Orijinalini görmek için tıklayınız : Başımızdakilere Nekadar Güvenebiliriz!!!
aslan3617
06-17-2008, 05:02 PM
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Gundemi takip eden herkes duymus, gormustur. Fotograftaki 31 Agustos da Yeni genel kurmay baskanımız Org. İlker BASBUG dur.
Orgeneral Başbuğ’un üzerinde trençkot ve başında bir kasket vardı.
Kara Kuvvetleri Komutanı, Kudüs’te Ağlama Duvarı önündeydi ve ellerini duvara dayamıştı.
arkadaslar bu konu hakkında fıkırlerınızı beyan etmenizi istiyorum, bunca zamandır yazılıp cızılen komplo teorılerı gercekmı, acaba basımızda bulunanlara guvenebılır mıyız? bu resim 5 haziran gunu gazetelere postalanmis ve ısın ılgınc tarafı 2 ay sonra gorev degısımının olmasıydı ve onemli bir ayrıntı daha bu resımlerı yayınlayan basın AKP ye yakın kesım aynı resımler DOGAN grubunun elınede gecmıs ama yayınlamamıslardır acaba neden?
gelde cık isin icinde...
saygılar...
cengiz70
06-17-2008, 05:18 PM
inanması güç foto shop değilse eğer burda herşey açık ve net görünüyor. yoruma ne gerek var. ağlama duvarının önünde genel kurmayı yönetmiyor herhalde!!!!!!!
paylaşımın için teşekkürler eren kardeşim.
Başköylü
06-17-2008, 05:25 PM
saçmalık
eğer gerçekten ilker başbuğ ise bu kişi emin ol fotoyu çeken bu kadar rahat çekemez ve yayınlayamazdı
tamamen saçmalık
Yıl içerisinde Genel Kurmay Başkanı olacak Sayın İlker Başbuğ'u karalamaya yönelik bir çalışmanın neticesidir.
aslan3617
06-17-2008, 05:27 PM
sunu belırteyım fotograflarda oynama yok gızlı bır zarf ıle gonderılmıs butun medya kuruluslarına ve yayınlayan medya kurulusu belırttım kımler oldugunu
zarftaki kod:A 1988
cengiz70
06-17-2008, 05:33 PM
inanması gerçekten güç. askerimizi karalamaya yönelik bir çalışma da olabilir. hükümet ile askerin arasının açık olduğunu herkes biliyor ama bilemiyorum. yine birileri ortalığı karıştırmayamı çalışıyor. yoksa yine bir komplo teorileri yumağının içindemiyiz. bakalım daha neler göreceğiz.
aslan3617
06-17-2008, 05:41 PM
sayın genel baskanımız Devlet Bahcelinin konusmasını dınlersenız eger bu ıste iktidarın parmagı var diyor laflarıyla hıssettırıyor ve vurguluyor AKP diye
TÜRKBEG
06-17-2008, 06:29 PM
Ahmet hakanın yazısı ,,teline değmeden veriyoruym..Buyrun..
BİR "karanlık odak", müstakbel Genelkurmay Başkanı'nın, İsrail'de "Ağlama Duvarı" önünde çektirdiği turistik fotoğrafı, zarflayıp pullayarak medyaya servis etmiş...
Ve bu "karanlık odak"ın akılsız ve ebleh taşeronu gazete, servis edilen malzemeyi biraz ürkek, biraz da hinoğluhin bir yöntemle sekiz sütuna dev gibi bir manşet yapmış...
Hem o "karanlık odak", hem de "ebleh taşeron", el birliğiyle demek istiyorlar ki:
"Bu işte bir Yahudi parmağı var."
* * *
Bunlar böyledir...
Yıllardır hiç bıkıp usanmadan her olayın arkasında "Yahudi parmağı", "Mason komplosu", "Farmason dümeni" ararlar...
Hayatları boyunca bir dakikacık bile, "Başıma gelen belalar acaba benim yaptığım eblehlikler yüzünden mi?" diye düşünmezler...
Kendilerine çekidüzen vermek akıllarından bile geçmez...
Başlarına gelen felaketlerin kendi beyinsizlikleri yüzünden olduğunu asla kabul etmezler...
Varsa yoksa "Yahudi parmağı", varsa yoksa "Mason komplosu"...
Bu "parmak arama" işi, ta İkinci Abdülhamid'in tahttan indirilişinden başlar, 28 Şubat darbesine kadar gelir...
Tarihi "Yahudi komplosu" olarak okumaya yatkın bir zihin yapısına sahiptirler.
Yahudiliği dünyadaki bütün kötülüklerin anası olarak görürler...
Zihinleri buna kodlanmıştır...
Adam gibi politik mücadele yapmak yerine, bu kodlama üzerinden muarızlarına yüklenirler...
