Orijinalini görmek için tıklayınız : Photoshopta çizim
salmanca
06-16-2008, 09:34 AM
Photoshopta yaptığım bu klasik peyzajı sizinle paylaşmak istedim. Nasıl olmuş? Yorumlayabilirsiniz. :rolleyes:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
azerigüzeli
06-16-2008, 09:35 AM
güzel olmuş güldencim emeğine sağlık
salmanca
06-16-2008, 09:38 AM
Anında görüntüsün valla :) Sağol
azerigüzeli
06-16-2008, 09:38 AM
:D:D
zafer_36
06-16-2008, 09:56 AM
Eline sağlık güzel çalışma olmuş
kiira
06-16-2008, 12:51 PM
güzel olmuş ama resim biraz boş kalmış sanki :):):)
HeaveN
06-17-2008, 10:00 PM
Photoshoptamı yaptın bunu?
Baya uğraşmış olmalısın ya da hazır psd kullandın ^^
the_lemming
06-18-2008, 08:38 AM
Photoshoptamı yaptın bunu?
Baya uğraşmış olmalısın ya da hazır psd kullandın ^^
hazır psd kullansaydı ben yaptım demezdi :) GüzeL oLmuş emeğine sağlık. Bu resimi yapabilmek için eLinde sağlam brushlar olması lazım gerisi yalan :) ee birazda biLgi :)
salmanca
06-18-2008, 10:16 AM
Arkadaşlar yorumlarınız beni çok sevindirdi. Photoshop uzmanı değilim ama yaratıcıyımdır.
Bu da insanı uzmanlığa götürür zaten.:)
Her bir parça ayrı ayrı hazırlandı. Kullandığım menüler; Layer, Filter gallery, Render>Clouds, yaprak ve çimen fırçası, gradient, seçim araçları.
Toplasan birkaç saatte düşüne düşüne yaptım.
Sadece çatıda perspektif hatası yapmışım. Alanın boşluğu ise gözümü rahatsız etmedi.
Tekrar çok teşekkür ederim :) :)
salmanca
07-23-2008, 10:18 AM
Bunlar da photoshopta yaptığım resimler...:)
Lekesel Çalışma[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Yüzen Ördek
Uzay
Işıklı Yazı
salmanca
07-25-2008, 08:29 AM
E hadi ama yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... :)
tamara
07-25-2008, 01:41 PM
Tebrikler Gülden çok güzel olmuş.
the_lemming
08-24-2008, 11:10 AM
gülden güzel olmş ... ışıklı yazı berbat :) uzay'da birazcık daha çalış... ördeği senmi çizdin ??? çok merak ettim :) tablet alıcam ben de çok para ya :S
salmanca
08-24-2008, 01:55 PM
Tableti photoshop dergisi veriyordu bir ara üye olunca. Ama ben pek sevmedim tableti bir arkadaşım almıştı, hiç kullanışlı gelmedi bana. Yapsana sende böyle örnekler bakiim nasıl yapıyorsun :) Hem ışıklı yazımı niye beğenmedin yaa :(
the_lemming
08-25-2008, 04:43 PM
yaa letterjame flnda bunlar var... Hem uraşmana bile gerek yok bunlar için Actions var :=)
The Lemming tereciye tere satıyosun bence :) gulden'e yol gösterecek kadar bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum.Bu haliyle gulden'e photoshop biliyor musun diye sorsan biliyorum demekte tereddüt eder belki.Ama bu halinle sana sorsak senden iyi bilen yok.Biraz mütavazı olmayı denemelisin :)
gulden biraz brush, actions falan yap.Letterjame neyse artık, biraz da ondan :p Tebrik ederim.Gerçekten bilmeden biliyorum diyenleri utandıracak çalışmalar.
salmanca
08-26-2008, 01:20 PM
Okan beğendiğin için teşekkür ederim :) Bunlar benim denemelerimdir ve de uğraşmayı seviyorum. Değerlendirmeler ise bilen bilmeyen herkese açıktır. Bunları kendime saklayıp na'pıcam sanki, zaten ben işimi bulmuşum :)
Dört dörtlük olmasa da buyurun :)
the_lemming
08-27-2008, 12:39 AM
The Lemming tereciye tere satıyosun bence :) gulden'e yol gösterecek kadar bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum.Bu haliyle gulden'e photoshop biliyor musun diye sorsan biliyorum demekte tereddüt eder belki.Ama bu halinle sana sorsak senden iyi bilen yok.Biraz mütavazı olmayı denemelisin :)
gulden biraz brush, actions falan yap.Letterjame neyse artık, biraz da ondan :p Tebrik ederim.Gerçekten bilmeden biliyorum diyenleri utandıracak çalışmalar.
Ben süper biliyorum demedimki :=)... Bu ışıklı yazılar için psde yapmana gerek yok dedim letterjames.com dada aynısı var dedim arkadaşm :S
NoTRoN
08-30-2008, 11:46 PM
tşk ler güzel olmuş
NoTRoN
08-30-2008, 11:48 PM
tşk ler güzel olmuş
salmanca
12-03-2008, 01:39 PM
Ama bu photoshop değil, ve de deneme :)...
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
By_AcAiP
12-04-2008, 03:02 AM
Emeğine eline sağlık..Güsel işler çıkarıyorsun..Böyle güsel çalışmalarının devamını dilerimm..Saygılar..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.