PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte yeni IĞDIR Üniversitesinin Logosu. (2008)

smoky head
11-29-2008, 08:55 AM
Arkadaşlar ben logoyu çok beğendim sizlerinde görüşlerini alalım. Bakalım bu güzel logodan ne anlam çıkaracakasınız.

[Only Registered Users Can See Links]

_konul_
11-29-2008, 09:08 AM
güzel miş.yemyeşil dağlar temiz akan nehirler ve miss gibi bir güneş ..bende bunu hissettirdi.üniversitenin adının yazdığı yuvarlağın rengi hariç diğer figürler ve renklerin tonlarını çok beğendim

AHENK
11-29-2008, 09:14 AM
Gerçekten de çok güzel. Iğdır'ı anlatan bir logo olmuş. Bende çok beğendim.

Resimdeki tepeler Büyük Ağrı ve Küçük Ağrı'yı temsil ediyor olsa gerek. Mavi çizgi Aras Nehri, Güneş ise, "Güneşin doğduğu şehir Iğdır" anlamında sanırım. Etrafındaki yeşil alan ise, yeşil Iğdır'ı anlatıyor olmalı.

Çok çok beğendim. Eklediğin için teşekkürler Gürkan :)

dinceraygun
11-29-2008, 09:22 AM
Türkiye'de güneşin ilk doğduğu şehirin Iğdır olmasından dolayı o güneş orada bence Dağlar zaten belli.Yeşillikler "geleme " :)

Sade ve çok hoş bence

Allah sahabına bağışlasın

Hatta;oğluna gızına borç olsun :)

WoltriX
11-29-2008, 09:31 AM
Orta kısım güzel,aşırılık yok.Fakat çerçeveyi beğenmedim.
Hayırlı olsun.

aslan3617
11-29-2008, 09:36 AM
gercekten tam ığdırı anımsatan bır logo ve birazda bizim türkiyeyi tanitan bir logo vardi avrupaya onuda andırıyo guzel ığdırımın bilim yuvasına bu logo yakışmış hayırlı olsun inş

Gizli Özne
11-29-2008, 10:41 AM
bence de çerceve rengi biraz fazla 'ciyak':)..ama yazılanlara katılıyorum ve Iğdır Üniversitesi hakkında daha geniş bilgi istiyorum, mesela resimleri, yeni açılcak fakültelerini falan da yazabilirsiniz..çok iyi olur benim açımdan:)

salmanca
11-29-2008, 12:38 PM
Iğdır Üniversitesi hayırlı olsun inşallah. Birde logoyu eklediğin için Gürkan teşekkür ederim.
İçindeki beyaz alan hariç çok güzel canlı duruyor ve Iğdır'ı anımsatıyor. Hatta güneşin rengi bana kayısıyı anımsattı :)

tamara
11-29-2008, 01:50 PM
Bende çok beyendim hele rengine bayıldım. Güldeninde dediği gibi güneş rengi ilk başta kayısıyı çağrıştırdı, dağlar göz olarakda görünüyor altındaki çizgide dudak yani gülümseyen surat olarak da gördüm:) Hayırlısı olsun.

dinceraygun
11-29-2008, 05:04 PM
Bende çok beyendim hele rengine bayıldım. Güldeninde dediği gibi güneş rengi ilk başta kayısıyı çağrıştırdı, dağlar göz olarakda görünüyor altındaki çizgide dudak yani gülümseyen surat olarak da gördüm:) Hayırlısı olsun.

O mavi çizginin aras olma ihtimali yok yani ?

QATRE
11-29-2008, 05:24 PM
pehh!! bu gidisle biz karslilarida kisandiracaniz Gürkan baba ;)
çok güzel yalniz yesil renk çok açik olmus. çim yesili olsaydi daha güzel olacakti diye düsünüyorum. Kutlarim ve basarilar.

1st.MOLLA
11-29-2008, 06:39 PM
Logo güzelde Belliki logodan başka yapılan bisey yok.Belediye binası hariç

Logo yu yaptılarda nereye asıcaklar acaba

azeri_aşığı
11-29-2008, 07:18 PM
selam arkadaşlar mende yeni gayıt oldum eme men ne dağ görürem ne ığdırın resmini hatta işim var anam deyir cöreh al cıkmam lazım ama geri geldiğimde siteyi gezecem sizelri önce insan sonra azeri oldugunuz için iki dene sevirem balam goymullarki bir gezem baxm ne var ne yok özlemişem valla ığdırımı

tamara
11-29-2008, 09:52 PM
O mavi çizginin aras olma ihtimali yok yani ?

Var tabi ben ikinci gördüklerimi dedim. Sadece çizgi olarak yazmışım Aras yazmayı unutmuşum.

azeri kızı (ıgdırlı)
12-01-2008, 09:10 AM
logo güzel logoyu düşünen asacak yeride düsünmüstür herhalde :-))

smoky head
12-01-2008, 09:42 AM
logo güzel logoyu düşünen asacak yeride düsünmüstür herhalde :-))

Asılacak yer yapıldığından logoda yapılmış zaten :)

azeri kızı (ıgdırlı)
12-01-2008, 10:00 AM
sanırım yeni acılan ünv nin logosu...gercekten güzelmiş paylasımın için tesekkürler gürkan.... bu hafta ıgdıra gidiyorum :-)) cooooook özdedim

azeri kızı (ıgdırlı)
12-01-2008, 10:03 AM
karsı kıskandıracagımız konusunda katılmıyorum cünkü kıskanıyorlar zaten :-)) bende karsta okuyorum ıgdırın bi parcasını buranın tümüne değişmem...

azeri kızı (ıgdırlı)
12-01-2008, 10:04 AM
logogu yeni gördüm harbiden güzel olmuşş yakısır ıgdırıma :-)))

azeri kızı (ıgdırlı)
12-01-2008, 10:06 AM
sanırım yeni acılan ünv nin logosu...gercekten güzelmiş paylasımın için tesekkürler gürkan.... bu hafta ıgdıra gidiyorum :-)) cooooook özdedim