PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ermenistan Devlet Başkanı Sayın Serj Sarkisyan'a kutlama mesajı

SırraKadem
05-05-2008, 04:00 PM
Aşağıdaki kutlama metni Türkiye Devleti'nin Cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan zat tarafından Hocalı Katliamının baş sorumlularından ve siyasi mevkisinin yüksekliği, katlettiği Türk sayısı ile doğru orantılı şekilde artış gösteren Haydut devletçik ermenistanın sözde devlet başkanı serj sarkisyan denilen eski toprak katile gönderilmiştir. Aralarında diplomatip ilişki yok denilen bu iki devlet arasında özellikle Türk tarafının sergilemiş olduğu bu güzelliğin ne anlama geldiğini tarih elbette gösterecektir. Forumumuzun değerli, dikkatli, uyanık ve olabildiğince duyarlı üyelerinin dikkatine.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Ermenistan Devlet Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla Sayın Serj Sarkisyan'a bir kutlama mesajı göndermişlerdir.

Mesajın metni aşağıda sunulmuştur.

"Sayın Devlet Başkanı,

Ermenistan Cumhurbaşkanlığına seçilmeniz dolayısıyla, Türk milleti ve şahsım adına Zat-ı Devletlerini kutluyor, başarılar diliyorum.

Yeni görevinizin, yüzyıllar boyunca barış ve uyum içerisinde birlikte yaşayabildiklerini kanıtlamış olan Türk ve Ermeni halkları arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi için gerekli ortamın yaratılmasına imkan tanıyacağını umuyorum.

Ortak çabalarımızın, bölgemizde barış ve refaha katkıda bulunacak, istikrar, karşılıklı güven ve işbirliğine dayalı bir atmosfer oluşturmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Bu vesileyle, sağlık ve mutluluğunuz ile Ermenistan halkının huzur ve refahı için en samimi dileklerimi iletiyorum."

aha bu da linki :eek: [Only Registered Users Can See Links]

namaz
05-10-2008, 09:57 AM
Su devsirmelerden elbet bir gün kurtulacaktir yüce Türk ulusu.

garapapag
05-10-2008, 12:56 PM
bende bi türkiye vatandasıyım .. azerbaycanlı kardeşlerimizden bu metin için özür dilemek gerekir biz türkiye vatandaslarınca.. suç birazda bizim .. lanet olsun bizeki böyle insanların iktidara gelmesine göz yumduk çalısamadık basaramadık hükümeti deviremedik halka bunların ne kadar yobaz nekadr amerikancı oldugunu anlatamadık .. azerbaycanlı kardeşlerim şuanki türkiye cumhuriyeti devletinin basbakanı ve cumhurbaskanı sıfatındaki insanların yaptıklarından bizleri sorumlu tutmayın .. tüm türkiye bu mesajı vermişdir gibi görmeyin .. yazıklar olsun ne diyebilirimki ... ermeniye donup selam veren bizden değildir.. ırkcılıkdan nefret ederim kimseye hiç bizaman yapmadım ama bu ermeniler kadar soysuz bi millet gormedim ben.. bu soysuzlara bu mesajı gonderenlerde en az onlar kadar soysuzdur !..

efeeee
05-17-2008, 05:06 PM
yazıklar olsun ne sayın ı şerefsiz diye başlamalıydı bu metin

nogaykizi
05-31-2008, 07:50 PM
Bu millet 5000 yıldır hiç bğyle bir duruma düşmemişti. Gururumuz, vatanımız ve milletimiz için yaşardık. Peki şimdi ne oldu?

Türkümazeriyim
06-19-2008, 05:31 PM
Bu millet 5000 yıldır hiç bğyle bir duruma düşmemişti. Gururumuz, vatanımız ve milletimiz için yaşardık. Peki şimdi ne oldu?
abdnin sürtüğünde takıldık ne olsun

Bilgehan
06-19-2008, 05:34 PM
Türkiye'nin Yüksek rakımlı tepesinden gönderilen yalakalık içeren mesajı gönderenin hakkında yazacağım amma..... anlayın artık o'nun kim olduğunu !

kaez
06-22-2008, 10:50 PM
Bu şerefsiz devletin şerefsiz cumhurbaşkanına sayın diyen zatı muhteremin kanında asil Türk kanı dolaştığından şüphe duyarım.zira bunlar sayın öcalanda dememişlermiydi?bunlar Türk düşmanlarına sayın demeyi kendilerine vazife edinmiş ,Türklüğün yüce sıfatını kavrayamamış aciz yönetici, yalaka devlet adamı sıfatıyla ne yazıkki yüce Türk ulusunu temsilde milletimizin onuru gururu haysiyetini hiçe sayan zavallılardan ibaret milletimize ibret veren devlet adamları olarak her zaman nefretle anılacaklardır...
karabağ kurtulacak...

Türkümazeriyim
06-23-2008, 10:10 PM
Bu şerefsiz devletin şerefsiz cumhurbaşkanına sayın diyen zatı muhteremin kanında asil Türk kanı dolaştığından şüphe duyarım.zira bunlar sayın öcalanda dememişlermiydi?bunlar Türk düşmanlarına sayın demeyi kendilerine vazife edinmiş ,Türklüğün yüce sıfatını kavrayamamış aciz yönetici, yalaka devlet adamı sıfatıyla ne yazıkki yüce Türk ulusunu temsilde milletimizin onuru gururu haysiyetini hiçe sayan zavallılardan ibaret milletimize ibret veren devlet adamları olarak her zaman nefretle anılacaklardır...
karabağ kurtulacak...

inşallah arkadaşım inşallah azerbaycan kardeşlerimizin her zaman arkasındayız

xengel
06-28-2008, 09:08 AM
Ulan sen kimsin benim adıma kalkıp sarkisyan itini kutluyorsun ??