Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynaların Sırrı
EgoisT
08-27-2007, 01:14 PM
Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
karanfill_76
08-28-2007, 08:44 AM
Ne yani şimdi bu gerçek mi ? gerçekten korktum ama tek basıma gece aynaya bakma cesaretini gösteremem :S
RealTuRK
08-28-2007, 05:32 PM
Sen Yap Sana Bisey Olmazsa Bizde Yapak oK?
EgoisT
08-28-2007, 09:57 PM
Ben İllada Yapın Demedimki Ki Zaten Kendim Yapmadım Sadece Bilgi Vermek İstedim
mneurvlean
07-28-2008, 04:21 PM
bu yazıyı daha önceden okumuştum ve her gece yatarken odamdaki aynada denemek geçiyor içimden ama korkuyorum.bu yüzden aynayı ters çevirdiğim bile oldu:)
kiira
07-28-2008, 07:22 PM
gerçek mi bu ya???tamam üç harflilerin varlığını biliyorum ama aynada göründüklerini bilmiyordum deneyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim yani gördükleri hakkında...tırstım ben yaaw...
Daniel_Radcliffe
08-30-2008, 06:57 AM
Mən baxmışam.Çox uzun bir vaxt baxdım gecə qaranlıq otaqda amma sadəcə özümü gördüm.Gözlərim o qədər yorulmuşduki üzümü başqa adam sifətində görürdüm :)
aybala
08-30-2008, 12:01 PM
çocukken, büyüklerimiz gece aynaya bakılmaz derdi. gece ayna görünce ancak 1-2 saniye bakabilirim. Hep farklı birşeyler görmekten korkarım. Gerçi neysem o görünecek ya neyse. Demek korkularım doğruymuş. Büyüklerin bir bildiği varmış. Paylaşımın için teşekkürler
Daniel_Radcliffe
08-30-2008, 02:39 PM
ya men baxmisham hechne gorunmur narahat olma gozun yorulduqda ancaq gore bilersen
Azeri-turk
08-30-2008, 06:04 PM
ben bi deniyim bakim bu aksam kimler var bizim evde:)
gulden
08-30-2008, 06:38 PM
:D:D:D
Kafayı takmayacaksın böyle şeylere yoksa gölgenden bile korkarsın:)
Daniel_Radcliffe
08-30-2008, 07:01 PM
hah.Kendini başka suratda görürsen şaşırma gözlerin yorulmuştur
Askin
08-30-2008, 09:05 PM
bunlar bence insanin piskolojisiyle baglidir yani zaten insan ben o aynaya bakinca illaki birini göreceyim gözüyle bakarsa mutlaka gözünde biseyler canlandiracaktir asla böyle seylerden korkmam:D hele birde sizofren hastasiysan ozaman Allah yardimcin olsun .....
Azeri-turk
09-03-2008, 04:19 PM
bi seyler gormedim
qalsenegurban
09-03-2008, 05:48 PM
yani o varlıklarıdan bizim de haberimiz var ama insanları korkutmak ürkütmek için kullanmıyoruz tabi.Yani böyle bilginin getirisini çok merak ediyorum dogrusu birisine bişey olsa" bak ben demiştim "mi diyeceksin..
Bilgi kafa kucalamak degildir..büyük ihtimalle bi kavram kargaşası yaşıyosun..
kib.GEREKLİ bilgilerini her zaman bekleriz...
EgoisT
09-05-2008, 06:44 PM
yani o varlıklarıdan bizim de haberimiz var ama insanları korkutmak ürkütmek için kullanmıyoruz tabi.Yani böyle bilginin getirisini çok merak ediyorum dogrusu birisine bişey olsa" bak ben demiştim "mi diyeceksin..
Bilgi kafa kucalamak degildir..büyük ihtimalle bi kavram kargaşası yaşıyosun..
kib.GEREKLİ bilgilerini her zaman bekleriz...
Evet birini bu öcüler korkutsa cıkıp dicem ki aaa bak ben demistim öcüüüüü var diye.... Umarım sacmaladıgını farketmissindir arkadasım. Forum demek paylasım alanı demektir. Ben bu bilgiyi ilginc dolayısıyla enteresan buldugumdan site üyeleriyle paylasmak istedim. Bölümün adı Enteresan/Yasanmıs olaylar dikkat etmedin sanırım. Nese cıkıyo bazen böle laf kalabalıgı yapan kisiler yalnız degilsin yani...
