PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ABDullah Gül Ermenistana gidiyor..

piLenKen
09-04-2008, 04:41 PM
ABDullah Gül sonunda Ermenistana gitmeye karar verdi.Sizlerden bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Bende kendimce sizler yorum yazdıktan sonra kendi dusuncelerimi yazagim.

TÜRKBEG
09-04-2008, 04:53 PM
Yukarı yorum yazılmış.Bence Ermeniler iyi sevindi.Dua etsinde sahaya *** bayrağı açıp birde katliam gösterisi yapmasınlar.O zaman ne duruma düşer bilemem.

Azerbaycanı Rusyanın kucağınamı atıyoruz diye düşünmedimde değil.

piLenKen
09-04-2008, 05:34 PM
ABDullah Gül Ermenistana gidiyor ama ,

Orada belkide Türk Bayrağını yakıp gösteri yapacaklar.Belkide sahaya *** sözde bayrağı ile bir kaç kişi sahada bir kaç tur atacak.Belkide sözde soykırım ile ilgili bir kaç küçük gösteri ve tahrik edici seyler yapacaklar.Belki de Milli Marşımız okunduğu zaman yuhlayacaklar...

Şimdiye kadar Topraklarimizda gözü olan resmi kanallarında bunu defalarca dile getiren Ermenistan devletine bir sürü tavizler verdik.

1996 da Hava sahamizi actik (Erivan - İstanbul)

Akdamar Kilisesini yaptık onardık ve Ermenistana bir taviz daha verdik

Şimdi son tavizimiz ABDullah Gül Milli maça gitmesi..

Peki bunca tavizimize rağmen Ermenistan ne yaptı ? Vazmı geçti isteklerinden.Demek ki bizim yaptığımız tek taraflı taviz..

Ayrıca Ermenistanin Azerbaycan'ın topraklarını işgal ettiğini ve milyonlarca insanın kaçkın durumuna düştüğünü unutmuşa benziyor.

Lakin işin içinde iş var.Amerika devlet baskan yardımcısı dün Baküye gitti ve orada verdigi ilk mesaj "Enerji aktarımı yollarının yeniden düşünülmesi gerektiğini söyledi" Buda demek oluyor ki Gürcistanda ki savaş durumundan sonra yeni rota Azerbaycan - Ermenistan - Türkiye Olabilir..

ABDullah Gülü Ermenistana gitmesinden dolayı şiddetle kınıyorum..

Azeri-turk
09-04-2008, 06:41 PM
zaten Gul ermenistana getmesede o heyvanlar bildiklerini elliyecekeler mence Gulun ora getmesi takimin yalniz birakmamasi cok iyi bizim ata misalimiz var it hurer karvan kecer zaten biz ermenilerin nasil serefsiz oldunu biliyoruz

fblirocker
09-04-2008, 06:55 PM
bence bu maç çok konuşulacak.cidden olay çıkabilir söylim:)

AHISKALI
09-04-2008, 07:32 PM
Bence maç bahane.Bu işe bu kadar basit bakamayız. Maç bile kasıtlı olarak UEFA tarafından ayarlanmış gibi geliyor.Çünki ABD zaten böyle bir fırsatı çok beklediklerini bugün dediler.Gece yarısıda corç dabuluyu Buş ile sayın Gül görüşmüşler sabahta yani dün kararını açıkladı.Zaten gideceğini tarafı belli taraf gazetesinde aynen şöyle yazdı.MHP ve CHP çatlasınızda patlasanızda Abdullah gül hazırlıklarına başladı bile diye.Daha Gül kararını açıklamamıştı.Yani sözde.Aslında buna diyecek bir şey bulamıyorum.Karabağı İşgal etti ve çıkmıyor iyice de gücünü ve dişini gösterir bundan sonra herhalde.Türk milleti bu kadar dağınık olduğu sürece daha çook taviz koparırlar.

veren el alan elden üstündür düsturunu hiç ihmal etmiyoruz maşallah.

Karabağ,LaÇİN KORİDORU,KERKÜK,TELAFER ,MUSUL, ŞİMDİDE KIBRIS...