Mertçe bir yüklenme, mertçe bir karşı duruş değildir bunların yaptıkları...
Kahpece bir imadır...
Yahudi ile en küçük bir temas, bunların kahpece imalarına hedef olmak için yeter de artar bile...
Çünkü dünyayı, olayları ve politik ortamı, "Yahudi komplosu" ile izah etmek gibi bir dar kafalılığın esiri olmuşlardır...
Olayları analiz etme kapasiteleri bu kadar olan adamlar, "Ağlama Duvarı" önünde çektirilmiş bir fotoğrafı, tabii ki "en kestirme mesaj" ya da "en sağlam kanıt" olarak görüp kullanırlar.
* * *
Ama durun bir dakika!
Bu kapasitesiz ve dar kafalı herifler, o kadar da kafasız değildirler...
Yeri geldiğinde her biri acayip kurnaz tilki de olur...
Kurnazlıkta üstlerine yoktur bu hinoğluhinlerin...
Mesela...
Şu türden bir kurnazlık:
"Ağlama Duvarı" gibi dini ve tarihi özelliği olan bir yerde turistik fotoğraf çektirmeyi kahpece bir imanın ve bir kara propagandanın malzemesi yaptıkları halde...
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Yahudi örgütlerinin en kralından "Cesaret" ödülü almasını parmaklarına sarmazlar.
Bu olayı karartırlar...
Çünkü...
Kendilerini "Tayyipçilik" ekolünün "yaramaz çocukları" olarak konumlandırmışlardır...
İlkesiz cinliklerinin, riyakár kurnazlıklarının, aşağılık çifte standartlarının gerekçesi budur...
Oysa...
"Ağlama Duvarı önünde turistik fotoğraf çektirmek", eğer bir soruna ya da bir ipucuna işaret ediyorsa...
Yahudi örgütlerinin en kralından "Cesaret baba" ödülü almak...
Çok daha büyük bir soruna, çok daha büyük ipucuna işaret etmez mi?
* * *
Daha önce de söylemiştim, bir kez daha söylüyorum:
Başbakan Tayyip Erdoğan, karanlık odakların taşeronluğu vazifesini gönüllü olarak sürdüren Vakit Gazetesi'nin verdiği ya da vereceği pespaye desteğe bu zamana kadar hep tenezzül etti...
O pespaye ve karanlık desteğe gönül indirmekten zerre kadar kaçınmadı...
Bu karanlık gazete ile arasına bırakın mesafe koymayı, temsilcisini uçağında ağırlayarak "sırt okşaması" bile yaptı...
Tabii ki bunun bir bedeli olacak...
Yeri geldiğinde ödenen ve ödenecek bir bedeli...
Zaten "Vakit'in zihniyet dünyasının içindeymiş gibi bir görüntü" vererek, bir bedel ödemeye başladı bile...
16 haziran 2008
Ahmet Hakan .Hürriyet
aslan3617
06-17-2008, 07:47 PM
saol turkbeg ahmet hakanın bu yazı dızısı herseyı cevaplamıs
bu konuyu acmamdakı sebep anlasılmıstır umarım basımızdakı hukumet ve onun destekcılerı cok tehlıkelı oyunlar ıcındeler balyoz olup kafalarına inme vaktı geldı gecıyor bıle...
zafer_36
06-17-2008, 10:35 PM
Masumca çekilmiş bir resim olabilir pek tabiki servis ediliş amacı İnandırıcı değil bencede ,bir komplo var bu işin içinde,ama bu komployu hazırlayan servis eden kim o tartışılır malumunuz Kuzey Irak'a sınır ötesi operasyondan evvel Paşamızın Amerikaya karşı sert açıklamaları olmuştu Amerikanın bölgesel yönetimin ağzı ile konuşmasına karşılık olarak oradaki oluşumu belki engelleyemeyiz ama yeterince bedel ödetiriz demişti,Amerika lılar bunu kesin hırs yapmışlardır ve olası Genel Kurmay Başkanımızı karalamak halkın gözünden düşürmek güvenilirliğini kırmak için bir komplo içerisinde olabilirler diye düşünüyorum zira onlar burunlarını yere sürtenleri hiç bir zaman unutmazlar ve intikam için fırsat beklerler fırsat düştüğünde ise böyle haince saldırırlar bu onların mayasında var.Neticede kim yaparsa yapsın inandırıcı değil ve amacı ülke menfaatine zarar veriyor.
