Orijinalini görmek için tıklayınız : Lanet olsun islam düşmanlarina
aslan3617
08-25-2008, 11:25 AM
Arkadaşlar, CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.Bu zaten karışmak üzere olan dünyayı daha da karıştıracaktır. Müslümanlarla Hristiyanların arasını bozmaktan başka bir amacı da yoktur. Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.Ankete katılalım ve geregini yapalim. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
[Only Registered Users Can See Links]
buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklayin.
(BANA E MAİLYOLU İLE GELEN BİR MESAJDI GİRDİM VE GERÇEKTEN ŞEREFSİZLER BÖYLE BİR OLAYI OYLAMAYA SUNMUŞLAR.
MEVLAM BU ÜMMETİN YARDIMCISI OLSUN...
zafer_36
08-26-2008, 01:18 PM
Eren bilgilendirmen için çok teşekkür ederim gereğini yaptım .Amaçları keşke müslümanlarla Hristiyanların arasını bozmak olsaydı şahsen bu düşünceye bir itirazım yok zira onların menfaati olduğu sürece ve onların koyduğu kurallara göre dostuz bunun bir yerde son bulması lazım ama kullandıkları yöntem çok kalleşçe bir yol.selametle kal.
AlpTürk Bozkurt
08-26-2008, 03:10 PM
Arkadaşlar, CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.Bu zaten karışmak üzere olan dünyayı daha da karıştıracaktır. Müslümanlarla Hristiyanların arasını bozmaktan başka bir amacı da yoktur. Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.Ankete katılalım ve geregini yapalim. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
[Only Registered Users Can See Links]
buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklayin.
(BANA E MAİLYOLU İLE GELEN BİR MESAJDI GİRDİM VE GERÇEKTEN ŞEREFSİZLER BÖYLE BİR OLAYI OYLAMAYA SUNMUŞLAR.
MEVLAM BU ÜMMETİN YARDIMCISI OLSUN...
Kardeşim müslümanlarla hristiyanların arası 1400 senedir bozuk zaten
CNN nin de ne mal olduğu belli,
O yüzden canını sıkmaya değmez bence, çünkü adamlar içlerinde olan kin ve nefreti arasıra belli ediyorlar. Ha bu arada da bizler onların iç yüzünü bir kez daha görmüş oluyoruz.
nar-ı beyza
08-31-2008, 03:11 PM
bilgilendirmen için çok teşekkür ederim gereğini yaptım.
qalsenegurban
09-10-2008, 11:26 AM
Hz.Muhamed'e(s.a.s)
Kur'an'a
Allah'a(c.c.)
Dil uzatanların allah bin türlü binbir türlü bilmem kaçbin türlü belasını versin!!!!!
arkadaşım bilgilendirdigin için çok teşekkürler..
iyi forumlar...iyi yorumlar...
qalsenegurbandan selamlar..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.