PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Ateşinde Bir Iğdır'lı Serhat Turak

piLenKen
06-25-2008, 11:34 PM
Yaklaşık 5 yıldır Anadolu Ateşinde Asıl Kadroda Yeralan Ve Gruptaki Tek Iğdır'lı Olan Serhat Turak Hepimize Başarılarından Dolayı Mutluluk Vermektedir.Şİmdiye Kadar Yaklaşık 35 Ülkede Gösterilere Çıkan Türkiye'nin En İyi Danscıları Arasında Gösterilen Serhat Turak 1979 Iğdır Doğumludur.İlk Orta Ve Lise Tahsilini Iğdır'da Tamamladıktan Sonra 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden Mezun Oldu.19 Mayıs Üniversitesi Halk Oyunları Ekibinde Dans Ve Hocalık Yaptı.Çalıştırdığı Ekip 2002 Yılında Türkiye Birinciliği Kazandı.Daha Sonra Anadolu Ateşi Elemelerine Girerek İlk Elemelerde Gruba Dahil Oldu.Kısa Zamanda Grupta Yükseldi Ve Anadolu Ateşinin Kadrolu Danscılarindan Birisi Oldu.

Not: Serhat Turak Çok Yakın Arkadaşımdır :P

Sizlere Serhat Turak Kardesimizin Bir Kaç Resimini Göstermek İstiyorum.Kendisinden Ne Kadar Gurur Duysak Azdır..

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

aslan3617
06-26-2008, 12:01 AM
tesekkurler gercekten guru verıcı bır olay hep dusunmusumdur oyunlarunda bızım yorenın oyunlarınıda oynadıkları ıcın acaba ıclerınden bızım hemserimiz de varmi diye gercekten varmıs zaten olmasa sasardım heryerde biz:):)

zafer_36
06-26-2008, 11:34 AM
Evet gerçekten grur verici bir durum gelecekte bu sayının artması dileği ile.

CrysTaL
06-26-2008, 11:39 AM
Gerçekten görünce şok oldum.Çok gururlandım o ekipte bir Iğdırlı hemşerimizin olması beni çok duygulandırdı.İnşallah bir gün izlemekte nasip olur.Başarılarının devamını dilerim.

igdirim
06-26-2008, 03:33 PM
Gurur veRici bisey...:) umarim daha da basaRiLi oLur...