PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nermine Memmedova & Sinan Seid - Altun Üzük

Güntülü
06-03-2008, 06:26 PM
Selâmlar…

Bana göre; Azerbaycan mahnılarının en EZİZ muğannileri olan, "Nermine Memmedova ve Sinan Seid" Muhteşem ikilisinin, küçük bir anı vesilesi ile edindiğim, harika bir mahnısını ekliyorum.

Nasıl bir acı çekiş yazdırdı bu sözleri;
Hangi kulak bir araya getirip dans ettirdi bu notaları, bu dinlenesi ahenkte…

Altun Üzük

Altun üzük yeşil kaş, xayranam men O’na…
Bir çift abarır dostum, gel gidex seyrana…

Altun üzük parmaxta, çextim çıxmaz dırnaxtan…
O bağlayan yar tutan, korxum var ayrılmaxtan…

Kapıdan geçti yarım, yaramı deşti yarım…
Uydu eller sözüne, menden vazgeçti yarım…

Altun üzük yeşil kaş, xayranam men O’na…
Bir çift abarır dostum, gel gidex seyrana…

"Eziz’lerinizin Anısına"

Nermine Memmedova&Sinan Seid-Altun Üzük ([Only Registered Users Can See Links])

By Arif
06-03-2008, 06:36 PM
Paylaşımın ve Zahmetin icin Cok Teşekkür Ederim Ablacım :)

ArazBeg
06-03-2008, 11:11 PM
Teşekkürler...

Topraktoprak
06-10-2008, 02:35 AM
Tesekkürler, nefis bi eser.

elbruz25
06-10-2008, 09:41 AM
Ninne ile başladı bu ikiliye hayranlığım.Bu mahnıda gerçekten çok güzel teşekkür ederim.Sanatçılar hakkında en ufak bilgim yokvarsa bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Güntülü
06-13-2008, 01:03 PM
Ninne ile başladı bu ikiliye hayranlığım.Bu mahnıda gerçekten çok güzel teşekkür ederim.Sanatçılar hakkında en ufak bilgim yokvarsa bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Selam..
Benim hayranlığım da ''Evlerinin önü yonca'' şarkısıyla başladı, bu ikiliye.. Şimdiye kadar dinleyebildiğim bütün şarkılarının ayrı ayrı yeri var bende de.. Şarkıyı beğendiğinize sevindim.. Ben de teşekkür ederim hepinize. Lakin, sanatçılar hakkında benim de en ufak bir bilgim yok. Seve seve bilgilendirirdim imkanım olsaydı.. İnşallah bilen birileri duyarda sevindirir bizi (:

Kırmızı
06-13-2008, 01:33 PM
Benim hayranligim da "Aksam Olur" mahnisiyla doruga ulasti:)
Eger yardimci olacaksa, Sinan Seid'in Kerküklü bir Türkmen oldugu aklimda kalmis, nereden edindigimi bilmedigim bir bilgi:)

azerian76
07-29-2008, 01:09 AM
Teşekkürler.Eliniz qolunuz dert görmesin :)

lagrange
11-27-2008, 11:04 AM
tesekkurler...

elbruz25
11-28-2008, 01:48 PM
Bu ikiliyi dinlerken insan direk bi kaç yüz yıl gerilere gidiyo.Seslerindeki hüzün inanılmaz.Bir erkeğin hüznünü ortaya koyması zor iş...Ben çok beceremem mesela;ama sinan seid acısını o kadar güzel yansıtmışki mahnılara...Mükemmel

elbruz25
11-28-2008, 01:52 PM
Bu arada you tube a bir klip hazırlamıştım.Evlerinin önü yonca mahnısına.Videolar bölümünde var gözatmak isterseniz bilginiz olsun.Ordaki ŞahMurat benem:) o adım teknik problemlerden kullanılmaz hale geldide elbruz oldum:))

kurt
01-08-2009, 11:35 AM
güntülü; sanırım link' in download limiti dolmuş... error veriyor...tekrar ekleyebilir misin? teşekkürler

Güntülü
01-08-2009, 12:15 PM
güntülü; sanırım link' in download limiti dolmuş... error veriyor...tekrar ekleyebilir misin? teşekkürler

Link yenilenmiştir. Rica ederim. İyi dinlemeler.