterdi desteğini sundu. Radyo kuruldu sohbet kuruldu güzel sohbetler dostluklar muhabbetler başladı. Tabi diyebilirsiniz başka sitelerde de öyle ortamlar oldu bizden olan kişilerle tanıştık.. Yooook öyle bişey değil bu gerçekten bu güzelliği gören herkes bunu bilir. Neyse biraz uzatmış oldum kusuruma bakmayın ama bize Pilenken gibi insanlar lazım. Hayatında ne olursa olsun neyle meşgul olursa olsun bizleri bir araya getirmeyi başardı. Bizler yiğit ve mert insanlarız nekadar düşmanında olsa yiğidi öldürsende hakkını verirsin. Benim Pilenkenle sorunum yok ama inşallah sorunlu olan kişilerde birbirine sevgisini muhabbetini gösterir. Pilenken ve bu işi yapan herkese İstanbul halkalıdan TEŞEKKÜRLERİMİ gönderiyorum. Allah senden razı olsun.

piLenKen
09-03-2007, 07:33 PM
Güzel düşünceleriniz için hepinize teşekkürler.Ama altını çizmem gereken bir yer var.Bu site önceki sitemizden farkli olan birşey var.Bu site şimdi bir paylaşım sitesi.Yani burda en az benim kadar emek veren ve KT ismini verdiğim bir "Kafa takımı" var.İnanın sizlerin indirdiği albümleri hazırlamak hiç kolay değil.İşte bu KT ekibimiz büyük bir özveriyle bunu yapiyor.Bunun dışında Azerbaycan Hakkında yada diğer açılan başlıklarda bir sürü arkadaşımızın emekleri sözkonusu.Bende bu vesile ile başta KT ekibi olmak üzere bütün üyelerimize teşekkürlerimi bildirim.

EgoisT
09-03-2007, 10:21 PM
Tabikide Bu Forum Özellikle Igdırlıları Bi Catı Altında Toplaması Ve İstedigin Zmn Herseyi Bulabilmen acısından 4/4 lük bi site henüz daha tam oturmamıs olmasına ragmen,ayrıca güzel dostluklar arkadaslıklar kuruluyor,unutmadan bu forum benim hayatımda bi dönüs noktası da oldu ve galiba dogru insani burada buldum.Bu asamada emegi gecen tüm herkese(emegi gecmeyen üye yoktur sanırım) yani tüm üyelere tesekkurlerimi iletiyorum.
Ve İnandıgım Sey ise forumun daha güzel yerlere gelecegi ve insanın ugramadan duramayacagı bi adres olacagıdır..Gene Herkese Tek Tek Tesekkur Basta piLenken..

aslanlar_76
09-03-2007, 10:51 PM
Hayda bakalım hepimize hayırlı olsun :P

karanfill_76
09-04-2007, 11:50 AM
Verdigi emeklere sundugu bu güzel ortama ve Mustafa abiye sonsuz tşkler ayrıca emegi gecen geçmeyen bütün üyelere de tşkler ELİNİZE EMEGİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK...

asrinyildizi
09-04-2007, 01:59 PM
bu siteye yeni katılmama rağmen herşeyi çok beğendim mustafa abimize teşekkür boçluyuz.... teşekkürler abi...

igdirli
09-05-2007, 09:54 AM
:):):) TEŞEKKÜRLER MUSTAFA ABİ :):):)

MUHAMMED76
09-05-2007, 03:26 PM
Bu Sitenin Yapımında Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkürler...

astana
09-23-2007, 10:41 PM
mustafa abı ben de teşekkürederim.ellerine saglık