Orijinalini görmek için tıklayınız : yulduz usmanova - dünya
delimavi
09-06-2008, 09:44 PM
arkadaslar yulduz osmanovanın dünya adlı sarkısının türkçesini arıyorum bende var ama türkçe değil...türkçesini bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim...
piLenKen
09-06-2008, 11:40 PM
arkadaslar yulduz osmanovanın dünya adlı sarkısının türkçesini arıyorum bende var ama türkçe değil...türkçesini bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim...
Burda var iyi dinlemeler..
[Only Registered Users Can See Links]
piLenKen
09-06-2008, 11:41 PM
rar sifresi: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Yada hemen indir ugrasma :)
cakşın
12-10-2008, 07:26 PM
[QUOTE=delimavi;60891]arkadaslar yulduz osmanovanın dünya adlı sarkısının türkçesini arıyorum bende var ama türkçe değil...türkçesini bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim...[/QUOT
merhaba ben grupta yeniyim ve şiddetle yulduz osmanovanın dünya adlı sarkısının azericesini istiyorum. bana yardımcı olur musunuz?
piLenKen
12-10-2008, 08:51 PM
[quote=delimavi;60891]arkadaslar yulduz osmanovanın dünya adlı sarkısının türkçesini arıyorum bende var ama türkçe değil...türkçesini bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim...[/QUOT
merhaba ben grupta yeniyim ve şiddetle yulduz osmanovanın dünya adlı sarkısının azericesini istiyorum. bana yardımcı olur musunuz?
İsteginiz sarki sitemizde mevcuttur.Buradan indirebilirsiniz.
Yulduz Usmanova Dunya Şarkısı İndirmek İçin TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Rar Şifresi: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.