PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burçlara göre doğum günü

ßahar
10-01-2008, 01:39 PM
KOÇ: Ben merkezci olan koçlar, lider ruhuna sahiptir. Genelde etrafındakileri yönetip, yönlendirmekten hoşlanır. Bu yüzden eğer doğum gününde hediye alacağınız kişi koç burcuysa, sürprizi bir kenara bırakıp bizzat kendisine danışın. Bu onu mutlu edecektir. Fakat illa da sürpriz yapmak istiyorsanız, aldığınız hediyenin, onun sadece kendisine has bir hediye olmasına önem gösterin.

BOĞA: Çok kararlı ve inatçı olan boğalar için damak tadı çok önemlidir. Bu yüzden eğer doğum günü olan kişi boğa burcuysa kesinlikle pasta seçimine önem vermelisiniz. Ayrıca alacağınız doğum günü hediyesini de özel bir restoranda, farklı bir akşam yemeği şeklinde verebilirsiniz. Bu hediye onu çok etkileyecektir.

İKİZLER: Oldukça zeki olan ikizler bu zekasını günlük işlerinde pratik hale getirmeyi çok rahat başarır. Pratik olduğu kadar yaratıcı da olan ikizler, sıradanlaşmışlıktan asla hoşlanmaz. Eğer hediye alacağınız kişi bir ikizlerse, klişe yöntemlerden kaçınmalı sürpriz doğum günü patileriyle ve yaratıcı hediyelerle doğum gününü kutlamalısınız.

YENGEÇ: Duygusal, merhametli, sadakatli ve oldukça hassas bir yapıya sahip olan yengeçler, doğum günü kutlamalarında veya özel günlerinde en çok hatırlanmaktan gurur duyarlar. Onlar için hediye ve sürpriz ikinci plandadır. Küçük şeylerden bile kendine mutluluk çıkartabilen yengeç, aldığınız her hediyeye sevinecek bir burçtur. Siz yeter ki doğum gününü hatırlamış olun.

ASLAN: Kendine güven duygusu oldukça gelişmiş olan aslan burcu insanları, genelde ben merkezci bir yapıya sahiptir. Biraz da kibirli olan aslan burcu bireyleri, etrafındaki herkesin onları beğendiğini düşünürler. Bu yüzden eğer doğum günü sahibi, aslan burcuysa ona kişisel bakım ürünleri almanız yerinde bir armağan olacaktır.

BAŞAK: Oldukça detaycı, titiz, konuşmayı seven ve zeki bir burçtur. Daha karşındaki insan sözünü bitirmeden onun ne diyeceğini anlar. Kimsenin takılmayacağı ayrıntılara takıldığı için başak burcu insanına hediye seçerken, çok iyi düşünmeli, yanlış anlaşılmalara yol açabilecek bir hediye seçiminde bulunulmamalı.

TERAZİ: Nazik, hassas, dengeli ve kibar özelliklere sahip bir burç olan terazi, kavga ve gürültüden hiç hoşlanmaz. Eğer doğum günü olan kişi terazi burcuysa, ona eğlenceli bir ortam hazırlayıp doğum gününü kutlamak yerinde bir karar olacaktır. Yapacağınız sürpriz bir doğum günü partisi ve alacağınız sembolik bir hediye onu mutlu etmeye yetecektir.

AKREP: Daima uç olmayı seven akrep burcu insanlarının felsefesi ya hep ya hiçtir. Eğer doğum günü sahibi akrep burcuysa, yapacağınız sürpriz; her şeyiyle tam, kusursuz olmalı. Ayrıca alacağınız hediyeye de çok önem göstermelisiniz. Sözünü sakınmayan akrep burcu insanına beğenmediği bir hediye alırsanız bunu istemeden de olsa size bir şekilde yansıtacaktır.

YAY: Arkadaş canlısı ve iyimser özelliklere sahip olan yay burcu insanı için, tıpkı yengeç gibi arkadaşlarıyla birlikte olmak ve hatırlanmak büyük önem teşkil eder. Daha çok hareketli ve heyecan dolu işlerden hoşlanan yay burcu insanları için yapacağınız sürpriz doğum günü partisi adrenalinle dolu olmalı. Alacağınız doğum günü hediyesi ise onu şaşırtıcı nitelikte olmalıdır. Espri içerikli hediyelerden de hoşlanırlar.

