Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahada Ben :)
the_lemming
07-19-2008, 12:44 PM
Canım sıkıLdı resimlerim siteye koyayım dedim şimdi beni merak edenler oLur :)
[Only Registered Users Can See Links]
Bu Resimde Ortadaki Benim :)
En alttaki resimde sol taraftaki benim... Çok fazla güneş geliyordu tipsiz çıktım :p
the_lemming
07-19-2008, 04:13 PM
eyw kardeşim çok sağoL ;)
TeLesme
07-19-2008, 04:16 PM
ilk 2 Resim'de ne görecegiz anlamış değilim.Heleki 2. Resim küpenin reklamı gibi.
Diğer resimler güzel ve bize kendinizi tanıttıgınızdan ötürü Teşekkür Ederiz.
the_lemming
07-19-2008, 04:34 PM
küpeyi tanıtmak istesem daha cix küpeli resimim vardı onları koyardım :) hem daha büyük ve belirgindi :) bu fotoları daha yeni çekildiğim için koydum :S
the_lemming
07-19-2008, 06:26 PM
bunlarda devamı :)
: ) yorumları alayım :D bütün resimler hakkında :D
ya hu be gardaşım; bu site türk dünyasında mühim bir yer işgal eden azerilerin yaşayış tarzını, yazın dünyasını, sanat dünyasını..hasıl-ı kelam kültürünü tanıtmak mefkuresi ile hayata geçirilmiş bir sitedir..Karışmak istemiyorum ama saç modelinizden giydiklerinize ve küpenize varıncaya dek vücudunuzun hiç bir yeri bir Türk'e benzemiyor.Hatta ve hatta üzülerek bildirmeliyim ki; Iraktaki türkmen kardeşlerimize zulm eden; karabağdaki ermeni zulmünü destekleyen "amerikan ***lerine benzemişsin".:(
the_lemming
08-01-2008, 10:57 AM
ya hu be gardaşım; bu site türk dünyasında mühim bir yer işgal eden azerilerin yaşayış tarzını, yazın dünyasını, sanat dünyasını..hasıl-ı kelam kültürünü tanıtmak mefkuresi ile hayata geçirilmiş bir sitedir..Karışmak istemiyorum ama saç modelinizden giydiklerinize ve küpenize varıncaya dek vücudunuzun hiç bir yeri bir Türk'e benzemiyor.Hatta ve hatta üzülerek bildirmeliyim ki; Iraktaki türkmen kardeşlerimize zulm eden; karabağdaki ermeni zulmünü destekleyen "amerikan ***lerine benzemişsin".:(
kıyafete bakıp insanları değerlendiryorsan sen hayatta başarılı olmassın... Yorumun için sağol :)
dinceraygun
08-05-2008, 11:27 PM
Ya şimdi ben yani nasıl desem :)
Yaw arkadaşım bak;Feysbuk var,hi5 var,yonja var,sonra snyggast var,( İsveçlilerin yonjası.Deli malzeme var) bir sürü medeni ismi çöpçatanlık ama temel amacı boşboğazlık hatta internetin sen ve senin gibiler için cinsel ego tatmin merkezi olduğunu doğrulayan düşünemeyeceğin kadar site var.
Kendinimi tanıtacaksın.Koy resmini bakalım.Bizene küpenden?Bizene saçından?
Derste kafanda bere ile fotoğraf çektirip bunu internette " ben çok cool insanım.Hoca falan takmam hiç.6 senedir liseyi bitirdim.Dersaneden fakülte diploması alıcam yakında" demeyemi çalışıyorsun?
Ben eminim fotoğrafları koyarken "Ulan lanet olsun!Bu kadar da yakışıklı olunmaz ki bea." veya " Ulan resimleri kıskanıp admin banlamasın beni" dediğini hissediyorum.
Hee bunlar birşey değil,birde kendini sempatik hissederek resimlerine yorum istemişsin.Bende yapmak istiyorum.
1.Resim : Senden çok arkadaki hoparlöre bakmak daha mantıklı geldi.
2.Resim : Sen oldun.Sıradaki.
3.Resim : İmzanda istek yapmak için tıkla diyorsun.Bence azıcık kendi üzerinde çalış.
4.Resim : Yorumsuz.
5.Resim : Bu resmi gören sitedeki kızlar eminim deliye döndüler.Admine mesaj yağdırdılar mailini alabilmek için.
Neyse yoruldum.Dediğim gibi sen olmuşsun.Çekilde bizim önümüz açılsın.
the_lemming
08-06-2008, 03:57 PM
tamam da bu kadar tepkiye ne gerek vardı :D ama yinede yorumun için çok teşekkür ederm :)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.