Başköylü
06-18-2008, 07:45 AM
Komplo olduğu kesin zira birçok basın kuruluşuna gizli olarak gödnerilmiş fakat yayınlayan tek yayın kurumu, nedense son zamanlarda telekulak taartışmalarının da odağında yer alan Vakit gazetesi olmuştur.
aslan3617
06-22-2008, 11:55 AM
[Only Registered Users Can See Links] Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’un İsrail gezisi sırasında Mescid-i Aksa’da dua ederken çekilmiş fotoğrafına AKŞAM ulaştı. Fotoğraf karesinde İlker Başbuğ dua ederken, biraz arkasında eşi Sevil Başbuğ da başı örtülü bir şekilde camide görünüyor.(gazeteden kısa bı ozettir)
Agustos ayına kadar bakalım daha ne turlu seylerle karsılasacaz
burası turkıye nede olsa...
AHISKALI
06-22-2008, 12:00 PM
Kardeşim bu fotoğraftan dolayı çok teşekkür ederim kendi adıma.Bende baya işkilleniyordum ama o iftiracı gazeteyede pek güvenemediğim için emin olamamıştım.
azeriata
11-26-2008, 07:05 PM
[Only Registered Users Can See Links] Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’un İsrail gezisi sırasında Mescid-i Aksa’da dua ederken çekilmiş fotoğrafına AKŞAM ulaştı. Fotoğraf karesinde İlker Başbuğ dua ederken, biraz arkasında eşi Sevil Başbuğ da başı örtülü bir şekilde camide görünüyor.(gazeteden kısa bı ozettir)
burası turkıye nede olsa...
Malesef görüyorum ki senin korkun onun Islami dindarligindan?? öylemi? Camide dua etmesinde ve haniminin basi örtülü olmasi senin icin cok mu ürkütücü?
Islam'dan korkunuz ne? Sizin gibileri kardes anliyamadim gittiiii
aslan3617
11-26-2008, 07:38 PM
ne alaka azeriata ben bu yorumunu anlamadım ama galıba yanlıs anlamıssın bu resımı gorunce ıcım daha da rahatladı ama tabıkıde sıyasete hıcbırazaman dinin girmesini istemem basımızdakilerin yeterki türk olması ve bir türk gibi davranması bizleri daha da cok şahlandırır
Aykağan
11-26-2008, 07:42 PM
ne alaka azeriata ben bu yorumunu anlamadım ama galıba yanlıs anlamıssın bu resımı gorunce ıcım daha da rahatladı ama tabıkıde sıyasete hıcbırazaman dinin girmesini istemem basımızdakilerin yeterki türk olması ve bir türk gibi davranması bizleri daha da cok şahlandırır
Bence de yanlış anlaşılma var Eren,islam bizim de inancımız ,niye ürkelim ki,ama dinin siyasete alet edilmesini ben de istemiyenlerdenim doğrusu.Başımızdakilerin Atatürk gibi düşündüğüne inansaydık,anca o zaman güvenebilirdik.
azeriata
11-27-2008, 07:14 PM
Yanlis anlasilma olabilir kardes, ama ben bu yazidan onu cikarabildim ancak:
"Fotoğraf karesinde İlker Başbuğ dua ederken, biraz arkasında eşi Sevil Başbuğ da başı örtülü bir şekilde camide görünüyor.(gazeteden kısa bı ozettir)
burası turkıye nede olsa..."
Yani önce Basbug'un Camide dua ettigi ve arkasinda hanimi bas örtülü oldugu söyleniyor ve ona eklenen bu cümlede onu kendisininden acikca itiyor :
"Agustos ayına kadar bakalım daha ne turlu seylerle karsılasacaz
burası turkıye nede olsa..."
Yani vay halimize ne kötü bir durum bu, daha nelerle karsilacagiz mantigi!
Ben bunu cikardim.
Eger Gazete yazisinin arkasina eklenen bu cümle :""Agustos ayına kadar bakalım daha ne turlu seylerle karsılasacaz
burası turkıye nede olsa..."" senden geliyorsa, ben hic bir seyi yanlis anlamamisim demektir.
Ama tümüyle gazeteye aitse bu sözler, af et yanlis anlamisim seni!
_konul_
11-27-2008, 07:32 PM
en tehlikeli insanlar kravatlılardır siyasetde herşey mübah..
aslan3617
11-27-2008, 07:32 PM
ben o cumleyıde acıklayayım bu baslık da soylenılen genelkurmay baskanı secılenen kadar bakalım daha nekadar uzerıne camur atılacak ve bu tıp konular gundemı daha nekadar mesgul edıp ulkemı zehırleyecek anlamındadır burdakı sıtem bıryandanda hukumete ve onun yandaları olan medaya grubunadır
azeriata
11-27-2008, 07:40 PM
ben o cumleyıde acıklayayım bu baslık da soylenılen genelkurmay baskanı secılenen kadar bakalım daha nekadar uzerıne camur atılacak ve bu tıp konular gundemı daha nekadar mesgul edıp ulkemı zehırleyecek anlamındadır burdakı sıtem bıryandanda hukumete ve onun yandaları olan medaya grubunadır
O zaman yanlis anlasilma var ortada, kusura bakma.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.