OĞLAK: Ağır bir yapıya sahip oğlak burcu insanları için sakinlik, dinginlik ön plandadır. Sürpriz doğum günü partisini yüksek sesli müzik olan bir barda yapmak yerine, onu sahildeki bir restorana götürüp orada kutlamak daha yerinde bir karar olacaktır. Oğlak burcu için değişiklik bir kabustur, adapte olmakta oldukça zorlanır. Bu yüzden gelenekselleşmiş doğum günü kutlamaları onlar için idealdir. Alacağınız hediye de onun her zaman kullandığı, giydiği bir obje olmalıdır.

KOVA: Maceracı ve özgür bir hayat felsefesi olan kova burcu insanları için sürpriz oldukça ön plandadır. Eğer doğum günü olan kişi bir kovaysa işiniz biraz zor. Odaklanıp yapabileceğiniz yenilikler, farklı partiler ve değişik hediyeler düşünü. Anca kova burcunu bu şekilde mutlu etmiş olursunuz.

BALIK: Romantik ve hayal dünyaları zengin olan balık burcu insanları için, duygusal anlamı büyük hediyeler ve kutlamalar yerinde bir karar olacaktır. Ve hoş bir partiyle eğer bu hediyenizi desteklerseniz, tüm amacınız yerine ulaşmış olacaktır.

Gizli Özne
10-01-2008, 01:51 PM
ASLAN: Kendine güven duygusu oldukça gelişmiş olan aslan burcu insanları, genelde ben merkezci bir yapıya sahiptir. Biraz da kibirli olan aslan burcu bireyleri, etrafındaki herkesin onları beğendiğini düşünürler. Bu yüzden eğer doğum günü sahibi, aslan burcuysa ona kişisel bakım ürünleri almanız yerinde bir armağan olacaktır.

yani hediyeler kısmı doğru:D

ßahar
10-01-2008, 02:20 PM
KOVA: Maceracı ve özgür bir hayat felsefesi olan kova burcu insanları için sürpriz oldukça ön plandadır. Eğer doğum günü olan kişi bir kovaysa işiniz biraz zor. Odaklanıp yapabileceğiniz yenilikler, farklı partiler ve değişik hediyeler düşünü. Anca kova burcunu bu şekilde mutlu etmiş olursunuz
bence çokk doğru sıradanlık bana göre değil.

1st.MOLLA
10-01-2008, 04:27 PM
Bu konuyu açan arkadas sitenin bi uyesinden hediye bekliyor heralde.

ßahar
10-01-2008, 04:30 PM
Bu konuyu açan arkadas sitenin bi uyesinden hediye bekliyor heralde.

:D Allah seni napmasın hemi:D yok öle bi düşüncem ama gelirse hayır demem:D

hatıriçin
10-01-2008, 04:35 PM
TERAZİ: Nazik, hassas, dengeli ve kibar özelliklere sahip bir burç olan terazi, kavga ve gürültüden hiç hoşlanmaz. Eğer doğum günü olan kişi terazi burcuysa, ona eğlenceli bir ortam hazırlayıp doğum gününü kutlamak yerinde bir karar olacaktır. Yapacağınız sürpriz bir doğum günü partisi ve alacağınız sembolik bir hediye onu mutlu etmeye yetecektir.

evet gercekten gercek:)

1st.MOLLA
10-01-2008, 04:43 PM
Simdi benim anlamadıgım sey acaba her okuyan (tabi dogruluguna inanıyorsa...) burcunun özelligini alıntı yapıp forma hemen yazıcak mı....?

ßahar
10-01-2008, 04:47 PM
Simdi benim anlamadıgım sey acaba her okuyan (tabi dogruluguna inanıyorsa...) burcunun özelligini alıntı yapıp forma hemen yazıcak mı....?

hayır ya isteyen yazar isteyen yazmaz o herkesin kendi bileceği iş:D

1st.MOLLA
10-01-2008, 05:02 PM
Simdi bisey derdim ama....

