PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo Azeri Evi Yayında

piLenKen
08-06-2008, 06:57 PM
Radyo Azeri Evi Yayında.. Sitemizde Yapmış Olduğumuz Yeniliklerden Radyomuzda Etkilenecektir.Amacımız Kaliteli Azeri Muziği Çalmak Ve Kaliteli Dinleyici Kitlesine Hitap Etmektir.Sanal Alemin İlk Azeri Muzik Çalan Radyosu Olduğumuzu Kimseler Unutmasın.Hiçbir Kopyanın Gerçeğinin Yanından Bile Geçemeyeceğini Hatırlatmak İsterim.Bizim Bulduğumuz Şarkılarla Bizden Öğrendiklerinizle Ancak Kendi Kendinize Çalarsınız :)

Öncü Olmaya Ve Taklit Edilmeye Devam Edeceğiz..

fatoş26
10-30-2008, 01:11 PM
Ben bugün çocuklarla sohbet edemedim istek istiyemedim yardımınızı bekliyorum selamlar

NAZ
10-30-2008, 01:51 PM
Ben bugün çocuklarla sohbet edemedim istek istiyemedim yardımınızı bekliyorum selamlar

Fatma ablacım suan radyomuz acık ve Selcuk yayında ben de oradayım haydi gel giriştemi sorun yaşıyorsun ? yaz mene yardımcı olayım :)

fatoş26
11-03-2008, 03:53 PM
nazcığım yukarı adımı yazıyorum açılmıyor canım benim

NAZ
11-03-2008, 04:09 PM
nazcığım yukarı adımı yazıyorum açılmıyor canım benim

Fatma ablam baktım kapalı yayın var suan sadece dinleyebiliyoruz ondan giremiyorsun daha gec saatte yayın sohbete acılır tekrar denersin.

NAZ
11-03-2008, 06:54 PM
NAZ Yayında ...

hatıriçin
11-04-2008, 07:25 PM
azerievi radyosu yayında ve sunucu mehmet bağır

QATRE
11-05-2008, 05:54 PM
radyomuz açiktir

QATRE
11-06-2008, 05:22 PM
kapali yayin

lmno409
11-15-2008, 12:41 AM
I just can't believe the loveliness of loving you. I just can't believe the one to love this feeling, too. I now know how sweet a kiss could be. Like the summer sunshine, Your sweetness over me. ---------------------------------------------------------------------Hope this helps and wish you will like it. By the way, we are a professional wow gold online store have been created for many years, we supply cheap wow gold for local customers. You may buy cheapest gold for wow on our website. We provide the cheapest world of warcraft gold all the wow servers and the first class service to our loyal and reliable customers. We have available stock of wow power leveling on most of the servers, so that we can do a really instant way of delivery.