Ayrıca kendine iyi bak demissin bakıcam merak etme öcülerden korucam kendimi :)
qalsenegurban
09-05-2008, 07:59 PM
yalnız olmadııgımı biliyorum bak sen varsın..
demek forum demek paylaşım alanı demek baksen...bunu ögrenmen ne kadar zamanını aldı bilemiyorum tabi..
bende düşüncelerimi paylaştım hem de senle..
ona bakmamışın sanırım buna bakmamışın sanırım
ya sen biliyosun ya bütün foruma yeter. .. ok?kib ama bu sefer benim için sensiz yalnız bırakma beni nolurrrrrrrrrr............:)
EgoisT
09-08-2008, 05:32 PM
yalnız olmadııgımı biliyorum bak sen varsın..
demek forum demek paylaşım alanı demek baksen...bunu ögrenmen ne kadar zamanını aldı bilemiyorum tabi..
bende düşüncelerimi paylaştım hem de senle..
ona bakmamışın sanırım buna bakmamışın sanırım
ya sen biliyosun ya bütün foruma yeter. .. ok?kib ama bu sefer benim için sensiz yalnız bırakma beni nolurrrrrrrrrr............:)
Biraz daha noktalama işaretlerine ve cümle kurus tarzına dikkat edersen daha rahat anlıyacam seni...
Simdi birbirinin ardı sıra kaymıs noktalar ya da arka arkaya sıralanmıs sesli harfler pek fazla sinir bozucu.
Tam anlamıyla düzgün yazmayı ve cümle kurmayı ögrendiginde senle tekrardan tartısacam emin olabilirsin...
qalsenegurban
09-08-2008, 06:00 PM
TDK temsilcisi falan mısın:D anlayamaman noktalama işeretlerinden degil de başka bişeyden kaynaklanıyo olmasın:)
zatı muhtereminizi bekliciiiiiiiiiim (a pardon sen bunu sevmiyodun dimi fazla harf falan ama olsun alışırsın :)
beni yalnız bırakmayacagından eminim zaten sen bensiz yapamazsın:)malum imla noktalama vs çok zayıfım ya e sende de sorumluluk hat safhada..bana dogruyu göstermezsen içine dert olur senin kahrından yataklara düşersin mazallah...
allahım korusun seni........
nys grsrz
kib
bay :)(şimdi buraya da bye yazsam ingiliz mandası istiyo falan dersin sonra gel bi de tarih dersi gör..:)
iyi forumlar...iyi yorumlar...
qalsenegurbandan selamlar...
IronBlood
10-18-2008, 08:28 AM
Bu Tip Konulara Tek Cevabım Var :
Bunlar Feykkk!
aslan3617
10-18-2008, 08:53 AM
ya bırakın cini mini aynaya bakacam gorecem tamamen insan psikolojisini bozmak için yazılmış yazılardır bunlar egoist milleti korkutma:)
bence cin şeytan görmek isteyen bulundukları alana çıksın her ikisinide gorur ayrıca islerinide gorur(kimmiş acaba bunlar?:))
Gizli Özne
10-18-2008, 09:29 AM
ya ben hiç görmedim ama 3 harfli dediğimiz yaratıkların olduğunu biliyorum,ki var da Kuran-ı Kerim'de de geçiyo zaten..o yaratıkları gördüklerini söyleyenler de var çevremde,onlar yüzünden kafayı yiyenler falan varmış,mesela bazen bi insana aşık oluyolarmış,hiç huzur vermiyolarmış falan..filmini de izlemiştim,Türk-Alman yapımı bi filmdi yanılmıyosam adını hatırlamıyorum şimdi ama,gerçeğe bayağı yakın bi filmdi..korkmuştum hakkaten..gece aynaya bakmayı hiç denemedim ama küçükken bizimkiler de derdi gece aynaya bakmak iyi değildir diye,şimdiden sonra da hiç bakamam herhalde..
ßahar
10-18-2008, 10:20 AM
bence doğru bir yazı bende çok okudum ve duydum paylaşım için çoqq saol :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.