PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

piLenKen
11-21-2008, 03:39 PM
Ulu Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmenlik unvanının verilmesinin 79. yılı ve bu günün Öğretmenler günü olarak kutlanmasının 27. yılı bütün Öğretmenlerimize ve Öğretmen adaylarımıza kutlu olsun.

Özellikle sitemizin değerli öğretmen üyelerinin Öğretmenler gününü kutlarım.

ea_mrv
11-21-2008, 03:43 PM
çok teşekkürler öğretmen adayı olarak kutlamanıza çok sevindim:)
ben de burdan tekrar kutlarım tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü :)

Aykağan
11-21-2008, 03:59 PM
Sitedeki öğretmenlerden biri olarak bu kutlamanızdan çok mutlu olduğumu belirteyim piLenKen.Bu kadar duyarlı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Bütün meslektaşlarımın ve öğretmen adayı kardeşlerimin öğretmenler gününü ben de bu vesileyle kutluyorum.
Ben mesleğimi seviyorum arkadaşlar.Unutmayın hayattta herşey "para"demek değildir.O yalan bilmeyen minik yüreklerde sizin sevginizin olması,öyle anlatılabilecek bir duygu değildir.Onların hayatlarındaki ilk tecrübelerinde katkınız olması,onlarla sevinmek,üzülmek,onların büyüdüğünü görmek,kişiliklerinde katkınızın olduğunu bilmek,Atatürk'ü,Türk Milletini,vatan sevgisini anlatıp ,öğretmek bunlar az şey değil.
Eğer güçlü büyük Türkiye istiyorsak buna katkısı olacak en önemli mesleklerden biridir öğretmenlik...Sözlerimi Atatürk'ün bir sözü ile bitireyim:
"Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır"

aslan3617
11-21-2008, 04:43 PM
cok tesekkur ediyorum.
bugun ulkemizde bu kutlu goreve bas koyan asıl aydın diye sıfatlandıracağımız öğretmenlerimize hak edilen deger verilmesede bu kutlu milletin hatırlaması yeterlidir daha bu meslekte toy olsam bile amacım bu ulkeye en iyi hizmeti vermek olacaktır çünkü bizler BAŞÖĞRETMENİMİZDEN böyle öğrendik
MEVLAM TUM ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ONLARIN UMUTLARI OLAN ÖĞRENCİLERİNİ KORUSUN

_konul_
11-21-2008, 06:06 PM
bende kutsal görevinizi başarıyla yerine getiren siz değerli öğretmenlerimize başarılar diliyorum.
başarılı karakterli ve eğitimli insanlar sizin emektar ellerinizden geçiyor.şimdiki gençlik çok zor.kutsal görevinizde başarılar arkadaşlar.Hakkınız ödenmez.

tamara
11-21-2008, 06:59 PM
Öğretmenlerim...

Çok kutsal bir meslek ve büyük sabır gerektirir. Öğretmenlerimiz bizi bilgili , kültürlü ülkesine ve milletine hayırlı bir birey olarak hoşgörü ve sevgiyle yetiştirirler hemde hiç karşılık beklemeden.. Hiçbirşeyin kıymetini bilmediğimiz gibi öğretmenlerimizin kıymetinide bilemiyoruz.Ne olur toplum olarak daha duyarlı olalım.. bu mükemmel varlıkların değerini bilelim.

Öğretmenlerimiz;
Bize öğrettiğiniz herşey için yürekten teşekkürlerimi iletirim. Öğretmenler günü vesilesiyle her ne kadar bunu senede bir gün olarak kutlasak da başta ATATÜRK olmak üzere ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
Tamara

*** Gelecek gençlerin, gençlerde ögretmenlerin eseridir.***

*** Toplumların uygarlık düzeyi ögretmene verdikleri değerle ölçülür.***

zafer_36
11-21-2008, 11:25 PM
Bir gün değil her gün eli öpülesi güzel insanlar gününüz kutlu olsun her gün hatırlanmanız dileği ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum ( Anadolumun derinliklerini kendine mesken tutmuş orada geleceğimizin gonca güllerini yetiştiren birtanecik öğretmenim bu güzel gününü ayriyeten kutluyorum gülizarında mutlu olduğunu biliyorum ve bu mutluluğunun ebedi olmasını diliyorum )bu kutlu görevde Hepiniz Rabbime emenat olun inşaallah.