Pilenken yazar:

Gereksiz konu kapatıldı:)

Biraz daha yazsınlar oyle kapattıralım

hatıriçin
10-01-2008, 05:18 PM
Aykırılık yaratmak isteyen arkadaşım burası forum sitesi ve paylaşımlar yapılıyor beğenmiyorsan yorum yapmazsın olur biter.her seferinde aynı davranarak ne yapmak istiyorsun, gündememi oturmak istiyorsun.konunun kapattırılmasına senmi karar veriyorsun 1 st Molla arkadaşım.

ßahar
10-01-2008, 05:30 PM
Aykırılık yaratmak isteyen arkadaşım burası forum sitesi ve paylaşımlar yapılıyor beğenmiyorsan yorum yapmazsın olur biter.her seferinde aynı davranarak ne yapmak istiyorsun, gündememi oturmak istiyorsun.konunun kapattırılmasına senmi karar veriyorsun 1 st Molla arkadaşım.

tamam konu kapanmıştır destek için sağol hatırıiçin. konu uzadıkça uzuyor kapatalım en iyisi sadece konuyla ilgili cewaplar yazalım

hatıriçin
10-01-2008, 05:32 PM
tamam konu kapanmıştır destek için sağol hatırıiçin. konu uzadıkça uzuyor kapatalım en iyisi sadece konuyla ilgili cewaplar yazalım

Ben sana destek vermedim arkadaşım sadece bizde bu konunun içinde kaldığımız için yazdım.sen kendini savunacak durumdasındır herhalde.

1st.MOLLA
10-01-2008, 06:08 PM

Burayı gündem olarak goruyosan tartısacagım bı ınsan degılsın.Aykırılık da yapmak gıbı bı nıyetım yok..
Okudun mu burcunu ogrendın mı ne oldugunu heh tamam ne mutlu sana alıntı yaptıgın sey zaten yazıyor arkadasım bunu tekrar yazıp sayfayı doldurmaya gerek yok dogru oldugunu dusunuyosan tsk butonu var bak oraya bas buda benım fıkrımdır paylastım sen ıstedıgını yapmakda ozgursun yazdıgıma alınma dogru yaptıgını dusunuyosan alınmana gerek yok.

ßahar
10-01-2008, 06:26 PM
uzatmayın lütfen

hatıriçin
10-01-2008, 07:05 PM
Burayı gündem olarak goruyosan tartısacagım bı ınsan degılsın.Aykırılık da yapmak gıbı bı nıyetım yok..
Okudun mu burcunu ogrendın mı ne oldugunu heh tamam ne mutlu sana alıntı yaptıgın sey zaten yazıyor arkadasım bunu tekrar yazıp sayfayı doldurmaya gerek yok dogru oldugunu dusunuyosan tsk butonu var bak oraya bas buda benım fıkrımdır paylastım sen ıstedıgını yapmakda ozgursun yazdıgıma alınma dogru yaptıgını dusunuyosan alınmana gerek yok.

Arkadaşım bir bu mesajla değilki her konuda hep ulumsuzsun.ne gerek var buna şaşıyorum sana.ben seninle tartışmıyorum arkadaşım kendini büyük gören insanlarlada benim işim olmaz.

Kuday
10-01-2008, 08:19 PM
Arkadaşım bir bu mesajla değilki her konuda hep ulumsuzsun.ne gerek var buna şaşıyorum sana.ben seninle tartışmıyorum arkadaşım kendini büyük gören insanlarlada benim işim olmaz.

Molla arkadaşımıza tamamen katılıyorum gereksiz alıntılara hayır teşşekkür butonuna evet.

hatıriçin
10-01-2008, 08:31 PM
Kuday neden alıntılara hayır diyorsun bunun kime ne zararı var anlayamadım ama bildiğiniz bir şey varsa söyleyin alıntı yapmayalım.Mesale bu mesajı okuyan okumuştur peki sen niye alıntı yaptın benim üzerimden:)
Bu şimdi cok gerekli bi alıntımıydı Kuday arkadaşım.

