PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Photozoom Pro 2

By_AcAiP
09-16-2008, 12:22 AM
Photozoom Pro 2

[Only Registered Users Can See Links]

Program Tanımı: Çok kucuk boyuttaki fotograflarınızı istediginiz kadar buyutmenizi, ve en önemlisi bu işlemi fotografın netligini neredeyse hiç bozmadan yapmanızı sağlar. En cok kullandıgım programlarda biridir,tavsiye ediyorum. Boyutu yaklasık 2.5 MB dır. Program ister türkçe ister farklı dilde kullanabilirsiniz.

Not: Programı kurduktan sonra indirdiğiniz dosya içersinde crack dosyasını açıp içindekileri kopyalıyoruz.
Programın kurulu olduğu klasör içine yani C:Program FilesPhotoZoom Pro 2 içersine girip yapıştırıyoruz.
Daha sonra programı açtıktan sonra kilit açma kodu , Adı ve diğer alanlarını uydurun bişeyler. Programınız aktifleşmiş olucaktır. (not: kilit açma kodu 25 karakterli olmalıdır 11111-11111-11111-11111-11111 gibi )

BURDAN İNDİRİN ([Only Registered Users Can See Links])

gulden
09-25-2008, 07:38 AM
Denemek için kullandım ama resimler netliğini tamammen kaybediyor. Resimleri büyütme yöntemi photoshopta da yapılabiliyor ve aynı sonucu veriyor, bilmiyorum denedin mi?

Bu resmin küçük boyutu
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bu Photozoomda büyüttüğüm
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bu Photoshopta büyüttüğüm
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

By_AcAiP
09-25-2008, 06:18 PM
Evet Photoshopta da denedim..Fakat elinde Photoshop olmayanlar yada Photoshop kullanmayı bilmeyenler için alternatif olarak kullanabilirler..Tamamen net kaldığı söylenemez evet doğru..Çok abartı büyütmedikçe Netlikten pek bişiy kaybettirmiyor..

Bu 111x111 boyutunda

Bu da PhotoZoom'da büyüttüğüm 600x600 boyutunda

Saygılar..