Orijinalini görmek için tıklayınız : öss Sınavı Neden Var Biliyormusunuz?
ACEMOGLU
06-16-2008, 05:27 PM
Uyan Türk Genci Uyan.düşmanların Geldi Kapına.sen Hala öss Ye Hazırlan.
ZZZZZZzzzzzzzzzzzzz Saçma ... yeride değil
HeaveN
06-17-2008, 09:58 PM
Sakızdanmı çıktın sen -.-
Biri şunun nickinin üstüne çizgi atsın :cool:
By Arif
06-17-2008, 11:11 PM
Kardeşim, Çanakkale Zaferindeki Şehitlerimizin Çoğusu Üniversite Öğrencisiydi Hatırlatırım.
aslan3617
06-17-2008, 11:56 PM
asıl sen uyan ortalıktan galıpsan xebrin yogtu:D
ea_mrv
06-18-2008, 11:55 AM
ne alaka pek anlayamadım düşmanı şu anda bilek gücüyle değil ilimle bilimle yenebiliriz bunun için de öss şart Türkiyemizde
ne alaka pek anlayamadım düşmanı şu anda bilek gücüyle değil ilimle bilimle yenebiliriz bunun için de öss şart Türkiyemizde
Öneme sahip kişilerin çoğu üniversiteye gitmemiş, gidenler de ya atılmış, ya da terk etmiş.Ve de hiçbiri ÖSS gibi saçma bi sınavdan geçmemiş.
Sedat Kaplanoğlu'nun yorumu:
Sizin hikayenizde bir tuhaflık yok mu? ÖSS’yi kazanamadınız ama Seattle’da Microsoft Windows Yazılım ekibinde yazılım mühendisi olarak çalışıyorsunuz.
- Tuhaflık bende değil, ÖSS’de! Sınavda bana tek hücrelileri, iç açı toplamlarını, Ömer Seyfettin’i filan sordular. Oysa ben bilgisayar mühendisi olmak istiyordum! Beş altı denemeden sonra özel bir üniversitenin bilgisayar mühendisliğini kazandım ama o sırada çalışıyordum.
Yani?
- Yani devamsızlıktan atıldım! Üniversite eğitimim yok.
Bu da başka bi alıntı:
Nadia Camukova, Einstein'ın zekâ testinden 200 puan üzerinden 199.37 aldı. 7 dil bilen Camukova, 25 yaşında dünyanın en genç profesörü oldu.
Moskova Beyin Araştırmaları Enstitüsü tarafından dünyanın en zeki insanı ilan edilen Prof. Dr. Nadia Camukova, "Bugün Türkiye'de üniversiteye girmeye kalksam belki ÖSS'yi kazanamam!" itirafında bulunuyor.
Türkiye'deki sınav sisteminin öğrencilerin kapasitelerini körelttiğini söyleyen Camukova, sınav sistemi ile ilgili ise şu yorumu yapıyor: "Bir insanın hayatını 3 saate sığdırmak kadar yanlış bir şey yok. İnsan hayatını Milli Piyango'dan çekmiyor ki!"
Dünyada genel kabul gören istatistiki verilere göre bir toplumda 1 milyonda 1 dâhi çıktığını söyleyen Nadia Camukova, Türkiye'de üstün potansiyelli dâhi seviyesinde en az 70 insanın olması gerektiğini savunuyor. Türkiye'de bulunan 70 dâhiden en az 60'ının normalleştirilerek çürütüldüğünü öne süren genç profesör, yeni doğmuş çocuklarla 7-8 yaşına kadar gelmiş olanları kurtarmanın mümkün olduğunu anlatıyor.
akyumakli ferhat
06-18-2008, 07:28 PM
Türk miletinin yüreği kadar zekasida vardir.Yeri geldi o zekayi kullanmak gerekecek sen ne yapacaksin,zekayi kullanamayacaksan savasta yenilirsin senin yazdiğın mantıksız...
ea_mrv
06-19-2008, 05:36 PM
Öneme sahip kişilerin çoğu üniversiteye gitmemiş, gidenler de ya atılmış, ya da terk etmiş.Ve de hiçbiri ÖSS gibi saçma bi sınavdan geçmemiş.
Sedat Kaplanoğlu'nun yorumu:
Bu da başka bi alıntı:
bilgiler için teşekkürler de ben össyi geçenlerin başarılı olacağını kastetmedim
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.