1st.MOLLA
10-01-2008, 08:56 PM
Yazmıyım diyorum ama kapanmak bilmiyor simdi 12 ay var ve 12 burc demı bınlerce sıte uyesi var aynı burcdan bi cok ınsan var. Eee her okuyanın alıntı yapıp altına aynen veya hıc uymuyor yazması ne kadar dogru bı dusun veya bunu sen yapıyosan ozaman senın ekledıgın alıntıda olan burcdan bırıde hemen alıntı yapsın acaba ne kadar anlamlı olucak en azından buna cevap yazmada arkadasım bı dusun sadece her konuya gereksız sayfalar eklemek ne kadar dogru bı dusun ama yazmana gerek yok tartısılacak bısey yok .tskler

Bu konuyu açmıyım dıyordum ama geldı bu burc konusunda acıldı Sanki çok ilgiliyimde :)

cengiz70
10-01-2008, 09:02 PM
BOĞA: Çok kararlı ve inatçı olan boğalar için damak tadı çok önemlidir. Bu yüzden eğer doğum günü olan kişi boğa burcuysa kesinlikle pasta seçimine önem vermelisiniz. Ayrıca alacağınız doğum günü hediyesini de özel bir restoranda, farklı bir akşam yemeği şeklinde verebilirsiniz. Bu hediye onu çok etkileyecektir.

tam beni anlatıyor. papylaşımın için teşekkürler.

hatıriçin
10-01-2008, 09:05 PM
senin bu yazına sadece gülerim molla nikli arkadaşım.kendin yaz aklına geleni söyle ve cevap vermeme talebinde bulun ha:)valla süper ne diyeyim.
Bir burc olayını bu hale getirenin sen olduğunuda unutma

1st.MOLLA
10-01-2008, 09:16 PM
Gülmek iyidir. heralde dusunmeni isteyerek hata yaptim sen yaz mesaj sayın artsın diyorum ya dusunmektense yazmayi tercih edenlerdensin devam et 24 saat online olan sensin baksana gündemin bile form sayfasında ben ara ara takılırım biseyler derim sen gülersin bu arada dediğim herseyi üstüne alınmanın sebebi ne anlamadım kendini altda kalmıs gıbı hissetme senle tartısmıyorumkı ben neyse sen yaz kendi sanal gündemini olustur sitede önemin artsın belkı mod yaparlar. Basarılar

hatıriçin
10-01-2008, 09:40 PM
arkadaşım sen hakikaten sıkıntılısın kendi söylediğinle sürekli celişiyorsun ben sana cevap vermedim Kuday arkadaşıma cevap verdim sen zıpladın.beni forumda sen haric herkez tanır sen merak etme modluk falan boş şeyler biz onları coktan aştık msj sayısını artırmak işini sen yapmışsınki bu konuda uzmanca söylemde bulunuyorsun.beni istersen forumun adminine süper moderetürüne daha yetkili kim varsa sor iyi tanır yani kücük işlerle uğraşmayız Molla arkadaşım.sana bu son cevabım molla nikli arkadaşım.

kamikaze
10-02-2008, 05:04 AM
TERAZİ: Nazik, hassas, dengeli ve kibar özelliklere sahip bir burç olan terazi, kavga ve gürültüden hiç hoşlanmaz. Eğer doğum günü olan kişi terazi burcuysa, ona eğlenceli bir ortam hazırlayıp doğum gününü kutlamak yerinde bir karar olacaktır. Yapacağınız sürpriz bir doğum günü partisi ve alacağınız sembolik bir hediye onu mutlu etmeye yetecektir
yanlis deyil dogruya da benzemiyo kismen yani

Azeri-turk
10-02-2008, 05:16 AM
AKREP: Daima uç olmayı seven akrep burcu insanlarının felsefesi ya hep ya hiçtir. Eğer doğum günü sahibi akrep burcuysa, yapacağınız sürpriz; her şeyiyle tam, kusursuz olmalı. Ayrıca alacağınız hediyeye de çok önem göstermelisiniz. Sözünü sakınmayan akrep burcu insanına beğenmediği bir hediye alırsanız bunu istemeden de olsa size bir şekilde yansıtacaktır.

1st.MOLLA
10-02-2008, 09:22 AM
24 saatini form sayfalarında geciren bi insanın ne gibi işlele uğrastıgını tahmin edebiliyorum zaten kimseye sormaya gerek yok hele nette yasanmıs bı olay ıcın.Demek sitede herkes tanır seni? sanal cevremde genis diyosun yani ne mutlu sana.

