PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : El-fatiha!!!!

Bilgehan
05-28-2008, 07:10 PM
Buyurun baylar bayanlar buradan yakın!

Bugün Kürtçe Televizyon,
Yarın Kürtçe İlköğretim,
Obürgün Kürtçe Ortaöğretim,
Daha sonra Kürtçe Ünüversite,
Ve bir kürt eyaleti ..............

Sonuç belli...Hadi buyurun cenaze namazına.El-Fatiha

ATSIZ KAHRAMAN
05-28-2008, 07:13 PM
Nede olsa müslüman değilmiyiz.Hani azda bana ver diyen kazanıyor..(Bele giderse pay dağıdana pay kalmayacak)..İslamda ırkçılıkmı yapıyorsun rica ederim..:(((

+sahra+
05-28-2008, 07:57 PM
Alakasiz bir yazi dini konular altinda acilmis!.

aslan3617
05-28-2008, 08:03 PM
ya sız hangı alemde yasıyorsunuz bu ulkede sızın gıbı ortamı gern-mek ısteyen cok kısı var sız katılmayın o kervana yok o olacak yok bu olacak bırakın artık aklınızı kendınızı gerıye goturecek sacma sapan lafları bunların hıcbırı gerceklesmez bundan once gerceklesmeyen bısey sımdımı olacak bu laflar mıllet kandırılıp tarıhte ve cagda ıyıce gerıye goturulmek ıstenıyo sızde buna yag surmeyın bırakın artık bu lafları bu modası gecmıs sevyesız lafları bu ulkeyı bolmeye kımsenın gucu yetmez artık ilim ile bilimle ugrassın ulkemız ama nerde yarın kalkacam aynı bı yazı daha bu komplolar sızın gıbı zayıfları gaza getırmek ıcın kuruluyor ve yıne sızın gıbıler karısmayacak olan ulkeyı karıstırıyorlar

Burukay
05-28-2008, 09:35 PM
Sevqili üyemiz bilgehan :: İlk olarak actığınız konu için sizi kınıyorum ,neden diğe soracak olursanız cunku ; actığınız konu tartışma doğurucu ve ırkcılık yaptığınız için.bu sekilde tepki alırsınız..sizden ricam mumkunse irkcılık ve tartışmaya meyil verici konular acmayınız. konu , tartışma yaratacağı göz onune alındığı için kapatılacaktır.

İyi forumlar...

Burukay