Orijinalini görmek için tıklayınız : Kemale Rehimli
zafer_36
07-01-2008, 06:10 PM
Kemale Rehimli - Aldatmayaq Bir Birimizi
Kemale Rehimli - Azerbaycan
Kemale Rehimli - Dalqalar
Kemale Rehimli - Gel Dost Olaq
Kemale Rehimli - Qelebe Hesreti Ile
Kemale_Rehimli.[Only Registered Users Can See Links] - 24.2 Mb ([Only Registered Users Can See Links])
Rar şifresi [Only Registered Users Can See Links]
Zafer ;emegine saglık hemen indiriyorum.
piLenKen
07-01-2008, 09:49 PM
Çok sağol çok xosuma getti bunun bir nedeni de diyesen bu qeyt plaktan yapılıptı :) o aradaki sesler meni öldürdü.Çok sagol zefer gardasim yeke adamsan..
azer86
07-02-2008, 01:39 AM
s.a.b.t.
Eline saglik hemsehrim.En icten tesekkurlerim.
musabeyli
07-02-2008, 01:15 PM
Zafer kardeş teşekkurler ellerine saglık cok guzel....
zafer_36
07-03-2008, 08:10 AM
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı Selam ve saygılarımı gönderiyorum eksik olmayın inşaallah beğenmeniz benide sevindirdi.
Üstadım elimde oldukça eski azeri mahnıları var ama ses kaliteleri malesef taş plak kalitesinde.Mahnılar bence çok güzel ama ses kalitesinden emin olamadığım için arkadaşların emeklerini vakitlerini harcayıp sonuçtan memnun olamamalırı ihtimaline karşılık bunları eklemiyorum şimdilik bulabildiğim ve sitemizde olmayan azeri ifacılara ait mahnıları eklemeyi tercih ediyorum bahsettiğim mahnıları ise zaman zaman ekleyerek sizlerin beğenisine sunup buna göre hareket etmeyi istiyorum :) bu arada bize böylesi bir ortam sağladığın için en yekemiz sensen :) Hepinizi Rahman ve Rahim olan Allaha emanet ediyorum iyi formlar dilerim.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.