Orijinalini görmek için tıklayınız : Azerimp3 Ekliyoruz Peki Kaç Kişi İndiriyor?
piLenKen
08-30-2007, 01:41 PM
KT dediğimiz grubumuz binbir zahmetlerle azerimp3 ekliyor.Peki Msn de bizlerden şarkı isteyen,onu yolla bunu yolla diyenlerin bu albümlere ne kadar rağbet ettiğini biliyor musunuz ?
Öyleyse bunu sizlere gösterelim istedim.Rica ediyorum diğer arkadaşlarda benzer Ss'leri koysunlar.Ne kadar ilgiliyiz herkes görsün istiyorum.
Bu benim yüklediğim şarkı listesi ve indirilme sayıları aşağıda görülmektedir.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Yönetim
08-30-2007, 05:52 PM
aşağıdakilerde benim uploadlarım indirme sayıları pek ic acıcı görünmüyor yanlasık 10 albümde sildim inmeyecekse bosuna upload yapmayalım
[Only Registered Users Can See Links]
WoltriX
09-01-2007, 03:24 PM
Topraktoprak
09-03-2007, 03:12 AM
Bütün albumler rapidshare.com sitesine eklenmektedir. Rapidshare, eklenen dosyalar bir ay icinde en az bir kere indirilmezse o dosyayi sisteminden otomatikmen silmektedir.. (Simdi degil daha sonra indirirm diye düsünebilecek arkadaslarimiza bilgi amaclidir )
smoky head
09-06-2007, 08:15 AM
Bütün albumler rapidshare.com sitesine eklenmektedir. Rapidshare, eklenen dosyalar bir ay icinde en az bir kere indirilmezse o dosyayi sisteminden otomatikmen silmektedir.. (Simdi degil daha sonra indirirm diye düsünebilecek arkadaslarimiza bilgi amaclidir )
Üyeliğiniz premium olursa üyeliğiniz boyunca indirilmese bile kendi isteğinizce silmedikce silinmez. Denenmiştir :)
Topraktoprak
09-06-2007, 10:53 AM
Bilgi icin tesekkürler :)
Adrenalin
09-09-2007, 03:05 AM
Mustafanin sabaha kadar bilgisayar başında album ekledigine şahit oldum aramızda geçen konuşma "bu saatte ne yapıyorsun diye sordum album istiyorlar bende ekliyorum dedi" bu durumdan kazancı olmadığı gibi zararı var hatta bir çoğumuz yapmaz uğraşmaz ama ben yinede emeğine sağlık kardesim diyorum birgun sonucu alırsın teşekkurler
pusat_58
09-14-2007, 10:45 PM
ben konuyla ilgili yorum yapcam ben yeni gelldim tmm dinlemedim ama azeri şarkılarından başka hint şarkılarıda çok güzeldir belki aranızda bilen dinleyen wardır çok güzel
Topraktoprak
10-20-2007, 08:36 AM
Albümleri düzenleyip, daha sonra Rapidshare sitesine upload edip, bunu sitemiz azerievi.com da arkadaslarimizla paylasabilmeniz icin, sadece bir album için bile baglanti hiziniza göre bir ya da bir bucuk saat ayirmaniz gerekmektedir. Bunun adı fedakarliktir, güzelliktir, paylasimdir. Albümlerini buyuk fedakarliklarla hiçbir cikar ya da sahsi menfaatleri olmadigi halde burada paylasan tüm isimsiz kahramanlara, bütün arkadaslarimiza en icten tesekkürlerimi ve saygilarimi arz ediyorum, Ayrıca forumlara açtıkları tek bir başlıkla, ettikleri bir tesekkürle ya da bir konuya yazılmış bir iki cümlelik cevapla bile olsa, destek veren tüm arkadaslarimiza bu hizmetin devami adina katki sagladiklari icin yürekten tesekkür ediyorum...
eL diablo
10-20-2007, 12:33 PM
Ben pek indiremiyorm cünkü hangi parca kimindir , kim daha iyi yorumlamıştır bilemiyorum. Benimle aynı durumda olan kişiler mutlaka vardır. Bir öneriler bölümü gibi bir şey olsa aslında :D
smoky head
10-20-2007, 01:17 PM
Benim kanımca hepsi güzel yorumluyor şakıları hepsini indirin :)
sehzade
10-20-2007, 01:26 PM
Benim Bir önerim var.
Uploadlari Rapidshare Premium üyesi olanlar ve baglanti hizi yüksek olan arkadaslar yapsa.Benim mesela 16000 lik internet hattim var ve Premium üyesiyim.Eger hangi parcalari istediginizi söyleseniz ben elimden geldigince yadimci olmaya calisirim.Bunu icin Azeri Mp3 Bölümüne Istekler bölümü Ekliyecegim ve benim gibi birkac arkadas'da aynisini yaparsa Mustafa'nin yükü birazda olsa hafiflemis olur.