HADİ HAYIRLISI BAKALIM .İNŞALLAH SONUMUZ DAHA İYİ OLUR..

piLenKen
09-04-2008, 07:40 PM
Bence maç bahane.Bu işe bu kadar basit bakamayız. Maç bile kasıtlı olarak UEFA tarafından ayarlanmış gibi geliyor.Çünki ABD zaten böyle bir fırsatı çok beklediklerini bugün dediler.Gece yarısıda corç dabuluyu Buş ile sayın Gül görüşmüşler sabahta yani dün kararını açıkladı.Zaten gideceğini tarafı belli taraf gazetesinde aynen şöyle yazdı.MHP ve CHP çatlasınızda patlasanızda Abdullah gül hazırlıklarına başladı bile diye.Daha Gül kararını açıklamamıştı.Yani sözde.Aslında buna diyecek bir şey bulamıyorum.İşgal etti ve çıkmıyor iyice de gücünü ve dişini gösterir bundan sonra herhalde.Türk milleti bu kjadaar dağınık olduğu sürece daha çook taviz koparırlar.

veren el alan elden üstündür düsturunu hiç ihmal etmiyoruz maşallah.

Karabağ,LaÇİN KORİDORU,kEERKÜK,tELAFER ,MUSUL, ŞİMDİDE KIBRIS...

HADİ HAYIRLISI BAKALIM .İNŞALLAH SONUMUZ DAHA İYİ OLUR..

Bende bugun dusunurken macin bilerek ayarlandigini dusunmedim degil.Cunku abd baskan yardimcisi Baküde yeni yollar dusunmeliyiz derken bence ermenistan _Türkiye -Azerbaycan hattını kasetti.Ne coraplar örecekler basimiza hep birlikte görecegiz

Bilgehan
09-05-2008, 08:00 PM
ABDullah Gül sonunda Ermenistana gitmeye karar verdi.Sizlerden bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Bende kendimce sizler yorum yazdıktan sonra kendi dusuncelerimi yazagim.

PiLenKen gandaşım,soydaşı,gardaşım!Ya hor görme,adam atalarının toprağını görmeye gitmiş!Bari Bülent kandaşınıda götürseydi o da atalarının toprağını görseydi! Gelelim yoruma:Kafkasya paktı adı altında batının ortaya attığı bu oluşumda (Türkiye ile ermenistan arasında yapılan gizli görüşmeler sonucuda)
ermenilerinde bu oluşuma dahil olması ve Azerbaycanın bu oldu bitti karşısında elinin kolunun bağlanmasından başka bir şey değildir.Zaten dış şikayetler bakanı o Bebecan(babacan)bu ortamı ABD ve AB li amirlerinin talimatıyla gizli gö
rüşmeler yaptırıyordu.Ama canını sıkma bu da geri tepecek, zannedersem konuyu özetledim.

türkyürek
09-05-2008, 08:05 PM
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tüm ulusal çıkarlarımızı ayaklar altına alarak Türk Milleti'nin en azılı düşmanlarından Ermenistan'a dostluk ziyareti gerçekleştirecektir. Bu vahim durum bize bir dış politika başarısı olarak sunulmak istenmektedir. Bu duruma karşı çıkmak Türk Milleti'nin her ferdinin bir vazifesidir.

Nedenmi? Çünkü ;

1) Ermenistan Bağımsızlık Bildirisi ve Anayasası’nda Türkiye’nin toprak bütünlüğünü sorgulayan ifadeler yer almaktadır.

Ermenistan Bağımsızlık Bildirisi’nin 11. maddesinde Türkiye’nin Doğu Anadolu bölgesine atıfla “The Republic of Armenia stands in support of the task of achieving international recognition of the 1915 Genocide in Ottoman Turkey and Western Armenia” ifadesi, Ermenistan Anayasası’nın giriş bölümünde Ermenistan Bağımsızlık Bildirisinde kayıtlı ulusal hedeflerin Ermeni Devleti’nin temel ilkeleri olduğu beyanı, yine Ermenistan Anayasası’nın 13. maddesinin 2. paragrafında Devlet Arması’nda Ağrı Dağı’nın bulunduğu kaydı yer almaktadır.

