PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah avatar

aslan3617
10-08-2008, 05:41 PM
AZERİEVİ ÜYELERİNE:
COK DEGERLİ GÖNÜLDAŞLARIM ACIMIZ BÜYÜK VE DERİN BUNDAN BİRKAÇ GÜN ÖNCE VERDİĞİMİZ 17 ŞEHİT VE YİNE BUGÜNKÜ HAİN SALDIRIDA VERDİĞİMİZ ONCA ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA HAKLI OLARAK BİR UYGULAMA BAŞLATMAK İSTİYORUM, BURADAN HERKESE 3 GÜNLÜĞÜNE AVATARLARINI SİYAH YAPMALARI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNUYORUM TABİKİ ONLARA VERDİĞİMİZ DEĞER 3 GÜNLÜK SİYAH AVATAR İLE İFADE EDİLEMEZ AMA BELİRTTİM HAKLI OLARAK BİR UYGULAMA ACIMIZ BÜYÜK AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN AMA SİZLERE DİYORUM: BASIMIZDAKİLER, YÖNETENLER SİZLEREDE HAİNLER KADAR LANET OLSUN.
KULLANMANIZ İÇİN AVATAR BIRAKIYORUM AŞAĞIYA SAYGILARIMLA...

[Only Registered Users Can See Links]

zafer_36
10-08-2008, 09:00 PM
Eren çok anlamlı bir mesaj duyarlılığın için şahsım adına teşekkür ederim akşam üzeri aldık Diyarbakır'dan acı haberi lanet olsun bunlara diyorum dahada bir şey diyemiyorum sağol kardeşim Rabbim şehitlerimize rahmet etsin yerleri cenneti mekan olsun kalanlarımıza şifa ve sabırlar diliyorum. ve uygulamana canı gönülden katılıyorum kardeşim

QATRE
10-10-2008, 03:43 PM
Degerli Kardesim,
eve gelir gelmez sayfana ugradim. Dün aksam ki can SIKINTINDAN dolayi seni biraz daha kesfetmek, biraz daha tanimak için mesajlarina bakmak istedim. Gördüyüm ilk mesaj duyarli yüregindi. Kocaman sevgilerimle saygilarimi sunuyorum o koca yürege... çagrina uyamadigim için üzgünüm. Gerçi ben evde de olsam her mesaji okuyamiyorum. Ama önemli olan ayni yürek çapinda kalplerin ayni duyarlilikla çarpmasidir...Ben de bir yazi yazmistim o ilk hissettiyim kederli duygularimla...

Sunu bil ki; bu duyarliligin bir gün ebedi kalacaktir tüm Anadolu'mun atan duyarli yüreklerinde... Kendine iyi bak Eren, basarilar seninle olsun.

Tutku

adminhulusi
11-01-2008, 05:55 PM
şehitlere saygı vatanımızı bölemesler