Topraktoprak
10-20-2007, 01:41 PM
Ben pek indiremiyorm cünkü hangi parca kimindir , kim daha iyi yorumlamıştır bilemiyorum. Benimle aynı durumda olan kişiler mutlaka vardır. Bir öneriler bölümü gibi bir şey olsa aslında
albümlerin ve sanatcilarin yorumlanıp, tavsiye edildiği ve tartışıldığı bir bölüm sanki güzel olurdu evet..
eL diablo
10-20-2007, 01:44 PM
albümlerin ve sanatcilarin yorumlanıp, tavsiye edildiği ve tartışıldığı bir bölüm sanki güzel olurdu evet..
evet kesinlikle bunun gibi birşeye ihtiyaç var , bu şekilde takip etmek zor oluyor.
smoky head
10-20-2007, 01:44 PM
Benim Bir önerim var.
Uploadlari Rapidshare Premium üyesi olanlar ve baglanti hizi yüksek olan arkadaslar yapsa.Benim mesela 16000 lik internet hattim var ve Premium üyesiyim.Eger hangi parcalari istediginizi söyleseniz ben elimden geldigince yadimci olmaya calisirim.Bunu icin Azeri Mp3 Bölümüne Istekler bölümü Ekliyecegim ve benim gibi birkac arkadas'da aynisini yaparsa Mustafa'nin yükü birazda olsa hafiflemis olur.
Öncelikle düşüncelerin için teşekkür ederim.Zaten sitede mevcut olan ben ve diğer kt uploader team arkadaşların hepsinin rapidshare'i piremium üyeliği var mustafa abide dahil ve bu yönden sıkıntı yaşamıyoruz bağlantı hızımız 4048 bize yetiyorda artıyor bile.Bu arada azeri mp3 bölümünde istekler bölümüde mevcut siteyi daha detaylı incelerseniz.Ama istek yapan arkadaşlara yardımcı olursanız bizde memnun oluruz.
Sağlıcakla kalın.
leon5366
01-08-2008, 07:28 PM
ibrahim yıldırım varmı baktım ama bulamadım yinede helal olsun emek var burda
m_seyidov
05-28-2008, 12:50 AM
Sadece bura insanlar arasinda chox da genish yayilmish deyil, mence ona gore endirenler hele azdi.
m_seyidov
05-28-2008, 12:51 AM
Sadece bura insanlar arasinda chox da genish yayilmish deyil, mence ona gore endirenler hele azdi. Her kese emeyine gore chox teshekkur edirem!
Mehmet Bağır
05-28-2008, 10:08 PM
valla cok oğraş isteyen işler bunlar.ben daha yeni mp3 müzik indirmryi öğrendim siz nasıl bunları bize hazırlıyosunuz elinize gönlünüze sağlık.hepinizin sağolun var olun.
tugay_çatalkaya
06-28-2008, 09:10 AM
s.a abi ben kalpsiz tc radyodan
$!ߣ[
06-28-2008, 08:41 PM
Albümleri düzenleyip, daha sonra Rapidshare sitesine upload edip, bunu sitemiz azerievi.com da arkadaslarimizla paylasabilmeniz icin, sadece bir album için bile baglanti hiziniza göre bir ya da bir bucuk saat ayirmaniz gerekmektedir. Bunun adı fedakarliktir, güzelliktir, paylasimdir. Albümlerini buyuk fedakarliklarla hiçbir cikar ya da sahsi menfaatleri olmadigi halde burada paylasan tüm isimsiz kahramanlara, bütün arkadaslarimiza en icten tesekkürlerimi ve saygilarimi arz ediyorum, Ayrıca forumlara açtıkları tek bir başlıkla, ettikleri bir tesekkürle ya da bir konuya yazılmış bir iki cümlelik cevapla bile olsa, destek veren tüm arkadaslarimiza bu hizmetin devami adina katki sagladiklari icin yürekten tesekkür ediyorum...
topraqa katılıorm. bu fedakarlıqı her sitede qöremezsnz. ztn coqu sitede bu kdr yoqun mp3 eklenmemektdr ve olanları da admnler deil üyeler upload etmektedr. bundan dolayı bu kdr zahmete girip bu fedakarlıqı qösteren admnlerimize kndi adıma ck tsk ediorm.ltfn bizler de bunu karsılıksz bırakmayalım arkdslar. snra indirirm demeyelm ve bi tesekkürü ck qörmeyelm;)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.