PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Niçin, "Azeri Evi"; bana sıcacık ve güvenli geldi!..

yuci46
11-24-2008, 04:02 PM
İnanın, kendimi güvende hissediyorum. Sanki; sayenizde, kendimi daha güçlü buluyorum.. Ne, bana nedeninin sorun; ne de nasıl olduğuğunu.. Çünkü: Açıklık getiremem.. Çünkü,; nasılını nedeninini bilemiyorum; sadece güvende hissediyorum, kendimi.. Burası bana sıcacık, kuytu bir yer gibi geliyor.. Bu duygu insana huzur veriyor.. Bu sitede, sayenizde... Varolun !..
Ürün verecek olan yeni filizlere, burada rastlıyorum.. Hem de, onlar coşku dolu.. Hepside.. üstelik te; benden biri.. Geleceğe doğru, bir başka yaslanıyorum, aranızda, böylelikle.. Sanki; daha fazla yaşlanmak haddimmiş gibi.. Bu, ne güzel bir duyguymuş, yarabbim; inanın, ifade edemiyorum!..
İçinde, bizimle aynı ülkü ve aynı coşkuyu paylaşabilecek yiğitlere; ihtiyacım var benim; ve kandaşlarımın.. Hatta!.. Bütün ülküdaşlarımın.. Yeter ki; içinde kıpırdanan o, coşkunun ve gücün farkında olsun..
Gelin buraya, saf tutalım.. Paylaşalım. Birliğimizi pekiştirelim.. Güç oluşturalım..
Kalem sizde.. Biliyorsunuz, kendinizi; sıra sizde..
Anlatın coşkulu tanıdıklarınıza; benim coşkulu kandaşlarım.. Katkısı olur; inanın..
Şimdilik bu kadar..
yuci46

piLenKen
11-24-2008, 07:22 PM
Bu güzel düşüncelerinizden dolayı kendi adıma çok mutluyum.Gerçekten bunu başarabildiysek ne mutlu bize.Tabiki bende buradan bütün üyelerimize emeklerinden dolayi teşekkür ediyorum.Allah herkesten razı olsun.

YuSuF
11-24-2008, 10:27 PM
Bir üyemizin duygularini böyle güzel sözlerle dile getirmesi cok hos ve güzel. Böyle duygusal ve düsünceli yazilar görünce insan bu siteye verdiyi emegi bosa gitmediyini düsünüyor dimi pilenken..

ceo
11-25-2008, 07:18 PM
Güzel düşünceler ve sözler.Umarım yaşamın boyunca huzur ve güvende kalırsın.