2) Ermenistan, Sovyetler Birliği’nin halefi olarak, Türkiye ile Sovyetler Birliği arasında sınırı belirleyen 1921 Kars-Gümrü Antlaşması’nın yürürlükte olmadığını savunmaktadır.

2-)Sözde soykırımın uluslararası alanda tanınması Ermenistan’ın öncelikli dış politika hedefidir:

3-)Ermenistan Anayasasının dibacesinde Bağımsızlık Bildirisine ve dolayısıyla sözde 1915 “soykırımı”na atıfta bulunulmaktadır.

4-)Ermenistan, 822, 853, 874 ve 884 sayılı BM Güvenlik Konseyi kararlarına uymayarak, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü tanımamaya ve Azerbaycan topraklarının yaklaşık yüzde 20’sini işgal altında tutmaya devam etmektedir.

Çünkü ;

Ermenistan bizi Kurtuluş savaşımızda arkamızdan vuran kurduğu çetelerle sayısız masum vatandaşımızı katleden üstelik yaptıklarını dünyaya kendilerine yapılmış gibi gösteren bir devlettir.

Çünkü ;

Ermenistan Azerbaycan'a ait Karabağ bölgesini işgal ederek pek çok soydaşımızı katletmiş ve halen daha bu bölgeyi işgal altında tutan bir devlettir.

Türkiye tüm bunlara göz yumarak, tüm onurumuzu ve gururumuzu yok sayarak Ermenistan ile güya dostlukmu kuracak?

Elinizden gelebilecek olan sadece tepki göstermek ise bu mesajı başkalarınada gönderiniz. Başkalarınında farketmesini sağlayınız...

bunları cumhurbaşkanlığı sitesine göndererek protesto da yapabiliriz:

Bu yazı :forum.erdalsarizeybek.com.tr sitesinden

kaynak: forum.erdal.sarizybek.com

kesinlikle bu yazıdaki herşeye katılıyorum,Türkiye hiç bu kadar aşağılanmamıştı.AKPnin ''Türküm'' diyemeyen,ulus devletimizi bir tarikat ve federal devlete çevirmek istediklerini zaten biliyorduk ama bu kadarını düşünememiştim.Allah bizi bu hainlerden onların ****çü-ermenici politikalarında kurtarsın.amin.

türkyürek
09-05-2008, 08:07 PM
forum.erdalsarizeybek.com.tr yazacaktım,emekli albay kendisi ve tüm bunların arkasındakigerçek nedenleri çok iyi açıklıyor.

Azeri-turk
09-05-2008, 08:25 PM
ben bir sey biliyorum gul kendini buyuk tehlikeye atti bir kac hafta icinde onun bu seferinin anlami otaya cikicak ona kadar bekliyelim

Başköylü
09-06-2008, 03:42 PM
Türkiye Türklerinin %40'ından fazlasından oy alan bir zihniyetin cumhurbaşkanı, kendinden bekleneni yapmış ve annemin tabiri ile "dedesinin evine gitmiştir".

Açıp tv kanallarını seyrettiğimizde sürekli erivan turu, ne kadar sempatik insanlar oldukları, bize ne kadar benzedikleri vs. gösteritiliyor.

Yıllar önce yunanlarla ilgili benzer çalışmalar yapılmıştı.

Kehanette bulunayım...

Sembolik ziyaretler başlayacak

Her iki tarafın da söylemleri yumuşayacak.

Ermeniler "Türkiye'nin toprak bütünlüğüne önem veriyoruz" şeklinde yuvarlak cümlelr dile getirmeye başlayacaklar.

Romantik Türk-Ermeni yazıları, romanları, dizileri (ki eminim birisi de Sarı Gelin olacak) ile toplumun zihni devşirilecek.

Ve bir gün annemlerin köyündeki sınır kapısından ülkeye ermeniler girecek, dedelerimi topraklarından sürenlerin torunları, topraklarından sürülmüş Türklerin mezarlarının yanı başından işkembelerinde domuz etleri, ellerinde içki şişeleri ve kalplerinde Türk düşmanlığı ile topraklarımızı çiğneyecek.

Ve o gün, ben ve muhtemelen benim gibi binlercesi, vatandaşı olduğumuz ülkeyi yönetenlere lanet okuyacağız.