PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Münib Engin NOYAN-Senai DEMİRCİ ( FULL )

eleman41
07-08-2008, 02:06 PM
[Only Registered Users Can See Links]

Y.N: Sitemizde Türkçe Mp3 Yayınlamak Yasaktır.

azer86
07-14-2008, 05:57 AM
s.a.b.t.
En icten tesekkurlerimi iletiyorum, Allah razi olsun. Allah hic birimizi ehl-i beyt sefaatinden ayirmasin, onlara dusman olanlarada lanet olsun.

AHISKALI
07-15-2008, 04:13 AM
Bu Engin Noyan eden adamdan oldum olası hiç hoşlanmamışımdır.Kendileri iyi Saidi Nur-cudur.

eleman41
07-15-2008, 09:36 AM
Bu Engin Noyan eden adamdan oldum olası hiç hoşlanmamışımdır.Kendileri iyi Saidi Nur-cudur.

Çoktandır takip etmediğiniz anlaşılıyor.Çünkü Nurcularla ters düştü.
Ama önemli olan güzel bilgiyi almak.Şahısları , şucu bucu diye sınıflandırmadan,eğer faydalı bilgiyi ulaştırıyorsa onu almalıyız.Şahıslar sadece aracıdır.
"İlim Çin 'de de olsa alınız " hadis-i şerifi iyi anlamak lazım.Çinliler bizim dinden değil deyip,kapıyı kapatamayız.Bizim işimiz Çinlilerin dini kimliği değil,elde ettikleri ilim.

Allah cc yar ve yardımcınız olsun...

ATSIZ KAHRAMAN
08-05-2008, 05:45 PM
Sen böyle dedin diye adamdan hoşlanacak değiliz.Bu adam kesinlikle fetullahçı boşuna uğraşma.Adam bir kere oraya girer girmez içindeki gemin hakimi olamadığını fark etti ve hemen çark etti karısını boşadı.

piLenKen
08-05-2008, 07:29 PM
Sen böyle dedin diye adamdan hoşlanacak değiliz.Bu adam kesinlikle fetullahçı boşuna uğraşma.Adam bir kere oraya girer girmez içindeki gemin hakimi olamadığını fark etti ve hemen çark etti karısını boşadı.

Fetullahci kesinlikle katılıyorum.Ve zerre kadarda sevmiyorum..