PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Her sürüm msn için Pencereni açanı gör!

By_AcAiP
10-04-2008, 10:24 PM
Her sürüm msn için Pencereni açanı gör!

Evet arkadaşlar 25 kb gibi çok ufak boyutta bir program ve kullanışlı..

Kim msnde Pencerenizi açtıysa anında gösterir. ve kapattığındada gösterir. Her sürüm msnde olur.. Plus gerektirmez.. Programı yukleyip açar açmaz kendini saklıyor ve 25kb gibi küçük boyut oldugu için hiç anlamıyorsunuz bile..

BURDAN İNDİRİN ([Only Registered Users Can See Links])

Canoglan
10-05-2008, 12:22 AM
slm arkadasim bana camerada resim goruntuleme programi lazim nasil bir program oldugunu bilmiyorum isminide bilmedigim icin bulamiyorum aranizda bilen varsa pls link yazsin veyahut ismini yazarsa sevinirim ..tskler..(F)ellerinize saglik her sey cok guzel..

By_AcAiP
10-07-2008, 08:33 PM
slm arkadasim bana camerada resim goruntuleme programi lazim nasil bir program oldugunu bilmiyorum isminide bilmedigim icin bulamiyorum aranizda bilen varsa pls link yazsin veyahut ismini yazarsa sevinirim ..tskler..(F)ellerinize saglik her sey cok guzel..

Öncelikle bende sana bişiy sorayım..Sen Msn kullanırken kendi kameranda başka resim veya video mu görüntülemek istiyorsun??Yoksa karşıdakinin kamerasındaki resmi mi almak istiyorsun?Önce bunu bi anlamak istedim..Sorunu tam anlamıyla anlamadım da...??Biras konuyu açarmısın..Sana yardımcı olacağına inandığım birkaç program var elimde..

Saygılar..