Orijinalini görmek için tıklayınız : doğum gününü söyle, sana kim olduğunu söylesin!
cengiz70
09-21-2008, 10:43 PM
Gerçekten çok hoş bir şey... Meraklısına
[Only Registered Users Can See Links]
Açılan sayfada bir tarih kutucuğu var. O kutucuğa doğum tarihinizi gün-ay-yıl olarak girip "Hesapla" tuşuna basın ve şaşırın!
ßahar
09-22-2008, 04:45 AM
22 Eylül 2008
08:02 itibarı ile
12 Şubat 1990
Bir Pazartesi günü dünyaya geldin
Sen doğalı 226 ay geçti
Sen doğalı 971 hafta geçti
Sen doğalı 6.797 gün geçti
Sen doğalı 163.135 saat geçti
Sen doğalı 9.788.102 dakika geçti
Sen doğalı 587286188 saniye geçti
Şu anda 18 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 143 gün var
Bir sonraki yeni yıla 100 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 17 Recep 1410
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 08 Mayıs 1989
Ortalama Türk erkeği ömrüne 48 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 54 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 53 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 61 yıl uzaktasın
Allah uzun ömürler versin
Senin yaşına eşit bir ördek 5 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 3 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 9 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 10 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 92 yaşında
mükemmel bişe bu yaa harikasın çok saol :D
piLenKen
09-22-2008, 05:19 AM
Cidden bakmanizi öneririm :) Teşekkürler paylaşımın için
zafer_36
09-22-2008, 06:27 AM
Cengiz abi verdiğin adrese girdim tarihi yazdım çıkan sonuç karşısında bu adamlar benimi takip ediyor diye şüpheye düştüm inan özellikle verdiği şu ön görüsü tıpkı ben :)
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; Tipik titiz başak virüs programıyla her gün her saniye bilgisayarının içini dışını temizler. Abartır kasayı açar elektirikli süpürgeyle içini temizler. :) Eline sağlık
Lilax
09-22-2008, 07:03 AM
Paylaşım için teşekkürler...
gulden
09-22-2008, 07:10 AM
Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Fahri Korutürk idi. Biyografisi için tıkla
Sen doğduğunda başbakanımız Mustafa Bülent ECEVİT idi
Doğduğunuz yıl asgari ücret: 5.400 TL
Sen doğduğunda 200 gr ekmek 65 Kuruş du
Birden zaman tünelinde hissettim kendimi. Hele bide ömrümün saniyelerini göstermiyor mu, ağlamak geldi içimden :o
Ama çok güzelmiş, bizim araştırma yapmamıza gerek kalmadan onlar gazeteye kadar araştırmışlar yerimize :)
makbulesülo
09-22-2008, 08:25 AM
hayatımın ellerimden su gibi akıp geçtiğini farkettim...saatler dakikalar....
ama güzeldi.
teşekkürler
dinceraygun
09-22-2008, 09:30 AM
"Keçi,balina,ördek vb hayvanlarla yaşımın kıyaslanmasını görmek bugün hatta hayatımda öğrenmek isteyeceğim son şeydi ama bir an gaza gelip merak ettim öğrendim.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.
Elvis Presley ile aynı burçta olmak,en büyük korkumun "başkası ne der!" olması ve bana ideal işler arasında "ormancılığın" olmasıda beni sevindirdi bir o kadarda hüzünlendirdi.
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim;"
gibi bir cevap yazsam mı diye düşünüyorum ?
gulden
09-22-2008, 10:43 AM
"Keçi,balina,ördek vb hayvanlarla yaşımın kıyaslanmasını görmek bugün hatta hayatımda öğrenmek isteyeceğim son şeydi ama bir an gaza gelip merak ettim öğrendim.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.
Elvis Presley ile aynı burçta olmak,en büyük korkumun "başkası ne der!" olması ve bana ideal işler arasında "ormancılığın" olmasıda beni sevindirdi bir o kadarda hüzünlendirdi.
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim;"
gibi bir cevap yazsam mı diye düşünüyorum ?
:) :) Şimdi Dinçer yazdın mı, yazmadın mı?.. anlayamadım :)
dinceraygun
09-22-2008, 09:11 PM
:) :) Şimdi Dinçer yazdın mı, yazmadın mı?.. anlayamadım :)
Hala şoktayım karar veremedim :) Yaşımın ördek yaşı cinsinden değerinin kare kökünü alıp karşı komşu ile çarpıp hipotenüsle ağız burun birbirine çarpıştırınca ortaya çıkan sonucu görünce inanın ne yapacağıma karar veremedim.
Hala şoktayım karar veremedim :) Yaşımın ördek yaşı cinsinden değerinin kare kökünü alıp karşı komşu ile çarpıp hipotenüsle ağız burun birbirine çarpıştırınca ortaya çıkan sonucu görünce inanın ne yapacağıma karar veremedim.
Yine sen, yine şaka :D
kiira
09-28-2008, 02:33 PM
alınabilirim,bu ben miyim Allah aşkına :D
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; İkizler burcu Zodyağın en kıl burcudur. Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.
hatıriçin
09-28-2008, 09:44 PM
Cengiz hakketen bu süper bi şey ya benim ruhumu yansıttı.şuna baksana
Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor.Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor.Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz
selcuk76
09-28-2008, 09:58 PM
Gerçekten güzel bişeymiş sağol paylaşımın için
tebriz_gunesi
09-28-2008, 10:45 PM
gerçekten çok iyi, çok teşekkürler :)
kamikaze
10-01-2008, 10:44 AM
cok hos
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.