Orijinalini görmek için tıklayınız : TemeL FıkralarI
alper76
06-21-2008, 06:08 PM
Temel çok para kazanmış. Ailece lüks bir lokantaya gitmişler. En pahalı şarabı seçip ısmarlamış.
- Garson “ Hangi yıl tercih ederdiniz, diye sorunca,
- Temel “ Pi mahzuru yoksa hemen isteyrum.”
alper76
06-21-2008, 06:09 PM
Temel hayvanları araştırma konusuna oldukça ilgi duymaktaymış. Bir gün bu merakını gidermek için laboratuarını kurarak çalışmalara başlamış. Örnek hayvan olarak bir PİRE almış. Çok hassas aletler ile bu işe başlayan Temel, eline çok hassas bir neşter alarak pirenin ayaklarının ucundan biraz kesmiş ve masanın üzerine bırakmış ve pireye ZIPLA BAKAYIM diye seslenmiş, doğal olarak zıplayarak dolaşan bir hayvan olan pire yarım yamalak da olsa zıplamış, o sırada Temel hemen yakalayarak ayaklarının tamamını yontmuş ve masanın üzerine tekrar bırakarak seslenmeye başlamış. ZIPLA BAKAYIM, ULA ZIPLASANA, ZIPLA BE HAYVAN. Fakat ayakları kesilen pireden hiçbir hareket yok..... Temel hemen kalem kağıdı alarak raporu yazmaya başlamış. PİRE incelendi. SONUÇ: "PİRE'nin ayakları kesilince kulakları duymamaktadır."
alper76
06-21-2008, 06:09 PM
Nasa uzay araştırma merkezi, günlerden bir gün Mars'a gidebilecek bir mekik yapar. Bu mekiğe üç ayrı ülkeden üç astronot binecektir. Bunlar bir Fransız, bir Alman ve Türkiye'den de Temel'dir. Bunlara orada uzun süre kalacaklarını ve bu yüzden yanlarına en çok sevdikleri şeyi almalarını söylerler. Alman: "Ben içki içmeden yapamam bana içki verin der." Fransız: "Ben karım olmadan yapamam onuda götüreyim der." Temel: "Ben da sigarasuz edemam," der ve sigara ister. Aradan yıllar geçer artık mekiğin döneceği gün gelmiştir. Onlar için büyük bir tören düzenlenir. Önce Fransız iner mekikten yanında karısı ve iki küçük çocuğu vardır. Sonra Alman, gözleri kan çanağı gibi, sendeleyerek iner mekikten. En son Temel fırlar ve elinde bir sigara, bağırır: "Uyy hemşerum! Ateşi olan var mi??"
alper76
06-21-2008, 06:10 PM
MİT eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. MİT binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri alınır ve su sorular sorulur. "Karını seviyormusun?" "Evet, efendim" "Ülkeni seviyormusun?" "Evet , efendim" "Pekala , biz karını da getirdik. Şu an yan odada." denir ve masanın üzerine bir tabanca konur. "Şimdi odaya gir ve karını öldür.!" Adam silahı alır yan odaya geçer. 5 dakika hiç ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri döner. Kravatı gevsemiş, ter içinde kalmıştır. "Yapamıyacağım efendim." der ve orayı terk eder. İkinci adam içeri alınır. Aynı sorular sorulur. Aynı yanıtlar. Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Adam yapamayacağını söyler ve ayrılır. Son adam Temel girer. Aynı sorular. Aynı cevaplar. Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Temel içeri girer. 5
-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. BAM,BAM,BAM,BAM,BAM,BAM .... Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Temel içeri girer , biraz terlemiştir. MİT personeli sorar "Ne oldu ?" Temel cevaplar.. "Efendim bana verdiğiniz silah kurusıkı çıktı, o yüzden onu pencereden aşağıya atmak zorunda kaldım"
alper76
06-24-2008, 08:31 AM
Fotoğraf
Savcı morgdaki üç cesedi incelemek üzere gelmişti. Birinci ceset sırıtıyordu. Savcı nedenini sordu. "Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazandı, sevincine dayanamadı, kalp krizi geçirdi ve öldü." İkinci ceset de sırıtıyordu. Savcı yine nedenini sordu. "Bunun da oğlu dünyaya geldi. Sevinçten kalbine yenik düştü." Üçüncü ceset Temel`in kömür halindeki cesediydi. O da siritiyordu. "Bu neden öldü?" diye savcı yine sordu. "Efendim, bu vatandaşı yıldırım çarptı." "Peki neden sırıtıyor?" "Fotoğrafını çekiyorlar sanmış!"
alper76
06-24-2008, 08:41 AM
Tohtor bey
Adamın biri, bizim doktor Temel'in yanına gelmiş.
- "tohtor bey, kotiyim. Benim derdime bi çare" demiş.
Temel:
- "Neyin var, anlat" deyince,
- "tohtor bey," demiş "ben ne yesem oni çikarayrum, yani elma yiyrum elma çikay, armut yiyrum armut, lahana yiyrum lahana vs. vs. ne yapacaam tohtor bey diye dert yaninca
Temel:
- "Hııııım. Sen B.K YE!" demiş.
anker
07-09-2008, 07:25 PM
eline sağlık arkadaşım
MeNTaL
07-09-2008, 07:26 PM
Paylaşım için tşk ler...
alper76
07-10-2008, 10:37 AM
önemli deil...
kiira
07-12-2008, 01:37 PM
süperler hele o yıldırım fıkrasına bayıldım emeğine sağlık:D:D:D
tamara
07-13-2008, 12:13 PM
Hepsi birbirinden komik emeğine sağlık.Teşekkür ederim.
alper76
07-20-2008, 06:42 PM
ASKER TEMEL
Temel askerden köyüne dönmüş fakat askerde tek kolunda kaybetmiş olmanın acısıyla psikolojik sorunlar yaşamaktadır.Günden güne iş yapamamanın verdigi acıyla intihar etmeye karar verir ve köyün deniz kıyısındaki bir tepesine çıkar tam kendini atacakken sahilde ikikoluda olmayan bir adamın hoplaya zıplaya gezdigini görür ve iki kolum olmamasına ragmen neden bu kadar neşeli oldugunu anlamak için sahileiner adama sorar uşagum iki kolunda yok haçan niye zıplaysun? adam git başımdan der temel ısrarla tekrar tekrar sorara adam dayanama ve durumu açıklar "götüm kaşınıyo ula ondan zıplayrum"
alper76
07-20-2008, 06:47 PM
KUMAR
Temel'le Dursun Amerikaya gitmişler. Temel havaalanında bir kola makinası görmüş ve yanına gitmiş. Kola makinasında 1 dolar atınız yazıyormuş. Neyse temel 1 dolar atmış vede ne görsün alttan 1 kola gelmiş. Çok şaşırmış ve 1 dolar daha atmış. Doğal olarak 1 kola daha gelmiş Temel hayretle makinaya bakarken Dursun Temel'e "Hadi Temel otele geç kalıyoruz çabuk ol demiş.Temel bunun üzerine ne derse beğenirsiniz "Dursuncum otele sen yalnız git benim şansım bugün çok yerinde!!"
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.