Orijinalini görmek için tıklayınız : neden ABD düşmanlığı
cengiz70
05-23-2008, 01:39 PM
ermeniler binlerce yıllık Türk yurdu olan Dağlık Karabağ topraklarını ruslardan aldıkları destekle işgal ettiler. o kadarla da kalmadılar, Azerbaycan'ın beşte birinide işgal ettiler.tam 1,5 milyon Türk evlerinden ve yurtlarından oldular. ABD ermenistana ambargo uygulamak yerine, Azerbaycan'a ambargo uyguladı. Kıbrıs Türklerini koruduğu için Türkiye ve Türk halkını cezalandıran ABD, yine Azeri Türklerini cezalandırdı.
Lozan'ı tanımayan tek batılı ülke ABD'dir. yani ABD ATATÜRK CUMHURİYETİ'Nİ tanımayan tek ülkedir.
yorum sizin.
M.İdikut Kadıoğlu'nun Yavuz Bıyıklılardan Bıyıksızlara adlı kitabından alıntı yapılmıştır.
akyumakli ferhat
05-23-2008, 01:43 PM
haklisin kardesim sadece sana sunu diyeyim abd ki iran da camimize ve kuran-ı kerim e saldiri yapiyorlar ve bizi istemiyorsa biz dünden zaten istemiyoruz onlarin basindaki adamlar ki adam demeye bin sahit tartısmaya da gelmez bugune kadar hangi savasi kazandilar ki veya hangi dogru düzgün bir is yapdilar ki bence adam olanları tartısalım ve adam ünvani kazananları tartısalım bana göre budur...
cengiz70
05-23-2008, 01:59 PM
haklisin kardesim sadece sana sunu diyeyim abd ki iran da camimize ve kuran-ı kerim e saldiri yapiyorlar ve bizi istemiyorsa biz dünden zaten istemiyoruz onlarin basindaki adamlar ki adam demeye bin sahit tartısmaya da gelmez bugune kadar hangi savasi kazandilar ki veya hangi dogru düzgün bir is yapdilar ki bence adam olanları tartısalım ve adam ünvani kazananları tartısalım bana göre budur...
haklısın kardeşim hakkında konuşulacak insanlar değiller ama bilmeyen arkadaşlarımız varsa öğrensinler istedim. iyi forumlar.
gül_güzeli_76
05-23-2008, 02:18 PM
başbakan bunun farkında ve isteyerek bilerek onlarla bir oluyorlar çünkü onlarda Atatürk e başından beri karşıydı:(
Vatanını milletini düşünseydi bu kadar içli dışlı olmazdı Başımızdakilerin Amerikadan bir farkı yok bence...:mad: Saygılarımla...
ea_mrv
05-23-2008, 05:45 PM
gül_güzeli_76 ya katılıyom :( malesef
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.