Kuday
10-02-2008, 10:54 AM
Benim alıntı yapmam seni neden okadar ilgilendirdi hem git foruma bak alıntı yada boşa yazdığım bir mesaj yada konu varmı. Benim bir alıntım galiba sana çok dokunmuş. He insanlara yok sen öylesin yok böylesin gibi kelimeler kullanma ben sana ne diyorum biliyormusun forum palyaçosu.. He neden öyle birşey dediğimi sorarsan dün yazdıklarını oku sonra cvp yaz komediden başka birşey değilsin. Senin gibilerin yazılarını okuyarak gülerim hatta. Şimdi gereksizliğinle birlikte bu konuyu ya kapat yada bizleri eğlendirmeye devam et...

hatıriçin
10-02-2008, 12:13 PM
molla denen sahıs artık saygı cercevesinden cıkıyorsun sözlerin haddini aşıyor.terbiyeni takınmanı ve kendine gelmeni tavsiye ederim.benim kim olduğumu ne iş yaptığımı sana tek tek anlatırım ama deymeyeceğini biliyorum.sana sadece yazık diyorum yazık.

hatıriçin
10-02-2008, 12:14 PM
kuday sanada cevap vermiyorum sen anlamadan cevap verenlerdensin.

Kuday
10-02-2008, 12:55 PM
kuday sanada cevap vermiyorum sen anlamadan cevap verenlerdensin.

Seni anlamak kolay değilki benide anlayasın..

piLenKen
10-02-2008, 01:10 PM
Tartışmayı devam ettirenlerin,ortamı gerenlerin "Özel Üyelikleri" ya bir süreliğine yada tamamen ellerinden alınacaktır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Kuday
10-02-2008, 01:13 PM
tartışma değil bu adminim, tamamen kaynaşmadır.

piLenKen
10-02-2008, 01:21 PM
tartışma değil bu adminim, tamamen kaynaşmadır.

Kaynaşalım derken kavga etmeyinde :) Cidden konuyu takip ediyorum ve konu dışında yazılanları az sonra sileceğim.

Kuday
10-02-2008, 01:25 PM
KOVA: Maceracı ve özgür bir hayat felsefesi olan kova burcu insanları için sürpriz oldukça ön plandadır. Eğer doğum günü olan kişi bir kovaysa işiniz biraz zor. Odaklanıp yapabileceğiniz yenilikler, farklı partiler ve değişik hediyeler düşünü. Anca kova burcunu bu şekilde mutlu etmiş olursunuz.

Konuya döndük bile sevgili adminim.. :D

NAZ
10-02-2008, 01:39 PM
BAŞAK: Oldukça detaycı, titiz, konuşmayı seven ve zeki bir burçtur. Daha karşındaki insan sözünü bitirmeden onun ne diyeceğini anlar. Kimsenin takılmayacağı ayrıntılara takıldığı için başak burcu insanına hediye seçerken, çok iyi düşünmeli, yanlış anlaşılmalara yol açabilecek bir hediye seçiminde bulunulmamalı.

Yok abartmıslar ,bir gofret yeter yeminle..:D

hatıriçin
10-02-2008, 07:55 PM
Sayın Mustafa Gülbetekin,tabiki siz konuya müdahalede haklısınız fakat forum kurallarında alıntı yapılamaz diye bir uyarı yok demi,yani bizler bi konuya alıntı yapabiliriz ama benim sıkıntım şu Molla arkadaşımın msj larını ukuyun hepsinde aykırı cevap ve hic olumluluk yok.buradada aynı durumla karşılaştık
benim 24 saat forumlarda veya nette olduğumdan bahsediyor arkadaşa benim pc bağlıda ben mi görmüyorum yani benim 24 saat nette olduğumu gören arkadaş kendiside 24 saat nettedir demekki
benim işim gücüm olmadığından bahsediyor beni tanıyanlar bilir benim ne iş yaptığım ve o arkadaşada ne iş yaptığımı ıspatlamak zorunda değilim.
yani arkadaşımız bizim alıntı yapmamıza bu kadar tepki vermesini anlayamadım ve ne ağzına geliyorsa savuruyor bunada benim sessiz kalmamı istemeyin.saygılar

mRs...PrinCcesss
10-02-2008, 08:33 PM
ayyyyy ikizlerrrrrrrrr dediklerinin hepsi dogru:D