PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gül KAtİLLERLE GÖRÜŞECEK!!!!!!!

türkyürek
09-06-2008, 10:56 AM
çANKAYA'NIN 11.Sİ BUGÜN eRMENİSTAN'A GİDİYOR...AB memnun,ABD memnun..
O zaman Türkiye de memnun olmalı mı?
Kıbrıs'ta Talat ile Hristofyas görüşmelere başladı!AB memnun,ABD memnun,o zaman Türkiye de memnun olmalı mı?
Türkiye'ye ilişkin bir sorunun çözümünde eğer AB ve ABD memnunsa,biliniz ki, o işin içinde bir orostopolluk vardır..
Türkiye ağzı kulaklarına varmışvaziyette,mutlu ve huzurlu bir şekilde kazığı yemektedir.

Çankaya'nın 11'incisi ABD ve ABnin baskılarına dayanamadığı için bugün ''Türkiye'nin tek taraflı tavizi ''olarak Erivan'a gidiyor,Tayyip kardeşi de AB ve ABD ye hoş görünmek için bu futbol turizmini destekliyor.
Gidecek gelecek,sonra ne olacak?
Ermenistan soykırım iddiasından,tazminat ve toprak taleplerinden vazgeçecek,Türkiye sınırını tanıyacak!!
Tabbi bunların hiçbiri olmayacağı gibi,Ermenistan geriye yarım adım bile atmayacak!
Türkiye ,hava sahasını açtı da ne oldu?Ermenistan en küç,k bir jest yaptı mı?

Artık saf mı desem,yoksa ahmak mı,bizim gerizekalı entel takımı ile takkeli liboşlarda bir bayram havası var!
Belki de,Türk Milli Takımının Ermenistan'a yenilerek bir jest yapması gerektiğini içlerinden geçirenler bile vardır!
Maksat,Ermenistan'daki tümüyle ırkçı olan Ermeniler sevinsinler de merhamete glesinler!
6 tane yesek ne olmuş yani ,memleket mi batacak?
Devletler arası ilişkilerde karşılıklık ilkesi vardır.
Adım atılacaksa,her iki tarafın da atması gerekir.
Duygulara,dostluklara,''kardeşliklere'' yer yoktur,ön planda olan ulusal çıkarlardır.
Laiklik karşıtı bu iktidarda ve onların yardakçılarında hakim olan anlayış ise ''verip kurtulmak''tır.
Hatta yalakalık yapmaktır.

Kıbrıs'ta müzakereler başladı...Her iki taraf da çok iyi niyetle yaklaşıyomuş!!!!!
Ama Hristofyas daha kafadan ''Türkiye garantörlükten vazgeçsin,Türk askeri hemen çekilsin'' diyor!
Bir mal alırken bile pazarlık şansı vardır.
Satan 100 ister,sen 50 verirsinama sonunda 75 veya 80da buluşursun.Kıbrıs'ta böyle bir şey yok!''Türkiye kırımızı çizgilerinden vazgeçsin,benim kırımızı çizgilerim aynen kalsın''
AB ve ABD'nin desteklediği çözüm bu!Ama haklı bir yanı da yok değil;bu iktidar yüzünden Türkiye'nin kırmızı çizgileri mi kaldı?

Cumhurbaşkanlığı dönüşümlü olsun ama Rum tarafı 4 yıl Türk tarafı 1 yıl yapsın!
Buna bile Rum tarafından 10 şiddetinde tepkiler geliyor,''Hayır biz Türk Cumhurbaşkanı istemeyiz!''diyorlar.

Peki uzlaşma nasıl olacak?Türk tarafı ve Türkiye garantörlüğün kalkmasını ,Adadan askerin tamamen çekilmesini,KKTCnin ilga edilmesini,umhurbaşkanlığının tamamen Rumlara verilmesini kabul edecek yani dizlerinin üzerine çökecek!
O zaman AB memnun,ABD memnun!
Ermenistan ve Kıbrıs...
Var mısınız böyle çözümlere ?
Var mısınız bu kadar aşağılanmaya,ulusal onurumuzun sıfırlanmasına?Varsanız,o zaman sen memnuuun ben memnun!

Mehmet Türker-Sözcü Gazetesi