Gizli Özne
11-22-2008, 11:43 AM
Söylenecek söz bırakmamışsınız..
yürekten katılıyorum ve başta Türk milletinin Başöğretmeni'ni, Ata'mızı da unutmayarak, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü bir kez de ben kutluyorum..sizlerle daha nice aydınlık nesillere..nice ''haklı gururlar'' yaşamanız dileğiyle..

anacan26
11-24-2008, 10:32 AM
baş öğretmenimiz mutafakemal Atatürkümüzü rahmetle anıyor öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum

NAZ
11-24-2008, 11:03 AM
Baş ögretmenimiz Atatürk ü hürmetle anıyor , ögretmenlerimin ,ögretmen kardesimin,sitemizdeki tüm ögretmen ve adayı arkadaslarımın güzel gününü kutluyorum.

selcuk76
11-24-2008, 11:18 AM
Bende öğretmen olan babamın ve öğretmen adayı kız kardeşimin öğretmenler gününü kutluyorum.

Gizli Özne
11-24-2008, 11:37 AM
Bende öğretmen olan babamın ve öğretmen adayı kız kardeşimin öğretmenler gününü kutluyorum.

sadece onların mıı:)

qalsenegurban
11-24-2008, 02:11 PM

tebrikler selçuk müthiş bi pot :D:D
bende tüm Ögretmenlerin ve ayrıca ögretmen babanın ve ögretmen adayı kardeşimizin Ögretmenler Gününü kutlaram.. :)

Feza
11-24-2008, 03:54 PM

İtiraz ediyorum sana ve senin dediklerine.... :cool:

Gelelim asıl konuya ,açılan konunun vesilesiyle elbette ben de bişeyler söylemek isterim :

Başöğretmen Atatürk'ün açtığı aydınlık yolda mesleğini ; onuruyla, yılmadan ve yorulmadan büyük bir özveriyle sürdüren Cumhuriyetin öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım...

ÖĞRETMENLER,YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR!

Aykağan
11-24-2008, 03:57 PM
Selçuk kardeşin babasına,tüm öğretmenlere ve öğretmen adaylarına bu güzel şiir ve bu çiçekler armağan olsun.:)Ayrıca bize bu kadar önem veren tüm duyarlı Azerievi yönetim ve üyelerine de benden...

Ve Düşünür Öğretmen
Eylülde sararan yapraklarla beraber,
Öğretmenler vurulur, boş tarlaların ıssızlığında.
Ve düşünür öğretmen, ölümle yaşam arasında:

Kim, neden sıkmıştır kahpe kurşunları, kahpece?
Yarar kurşunların sesi, karanlığı bir gece.
Akan her damla kan, yaklaştırır ölümü.
Gurbetin kanlı tozu tutuşturur gönlünü.

Eğitim ordusunda olunca şanlı nefer,
Başlamıştır gurbete gitmek için bir sefer.
Ölümün beklediğini bilemezdi bu yerde.
Çare diye gelmişti, cehalet denen derde.

Böyle mi olmalıydı öğretmenin kaderi?
Alırlardı sılada elbet kara haberi.
Yaşlı ana sarılır, cansız duran bedene.
Lanetler yağdırılır, ona ateş edene.

İntikam yeminleri edilir hep bir dilden.
Rahat uyu öğretmen, çıkmazsın gönüllerden.
Derler de unuturlar, adın kalır bir taşta.
Sorarsın bir gün elbet: “Niye öldüm bu yaşta?”

Eylülde sararan yapraklarla beraber,
Öğretmenler vurulur, boş tarlaların ıssızlığında.
Ve düşünemez öğretmen, ölümün karanlığında.
Murat Arıcı

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

selcuk76
11-25-2008, 12:36 PM
Çok teşekkür ederim Aykağan ;) Bu arada dün öğretmenler gününü kutlamayı unuttuğum diğer öğretmenlerimizin ve Demet'inde öğretmenler gününü geç de olsa kutlayım

Feza
11-25-2008, 04:53 PM
...... ve Demet'inde öğretmenler gününü geç de olsa kutlayım

Balığı ne zaman tutsan tezedi kanka ;) Sağol darısı başıya ,inşallah sen de işe başla ona göre artık kutlamaları unutmanıx :cool:

selcuk76
11-25-2008, 07:20 PM
Aminnn sağol ;) polis haftasında kutlamalarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

Feza
11-25-2008, 08:06 PM
Aminnn sağol ;) polis haftasında kutlamalarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

Bankada başlasan bankanın kuruluş yıldönümünde arıyacam :)

piyare
11-25-2008, 10:14 PM
Geç kalmışım ama bende "O kutsal yolda" yürüyen öğretmen kardeşlerimin öğretmenler gününü kutlarım. Sadece bir gün değil hergün başımızın tacısınız.Aykağanım o güller az size. En güzel çiçekler sınıflarınızda sizin.
Selam ve hürmetle...:)